:: ::

 
 
 

 

Η αναζωπύρωση της Ελληνικής Ελπίδος θα συντρίψει την χριστιανική κουλτούρα της απελπισίας

 

Μας έπληξε μία εθνική καταστροφή. Οι πυρκαϊές κατέστρεψαν πολλά δάση, πολλούς ανθρώπους, πολλά ζώα, πολλές περιουσίες. Αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε να επικρατήσει η χριστιανική απογοήτευση. Ήρθε η ώρα της Ελληνικής Ελπίδος.

Εφ’ όσον καταρρέει το χριστιανικό ψευδοκράτος οι Έλληνες πρέπει να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Αυτή η εθνική καταστροφή ας θεωρηθεί ως το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι Έλληνες στους ναζωραίους κατακτητές για να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους. Για να αποκτήσουν πολιτική πείρα στην διακυβέρνηση της Ελλάδος. Στο πεδίο του Ιερού Πολέμου η εμπειρία πληρώνεται πολύ ακριβά.

Είναι σημαντικό να αναλύσουμε την συμπεριφορά των χριστιανικών ΜΜΕ κατά την διάρκεια των πυρκαϊών, την φρασεολογία που χρησιμοποιούσαν, τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν στους τηλεθεατές. Και αυτό διότι έχει σημασία η Ελληνική Ψυχή να μην δηλητηριάζεται από τον χριστιανικό τρόπο σκέψεως.

Καθ’ όλη την διάρκεια των γεγονότων η χριστιανική κουλτούρα της απελπισίας, της απογοητεύσεως, της απογνώσεως σήκωσε και πάλι το απαίσιο κεφάλι της. Τα ΜΜΕ των ναζωραίων αναπαρήγαγαν μία ατμόσφαιρα συντελείας του κόσμου. Έδειχναν επιλεκτικώς ναζωραίους να σταυροκοπιούνται και πολίτες να οδύρωνται. Αυτή δεν είναι εικόνα Ελλήνων μαχητών, είναι εικόνα κακομοίρηδων. Σε τέτοιες στιγμές τα ΜΜΕ έπρεπε να δείχνουν τους ανδρείους Έλληνες μαχητές που με καμμένα πρόσωπα και ατσάλινη θέληση πολεμούσαν με τις φλόγες μέχρις εσχάτων.

Η πρόσφατη εθνική καταστροφή πρέπει να θεωρηθεί ως άλλη μία πρόκληση για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Για να δείξουμε τις πολεμικές αρετές των Ελλήνων. Και όχι όπως στρεβλώς το παρουσίασαν τα χριστιανικά ΜΜΕ, ως μία ευκαιρία για κλαυθμηρισμούς, σταυροκοπήματα και απογοήτευση.

Μέσα από τις στάχτες της εθνικής καταστροφής αναγεννάται η Ελληνική Ελπίδα. Αντιθέτως η συμπεριφορά των χριστιανικών ΜΜΕ, ο τρόπος που κάλυψαν το θέμα, οι ανακοινώσεις τους, χειροτερεύουν την κατάσταση. Παραλύουν τους πολίτες. Τους πανικοβάλλουν. Τους κάνουν να αισθάνωνται αβοήθητοι επειδή το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν τους βοηθά!! Λες και αν δεν μας βοηθήσει το χριστιανικό ψευδοκράτος θα πεθάνουμε!!!

Πότε βοήθησε τους Έλληνες το χριστιανικό ψευδοκράτος; ή μάλλον πότε δεν τους κακοποίησε; Οι Έλληνες για να σωθούν πρέπει να στηρίζωνται στην αλληλεγγύη τους, στην αυτοπεποίθησή τους ότι θα ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες, και στην προστασία των Πατρώων Θεών.

Αν φωλιάσει στην ψυχή των Ελλήνων η χριστιανική κουλτούρα της απελπισίας, θα τους προκαλέσει μεγαλύτερα δεινά από αυτά που υφίστανται.

