:: ::

 
 
 

                 

                      Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70, 71-80, 81-90

Οι κάτωθι ερωτήσεις έγιναν είτε από συγκεκριμένα άτομα είτε γίνονται συχνά και έχουν ομαδοποιηθεί:

 

1. Ερώτηση: Είναι σωστό να πολεμάμε τους αδελφούς μας χριστιανούς;

Απάντηση: Βεβαίως διότι αυτή είναι η εντολή των Θεών. Και ουδείς λογικός άνθρωπος παραβαίνει τις εντολές των Θεών. Επιπλέον ο όρος χριστιανός δεν είναι δηλωτικό εθνικότητος. Χριστιανός, μουσουλμάνος, κομμουνιστής, καπιταλιστής είναι δηλωτικά κοσμοπολιτικών, διεθνιστικών και αντεθνικών ιδεολογιών. Συνεπώς ο όρος χριστιανός δεν υποδηλώνει εθνικότητα. Υπάρχουν χριστιανοί γερμανικής, ρωσσικής, βουλγαρικής καταγωγής, μήπως είναι αδέλφια μας και δεν το ξέρουμε; Έλλην και χριστιανός είναι δύο έννοιες αμοιβαίως αποκλειόμενες.

Βεβαίως και είναι απολύτως φυσικό να πολεμούν οι Έλληνες τους ναζωραίους κατακτητές. Αυτό κάνουν τόσους αιώνες με την καθοδήγηση των Θεών, τώρα θα σταματήσουν; Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο κατακτητής με τον κατακτημένο. Οι ναζωραίοι κατακτητές καταπολεμώνται σε όλο τον κόσμο. Πόσο μάλλον στην χώρα του Φωτός όπου οι κατακτητές ναζωραίοι δεν έχουν καμμία θέση. Όσοι Έλληνες είναι υπόδουλοι στην αίρεση των ναζωραίων λόγω αγνοίας, μέσω της διαφωτίσεως θα επανέλθουν στην Πατρώα Παράδοση. Αλλιώς όσοι Έλληνες αρνηθούν την Ελληνική Θρησκεία και συνεργαστούν συνειδητά με τον κατακτητή ναζωραίο θα εξολοθρευτούν χωρίς έλεος.

 

2. Ερώτηση: Ο χριστιανισμός έχει δύο χιλιάδες χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας, μπορούμε να τον διώξουμε;

Απάντηση: Και ένα εκατομμύριο χρόνια να είχε παρουσία στην Ελλάδα η αίρεση των ναζωραίων η χριστιανική πανούκλα θα πεταχτεί στην Αιώνια Φλόγα των Θεών και τα Ελληνικά Εδάφη θα εξαγνιστούν δια της Ιεράς Φλογός. Η χρονική παρουσία ενός κατακτητού σε μία περιοχή δεν αποτελεί επιχείρημα για την νομιμοποίησή του. Διαφορετικά θα λέγαμε ότι κακώς διώξαμε τους Τούρκους διότι είχαν παρουσία τετρακοσίων ετών στην Ελλάδα και είχαν γίνει αναπόσπαστο τμήμα της Ελληνικής Ιστορίας.

 

3.  Ερώτηση: Μα θα μαλώνουμε τώρα για την Θρησκεία; Έτσι περιορίζετε πολύ τον Ελληνισμό.

Απάντηση: Η Ελληνική Θρησκεία είναι η βάση του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός δεν είναι συνταγή φαγητού για να απορρίπτει έκαστος όποιο συστατικό δεν του αρέσει. Όποιος δεν αποδέχεται την Ελληνική Θρησκεία, Φιλοσοφία, Κοσμοαντίληψη, Ήθη, Έθιμα, Μουσική, Αθλητισμό, Θέατρο, Επιστήμη κτλ, δεν είναι Έλλην.

 Έλλην είναι όποιος πράττει και σκέπτεται Ελληνικά και όχι όποιος έχει ελληνικά γονίδια. Διότι αλλιώς θα πρέπει να θεωρούμε ως Έλληνες και τους γενίτσαρους. Και αυτοί είχαν ελληνικά γονίδια αλλά δεν είχαν Ελληνική συνείδηση και πολιτισμό. Αυτοί που περιορίζουν, υποβιβάζουν και ταυτίζουν την έννοια Έλλην με το ελληνικό DNA είναι εχθροί του Ελληνισμού. Περιορίζουν τον Ελληνισμό στα στενά φυλετικά και γεωγραφικά όρια. Ο Ελληνισμός είναι παγκόσμια και υπερεθνική ιδεολογία. Την ενστερνίζονται άνθρωποι ασχέτως φυλής, χρώματος και εθνικότητος.

Ο Ιερός Πόλεμος του Ελληνισμού αφορά την σύγκρουση πολιτισμών σε παγκόσμιο επίπεδο γι’ αυτό ο Ελληνισμός αδιαφορεί πλήρως για τους «ελληνοκεντρικούς» κάφρους που φωνασκούν «μα θα πολεμήσουμε για την θρησκεία; έχουμε άλλα  προβλήματα τώρα». Όσο πιό δυνατά το φωνάζουν τόσο πιό ψεύτες είναι, διότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνει υπόδουλος ο Ελληνισμός στην αίρεση των ναζωραίων.

Όσοι προσπαθούν να διαδώσουν ξένες πολιτιστικές δοξασίες στους Έλληνες και βρίσκουν συνοδοιπόρους στις τάξεις ωρισμένων αυτοαποκαλουμένων «εθνικών» που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστούν ενόπλως την Θρησκεία ας γνωρίζουν ότι και οι δύο θα θανατώνωνται χωρίς έλεος. Όποιος αποσυνδέει την Θρησκεία από τον Πολιτισμό και αρνείται να υπερασπιστεί την Θρησκεία, προσβάλλει τους Προγόνους μας που άντεξαν όλα τα βασανιστήρια από τα χριστιανικά κτήνη προκειμένου να υπερασπιστούν την Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 

4. Ερώτηση: Αφού λέτε ότι οι Θεοί σας τιμωρούν τους βεβήλους γιατί δεν παίρνετε ένα μαχαίρι να τους σφάξετε, είστε δειλοί;

Απάντηση:  Μόνον οι άπιστοι και οι ασεβείς αμφισβητούν την τιμωρία των Θεών. Ο εγκληματίας δεν πρέπει να ξέρει ούτε ποιός, ούτε πότε θα τον τιμωρήσει. Πρέπει να ξέρει ότι θα τιμωρηθεί και γι’ αυτό θα φταίει ο ίδιος. Έχε πίστη στους Θεούς, μην τους προκαλείς με το να ζητάς αποδείξεις για το πότε και πώς θα τιμωρήσουν. Οι Θεοί ενεργούν με μυστήριους τρόπους, δεν θα ρωτήσουν εσένα και μένα πότε και πώς θα τιμωρήσουν τους εχθρούς Τους.

Εις ότι αφορά την τιμωρία των απίστων που θα προέλθει από ανθρώπινα χέρια αυτή ήδη ενεργείται. Ουδείς βέβηλος θα γλυτώσει την ανθρώπινη πόσο μάλλον την Θεϊκή Οργή. 

Δεν φταίνε οι ευσεβείς σε τίποτε για την απιστία των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι προκαλούν την τιμωρία τους με αυτά που κάνουν. Αυτοί προκαλούν την Οργή των Θεών και των ανθρώπων. Αυτοί προκαλούν το Πνεύμα των Προγόνων. Οι ναζωραίοι αυτοβούλως επιζητούν την θεία τιμωρία για να εξαγνιστούν από τα εγκλήματα τους. Κανείς δεν επιτρέπεται να εμποδίζει τους ναζωραίους να εξιλεωθούν για τα εγκλήματα τους.

 

5. Ερώτηση: Με αυτά που λέτε δεν γίνεστε αυτό που πολεμάτε; δηλαδή πολεμώντας τους χριστιανούς θα γίνετε σαν τους χριστιανούς.

Απάντηση: Και ποιός σου είπε ότι οι Έλληνες θέλουν να γίνουν σαν και σένα; Ποιός σου είπε ότι είναι Έλληνες αυτοί που δεν πολεμούν τον χριστιανισμό με κάθε μέσον; Το σόφισμα της ταυτίσεως μεθόδων και σκοπών το χρησιμοποιούν τα όργανα του εσταυρωμένου Κτήνους για να πείσουν τους Έλληνες να μην πολεμούν τον εχθρό. Όσοι Έλληνες έπεσαν στην  παγίδα να μην πολεμήσουν το Κτήνος απώλεσαν την ψυχή τους και έγιναν ναζωραίοι. Όποιος δεν πολεμά την αίρεση των ναζωραίων είναι ναζωραίος. Όποιος δεν πολεμά την αίρεση των ναζωραίων είναι εχθρός του Ελληνισμού. Όποιος δεν είναι με τον Ελληνισμό είναι εναντίον του.

 

6. Ερώτηση: Πιστεύετε στον φανατισμό και την μισαλλοδοξία; Το μίσος είναι κακό πράγμα. Ο Ελληνισμός δεν εμπεριέχει μίσος.

 Απάντηση: Το μίσος για τον εχθρό είναι το πιό Ιερό συναίσθημα. Το μίσος για τον εχθρό είναι η βασικώτερη ηθική αξία του Ελληνισμού. Το μίσος για τον εχθρό διατηρεί τους λαούς στην ζωή. Αντίθετα η αγάπη για τον εχθρό είναι το συναίσθημα που προσπαθεί να ενσταλλάξει ο βιαστής στο θύμα του. Η αγάπη για τον εχθρό είναι το πιό φονικό ένστικτο. Όσα έθνη δεν διατηρούν υψηλά αποθέματα μίσους για τον εχθρό, όσα έθνη δεν διδάσκουν τα παιδιά τους την Ιστορία των εγκλημάτων του εχθρού, αυτά τα έθνη είναι καταδικασμένα να αφανιστούν από προσώπου γής. Γι’ αυτό άλλωστε οι εγκληματίες ναζωραίοι στα σχολικά βιβλία που διδάσκουν σε όσα έθνη έχουν υποδουλώσει έχουν απαλείψει τα εγκλήματά τους, ώστε να μην μαθαίνουν οι νέες γενιές τα εγκλήματά τους. Έτσι προσπαθούν να διατηρήσουν την τυραννία τους αμβλύνοντας το μίσος των κατακτημένων λαών. Όσοι δεν μισούν τον ναζωραίο σφαγέα του Ελληνισμού ταυτίζονται με τον ναζωραίο κατακτητή. 

Κάθε ημέρα ο λαός της Ινδίας πληρώνει βαρύ φόρο αίματος για να διατηρήσει την Εθνική του Παράδοση αμυνόμενος στον πόλεμο που του έχει εξαπολύσει το Ισλάμ. Η ύπαρξη κτηνανθρώπων που προσπαθούν να καταπνίξουν τα πολεμικά ένστικτα των Ινδών έχει κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα στους Ινδούς. Δεν επιτρέπουν ούτε χρηματοδοτούν Ινδουϊστικά θρησκευτικά σχολεία αλλά επιτρέπουν και χρηματοδοτούν Ισλαμικά θρησκευτικά σχολεία. Οι απόφοιτοι των Ισλαμικών σχολών αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την ασφάλεια της Ινδίας. Καθημερινά οι Ινδοί πληρώνουν την ανοχή τους προς το Ισλάμ με απώλειες χιλιάδων ψυχών και τις δολοφονίες χιλιάδων ανθρώπων. Αυτό είναι το αντίτιμο για να ακούν ανθρωπόμορφα κτήνη που τους λένε να έχουν ανοχή και να μην μισούν τον εχθρό τους.

Πόσο φόρο αίματος πρέπει να πληρώσουν οι λαοί ακόμα; πόσες ψυχές πρέπει ακόμη να χαθούν ως αντίτιμο στους βρυκόλακες που διαδίδουν την ανοχή προς την τρομοκρατία των μονοθεϊστών;

Οι ζωές των βρυκολάκων που διαδίδουν την ανοχή προς τον χριστιανισμό αξίζουν πολύ λιγώτερο από τις ζωές και τις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων. Ας θανατώσουμε αυτούς τους βρυκόλακες χωρίς έλεος.

 

7. Ερώτηση: Γιατί να τιμωρήσουμε τους χριστιανούς; Πάει πέρασαν αυτά, συμφιλίωση, ενότητα, ας τα ξεχάσουμε.

 Απάντηση: Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που διαδίδουν την συμφιλίωση με τους ναζωραίους κατακτητές θα θανατώνωνται χωρίς έλεος. Μέσω του συνθήματος «συμφιλίωση» προπαγανδίζουν την αφομοίωσή μας από τον χριστιανισμό. Με συνθήματα τύπου «ας τα ξεχάσουμε» μας παροτρύνουν να υποταχθούμε στον χριστιανισμό. Η Ελληνική Θρησκεία και ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν θα παραμείνουν ζωντανά μέσα σε μία χριστιανική εχθρική κοινωνία με παραχωρήσεις, συμβιβασμούς και ερωτοτροπίες με τους ναζωραίους. Μόνον με σκληρό, ένοπλο, αιματηρό αγώνα που θα διαχωρίζει πλήρως τον Έλληνα από τον ναζωραίο κατακτητή θα επιβιώσει η Θρησκεία και ο Πολιτισμός μας. Μόνο με τον πλήρη διαχωρισμό και τον προσηλυτισμό των ναζωραίων στην Ελληνική Θρησκεία θα επιβιώσουμε ως Έθνος.

 

 8. Ερώτηση: Αυτά που λέει η Θρησκεία σας δεν είναι κατά του συντάγματος;

 Απάντηση: Όποιος παραβαίνει τους Νόμους των Θεών είναι εγκληματίας και η ποινή είναι θάνατος. Ουδείς επιτρέπεται να αμφισβητεί το αλάνθαστο των Ιερών Κανόνων, τις εντολές των Ιερέων και τα διατάγματα της Εκκλησίας που τελεί υπό την καθοδήγηση των Θεών και είναι ο Λόγος των Θεών επί της Γης. Τα όργανα του εσταυρωμένου Κτήνους μάχονται τους Θείους Νόμους και προσπαθούν δια της βίας να μας υποτάξουν στις αποφάσεις του Κτήνους. Αλλά ξέρουν ότι όποιος υπακούει στο χριστιανικό «σύνταγμα» είναι καταραμένος να βασανίζεται αιωνίως στον Άδη. Αν η πίστη του ανθρώπου αποδειχτεί δυνατή τότε οι Θεοί θα εισακούσουν τις παρακλήσεις του και θα τιμωρήσουν τους απίστους. Αλλιώς θα τιμωρήσουν τους Έλληνες για την απιστία τους. Όσοι άνθρωποι υπακούν στις διαταγές, τα διατάγματα και τα «συντάγματα» των ναζωραίων είναι δολοφόνοι της Πατρίδος και του εαυτού των. Ουδείς θα τους συγχωρήσει γι αυτό το έγκλημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα για έναν Έλληνα από το να προσκυνά τον Τζεσουά και να υπακούει στο «σύνταγμα» των ναζωραίων.

 

9. Κατερίνα Λεμπέση: Ποιοί είστε εσείς που θα τιμωρήσετε τους χριστιανούς;

 Απάντηση: Οι Θεοί ενεργούν για να σώσουν τους ασεβείς και όχι τους ευσεβείς. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τους αρρώστους αθεράπευτους χωρίς θαλπωρή και φροντίδα επειδή εσύ μισείς το ανθρώπινο γένος και κυρίως τους Έλληνες. Είναι Ιερό καθήκον και προνόμιο των τέκνων των Θεών να διαφωτίσουν τους ανθρώπους σε όλα τα έθνη. Να αγωνίζωνται συνεχώς για να σώσουν τους τυφλούς από το σκότος. Ποιά είσαι εσύ που θα εμποδίσεις το έργο των Θεών; Ποιά είσαι εσύ που θα εμποδίσεις την σωτηρία των ανθρώπων από τον χριστιανικό βούρκο; Αν εσύ είσαι άπιστη και θέλεις να ανατρέψεις την Φυσική τάξη και τους Νόμους των Θεών αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε ακολουθήσουν οι άνθρωποι.

Οι Θεοί πάντα τιμωρούν με αγάπη για καλωσύνη για να νουθετήσουν και να μας επαναφέρουν στον δρόμο της Αρετής. Αλλιώς αν δεν μας τιμωρούσαν αυτό θα σήμαινε ότι δεν ενδιαφέρονται για μας. Αυτό θα σήμαινε ότι θέλουν το κακό μας, ότι μας μισούν. Αλλά όχι, οι Θεοί δεν μας μισούν, ούτε είναι αδιάφοροι για την δυστυχία μας, γι’ αυτό η τιμωρία τους προέρχεται από Όντα που αγαπούν με πάθος τους ανθρώπους. Όπως οι γονείς βλέπουν το παιδί τους να παραστρατεί και το τιμωρούν για να μην ολισθήσει στο έγκλημα. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι Θεοί: τιμωρούν τις ανομίες μας για να προλάβουν τα χειρότερα κακά.

 

10. Ερώτηση: Είναι σωστό να προσηλυτίζουμε αλλοθρήσκους στην Ελληνική Θρησκεία;

 Απάντηση: Σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας είναι παράνομο να μην δίνεις το φώς στον τυφλό. Είναι έγκλημα το να κρατάς κάποιον στο σκοτάδι ενώ κατέχεις την δύναμη να τον φωτίσεις. Στην λέξη προσηλυτισμός προσδίδεται αρνητικό νόημα από την αίρεση των ναζωραίων διότι θέλει να έχει το μονοπώλιο προσηλυτισμού. Αλλά στην πραγματικότητα μόνον όσοι Έλληνες αγωνίζονται με πάθος να προσηλυτίσουν τους συνανθρώπους τους στην μόνη αληθινή Θρησκεία και στην μόνη Αλήθεια αξίζουν τα δώρα των Θεών.

Όσοι δεν αγωνίζονται με πάθος να διαδώσουν την Ελληνική Θρησκεία και να προσηλυτίσουν κόσμο σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στους Θεούς. Σημαίνει ότι είναι άθεοι. Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αυστηρότατα όσους αρνούνται να διαδώσουν τον Θεϊκό Λόγο. Και όχι μόνον αυτό αλλά επιτάσσει την αποκλειστικότητα στην Θρησκεία και την καταπολέμηση οιασδήποτε πλάνης αυτοαποκαλείται «θρησκεία». Θρησκεία υπάρχει μόνον μία: η Ελληνική. Όλα τα υπόλοιπα κατασκευάσματα είναι απάτες ανθρώπων. Όποιος διαδίδει την Θρησκεία θα ανταμειφθεί από τους Θεούς. Όποιος αρνείται να την διαδώσει ή παρεμποδίζει την διάδοσή της θα τιμωρηθεί από τους Θεούς.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70, 71-80, 81-90

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα