:: ::

 
 
 

                     

                      Κατά της φιλοχριστιανικής νόσου του κ. Μαρίνη

 

      Ανάρτηση Παναγιώτη Μαρίνη στον τοίχο του στο facebook

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ

-βασική θέσις-

-Παρετήρησα εδώ στο Φ/Β και στα μπλόγκ ότι πληθύνονται οι ασθενείς της Αντιχριστιανικής νόσου η οποία ολοένα επεκτείνεται! Οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε έναν ιδικόν τους κόσμον μονομανίας, γύρω τους δεν υπάρχει τίποτε καλόν ή κακόν άξιον σχολιασμού, μόνη τους ασχολία επί 24ώρου βάσεως είνα μία συνεχής, μονότονος και ιδιαιτέρως και απεχθώς χυδαία επίθεσις κατά του χριστιανισμού. Αξιοσημείωτον είναι ότι ο Αντιχριστιανισμός αυτός είναι οργανωμένος εις σύστημα του οποίου το κύριον χαρακτηριστικόν είναι ότι βρίθει οφθαλμοφανών αντιφάσεων!

-Δεν κατηγορούν το Χ.Ο. διά τα πραγματικά τρωτά του, ότι είναι Παρακράτος και Κράτος και υπαγορεύει στην Κυβέρνησι την επί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πολιτική της και επιπροσθέτως γίνεται πρόξενος πλήθους σκανδάλων ηθικών και περιουσιακών. ΟΧΙ! Κατηγορούν τους χριστιανούς με ανεπιτρέπτους χλευστικάς εκφράσεις διά τα καταπιστεύματά τους! Δεν γνωρίζουν άραγε οι απελέκητοι ότι απαγορεύεται από το Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας να κρίνης τας πίστεις των άλλων και ότι έχει ο καθείς το απάγραπτον Δικαίωμα να πιστεύη ό,τι επιθυμεί, έστω κι αν στους άλλους φαίνεται γελοίον ή αδικαιολόγητον! Αποτέλεσμα τούτου είναι να φαινόμεθα όλοι εμείς ως φανατικοί και μισαλλόδοξοι εχθροί της Θρησκευτικής Ελευθερίας που επομένως δεν χρήζομε Αναγνωρίσεως αλλά μάλλον αστυνομικής καταστολής! Με το πείσμα που λοιδορούν τα χριστιανικά "πιστεύω" φαίνεται ότι αυτό σαφώς επιδιώκουν!

-Στον χριστιανισμό αποδίδουν πράγματα φανταστικά, όπως π.χ. ότι εκχριστιάνισε την Ελλάδα και το Βυζάντιον ήτο χριστιανικόν, αγνοούν οι αγράμματοι ότι ο Λαϊκός μας πολιτισμός ΔΕΝ έχει ούτε ένα χριστιανικό στοιχείο και ότι οι Έλληνες ζούσαν και ζούν μέσα σε ένα λαϊκό πολιτισμό όπου το Χ.Ο. είναι μία λίγο ακατάληπτη υποχρεωτική ιθαγένεια! Ομως ούτως επιτυγχάνουν έναν σημαντικόν στόχον, τον τεμαχισμόν της Ελληνικής Ιστορίας με αποτέλεσμα να χάνεται ένα απαραίτητον συστατικόν της Ελληνικής Πατρίδος: η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Υβρίζουν το Βυζάντιον και το νεοελληνικόν κράτος ως χριστιανικά και με απίστευτον μένος επιτίθενται στα ιερά και στα όσια του Ελληνισμού καταφερόμενοι εναντίον των αειχρόνων συμβόλων του όπως ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς"!

-Δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μέρος του Ελληνισμού και της Πατρίδος, αντιθέτως "Ελληνες" αυτοί δεν μπορούν να συντάσσονται με τους χριστιανούς στους οποίους αποδίδουν φανταστικάς ιδιότητας, δεν πιστεύουν λένε οι χριστιανοί στην Πατρίδα αλλά στην "επουράνιο Ιερουσαλήμ"! Αλήθεια, κύριε μου; Εκεί πίστευαν αυτοί που έπεσαν στην Πίνδο και στην Τρεμπεσίνα; Ομως αυτοί, οι "πραγματικοί Έλληνες", όχι! δεν έχουν σκοπό να συστρατευθούν με τους μιαρούς χριστιανούς και να πολεμήσουν υπέρ Πατρίδος, αυτοί είναι κάτι άλλο: "Γνήσιοι Έλληνες", αποκεχωρισμένη αυτοπεριθωριοποιημένη κοινότητα, σέχτα που διόλου δεν ενδιαφέρεται τί θα γίνη η δύσμοιρη τούτη χώρα! Αυτοί ενδιαφέρονται γιά τους "Θεούς"! Δεν βλέπουν οι ατυχείς ότι οι πέριξ τους "χριστιανοί" είναι ίδιοι μ' αυτούς, με τίς ίδιες ιδέες, ήθη και έθιμα και τρόπον σκέψεως! Οχι! αυτό το αποκλείουν και με τέλεια λογική φρενοπαθούς ισοπεδώνουν τα πάντα στα φτωχικά τρισβάρβαρα κειμενάκια τους! Γι' αυτούς η μάνα τους κοι η αδελφή τους που λένε ότι είναι χριστιανές είναι ίσες κι όμοιες με τον Μαγκρεμπίνο λαθρομετανάστη, ή ακριβέστερα, αυτός πλεονεκτεί "επειδή ο μουσουλμανισμός δεν πείραξε την Ελλάδα"!

Οθεν φθάνουμε στο ποθούμενον: αυτοί οι γνήσιοι και στον υπερθετικόν βαθμόν Έλληνες γίνονται υπέρμαχοι του Εποικισμού! Δεν έχουν λόγο να υπεισέλθουν σε μία διαμάχη που δεν τους αφορά, μεταξύ των Χ.Ο. Ελλήνων και των λαθρομεταναστών! Αυτοί που σέβονται την Ελλάδα δεν δίδουν δεκάρα κι ούτε "τους καίγεται καρφί" αν οι Έποικοι εισβολείς οικειοποιούνται την Ελληνική Πατρίδα! Αφού θετικά τεμαχίσουν την Ελληνικήν Ιστορίαν επιτίθενται με αισχρή στρεψοδικία εναντίον της Γεωγραφικής υποστάσεως του ελληνισμού!

-Συναφώς, με αγριότητα σεληνιαζομένου επιτίθενται εναντίον οιουδήποτε τολμά απο το βήμα της Βουλής να ξεστομίση τις από τεσσαρακονταετίας απηγορευμένες λέξεις: "έθνος", "πατρίδα", "Ελλάδα", επειδή λένε τον όρκισε ο Αρχιεπίσκοπος! ενώ αντιθέτως ουδέποτε τους ξεφεύγει μία επικριτική λεξούλα για τους Αριστερούς-Συριζαίους, που επίσης τους ορκίζει ο Αρχιεπίσκοπος, τους εξ ορισμού εχθρούς της Ελληνικής Πατρίδος και της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως, τους λυσσήρεις υποστηρικτάς του Εποικισμού, τους εξωμότες τεμαχιστές του σώματος της Πατρίδος και στυγερούς υποστηρικτές της "Ανεξάρτητης Μακεδονίας-Θράκης"! Αλλά είπαμε, αυτοί οι "γνήσιοι Έλληνες" διόλου δεν ενδιαφέρονται δια την εδαφικήν υπόστασιν της Πατρίδος αλλά αντιθέτως υβρίζουν, χρησιμοποιούντες όλα τα όπλα του παλαιοκομμουνιστικού υβρεολογίου, όσους ομιλούν διά το έθνος διότι είναι κακοί, "εθνικιστές", "ρατσιστές", "ναζί"! Και φυσικά η περιορισμένη διάνοιά τους δεν κάμνει τον κόπο να μας εξηγήση τι εστί κακός εθνικιστής και τί εστί καλός "εθνικός" που έχει το έθνος ως χλεύη και στόχον των πυρών του!

-Είπαμε ότι αυτοί οι "γνήσιοι Έλληνες" ενδιαφέρονται διά το κακόν του Χριστιανισμού και διά το καλόν της "θρησκείας των προγόνων"! Των προγόνων; Ποιών προγόνων, αφού δεν μένουν μόνον στον τεμαχισμό τον ιστορικό και τον γεωγραφικό της Ελληνικής Πατρίδος αλλά επιπροσθέτως και κατά κύριον λόγον επιτίθενται ως λυσσήρεις ύαινες εναντίον του οιουδήποτε τολμήσει να ομιλήση και να υποστηρίξη ότι υπάρχει τω όντι συνέχεια βιολογική, ότι οι "πρόγονοι" είναι πραγματικοί βιολογικοί πρόγονοι, είναι η ράτσα μας, και όχι φανταστικοί, μυθολογικοί "πρόγονοι"! Επιτίθενται εναντίον τους με όση κακοήθεια μπορούν να συγκεντρώσουν και τον λιθοβολούν ώσπου να σκάση! Οπότε, ποιοί πρόγονοι, που πιστεύουν μας λένε στην "θρησκεία των προγόνων"; Είναι διχασμένες προσωπικότητες; Ανόητοι που δεν αντιλαμβάνονται τί υποστηρίζουν ή απλώς επιθυμούν να φέρουν την σύγχισι στην διάνοια των αφελών και των νεοφωτίστων;

-Αλλα εδώ εμφανίζονται πράγματα ακόμη πιό περίεργα! Αυτοί καθημερινώς εμφανίζονται με πραγματική μονομανία ως εχθροί του Χριστιανισμού και ως επιθυμούντες την έκλειψίν του διότι "είναι 'Ελληνες"! Ο καθείς βεβαίως αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος τρόπος να περιορίσης και να εξαφανίσης τυχόν μία θρησκεία είναι να παρουσιάσης εμπρός της μία άλλη ισχυρή και συντεταγμένη θρησκεία την οποίαν θα φροντίσης να ενθρονισθή στο κέντρον της κοινωνίας! Επομένως κάθε λογικός άνθρωπος θα εφαντάζετο ότι όλοι αυτοί οι 'Έλληνες" και "εθνικοί" θα είχαν μίαν και μόνον φροντίδα! Να φέρουν στο κέντρον της κοινωνικής-πολιτικής ζωής μία συντεταγμένη και πανίσχυρη Ελληνική Θρησκεία!

 Όμως, απίστευτο αλλά πραγματικό, το αντίθετον ακριβώς συμβαίνει: από μακρυά, σαν πεινασμένα αγρίμια, οσμίζονται όποιον ομιλεί γιά συντεταγμένη θρησκεία και γιά την αυτονόητη ανάγκη να έχουμε κι εμείς το Δικαίωμά μας της Θρησκευτικής Ελευθερίας, όπως το έχει ο καθείς λαθρομετανάστης της πράσινης κάρτας που το Κράτος του κτίζει μεγαλοπρεπές τζαμί ή του δίδει άδειαν Ευκτηρίου Οίκου, και να είμεθα θρησκεία ανεγνωρισμένη στα νόμιμα θεσμικά πλαίσια! Ναί, τον οσμίζονται από μακρυα και επιτίθενται αγεληδόν να τον καταξεσχίσουν διότι "δεν ήμαστε θρησκεία" και "δεν θέλουμε αναγνώρισι"! Από την μία πλευρά, δεν τους ενδιαφέρει η Πατρίδα, αλλά "οι Θεοί" κι απ' την άλλη "δεν ήμαστε θρησκεία"· πάσχουν οι άνθρωποι νοητικώς ή θέλουν εμάς να τρελλάνουν;

Ας σταματήσωμε εδώ, αν και χίλια άλλα είναι δυνατόν να λεχθούν! Δι' ημάς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εξόχως κακοήθης Αντιχριστιανική νόσος με όλες τις αποχρώσεις της είναι ένα τεχνικόν "κατασκεύασμα γραφείου" το οποίον εξαπελύθη εναντίον μας συμφώνως προς την πολύ γνωστήν τακτικήν της πολυπλεύρου επθέσεως, που έχουν προ πολλού υιοθετήσει οι εχθροί μας: Αφού δεν τους εφόνευσε το ένα δηλητηριώδες βέλος ασφαλώς θα τους φονεύσει το δεύτερον! 

 ..............................................................................................……………………

Απαντά ο Μάξιμος

Η παραπάνω ελληνορθόδοξη στάση και πολεμική του κ. Μαρίνη θα μας ήταν τελείως  αδιάφορη η ακόμα τετριμμένη αν προήρχετο από το στόμα δασκάλου του δημοτικού σε ένα ελληνορθόδοξο σχολείο της επαρχίας ή του παπά της ενορίας. Το τραγικό είναι πως προέρχεται από έναν θεολόγο της Ελληνικής Θρησκείας που θέλει να διατηρεί και πολιτικό λόγο. Αυτό γιατί το είδος της όποιας προπαγάνδας ορίζεται από την αφετηρία της και στην συγκεκριμένη περίπτωση το να διαβάζεις την ελληνορθόδοξη ρητορική ελαφρώς παραλλαγμένη  από την δική σου πλευρά ονομάζεται γκρίζα.

Τί μας λέει ο κος Μαρίνης; Ότι η κριτική στον κλήρο, αυτού του πιό παρασιτικού τομέα του δημοσίου, η κριτική στο κηφηναριό των μοναχών της βυζαντινής κατοχής, στο ιουδαϊκό πολιτικο-κοινωνικό δόγμα της αθεΐας ενδεδυμένο με θρησκευτικό μανδύα, αποτελεί νόσο!

Είναι απολύτως τεκμηριωμένο από πλήθος κορυφαίων ιστορικών  μελετητών με τεράστιο έργο και εκτενέστατη βιβλιογραφία όπως ο  Ντέσνερ, ή διανοητών όπως ο Νίτσε πως ο χριστιανισμός συνιστά πολιτικοκοινωνικό κίνημα, είναι γνωστή η φυλετική του αφετηρία ενώ  ακόμα και ο Κέλσος, ο Πορφύριος αλλά και ο Ιουλιανός δεν δέχονται τον όρο θρησκεία αλλά την χαρακτηρίζουν ώς αθεία.

Δεν έχουμε απαίτηση ούτε απο τον παπά της ενορίας ούτε απο τον δάσκαλο του χωριού που εφαρμόζει την εγκύκλιο του υπουργείου θρησκευμάτων στελεχωμένο απο φανατικούς ναζωραίους να γνωρίζουν ή να συμφωνήσουν  με την παραπάνω οπτική. Αλλά ένας  θεολόγος της Ελληνικής Θρησκείας θα έπρεπε καλώς να γνωρίζει προτού  χαρακτηρίσει νόσο την αντιχριστιανική πολεμική προστατεύων με αυτό τον τρόπο τα θρησκευτικά πιστεύω αυτών που αρνούνται τα δικά μας.

Είναι κατανοητό πώς ένας αντιχριστιανός δεν είναι απαραίτητα εθνικός αλλά ένας πραγματικά εθνικός είναι υποχρεωτικά αντιχριστιανός ειδάλλως είναι λύκος με δορά προβάτου και αποτελεί πέμπτη φάλαγγα στην υπόθεση του Επανελληνισμού.

 Μας λέει λοιπόν ο κος Μαρίνης, πως απαγορεύεται εκ του νόμου να κρίνεις τα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου και πρώτος αποδέχεται αυτήν την απαγόρευση. Όμως ξεχνάει πως μαζί με αυτήν την απαγόρευση που στόχο έχει την καπήλευση του θρησκευτικού ενστίκτου και την μονοπώληση του χριστιανικού δόγματος  στην Ελλάδα απαγορεύεται εδώ και 17 αιώνες η Ελληνική Θρησκεία. Ξεχνάει πως η υπακοή σε αυτην την απαγόρευση εντάσσει και τα θρησκευτικά πιστεύω καθε δόγματος όπως του Ισλαμικού και δεν λογαριάζει την μισαλλόδοξη φύση τους.

Συνεπώς μας στερεί το δικαίωμα να κρίνουμε κάθε θρησκεία που οι ναζωραίοι αύριο θα αποφασίσουν νομιμοποιήσουν αυθαίρετα όπως πάντα στην χώρα μας . Διότι αν απαγορεύεται η κριτική στα θρησκευτικά πιστεύω του άλλου, τότε μαζί με τον χριστιανικό νηπιοβαπτισμό της φυλής μας θα πρέπει να αποδεχτούμε και τον ισλαμικό σεξουαλικό προσηλυτισμό των κοριτσιών μας αφού απαγορεύεται η κριτική και πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την  απαγόρευση.

Σύμφωνα με τον κο Μαρίνη το ανθρώπινο δικαίωμα της πίστεως ενός εκάστου ίσταται στο απυρόβλητο ωσάν κάποια ιδιαίτερη ενασχόληση που αφορά την ατομική σφαίρα και δεν επηρεάζει ή αφορά το σύνολο.

Ομιλεί για αυτήν την θρησκεία σαν να είναι προσωπική υπόθεση, καρπός  ελεύθερης επιλογής και όχι κοινωνικό φαινόμενο με ιστορική αφετηρία πρόξενος των πιό αιματηρών πολέμων, των πιό αιματηρών εμφυλίων, ένα αιματηρά λυσσώδες προσηλυτιστικό δόγμα. Ίσως θα πεί αυτό ίσχυε κάποτε αλλά τώρα πια ξεθύμανε και ο κίνδυνος είναι απο αλλού. Τώρα είναι μόνο μια ετικέτα μας λέει. Θέλει ο κος Μαρίνης να αγνοεί πως στην Βόρειο Αγγλία την Ιρλανδία ή την Νότιο Αμερική στην Γερμανία και αλλαχού δεν μπορείς να καλεστείς σε γεύμα σε ένα γειτονικό σπίτι αν δεν γνωστοποιήσεις σε ποιό εκκλησίασμα ανήκεις, αν δεν υποσχεθείς ότι θα πας μαζί τους ή τουλάχιστον θα σε δούν την Κυριακή στην εκκλησία δεχόμενος αφόρητη πίεση αν είσαι άθεος ή σκεπτικιστής. Ξεχνάει τον προσηλυτιστικό ρόλο των σημερινών ιεραποστολών σε Ασία και Αφρική, το υποχρεωτικό μάθημα των θρηκευτικών στα σχολεία μας.

Όποιος λοιπόν αντιδρά σε αυτήν την απαγόρευση «είναι απελέκητος» άρα για να είναι σωστός πρέπει να πελεκηθεί στις απαγορεύσεις  στην κριτική του χριστιανισμού, να γίνει νομοταγής!

Ο κος Μαρίνης ενώ χαρακτηρίζει «χυδαίες και χλευαστικές τις επιθέσεις στα καταπιστεύματα του χριστιανισμού»  δείχνει να ξεχνά πως ο λαός μας εφηύρε την λοιδωρία το σκώμμα την ειρωνεία μαζί με την κριτική και τα αναβίβασε σε τέχνη στο αρχαίο θέατρο παρουσιάζοντας  τα μαζί και ένα  ιδιαίτερα πλούσιο υβρεολόγιο που απαιτεί δικό του λεξικό για να χωρέσει αλλά και πως ο λαός μας προσπαθεί να αποβάλει αυτην την ηθική και ψυχική καταπίεση του χριστιανισμού με όποιο τρόπο δύναται. Δυστυχώς για τον κο Μαρίνη δεν είναι όλοι οι Έλληνες ακαδημαϊκοί και δεν έτυχε να σπουδάσουν εις Παρισίους τον κώδικα πρέπουσας συμπεριφοράς του σαβουάρ βίβρ. Ίσως θα έπρεπε να χαρακτηρίσει χυδαίους και τους επαναστάτες του `21 για την χυδαία αθυροστομία τους κατά των Οθωμανών κατακτητών.

Ερχόμαστε μετά στο επόμενο τραγικό ατόπημα του κου Μαρίνη. «Ο χριστιανισμός ουδέποτε εκχριστιάνισε την Ελλάδα. Το βυζάντιον δεν ήταν χριστιανικό»! Και «όποιος τα λέει αυτά είναι αγράμματος»! Το μόνο που θα μας έβρισκε σύμφωνους με τους χριστιανούς ιστορικούς και θεολόγους, με την παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και καθε απλό άνθρωπο είναι πως το βυζάντιο ήταν χριστιανικό και η Ελλάδα εκχριστιανίστηκε. Εκεί που όμως διαφωνούμε σθεναρώς είναι πως αυτός ο εκχριστιανισμός έγινε βιαίως και ανηλεώς. Τα Νταχάου της Σκυθοπόλεως που ήταν σε λειτουργία για δεκαετίες προφανώς για τον κο Μαρίνη αποτελούν ονειροβασίες του Τερτυλλιανού ή αποσκοπούσαν σε ετήσιες ιατρικές εξετάσεις των εθνικών ή τέλος πάντων ότι  ο χριστιανικός μεσαίωνας απέτυχε στο έργο του. Τί συμπέρασμα βγάζουμε λοιπόν; πως ο χριστιανισμός είναι ακίνδυνος!! Το λέει ο ίδιος ο κος Μαρινης, είναι μόνο ταυτότητα!!

Οι χιλιάδες γέροι και γριές που χρηματοδοτούν με τον οβολό τους και τις κληρονομιές τους την εκκλησία για να κρατήσουν μια θέση στον παράδεισο δεν είναι βλαμένοι κατά τον κο Μαρίνη. Τα παιδιά τους που χάνουν την περιουσία ή μέρος της απο την χριστιανική βλακεία των φοβικών γονέων του δεν  θα έχουν την ίδια γνώμη για την ακινδυνότητα του  χριστιανισμού με τον κο Μαρίνη. Οι χιλιάδες γονυκλινούντες στην Τήνο και αλλαχού δεν αποτελούν θύματα της χριστιανικής νόσου κατα τον κο Μαρίνη. Οι ζητωκραυγές εκατομμυρίων συμπολιτών μας που εκφράζανε την υποστήριξή τους στο καθεστώς του Μιλόσεβιτς των Σέρβων «αδελφών» μας και ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτήν την ομοθρησκεία αποτελεί απλά μια ταυτότητα.

Είναι άλλο πράγμα να πουμε πως ο χριστιανισμός δεν πέτυχε πλήρως ,ή να πούμε ότι συνεχώς αποβάλλεται ή πως η Ελληνική ψυχή παρέμεινε ζωντανή, και άλλο να πούμε πως είναι ακίνδυνος  μια «ακατάληπτη ιθαγένεια». Εκτός του ότι η ιθαγένεια είναι όρος που αφορά την συνέχεια του αίματος και όχι υπηκοότητα, άρα ακατάλληλος, ο κος Μαρινης παει και παραπέρα. Λέει πως ο «λαϊκός μας πολιτισμός δεν έχει ουτε ένα χριστιανικό στοιχείο»!! Τώρα σε ποιά χώρα κατοικοεδρεύει ο κος Μαρίνης είναι ένα ερώτημα αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες χριστιανικές εκκλησίες με τα καμπαναριά τους, με κίτρινες βυζαντινες σημαίες ενώ αν βγεί σε ένα δρόμο θα μπορέσει να παρατηρήσει κατι ανισοσκελείς σταυρούς στα αυτοκίνητα, τους ίδιους που θα δεί κρεμασμένους ή δερματόστικτους σε λουόμενους στην παραλία.  Είναι χριστιανικοί σας διαβεβαιούμε, ρωτήστε αυτούς που τους φορούνε. Αυτά δυστυχώς κε Μαρίνη, είναι σύμβολα πολιτιστικής κατοχής, για εμάς τουλάχιστον που θέλουμε να δούμε τους Ελληνικούς Ναούς στην αρχική θέση τους.

Εξαρτάται λοιπόν απο ποία θέση ομιλεί κάποιος. Αν είσαι νοικοκύρης και έχουν καταλάβει τον οίκο σου τότε  φωνάζεις στον κλέφτη να φύγει και δεν σε φοβίζει, αν είσαι επαίτης και θέλεις και εσύ μια θεσούλα σε μια γωνία του σπιτιού τότε αυτομάτως αναγνωρίζεις στον κλέφτη κυριαρχικά δικαιώματα και τα ζητάς ευγενικά και με το πρωτόκολλο που ορίζει αυτός. Προφανώς ο κος Μαρίνης ανήκει στην δεύτερη κατηγορία γι' αυτό και εγείρει τον φόβο της κρατικής καταστολής. http://www.hellenicreligion.gr/doc/kritikimarinis.htm

Κατά τον κο Μαρίνη το να χαρακτηρίζεις το βυζάντιο χριστιανικό, την παγκοσμίως όπως προαναφέραμε αυτη κοινή παραδοχή, είναι τεμαχισμός της ιστορικής συνέχειας λές και ο χριστιανισμός έχει φυλετική υπόσταση!! Δηλαδή επειδή οι Έλληνες στην φυλή, Ρωμαίοι στην υπηκοότητα ήταν χριστιανοί στο θρήσκευμα κόβουν την ιστορική συνέχεια. Ο κος Μαρίνης προφανώς δεν μπορεί  να αντιληφθεί πως η ιστορική συνέχεια ενός λαού αφορά την βιολογική του ύπαρξη πρωτίστως, πως ένας λαός μπορεί να υπάρξει ακόμα και δούλος και στην περίπτωση των Εβραίων ακόμα και άπατρις,

Ίσως από τα χριστιανικά εμφυτεύματα που δέχτηκε στο σχολείο του δεν μπορεί να δεχθεί πως μετά την Ρωμαϊκή κατάκτηση και μέχρι την επανάσταση του 1821 και στον Βορρά και ένα αιώνα αργότερα είμεθα υπόδουλοι. Προφανώς δεν μπορεί να το αντέξει αυτό θέλει δική του  την αυτοκρατορία των αλλοδαπών αυτοκρατόρων και μαζί με αυτή υιοθετεί και τα εγκλήματά τους. Εμείς όμως οι Έλληνες δεν τα θέλουμε.

Διότι και μόνο η αποδοχή του Βυζαντίου ως Ελληνικό κτήμα συνιστά και αποδοχή των πεπραγμένων του και καταλογισμό των γενοκτονιών του και των εγκλημάτων του στην φυλή μας σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που θα πρέπει όχι να κρίνουμε άλλους λαούς για την κτηνωδία τους όπως τους Τούρκους και τους Γερμανούς αλλά να εντρεπόμαστε. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να ακούς απο ιερέα της Ελληνικής θρησκείας να ανακηρύσσει  αείχρονο σύμβολο του Ελληνισμού το παραμύθι του μαρμαρωμένου βασιλιά. Δηλαδή ζητάει απο εμάς τους Έλληνες τους λάτρεις του Λογικού, της Αισθητικής, του Κάλλους να αποδεχτούμε την αποκρουστική νεκρανάσταση, εδώ  βέβαια βασιλική. Εκτός του ότι την λατρεία μας ακυρώνουν και μόνο τα οστά εντός του τελετουργικού χώρου, καλό είναι να μην ταράζουμε ούτε με την προσμονή μας τις νεκρές ψυχές. Οι δικοί μας μύθοι κε Μαρίνη προσμένουν την επιστροφή του Θεού Φοίβου στους Δελφούς και όχι νεκρούς στρατηλάτες που θα πάρουν την αγια-Σοφιά απο τους Τούρκους, αυτοί είναι οι πόλεμοι των χριστιανών και σας τους χαρίζουμε.  

Ακολούθως αντί να λέει ορθώς πως δεν θεωρούμε τους ναζωραίους μέρος του Ελληνισμού αλλά ξένο σώμα που πρέπει ή να επανέλθει στο Ελληνικό Έθος ή να αποβληθεί, λέει ψευδώς πως «εμείς δεν αισθανόμαστε μέρος του Ελληνισμού και στον Ελληνισμό εντάσσει τους χριστιανούς. Η αγωνία του να μην χάσει στρατιώτες να πολεμήσουν για τι και για ποιόν είναι φανερή όταν κατακρίνει τους Έλληνες που «απεχθανόμενοι τους μιαρούς χριστιανούς» δεν θα θελήσουν να συστρατευτούν  και αντιτάσσει ότι οι χριστιανοί είναι άνθρωποι με τα ιδια ήθη και έθιμα!! 

Ποιόν πόλεμο έχει κατά νού ο κος Μαρίνης στον οποίο οφείλουμε να χύσουμε το αίμα μας; Τον πόλεμο για την κατάκτηση της Κωσταντινούπολης με στρατηγό τον ξεμαρμαρωμένο βασιλιά; Αυτό το σενάριο ευτυχώς συμπίπτει με την Δευτέρα παρουσία, δηλαδή ποτέ!

Όμως δεν έχουμε τα ίδια ήθη και έθιμα με τους χριστιανούς. Δεν θραύουμε αυγά το Πάσχα που δεν το εορτάzουμε, δεν σουβλίζουμε τον οβελία γιατί δεν μας θυμίζει τίποτε η σφαγή των νηπίων και η έξοδος απο την Αίγυπτο. Δεν  πάμε τις Κυριακές στην Εκκλησία δεν προσκυνάμε τις εικόνες των εβραίων προσηλυτιστών και των Ελλήνων προσήλυτων, δεν βαπτίζουμε τα παιδιά μας, δεν επισκεπτόμαστε μοναστήρια όταν κάνουμε διακοπές, δεν προσευχόμαστε για πλούτο παρακαλώντας  και τάζοντας. Δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης γιατί δεν πιστεύουμε σε ένα θεό πρόσωπο δημιουργό του Κόσμου, δεν πιστεύουμε σε ημερομηνίες λήξεως του Σύμπαντος, ούτε μπιγκ μπανγκ που συνεργούν επιστημονικά σε αυτές, δεν σκεφτόμαστε πως μπορούν οι νεκροί να αναστηθούν ούτε σε κολάσεις με πυρές, δεν δεχόμαστε ότι είμαστε αμαρτωλοί και άρα ένοχοι εξορισμού άρα δε σκεφτόμαστε ταπεινά και ενοχικά αλλά ελεύθερα και υπερήφανα.

Ίσως δεν έχετε δεί σοβαρούς επιστήμονες φυσικούς ή μαθηματικούς ενώ αναπτύσσουν λογικά την επιστήμη τους δηλώνουν ότι αποδέχονται όλους τους παραπάνω παραλογισμούς ως πιθανούς. Δεν κατανοείτε προφανώς την χριστιανική βλάβη, υποτιμάτε  το μέγεθός της και έτσι μας αποκαλείτε συλλήβδην βλάκες.

Δεν το δεχόμεθα κε Μαρίνη και σας το επιστρέφουμε διότι είναι ύβρις να λέτε πως σκεπτόμαστε όπως οι χριστιανοί που στην θέα ενός νεκροταφείου σταυροκοπιούνται λες και δεν θα πεθάνουν ποτέ που νομίζουν ότι έχουν ένα προσωπικό θεούλη εικοσιτέσσερις ώρες το 24 ώρο και θεωρούν  τον εαυτό τους τόσο σημαντικό που αξιώνουν τα πάντα για το καλλιεργημένο από αυτήν την νοσηρή σκέψη υπερεγώ τους.

 Όχι, δεν σκεφτόμαστε όπως οι χριστιανοί με όρους πάλης του καλού και του κακού του  μαύρου και άσπρου, δεν σκεφτόμαστε δυιστικά, άρα  δεν σκεφτόμαστε χριστιανικά. Αλλά κατά τον κο Μαρίνη ή άρνηση αυτού είναι «φρενοπάθεια». Ενώ το να σκέφτεσαι σαν παιδάκι όλη σου την ζωή δεν είναι. Να σκέφτεσαι πως  εσύ είσαι ο καλός ,όπως βέβαια και ο αντίπαλος σου νομίζει, και συνεπώς δικαιούσαι εσυ  να νικήσεις , αλλά αν χάσεις είναι θεϊκή τιμωρία ή δοκιμασία και στο τέλος ο θεός θα στα φέρει όλα δεξιά. Ο ιουδαϊκός χριστιανικός τρόπος σκέψης όμως δεν είναι φρενοπάθεια!  Και το χειρότερο ο κος Μαρίνης με την ιδιότητα του Ιερέα της Ελληνικής θρησκείας μας αποδίδει κοινό τρόπο σκέψης με τους χριστιανούς και δεν αναγνωρίζει σε κανέναν μας πως μπορούμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Είμεθα φρενοπαθείς. Μάλιστα.

Από αυτό και μόνο πως έχουμε το ίδιο τρόπο σκέψης ή δεν ξέρει πως σκέφτεται ένα χριστιανός ή τα βιβλία του τα γράφει άλλος ή δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε. Αν είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης θα ήμασταν ένα και αυτό. Γιατί τότε μας επιβάλλανε τον χριστιανισμό; γιατί να θέλουμε τον Ελληνισμό ως τρόπο ζωής; γιατί αγωνιζόμαστε αφού τα πάντα καταλήγουν στον ίδιο κοινό  τρόπο σκέψης, την ίδια ποιότητα των σκέψεων; Επειδή λοιπόν όλα αυτά που παραθέτει δεν βγάζουν κανένα νόημα και δεν έχουν καμία βάση αλλά χρησιμοποιούνται με μόνο σκοπό να συμμαχήσουμε με τους χριστιανούς στον μεγάλο κίνδυνο του λαθροεποικισμού.

Αυτός είναι πόλεμος του κου Μαρίνη που μας επιφυλάσσει! Γι’ αυτό και βγήκαν από το ντουλάπι οι μαρμαρωμένοι βασιλιάδες, οι ήρωες της Πίνδου, έγιναν κοινά τα ήθη και έθιμα με τους χριστιανούς, κοινή ή σκέψη μας. Κατα το χουντικό παράδειγμα με τις αρχαιοελληνικές παρελάσεις οι χριστιανοί μας θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν μόνο όταν πρέπει να πολεμήσουμε, να γίνουμε στρατιωτάκια τους.

Το αξιοπερίεργο όμως στην παράθεση της πολεμικής  του είναι πως παρουσιάζει αυτούς που θέλει να στηλιτεύσει σαν ψηφοφόρους και καταναλωτές ιδεών του Σύριζα. Το ότι δεν θέλουμε να ενωθούμε με τους χριστιανούς γιατί δεν σκεπτόμαστε όπως αυτοί, δεν σημαίνει απαρεγκλίτως πως θέλουμε τους αλλόφυλους και αλλόθρησκους. Η πολεμική του κου Μαρίνη κατεβάζει την αντιπαράθεση Χρυσής Αυγής-Σύριζα, Διεθνισμού-Κομμουνισμού στο χώρο μας. Προφανώς η οδηγία είναι αυτή, η αντιπαράθεση  να γενικευθεί κατα το δυικό τρόπο σκέψης την διαμάχη  παντού, και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να πάρουμε ή την μία θέση ή την άλλη. Δεν υπάρχουν χιλιάδες άλλες θέσεις και επιλογές κατά τον κο Μαρίνη εκτός απο αυτές τις δύο. Μαύρο ή άσπρο μπορείς να επιλέξεις μας λέει ή συντάσσεσαι με τους χριστιανούς κατά των ισλαμιστών ή με τους αλλοδαπούς, η μή-συμμαχία είναι προδοσία...!

Λοιπόν εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Τους λαθροεισβολείς κε Μαρίνη τους έφεραν οι χριστιανοί πολιτικοί που ορκίζουν την κυβέρνηση τους χριστιανικά, οι χριστιανοί πολιτικοί που έχουν πνευματικούς διαχειριστές του μυαλού τους στο άγιο όρος, αυτοί  τους ασφαλίζουν με τα χρήματά μας, τους δίνουν την δουλειά μας στα εργοστάσια και τους αγρούς. Οι διεθνιστές υλιστές αριστεροί άλλο ένα ιουδαϊκό παράγωγο με την αυτή δυϊστική σκέψη τους  τους έντυσαν ιδεολογικά και τους εμψύχωσαν ηθικά. Δεν τους φέραμε εμείς, εμάς δεν μας ρώτησαν ποτέ, μας τους επέβαλλαν. Τώρα εμείς θα κληθούμε να τους διώξουμε παρατώντας τον αγώνα μας;

Aντί οι χριστιανοί να μας πούνε ότι αν ταχθείτε ψυχή τε και σώματι μαζί μας θα σας αναγνωρίσουμε την θρησκεία θα παλινορθώσουμε τους ναούς που επιθυμείτε θα σας δώσουμε τμήμα απο τα έσοδα των αρχαιολογικών χώρων για να χρηματοδοτήσετε τους σκοπούς σας, θα σας δώσουμε σχετική πολιτική και δικαστική αυτονομία δίπλα στους αρχαιολογικούς ιερους τόπους, μας λένε εκ των ένδον καταθέστε τα όπλα παύσατε τις αντιδράσεις, ο εχθρός είναι κοινός. Αύριο βγείτε στους δρόμους παλικάρια να σκοτώσετε τους οπλισμένους με καλάσνικοφ ουτσεκάδες και ισλαμοφασίστες.

 Έτσι η αρχική κριτική κατα της αντιχριστιανικής νόσου καταλήγει απολογία υπέρ της Χρυσής Αυγής και κατά του Σύριζα στους κόλπους του συνόλου των Εθνικών που καλούμαστε να  πληρώσουμε το τίμημα κάποιων περιθωριακών ιδεών, δηλαδή ότι δεν έχουμε θρησκεία, ότι δεν έχουμε βιολογική συνέχεια, ότι δεν έχουμε δόγματα, και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Αυτοί είναι τόσο επιβλαβείς για την υπόθεση της Επανελλήνισης που ακρωτηριάζουν την Ελληνική υπόθεση όσο και οι ενωτικοί ελληνοχριστιανοί που την παρατούν αναμιγνύοντας  ξένα έθιμα με τα ελληνικά. Αν η αντιχριστιανική νόσος είναι τελικά κατασκευασμένη απο καποιο γραφείο της αριστεράς «εναντίον μας», και όχι ένα διεθνές και διαχρονικό φαινόμενο αποβολής του χριστιανικού ξενιστή στο σώμα των Εθνών τότε ο Νίτσε, ο Ντέστερ, αλλά και όσοι καταφέρθησαν έναντίον του όπως ο Περικλής Γιαννόπουλος ή ακόμα και ο Αδόλφος Χίτλερ ή απο τους αρχαίους ο μεγάλος Πορφύριος, ο υπέροχος Κέλσος και ο θείος Ιουλιανός που συνέγραψαν τα «Κατά των χριστιανών –περι της χριστιανικής νόσου» έργα τους, επίσης θα ήτο αριστεροί!!!

Αφήστε λοιπόν κε Μαρίνη κατά μερος τον υγιή αντιχριστιανισμό. Αφήστε μας να ξεδώσουμε και να ξεσκάσουμε απο την χριστιανική βλάβη. Αφήστε μας στο χαμηλό συγγραφικό επίπεδό μας, αφήστε μας να επιλέξουμε και αλλους πολιτικούς δρόμους έξω απο τα κοινοβουλευτικά κόμματα που εσείς προφανώς βρήκατε μια ιδεολογική φωλιά να σας καλύπτει. Χρησιμοποιήστε την καθαρευουσιάνικη πένα σας εναντίον αυτών που έφεραν τους αλλοδαπούς και εναντίον των Ισλαμιστών άν τολμάτε, και αφήστε τους Εθνικούς να αυτοπροσδιοριστούν μόνοι τους πολιτικά.

Επειδή όπως ίσως γνωρίζετε απο εθνικοσοσιαλιστή διανοούμενο πως η «ψυχή είναι φυλή ορώμενη εκ των έσω», είναι εξίσου σημαντική η Ελληνική Θρησκεία με την φυλή και αν έχει ένα τρόπο να σωθεί η φυλή μας απο τον λαθροεποικισμό είναι με την Εθνική θρησκεία και όχι με την οικουμενική χριστιανική δοξασία. Δεν θα θυσιάσουμε την ψυχή μας για το κορμί μας και αν θέλετε τόσο πολύ αυτήν την ένωση άς μετανοήσουνε οι χριστιανοί, όχι οι Έλληνες.

 

       8n Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2789 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)