Τα χριστιανικά ΜΜΕ διασπείρουν ένα αίσθημα απογνώσεως, θλίψεως, και εγκαταλείψεως. Κάνουν εξάσκηση στην τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού. Αγωνίζονται να βυθίσουν τους Έλληνες σε πελάγη απελπισίας.  

Καταστροφές συνέβησαν και θα συμβούν στο μέλλον, αλλά πάντα νικά η Ελπίδα, ο Ιερός Αγών, η συλλογική Δράση.

Τα κροκοδειλίσια δάκρυα των χριστιανικών ΜΜΕ για «οργή των πολιτών κατά του κράτους» αποτελούν παγίδα για τους Έλληνες, διότι οι Έλληνες δεν πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα να εξαρτώνται από το χριστιανικό ψευδοκράτος. Δεν πρέπει να περιμένουν σωτηρία από τον σφαγέα τους. Οι Έλληνες πρέπει να φτιάξουν το δικό τους κράτος. Πρέπει να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Όποιος Έλλην αναμένει σωτηρία από το χριστιανικό ψευδοκράτος, είναι άξιος της μοίρας του.

Το απέδειξαν τα χριστιανικά ΜΜΕ με τους τίτλους και τις εικόνες που έδειχναν. Συνεχώς δραματοποιούσαν το θέμα με γυναίκες να κλαίνε, συνεχώς έδειχναν ανθρώπους τρομαγμένους. Αυτές οι εικόνες λειτουργούσαν ως ψυχολογικός ιός που πολλαπλασιάζεται, ως παραλυτικό αέριο την στιγμή ακριβώς που χρειαζόμασταν θάρρος και αγωνιστικό πνεύμα.

Αν κάποιος θέλει να κλάψει, ας το κάνει αφού σβήσουμε την πυρκαϊά, όχι την στιγμή που πρέπει να αγωνιστούμε.

Τα χριστιανικά ΜΜΕ δεν έδειχναν πυροσβέστες που πολεμούσαν σαν λιοντάρια με την φωτιά, δεν έδειχναν αληθινούς μαχητές, αλλά κακομοίρηδες και γυναικούλες. Αυτό δημιούργησε αρνητικό αντίκτυπο, διότι οι πολίτες αντί να ενθαρρύνουν τους πυροσβέστες, οι οποίοι κυριολεκτικώς υπερέβησαν εαυτούς, άρχισαν να τους μιλάνε με άσχημο τρόπο και να ρίχνουν όλες τις ευθύνες πάνω τους. Μία τέτοια ηθικοδιαλυτική συμπεριφορά του τρομαγμένου λαού προς τους ηρωικούς πυροσβέστες που έχασαν αρκετούς συναδέλφους πάνω στο ιερό καθήκον, είχε αρνητικές συνέπειες στο μαχητικό πνεύμα των ηρωικών πυροσβεστών.

Οι ανακοινώσεις που έκαναν τα χριστιανικά ΜΜΕ αντί να δίνουν θάρρος, αποθάρρυναν τον κόσμο. Δεν έδειχναν ανθρώπους με ατσάλινη θέληση να πολεμούν τις φωτιές. Προσπαθούσαν να απογοητεύσουν τον κόσμο.

Η κλασσική τεχνική που χρησιμοποιούσαν είναι η εξής: Έβαζαν τίτλους όπως «θλίψη, τρόμος, απόγνωση στους κατοίκους της τάδε περιοχής ή του τάδε χωριού». Και όπως συνηθίζουν, επένδυσαν την προπαγάνδα τους με δραματική μουσική υπόκρουση, για να προκαλεί μεγαλύτερη απογοήτευση στους Έλληνες τηλεθεατές. Περιττό να πούμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις κανένας τρόμος δεν είχε καταλάβει τους κατοίκους των Ελληνικών χωριών. Αντιθέτως έδιναν ένα πεισματικό αγώνα να σώσουν ό,τι μπορούσαν.

Στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών χωριών αναδύθηκε η Ελληνική Ψυχή. Οι Έλληνες χωρικοί ηρνούντο με πείσμα να εγκαταλείψουν τις οικείες των. Πάλευαν ως γνήσιοι Θερμοπυλομάχοι την φωτιά. Τα περί απογνώσεως, θλίψεως κλπ, που μετέδιδαν τα χριστιανικά ΜΜΕ ήταν δικής τους εμπνεύσεως. Απέδιδαν στους Έλληνες χωρικούς την δική τους κουλτούρα απελπισίας. Δημιουργούσαν ένα είδος αυτο-εκπληρουμένης προφητείας.

Συνειδητά ή ασυνείδητα τα χριστιανικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να προκαλέσουν απόγνωση στον μαχόμενο Ελληνικό πληθυσμό. Και φυσικά με έντεχνο τρόπο αυτά τα συναισθήματα τα απέδιδαν στον Ελληνικό Λαό, ότι τάχα στο τάδε χωριό οι κάτοικοι είναι απελπισμένοι, ενώ η διασπορά του αισθήματος της απελπισίας οφείλεται στην εγκληματική συμπεριφορά των διευθυντών ειδήσεων.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές του Έθνους, τέτοιοι αποθαρρυντικοί τίτλοι ειδήσεων είναι προδοτικοί. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές η δραματική μουσική υπόκρουση που συνοδεύει τις ειδήσεις αποτελεί εθνικό έγκλημα. Τουναντίον τα άσχημα νέα πρέπει να εκφωνούνται συνοδεία παιάνων, για να αναθαρρήσει ο Λαός. Από την στιγμή που οι κάτοικοι των Ελληνικών χωριών έβλεπαν στην τηλεόραση την ηθικοδιαλυτική προπαγάνδα των χριστιανικών ΜΜΕ, άρχισαν να απογοητεύωνται την στιγμή ακριβώς που έπρεπε να παίρνουν θάρρος και να συνεχίζουν τον ιερό αγώνα για το σβήσιμο των πυρκαϊών.

Σε τέτοιες δύσκολες ώρες, ασχέτως αν το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι ανύπαρκτο, οι τίτλοι των ειδήσεων πρέπει να είναι ως εξής: «οι κάτοικοι των χωριών με θάρρος αντιμετωπίζουν την κατάσταση», «νέοι, γέροι και παιδιά δίνουν μάχη με τις τεράστιες φλόγες, δεν απελπίζονται, δεν υποχωρούν, το ηθικό είναι ακμαιότατο», «πνέουν σφοδροί άνεμοι στην περιοχή αλλά οι ηρωικοί πυροσβέστες μάχονται μέχρις εσχάτων». Να δείχνουν εικόνες Ελληνίδων μητέρων που κρατούν με θάρρος τα παιδιά τους από το χέρι και δηλώνουν μπροστά στην κάμερα «θα νικήσουμε τις φλόγες, δεν φοβόμαστε».

Σε κάθε αναζωπύρωση των πυρκαϊών απαντούμε με αναζωπύρωση της Ελπίδος. Αν πρέπει να καεί κάτι, αυτό είναι η χριστιανική απελπισία.  

Προσοχή στην δόλια φρασεολογία των χριστιανικών ΜΜΕ: «οι κάτοικοι του χωριού τάδε είναι κατατρομαγμένοι, απελπισμένοι κλπ», όλα αυτά είναι τίτλοι που βγάζουν τα ηλίθια χριστιανικά ΜΜΕ και τα αποδίδουν στους Έλληνες πολίτες. Δείχνουν και μερικούς δειλούς να κλαίνε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και σε λίγο, δια της μιμήσεως, δημιουργούν στον πληθυσμό ένα γενικό αίσθημα πανικού και απελπισίας. Δημιουργούν την εντύπωση του αναπόφευκτου, της καταθλίψεως, της παρακμής, της απαισιοδοξίας. Εμφυτεύουν στους Έλληνες ένα αίσθημα αδυναμίας που παραλύει κάθε διάθεση για δράση και σκληρό αγώνα.

Αλλά οι Έλληνες Σοφοί μάς διδάσκουν ότι η απελπισία ανατροφοδοτείται όσο αδρανούμε μπροστά στην απελπισία που καίει την ψυχή μας. Όσο αποκλείουμε την Ελληνική Ελπίδα, όσο εμποδίζουμε το Φως των Πατρώων Θεών να εισέλθει στον νού μας.

Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ του να προειδοποιείς τους πολίτες για τους κινδύνους της πυρκαϊάς, και του να παραλύεις τους πολίτες με ηθικοδιαλυτική προπαγάνδα. Άλλο προειδοποιώ τους πολίτες για ενδεχόμενους κινδύνους, και άλλο τους ενσταλάζω αίσθημα απελπισίας. Και αυτή η στάση, τονίζουμε, δεν έχει σχέση με το τί πράττει ή δεν πράττει το χριστιανικό ψευδοκράτος. Ας υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε καθόλου κράτος, τί θα κάναμε; Θα καθόμασταν να μας κάνουν οι φλόγες ολοκαύτωμα; Τί είδους συμπεριφορά είναι αυτή όπου αφού το χριστιανικό ψευδοκράτος αδιαφόρησε στις εκκλήσεις για βοήθεια, οι κάτοικοι αρχίζουν να απελπίζωνται; Η απελπισία είναι συναίσθημα ξένο προς τον Ελληνισμό.

Η χριστιανική κουλτούρα της απελπισίας δημιουργεί την αίσθηση ότι ως Έλληνες ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχουν δυνάμεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Άρα είμαστε ανίκανοι και αδύναμοι να σωθούμε.

Αυτό ακριβώς διασπείρουν διάφοροι ναζωραίοι ψευδοπροφήτες τηλε-βιβλιοπώλες, ότι τάχα είμαστε στο έλεος της παγκοσμιοποιήσεως, και ότι τάχα είναι πέρα και πάνω από τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε. Στην ουσία ο ναζωραίος ψευδοπροφήτης ενώ φαινομενικώς αντιστρατεύεται την παγκοσμιοποίηση, στην ουσία εκφοβίζει τους Έλληνες, τους αφοπλίζει ψυχολογικώς. Ο ναζωραίος τηλε-προφήτης παρουσιάζει τον οποιονδήποτε αντίπαλο ως παντοδύναμο. Αυτή ακριβώς ήταν η συμπεριφορά των χριστιανικών ΜΜΕ, παρουσίαζαν τον λαό αδύναμο, και την πυρκαϊά παντοδύναμη.

Δεν διαφωνούμε στο ότι οι πυρκαϊές ήταν καταστροφικές, διαφωνούμε με την καταστροφολαγνεία, σιχαινόμαστε την κουλτούρα της απαισιοδοξίας. Σε τέτοιες δύσκολες ώρες απαιτούνται ηγέτες που να φωνάζουν «θάρρος Έλληνες, θα νικήσουμε το κακό που μας βρήκε». Σε τέτοιες δύσκολες ώρες δεν θέλουμε ναζωραίους βλάκες που να αναπαράγουν την κλάψα και την απελπισία.

Για την Ελληνική Θρησκεία η απελπισία αποτελεί αμάρτημα. Η Ελπίδα ήταν πάντα το μεθυστικό ποτό του Ιερού Αγώνος που οδηγούσε στην Νίκη.

Το ότι ο κρατικός μηχανισμός των ναζωραίων κατακτητών παρέλυσε τις ώρες της εθνικής καταστροφής, μάς είναι παντελώς αδιάφορο. Το ζήτημα είναι να μην παραλύσουν οι ψυχές των Ελλήνων. Να μην λυγίσουν μπροστά στις φλόγες. Να συνεχίσουν οι Έλληνες τον σκληρό αγώνα, έστω και παντελώς μόνοι. Αυτό σημαίνει να είσαι Έλλην. Να αγωνίζεσαι μαζί με μία χούφτα Αδελφούς και την βοήθεια των Πατρώων Θεών. Χωρίς πολλά τεχνικά μέσα, περικυκλωμένος από μύρια κακά.

Η Ελληνική Ιστορία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ιστορία αγώνος για επιβίωση. Και αυτό εορτάζουμε ως Έλληνες. Μέσα στις δυσκολίες και στην δυστυχία μας βρίσκουμε την δύναμη να επιβιώσουμε, χωρίς βοήθεια από κανέναν πλην των Πατρώων Θεών. Η αυτοπεποίθησή μας και η θέληση για αγώνα θα κάνει θαύματα. Εκεί που οι άλλοι λαοί βλέπουν σκοτάδι εμείς βλέπουμε φώς. Εκεί που οι άλλοι λαοί είναι έτοιμοι να βουλιάξουν στην απελπισία, εμείς κολυμπάμε στην Ελπίδα.   

Ο Καρλ φον Κλαούζεβιτς στο έργο του «περί πολέμου» έγραψε ότι σε μία μάχη παίζουν ρόλο οι φυσικές δυνάμεις(όπλα, αριθμός μαχητών κλπ) αλλά πιό σημαντικό ρόλο έχουν οι ηθικές δυνάμεις(θάρρος, αυτοθυσία, αφοσίωση).

Δεν επιτρέπεται λοιπόν να παραλύουν οι Έλληνες επειδή το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν έχει ή δεν έστειλε τις κατάλληλες φυσικές δυνάμεις(πυροσβεστικά οχήματα, αεροπλάνα, πυροσβέστες, κλπ) να σβήσουν τις φωτιές. Σε τέτοιες δύσκολες ώρες πρέπει να πολλαπλασιάζουμε στο έπακρο τις ηθικές μας δυνάμεις. Πρέπει να ανασύρουμε στην επιφάνεια την Ελληνική μας Ψυχή και να κάνουμε χρήση των τεραστίων αποθεμάτων θάρρους και αγωνιστικότητος με τα οποία μας έχουν ευλογήσει οι Πατρώοι Θεοί. Οι ηθικές δυνάμεις αν δεν μας βοηθήσουν να σβήσουμε εντελώς τις φωτιές, τουλάχιστον θα μας βοηθήσουν να μετριάσουμε τις ζημιές.

Αν όμως οι Έλληνες παραδοθούν στην ηθικοδιαλυτική επιρροή των χριστιανικών ΜΜΕ, γρήγορα θα στραγγίξουν οι ηθικές δυνάμεις, και οι φωτιές θα κάνουν πολλαπλάσια ζημιά από αυτή που θα έκαναν αν δεν είχε επικρατήσει η απόγνωση στον Ελληνικό Λαό.

Στην Δύση έχει επικρατήσει μία ιδεολογία περί παρακμής του πολιτισμού, μία απαισιοδοξία που έχει εκφραστεί με έργα όπως του Όσβαλντ Σπένγκλερ. Στην ουσία αυτή η ιδεολογία είναι μία αντανάκλαση της χριστιανικής ιδέας περί συντέλειας του κόσμου. Οι προφήτες της καταστροφολαγνείας δημιουργούν μία αυτοεκπληρουμένη προφητεία. Αν πολλοί άνθρωποι πιστέψουν ότι βρισκόμαστε σε παρακμή και έρχεται το τέλος του κόσμου, θα εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια για αγώνα και επιβίωση, και συνεπώς κάποια καταστροφή θα επέλθει αφού ουδείς θα αγωνιστεί με επιμονή για να την αναχαιτίσει. Έτσι αυτοεκπληρώνεται η προφητεία της καταστροφής.  

Το ίδιο συνέβη και στην πρόσφατη εθνική μας καταστροφή. Αν αρκετοί Έλληνες ενσωματώσουν την εγκληματική ιδέα ότι τα πάντα χάθηκαν, ότι είναι αδύναμοι και αβοήθητοι, θα εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια πυροσβέσεως και θα τρέχουν πανικόβλητοι.

Η φιλοσοφία της παρακμής, της συντέλειας, της απελπισίας, είναι η εσωτερίκευση της ανικανότητος ενός ατόμου να λύνει προβλήματα επιβιώσεως. Ο διασπείρων την απαισιοδοξία και την απόγνωση, είναι ένας φονιάς ψυχών. Είναι ανίκανος να εμπνεύσει τον Λαό, είναι ανίκανος να αντιστρέψει μία καταστροφική πορεία.

Τέτοιες δύσκολες στιγμές του Ελληνικού Έθνους, πρέπει να τις βλέπουμε ως ευκαιρίες για δράση, για ηρωισμό, και όχι ευκαιρίες για θρήνους. Τέτοιες εθνικές δοκιμασίες αποτελούν μέρος του Ιερού Πολέμου για επιβίωση. Οι πυρκαϊές ήταν εντολή για τις Ελληνικές Κοινότητες να αναλάβουν δράση, χωρίς να αναμένουν βοήθεια από τους ναζωραίους κατακτητές.

Τέτοιες εθνικές καταστροφές όπως αυτή που μας έπληξε, μας υπενθυμίζουν ότι η οργανωτική αναβάθμιση όλων των Ελληνικών Κοινοτήτων ανά τον κόσμο αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Κάθε Ελληνική Κοινότητα όσο μικρή και αν είναι, πρέπει να δημιουργήσει τμήμα πολιτιστικού πολέμου, τμήμα προπαγάνδας, τμήμα εμπορίου και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τομέα κοινωνικών υπηρεσιών (βρεφονηπιακοί σταθμοί, φιλανθρωπικά ιδρύματα κλπ), πυροσβεστική υπηρεσία, υγειονομικό τμήμα, δημογραφικό τμήμα, γεωπονικό τμήμα, τμήμα τεχνολογίας, τμήμα βιομηχανίας, τμήμα πολιτοφυλακής, τμήμα πολιτιστικής αστυνομίας, δικαστικό σώμα, τμήμα παιδείας, τμήμα τέχνης, τμήμα θρησκευτικών αποστολών σε ξένα εδάφη, τμήμα εξωτερικών επαφών και δημοσίων σχέσεων, τμήμα αρχείου και βιβλιοθήκης, τμήμα πολιτικής εκπροσωπήσεως σε ξένα κοινοβούλια, τμήμα μέσων μαζικής ενημερώσεως.

Αρχικώς το κάθε τμήμα να στελεχώνεται έστω και με 2-3 άτομα, αλλά οπωσδήποτε να υπάρχουν και να αναπτύσσωνται αυτά τα τμήματα. Να μην περιμένουν οι Ελληνικές Κοινότητες να εμφανιστεί η καταστροφή και μετά να ενεργήσουν. Ούτε να περιμένουν άλλη βοήθεια, πλην της βοηθείας των Πατρώων Θεών.

Κάθε Ελληνικός πυρήνας, κάθε Ελληνική οργάνωση, πρέπει να έχει επιτροπές δημεγερτών και προπαγανδιστών που θα κάνουν διαφώτιση σε κύκλους εργατών, σε κύκλους στρατιωτικών, σε κύκλους διανοουμένων, μαθητών, μηχανικών, εμπόρων, επιστημόνων, υπαλλήλων, επιχειρηματιών. Χωρίς οργανωτικές βάσεις που ανατρέπουν συνθέμελα το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να δημιουργήσουμε ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος, ούτε να διαχωριστούμε από τους ναζωραίους.

Έλληνες! μείνετε μακριά από το χριστιανικό δηλητήριο της απελπισίας.

Είθε οι Παντοδύναμοι Θεοί να φωτίζουν πάντα τον δρόμο μας στο δύσκολο μονοπάτι του Ιερού Πολέμου.

Δόξα και Τιμή στους ηρωικούς πυροσβέστες που έπεσαν στο ιερό καθήκον. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών από τις πυρκαϊές. 

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

4η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα