:: ::

 
 
 

 

                       Πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής

 

Οι μισελληνικές ιδεοληψίες οδήγησαν στο παρελθόν σε εθνικό ξεκαθάρισμα και σε γενοκτονία των Ελλήνων. Οι βλάσφημοι θεώρησαν και ακόμη θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι κατώτερη φυλή.

Όταν η φυλετική ακαθαρσία επιβλήθηκε από απάνθρωπες κυβερνήσεις με σκοπό η επομένη γενεά να προέλθει από τους πιό αρρώστους, καθυστερημένους και ελαττωματικούς ανθρώπους, οι ελεύθερες κοινωνίες αντέδρασαν.

Κατά το παρελθόν το εθνικό ξεκαθάρισμα των Ελλήνων είχε επιτευχθεί με την εκτόπιση καθαρών Ελληνικών λαών και την βίαιη επιμειξία τους με άτομα με νοητική υστέρηση, με σχιζοφρένεια, με εγκληματικό παρελθόν. Η ανθυγιεινή βιολογική ζωή κατέστη νόμος.

Οι υποστηρικτές της φυλετικής ακαθαρσίας έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στο ολοκαύτωμα των Ελλήνων από την αίρεση των ναζωραίων. Βέβαια τις τελευταίες δεκαετίες τέτοιες πρακτικές έχουν αποκηρυχθεί παγκοσμίως ως απάνθρωπες και βάρβαρες. Και η ανθελληνική ιδεολογία στην οποία στηρίχθηκαν κατεδικάσθη ως αντιεπιστημονική. Παρ’ όλα αυτά ακόμη και σήμερα γίνονται στειρώσεις υγιών Ελλήνων και  εκτρώσεις σε υγιή Ελληνικά έμβρυα.

Η φυλετική ακαθαρσία, η επίσημη ιδεολογία καταστροφικών αιρέσεων με σκοπό να γενοκτονήσουν ολόκληρες γενεές ανθρώπων, επιβλήθηκε δια της κρατικής βίας με τρομακτικές συνέπειες για την ανθρωπότητα. Σκοπός των υποστηρικτών της φυλετικής μολύνσεως ήταν ο πολλαπλασιασμός των ανιάτων ασθενειών, ο αφανισμός εθνοτήτων δια της φυλετικής αφομοιώσεως, η απώλεια της θρησκείας και του πολιτισμού ενός λαού, η πνευματική κατάπτωση του λαού δια του πολλαπλασιασμού των χειροτέρων γονιδίων.

Τώρα που το μήνυμα των καιρών απαιτεί ίσες ευκαιρίες για όλους στην υγεία, η Ελληνική ευγονική δίνει την απάντηση.

Ζούμε σε μία εποχή όπου οι Έλληνες υφίστανται διακρίσεις, περισσότερο από ποτέ. Οι εχθρικές πλειοψηφίες προσπαθούν να τους αφομοιώσουν. Η διαφορετικότητα των Ελλήνων δεν γίνεται σεβαστή. Από την στιγμή που η προστασία της πολυμορφίας είναι πιά κεντρικός στόχος των διεθνών οργανισμών, το πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής θα δώσει θανάσιμο κτύπημα στις διακρίσεις. Πώς άλλωστε θα εορτάσουν οι λαοί έναν κόσμο διαφοράς και πολυπολιτισμού, χωρίς την Ελληνική Φυλή;

Το πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής ρίπτει έναν λίθο στον ωκεανό του μέλλοντος. Στόχος του προγράμματος είναι η αξιόπιστη αντιγραφή του Ελληνικού DNA και η διάσωση της Ελληνικής δεξαμενής γονιδίων. Η Ελληνική Συνέχεια είναι καθήκον όλων μας.

Γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια να ελέγξουμε την βιολογική μας εξέλιξη. Δεν υπάρχουν ανοικτά σύνορα στην Ελληνική βιολογία. Ξένα γονίδια δεν εισέρχονται ελεύθερα στην Ελληνική Φυλή, ούτε Ελληνικά γονίδια εξέρχονται ελεύθερα από την Ελληνική Φυλή.

Σε καιρούς οπισθοδρομικούς το πρόγραμμα είχε αγκαλιαστεί από όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους που στεκόντουσαν με φρίκη μπροστά στην αφομοίωση της Ελληνικής Φυλής.

Ακόμη και σήμερα η προοδευτική ευγονική θεωρία αντιμετωπίζεται από τους σκοταδιστές, μισέλληνες, ρατσιστές, αντιδραστικούς και οπισθοδρομικούς ανθρώπους με κηρύγματα μισαλλοδοξίας που συνεχώς εκφράζουν το μίσος τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Ελληνική ευγονική ως το ύψιστο ανθρώπινο δικαίωμα είναι η μόνη που μπορεί να καταργήσει την φυσική επιλογή, στην πάλη των φυλών.

Ο καλύτερος τρόπος να αποκλείσουμε την Φύση από το να επεμβαίνει στα ανθρώπινα πράγματα, είναι να δίνουμε ίσες ευκαιρίες για υγεία σε όλους. Ίσες ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο. Το μεγάλο κοινωνικό όραμα της Ελληνικής ευγονικής είναι να δώσει στους πολλούς αυτό που κατέχουν οι λίγοι: την υγεία, την ομορφιά, την ευφυία.

Μόνον η Ελληνική ευγονική καταργεί τις κοινωνικές αδικίες και την ανισότητα στον πνευματικό πλούτο που χωρίζει την πνευματική αριστοκρατία από το πνευματικό προλεταριάτο. Θα μετριαστούν οι ανισότητες διότι όλοι οι άνθρωποι θα είναι έξυπνοι.

Το πρόγραμμα λαϊκής επιμορφώσεως στοχεύει στην βελτίωση της Ελληνικής ζωής και στην πνευματική ανάταση του Ελληνικού λαού. Στόχος του λαϊκού προγράμματος δεν είναι η παραγωγή μιάς ελίτ αριθμητικώς περιωρισμένης, αλλά το να καταστούν όλοι οι απλοί Έλληνες ιδιοφυίες μέσα σε λίγες γενεές.

Το πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής έχει αποδειχθεί σωτήριο στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του μισελληνισμού καθώς αφαιρεί από τους μισέλληνες το επιχείρημα να αποκαλούν τους Έλληνες, κατώτερη φυλή. Θα καταφέρουμε να εξισωθούμε με τις άλλες φυλές.

Ένα πρόγραμμα τελειοποιήσεως του Έλληνος είναι συνώνυμο με την τελειοποίηση του ανθρώπου. Ένα πνευματικό μονοπάτι που ακολουθεί όποιος πιστός αγωνιά να δείχνει τέλειος μπροστά στους Πατρώους Θεούς, χωρίς ελαττώματα, χωρίς πάθη, χωρίς αδυναμίες.

Διωχθείσα η Ελληνική ευγονική κατά τον Μεσαίωνα από τους βυζαντινούς ιεροεξεταστές, επανέρχεται στο προσκήνιο για να δώσει την χαμένη φρεσκάδα και ζωτικότητα στους πτωχούς και κατατρεγμένους Έλληνες. Η Ελληνική ευγονική στηρίζεται στην προτίμηση των καλυτέρων Ελληνικών γονιδίων για αναπαραγωγή. Επί αιώνες αποτέλεσε εργαλείο κοινωνικής προόδου και κοινωνικής δικαιοσύνης. Κατήργησε τις ανισότητες μεταξύ ατόμων με πολύ χαμηλό και πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Με το πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής αποφεύγεται η φυσική επιλογή που διατηρεί τα καλύτερα γονίδια του ανθρώπου δια της αλληλεξοντώσεως. Η Ελληνική ευγονική επιτυγχάνει την διαρκή βελτίωση με ειρηνικά μέσα. Όπως έχουν παραδεχθεί οι κορυφαίοι επιστήμονες η κοινωνική πρόοδος εξαρτάται από την πάλη των γονιδίων. Αλλά τί απασχολεί την Ελληνική ευγονική; Δεν θεωρεί ότι υπάρχουν σωτήριες ελίτ και ότι οι απλοί Έλληνες είναι καταδικασμένοι να τις ακολουθούν τυφλά. Η Ελληνική ευγονική δεν θεωρεί ότι πρέπει να μειώσουν τις γεννήσεις τους οι αγρότες, οι εργάτες, οι μικροϋπάλληλοι, αντιθέτως τους προτρέπει να τις αυξήσουν. Αλλά προτάσσει ότι για να αποφεύγωνται οι ανίατες ασθένειες,  οι τερατογενέσεις, η αναπαραγωγή της σχιζοφρένειας, η αναπαραγωγή ασθενικής κράσεως, οι πιό υγιείς Έλληνες θα κάνουν περισσότερα παιδιά. Θα γίνεται επιλεκτική αναπαραγωγή.

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να αυξηθούν κατακορύφως οι γεννήσεις σε επαγγελματικούς κλάδους που πάσχουν από χρόνια υπογεννητικότητα. Οι κλάδοι των ιατρών, μηχανικών, δικαστών, στρατιωτικών, επιστημόνων, διανοουμένων, βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών, πρέπει να αυξήσουν τα ποσοστά γεννήσεων. Αυτοί οι κλάδοι στατιστικώς εμφανίζουν πολύ χαμηλά ποσοστά γεννήσεων, παρά το ότι αποτελούν το πιό δυναμικό κομμάτι του Ελληνικού Λαού.

Το πρόγραμμα θα πείσει τις όμορφες, έξυπνες και υγιείς Ελληνίδες, να κάνουν πολλά παιδιά με Έλληνες άνδρες αντιστοίχου υγείας, ομορφιάς και νοημοσύνης.

Έτερος σκοπός του προγράμματος είναι να ιδρυθεί μία τράπεζα σπέρματος και ωαρίων για διάνοιες. Να διατηρείται το γενετικό υλικό τους, και όσοι Έλληνες ή Ελληνίδες είναι ήδη παντρεμένοι αλλά θα ήθελαν ένα πολύ ευφυές παιδί να έχουν εύκολη πρόσβαση στο γενετικό υλικό. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί Έλληνες που θα ζηλέψουν την επιτυχία αυτών των ζευγαριών και θα θέλουν να δοκιμάσουν και αυτοί. Στην ουσία πρόκειται για εναλλακτικό τρόπο υιοθεσίας τέκνων. Πρόκειται για υιοθετημένα κατά το ήμισυ τέκνα.

Όσοι Έλληνες έχουν κάποιες ηθικές αναστολές δεν χρειάζεται να υπάρχει ερωτική σχέση ούτε καν σεξουαλική επαφή μεταξύ των υποψηφίων γονέων. Πρώτα θα γίνεται η σωστή επιλογή συντρόφων και ύστερα θα γίνεται τεχνητή γονιμοποίηση. Οπότε κάποιος Έλλην/Ελληνίδα μπορεί να επιλέξει να κάνει παιδιά με δύο-τρεις-τέσσερις διαφορετικούς συντρόφους. Εις εκ των συντρόφων μπορεί να διατηρεί την ερωτική σχέση του, και να κάνει τεχνητή γονιμοποίηση με άλλο άτομο είτε διότι ο άλλος έχει καλύτερο γενετικό εξοπλισμό, είτε διότι ο σύντροφος είναι στείρος.

Η ανώτερη κοινωνική ηθική φέρνει ταχύτερα την κοινωνική δικαιοσύνη. Το να παρέχουμε στον συνάνθρωπό μας την ευκαιρία να τεκνοποιήσει ένα όμορφο, έξυπνο και υγιές παιδί είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπία. Μας κατατάσσει στους μεγαλύτερους ευεργέτες της ανθρωπότητος. Όταν γεννηθεί ένα ελληνόπουλο από το πρόγραμμα ελληνικής ευγονικής είναι σαν να δίνουμε ψωμί σε ένα πτωχό και ορφανό παιδί.

Όπως έχουν παραδεχτεί πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων η Ελληνική ευγονική βελτιώνει τον γενετικό εξοπλισμό των παιδιών και τα βοηθά να επιβιώσουν υπό αντίξοες συνθήκες. Πώς καταφέρνει αυτό το θαύμα; Πολλαπλασιάζει τα καλύτερα γονίδια της Φυλής μας, τα οποία ύστερα διαχέει στην Ελληνική κοινωνία και έτσι ωφελείται όλος ο Ελληνικός πληθυσμός επειδή έρχεται σε επαφή μαζί τους.

Όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι ο βιολογικός μας εξοπλισμός είναι απηρχαιωμένος και ότι χρειάζεται να τον αναβαθμίσουμε. Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις έχουν απαιτήσεις για ανθρώπους με μεγαλύτερες νοητικές ικανότητες, με περισσότερη αντοχή, με περισσότερη ομορφιά, με περισσότερη υγεία, με περισσότερη μακροζωία. Γιατί να σπαταλούμε τόσα χρήματα σε κέντρα υγείας και ομορφιάς για να βελτιώσουμε το σώμα μας, όταν μπορούμε εκ γενετής να εξασφαλίζουμε δωρεάν όλα αυτά τα αγαθά;

Η πικρή αλήθεια πρέπει να λέγεται. Δεν ταιριάζει πιά ο βιολογικός μας εξοπλισμός με τις κοινωνικές ανάγκες. Είναι κατώτερος των απαιτήσεων. Η βιολογική μας αναβάθμιση θα βοηθήσει την κοινωνική εξέλιξη όλων των Ελληνικών Κοινοτήτων.

Όταν μας καλεί το ανθρωπιστικό καθήκον δεν μπορούμε να αρνηθούμε. Δεν επιτρέπεται να αδιαφορούμε για το μέλλον των Ελλήνων. Οι αρνητές της Ελληνικής ευγονικής παραβιάζουν το ιερό ανθρώπινο δικαίωμα στην ζωή.

Ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων τηρεί απαισιόδοξη στάση, πιστεύει ότι  τίποτε δεν μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση του ανθρωπίνου γένους. Έχουν χάσει την ελπίδα και την πίστη στους Θεούς των Προγόνων. Αγνοούν ότι με την Ελληνική ευγονική ο άνθρωπος γίνεται δημιουργός, κύριος του εαυτού του, κύριος του μέλλοντός του.

Εμπροσθοφυλακή σε αυτό τον ειρηνικό και ανθρωπιστικό αγώνα θα είναι η συνειδητή αγροτο-εργατική τάξη που έχει κατανοήσει την ανάγκη για βελτίωση της κοινωνικο-οικονομικής της θέσεως. Για να θραύσει τα δεσμά της φτώχειας δια παντός, η Ελληνική εργατική τάξη θα ρίξει έναν λίθο στον ωκεανό του μέλλοντος. Καθώς ταξιδεύει στον ωκεανό του χρόνου το πλοίο των Ελλήνων εργατών και αγροτών, θα πλοηγείται από τον φάρο της Ελληνικής ευγονικής.

Οι τέσσερις πυλώνες του κοινωνικού προγράμματος αποτελούν άρθρα πίστεως για τον Ελληνισμό: α)ενδογαμία(απαγορεύεται η φυλετική επιμειξία), β)γέννηση πολλών παιδιών(απαγορεύονται οι εκτρώσεις υγιών εμβρύων), γ)γέννηση υγιών βρεφών(απαγορεύεται η γέννηση καχεκτικών βρεφών, δ)αύξηση του ποσοστού γεννήσεων από ευφυείς Έλληνες γονείς σε σχέση με τον υπόλοιπο Ελληνικό πληθυσμό.

Το πρόγραμμα Ελληνικής ευγονικής περιλαμβάνει κίνητρα για να αλλάξουν συμπεριφορά όσοι Έλληνες αρνούνται να τεκνοποιήσουν ενώ δεν έχουν πρόβλημα υγείας, όσοι κάνουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία, και όσοι κάνουν λίγα παιδιά. Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως εξετάζεται ο βαθμός και η διάρκεια των κυρώσεων στους παραβάτες.

Το πρόγραμμα δίνει κίνητρα για να σωθεί το παιδί σε όσα Ελληνικά ζευγάρια σκοπεύουν να κάνουν έκτρωση. Θα ιδρυθούν Ελληνικά ορφανοτροφεία για την ανατροφή όσων παιδιών δεν τα θέλουν οι γονείς τους. Ίσως με την πάροδο του χρόνου αλλάξουν γνώμη οι γονείς τους και τα πάρουν από το ορφανοτροφείο. Το σημαντικό είναι να σώσουμε αυτά τα Ελληνόπουλα από την έκτρωση.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ηθικές και υλικές ανταμοιβές στους Έλληνες που κάνουν πολλά παιδιά. Επιδόματα, θέσεις εργασίας, αξιώματα, βραβεία, είναι μερικά από τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι Έλληνες πολύτεκνοι.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν βάσεις δεδομένων με λεπτομερή γενεαλογικά δέντρα όλων των Ελλήνων, ώστε να μην παρεισφρήσουν αλλοεθνείς στην αναπαραγωγική διαδικασία.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι επιτροπές αμύνης κατά των εκτρώσεων οι οποίες θα κάνουν διαδηλώσεις, μηνύσεις, θα μπλοκάρουν την είσοδο σε κλινικές παρανόμων εκτρώσεων. Ο κοινωνικός πόλεμος κατά των εκτρώσεων υγιών Ελλήνων αποτελεί ύψιστο θρησκευτικό καθήκον.

Προκειμένου να αποφευχθούν προστριβές θα πρέπει να αποθαρρύνεται η διάδοση αντίστοιχων προγραμμάτων σε μη-Ελληνικούς πληθυσμούς.

Οι Έλληνες δεν υπέκυψαν μπροστά στα Ολοκαυτώματα και στις Γενοκτονίες που υπέστησαν. Ούτε στις ύβρεις όσων τους θεωρούν κατώτερη φυλή. Δεν υπέκυψαν στο εθνικό ξεκαθάρισμα και την φυλετική αφομοίωση. Τώρα ατενίζουν το μέλλον με ελπίδα και πίστη στην Ελληνική Συνέχεια.

 

2α Λήγοντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2784 μετά πρώτην  Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα