:: ::

 
 
 

 

  Προς ευρωπαίους Γκαουλάιτερς: Το 4ο Ράιχ θα έχει την ίδια τύχη με το 3ο Ράιχ

 

Φαίνεται ότι οι «ηγέτες» της Ευρώπης κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την μεθοδική και ολοκληρωτική υποταγή των κρατών τους στο 4ο Ράιχ. Προβάλλοντας το πρόσχημα των ελλειμμάτων και της δημοσιονομικής πειθαρχίας, ενέκριναν την απεριόριστη επέμβαση της Γερμανίας στα εσωτερικά ζητήματα όλων των χωρών, και την μετατροπή τους σε γερμανικά προτεκτοράτα.

Το κοινό σχέδιο δράσεως ενεκρίθη από τους ευρωπαίους Γκάουλάιτερς, και προβλέπει την υποταγή των εθνικών οικονομιών στις διαταγές των γερμανών κατακτητών.

«Η ευρωζώνη χρειάζεται ευέλικτους μηχανισμούς αποτροπής κρίσεων και δημοσιονομικής ανευθυνότας» ανακοίνωσαν μετά την σύνοδο οι Γκάουλάιτερς.

Η Γερμανία θα εμφανίζεται εφεξής ως έχουσα το οικονομικό αλάθητο του Πάπα. Ως ανεμένετο, οι ευρωπαίοι Γκαουλάιτερς βάπτισαν την προδοσία τους «Ευρωπαϊκή Οικονομική Διακυβέρνηση».

Η συμφωνία παραδόσεως δεν διαφέρει σε τίποτε από την παράδοση των χωρών της Ευρώπης στους Ναζί το 1940. Οι ευρωπαίοι Γκαουλάιτερς ανερυθρίαστα και χωρίς να χυθεί ούτε μία σταγόνα αίματος, προσπαθούν να επιβάλλουν την δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού υποταγής στην Γερμανία μέσω της αναθεώρησης της συνθήκης της Λισσαβόνας ώστε να είναι δυνατή η επιβολή πολιτικών κυρώσεων, όπως η αφαίρεση ή ο περιορισμός του δικαιώματος ψήφου μιας απείθαρχης χώρας στις ιταμές προκλήσεις του 4ου Ράιχ.

Οι λαοί της Ευρώπης δείχνουν ανάστατοι από τις ραγδαίες εξελίξεις, καθώς διαφαίνεται στον ορίζοντα το πολιτικό σχέδιο του 4ου Ράιχ να μετατρέψει την οικονομική κρίση σε ευκαιρία υποταγής και κατοχής των Εθνών της Ευρώπης, κάτι που δεν θα επιτρέψουν οι πατριώτες. Τα σύννεφα του πολέμου είναι πλέον εμφανή στον Ευρωπαϊκό ουρανό, ακόμη και σε όσους πάσχουν από πολιτική μυωπία. 

Το 4ο Ράιχ θα έχει την ίδια τύχη με το 3ο Ράιχ.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)