:: ::

 
 
 

         

                Εθνοκάθαρση και Παλαιά Τάξη Πραγμάτων

 

Ο επίσημος χορηγός της εθνοκαθάρσεως στην Ελλάδα, η χριστιανική κυβέρνηση, εφαρμόζει αδιάκοπα ρατσιστικές και μισελληνικές πρακτικές για να αφανίσει τον Ελληνικό Λαό.

Δεν έχει αλλάξει τίποτε από τα χρόνια του βυζαντίου. Τότε οι βυζαντινοί υπάνθρωποι έκαιγαν ζωντανούς τους Έλληνες στην πυρά. Σήμερα οι νεοβυζαντινοί αποκλείουν τους Έλληνες από την εργασία, από την δημόσια περίθαλψη, από την δημόσια παιδεία δια της εισαγωγής εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, τους οποίους υποστηρίζουν με κάθε μέσο για να εκτοπίζουν τους Έλληνες.

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της ανθελληνικής κυβερνήσεως διάταγμα, το οποίο νομιμοποιεί όλους τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς και ταυτοχρόνως απαγορεύει την απέλασή τους.

Η εθνοκάθαρση έχει προχωρήσει τόσο πολύ που υπάρχουν Ελληνικά χωριά με πληθυσμό 5-10 ηλικιωμένους Έλληνες και 400-500 αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς.

Τα ανθελληνικά μιάσματα διαπράττουν εθνικό ξεκαθάρισμα και εγκαθιστούν αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς στους Ιερούς Τόπους των Προγόνων μας.

Η εθνοκάθαρση των ναζωραίων κατακτητών διαρκεί εδώ και 17 αιώνες. Οι ναζωραίοι εξαναγκάζουν τους Έλληνες να γίνουν μετανάστες. Υποκριτικώς διαδίδουν ότι δήθεν υποστηρίζουν τους «μετανάστες» αλλά σε μετανάστες μετατρέπουν τους Έλληνες, οι οποίοι φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση για να βρουν εργασία. 

Ο εθνοκτόνος πόλεμος που έχουν εξαπολύσει οι ναζωραίοι εναντίον των Ελλήνων μαίνεται σε όλα τα μέτωπα. Πετάνε ελληνόπουλα έξω από τα σχολεία και εγγράφουν αλλοφύλους και αλλοθρήσκους μισέλληνες.

Επειδή οι Έλληνες είναι καλοί άνθρωποι και δεν ανέχονται το δουλεμπόριο και την εκμετάλλευση των ξένων εργατών, οι ναζωραίοι τους αποκαλούν ρατσιστές για να κρύψουν τον μισελληνικό ρατσισμό τους.

Οι Έλληνες αγωνιζόντουσαν και θα αγωνίζωνται πάντα υπέρ της μεταναστεύσεως, ώστε να απελευθερωθούν όλοι οι ξένοι δούλοι που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα παρά την θέλησή τους, και να μεταναστεύσουν στις πατρίδες τους. Αντιθέτως οι ναζωραίοι είναι κατά της μεταναστεύσεως και υπέρ του δουλεμπορίου.

Αυτή η ανθελληνική συμμορία μιλά στο όνομα της Νέας Τάξης Πραγμάτων αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων. Χρησιμοποιεί φρασεολογία «Νέας Εποχής», αλλά πρόκειται για νεκροταφείο. Οι ναζωραίοι μελλοθάνατοι κατακτητές δεν θέλουν να αποδεχτούν την πραγματικότητα. Δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι οι μισελληνικές τους ενέργειες, αποβαίνουν εις βάρος τους. Δεν θέλουν να αποδεχτούν ότι πνέουν τα λοίσθια.

Η εισαγωγή και εγκατάσταση εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στην Ελλάδα, μετατοπίζει το κέντρο βάρους της πολιτικής από τον διαχωρισμό «δεξιά-κέντρο-αριστερά» στον διαχωρισμό «συλλογικές ταυτότητες».  

Κάποιοι αναλυτές εδώ και καιρό έχουν μιλήσει για το τέλος του μεταπολιτευτικού καθεστώτος του «1974». Εμείς μιλάμε για το τέλος του πολιτικού συστήματος έτσι όπως διαμορφώθηκε από την Γαλλική επανάσταση του «1789» μέχρι σήμερα.

Αυτό το πολιτικό σύστημα διαμορφώθηκε από την ύπαρξη δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, μέσα σε ένα ομογενοποιημένο κοινωνικό σύνολο. Αυτό το σχήμα δεν ισχύει πιά. Συνειδητώς ή ασυνειδήτως η δεξιά, το κέντρο και η αριστερά στην Ελλάδα έχουν εγκαταλείψει τους διαχωρισμούς τους, και ασκούν πολιτική εθνοτήτων και συλλογικών ταυτοτήτων. Υποστηρίζουν την ανάπτυξη εθνικών, φυλετικών, γλωσσικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών και κάθε είδους συλλογικών ταυτοτήτων. Εννοείται με μία εξαίρεση: πτύουν κατά πρόσωπο την Ελληνική συλλογική ταυτότητα. Τους ενδιαφέρουν όλες οι άλλες συλλογικές ταυτότητες, πλην της Ελληνικής.

Παρά το ότι κάποιοι «προοδευτικοί» υποκριτές μίλησαν κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες, εν τούτοις ήταν αυτοί οι υποκριτές που κατασκεύασαν ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα με την εισαγωγή εκατομμυρίων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Να γιατί θα καταρρεύσει συντόμως σαν χάρτινος πύργος το οικοδόμημα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ. Διότι απλούστατα από την στιγμή που υποστηρίζουν πολιτικές συλλογικών ταυτοτήτων και εθνοτήτων, δήθεν στο όνομα του αντιρατσισμού και της ξενοφοβίας, τότε ο διαχωρισμός «δεξιά-κέντρο-αριστερά» καταργείται από τους ιδίους τους φορείς του.

Και αφού αυτά τα χριστιανικά κόμματα επιβάλλουν τον πολυπολιτιστικό διαχωρισμό, αυτός θα βρει την πολιτική του έκφραση σε αντίστοιχα πολιτικά κόμματα-φορείς, οι οποίοι θα ακολουθούν πολιτικές συλλογικής ταυτότητος και εθνοτισμού.

Ο διαχωρισμός «δεξιός-κεντρώος-αριστερός» ισχύει όταν μιλάμε για άτομα ίδιας θρησκείας, φυλής, πολιτισμού, εθνότητος και συνειδήσεως. Από την στιγμή που τα χριστιανικά κόμματα εν Ελλάδι υιοθετούν διαχωρισμούς συλλογικής ταυτότητος, αυτοκαταργούνται ως φορείς και ως παράγοντες πολιτικών συγκρούσεων.

Έχει γίνει φυλετο-ποίηση, εθνο-ποίηση και θρησκευτικο-ποίηση της Ελληνικής πολιτικής ζωής, ασχέτως αν δεν το συνειδητοποιούν ή δεν το ομολογούν οι ναζωραίοι πολιτικοί.

Και από την στιγμή που η εκλογική βάση διαχωρίζεται με βάση το θρήσκευμα, την φυλή, την εθνότητα, τον πολιτισμό κλπ, το ίδιο θα αναγκαστεί να πράξει και η πολιτική εκπροσώπηση αυτής της εκλογικής βάσεως. Τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα ή θα αναγκαστούν να αλλάξουν πλήρως την ταυτότητά τους ή θα αντικατασταθούν από νέα κόμματα-το πιό πιθανό.  

Ο μύθος των ρατσιστικών και μισελληνικών ΜΜΕ, ότι δήθεν η Ελλάδα νιώθει άνετα με τον πολυπολιτισμό αποκαλύπτεται ως μέγα ψεύδος όταν οι αλλόφυλες και αλλόθρησκες μειονότητες ψηφίζουν κόμματα ή υποψηφίους με καθαρώς εθνοφυλετικά κριτήρια, ή σχηματίζουν δικά τους κόμματα. Ενώ συγχρόνως οι Έλληνες συσπειρώνονται γύρω από πολιτικούς σχηματισμούς που προτάσσουν την εθνοφυλετική ταυτότητα. Αντί λοιπόν για αρμονία και συνύπαρξη που ευαγγελίζονται οι ναζωραίοι πολιτικοί, επέρχεται πολιτισμική σύγκρουση μέχρι θανάτου. Επέρχεται σύγκρουση συλλογικών ταυτοτήτων με βάση τον φυσικό νόμο «η επιβίωση του ικανοτέρου».

Και όχι μόνον αυτό, αλλά ήδη οι εθνο-θρησκευτικο-φυλετικές μειονότητες μόλις σχηματίσουν δικούς τους πολιτικούς φορείς, εγκαταλείπουν τα χριστιανικά κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ που τους εξέθρεψαν, και προσπαθούν να τα ανατρέψουν.

Οι Έλληνες δεν μπορούν παρά να χαίρωνται από αυτές τις εξελίξεις καθώς επιβεβαιώνονται όλες οι προβλέψεις των διανοουμένων της Ελληνικής Θρησκείας. Η κατάργηση του διαχωρισμού «δεξιός-κεντρώος-αριστερός» και η αντικατάστασή του από τον εθνοθρησκευτικό διαχωρισμό «Έλληνες, μουσουλμάνοι, ναζωραίοι, ινδουϊστές, κλπ», βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και συντόμως σε σύγκρουση.

Όλες αυτές οι συλλογικές ταυτότητες θα συγκρουστούν μέχρις εσχάτων για πρόσβαση στις θέσεις εργασίας, για θέσεις στο δημόσιο, για πλούτο, για επιρροή στα μέσα μαζικής ενημερώσεως, για πρόσβαση στην πολιτική εξουσία, για αξιώματα στην δικαιοσύνη και τις ένοπλες δυνάμεις, για κατοικία και διασκέδαση, για πρόσβαση και έλεγχο της δημοσίας παιδείας.

Οι Έλληνες πάντα ακολουθούσαν πολιτικές συλλογικής ταυτότητος και εθνοθρησκευτικού προσδιορισμού. Από την πλευρά τους, οι ρατσιστές υποστηρίζουν τις συλλογικές ταυτότητες των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων για να καταστρέψουν την Ελληνική συλλογική ταυτότητα. Αλλά και οι Έλληνες απαντούν με σκληρά αντίποινα. Ενισχύουν την Ελληνική συλλογική ταυτότητα και καταστρέφουν όλες τις συλλογικές ταυτότητες των εχθρών του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι ρατσιστές προτάσσουν τρία σχέδια για το ζήτημα των συλλογικών ταυτοτήτων. Το πρώτο είναι οι Έλληνες να ξεχάσουν την εθνική τους ταυτότητα για να μπορούν να ενταχθούν οι μισέλληνες λαθρομετανάστες στην Ελληνική κοινωνία. Το δεύτερο είναι Έλληνες και μη-Έλληνες να ξεχάσουν αμφότεροι τις συλλογικές τους ταυτότητες για να μην συγκρούωνται μεταξύ τους. Το τρίτο είναι να ξεχάσουν οι μη-Έλληνες την εθνική τους ταυτότητα για να αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Και τα τρία σχέδια είναι ρατσιστικά, μισελληνικά και φασιστικά διότι καταστρέφουν την ποικιλομορφία.

Το τέταρτο είναι το Ελληνικό σχέδιο: Οι μη-Έλληνες να διατηρήσουν την εθνική ή όποια άλλη συλλογική τους ταυτότητα, για να μην αναμειχθούν με τους Έλληνες. Και οι Έλληνες να διατηρήσουν την εθνοθρησκευτική τους ταυτότητα για να μην αναμειχθούν με τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς.

Ο ρατσισμός και ο χριστιανισμός προωθούν την εθνοκάθαρση για να αλλοιώσουν την Ελληνική ταυτότητα. Δεν έχουν κανένα σεβασμό στην διαφορετικότητα των Ελλήνων, ούτε πίστη στην Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών.

Προωθούν την εθνοκάθαρση μέσω της παιδείας διαγράφοντας τα σωβινιστικά και εθνικιστικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει εις βάρος του Ελληνικού Έθνους, αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εχθροί, με πρόσχημα να μην ενοχλούνται οι ρατσιστές και οι μισέλληνες. Ταυτοχρόνως τους Ιερούς Αγώνες των Ελλήνων προσπαθούν να τους κηλιδώσουν. Τους αποκαλούν απαξιωτικώς «σωβινισμό», «ιμπεριαλισμό», και  «πατριδοκαπηλία».  

Αλλά η ρατσιστική πλάνη, το ρατσιστικό μήνυμα που θέλει να περάσει η μισελληνική κυβέρνηση ότι η Ελλάδα ανήκει στους ξένους δεν γίνεται αποδεκτό από κανέναν. Από μόνοι τους οι ξένοι δηλώνουν ότι θέλουν να σταματήσουν να δολοφονούν τους Έλληνες, δεν θέλουν να μετατραπούν σε νεοβυζαντινούς φονιάδες.

Στελέχη του ρατσιστικού και μισελληνικού πολιτικού κατεστημένου, συνεχώς αποκαλούν φασίστες τους Έλληνες επειδή αρνούνται την Ελληνική υπηκοότητα στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς. Απαντούμε επιστρέφοντάς τους τον χαρακτηρισμό: Αυτοί οι πολιτικοί είναι φασίστες διότι αρνούνται στους ξένους την εθνική τους ταυτότητα. Επιπλέον είναι δουλέμποροι διότι θέλουν να εκμεταλλεύωνται τους ξένους εργάτες. Τέλος είναι ρατσιστές διότι υποθάλπουν τον εθνικισμό και τον ρατσισμό στις τάξεις των λαθρομεταναστών, καλλιεργώντας αρνητικά στερεότυπα ώστε να τους κάνουν να μισούν τους Έλληνες.

Τα μισελληνικά ΜΜΕ αποσιωπούν ότι ο ρατσιστικός και ξενοφοβικός χαρακτήρας των λαθρομεταναστών είναι υπεύθυνος για εγκλήματα μίσους κατά των Ελλήνων. Τα μισελληνικά ΜΜΕ αποσιωπούν ότι οι λαθρομετανάστες δεν ανέχονται οτιδήποτε είναι ξένο προς τον θεομίσητο εθνικισμό τους.

Οι νεοβυζαντινοί πολιτικοί καλούν τους Έλληνες να μην συμπονούν τους Αδελφούς τους, αλλά να συμπονούν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους ρατσιστές και σφαγείς που εισβάλλουν κατά εκατομμύρια στην Ελλάδα και εκμεταλλεύονται τους Έλληνες εργαζομένους. Οι νεοβυζαντινοί διανοούμενοι καλούν τους Έλληνες να καταργήσουν κάθε φιλοξενία προς τους Έλληνες και να αποδεχτούν αγογγύστως την Νέα Γενοκτονία που τους ετοιμάζουν με δημίους τα εκατομμύρια αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων, οι οποίοι λαχταρούν να γευτούν Ελληνικό αίμα.

Ουδέποτε οι ναζωραίοι ενδιαφέρθηκαν για τα εκατομμύρια Ελλήνων μεταναστών ανά τον κόσμο. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν να στείλουν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και βιβλία στα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου που στενάζουν υπό το βάρος του Αλβανικού ρατσισμού και σωβινισμού. Αντιθέτως κάθε τόσο ανακοινώνουν εράνους υπέρ αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, χωρίς καμμία διάκριση. Αρκεί να μην είναι Έλληνες. Οι ναζωραίοι πάντα θα στέλνουν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και βιβλία στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους για να τους εκπαιδεύσουν σε σφαγές εις βάρος των Ελλήνων.

Αφού είναι έτσι, η Θρησκευτική Επανάσταση καλωσορίζει τους μονομάχους στην Αρένα του Θανάτου. «Χαίρε Παντοκράτορα Ζεύ, οι ναζωραίοι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν», φωνάζουν οι βέβηλοι.

Στο πολυπολιτισμικό πεδίο πολέμου οι συλλογικές ταυτότητες και οι εθνοτικές κοινότητες δεν διεκδικούν ένταξη και αφομοίωση όπως ψευδώς διαδίδουν οι νεοβυζαντινοί πολιτικοί. Διεκδικούν επικράτηση και εξόντωση εις βάρος άλλων εθνοθρησκευτικών κοινοτήτων.

Κάθε «αφομοίωση», «ένταξη», «αρμονική συνεργασία» μεταξύ εθνοθρησκευτικών κοινοτήτων και συλλογικών ταυτοτήτων, είναι χίμαιρες βγαλμένες από μυαλά σχιζοφρενών που αρνούνται την πραγματικότητα.

Οι συνάθροιση πολιτών κάτω από νέους πολιτικούς σχηματισμούς με βάση την φυλή, το θρήσκευμα, τον πολιτισμό, έφερε στην επιφάνεια αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσε να αποφύγει το νεοβυζαντινό ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο: Τον πλήρη και ολοκληρωτικό αφανισμό του.

 

Σε περιμένουμε λατρευτή Τοξόκλυτη Θεά Αρτέμιδα να οδηγήσεις τα πυρωμένα βέλη μας στις μιαρές καρδιές των βεβήλων.   

Οι Θυγατέρες της Θρησκευτικής Επαναστάσεως

6η Ισταμένου μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα