:: ::

 
 
 

                

                   Ελληνική Δράση - Εθελοντισμός

 

1. Η αντιμετώπιση της ανθελληνικής προπαγάνδας οφείλει να είναι καθημερινή, σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εχθροί του Ελληνισμού είναι κατ’ επάγγελμα μισέλληνες.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να προσφέρουν γνώσεις, υλικοτεχνική υποδομή, συμμετοχή, ή να διδαχθούν για το πώς οργανώνεται ένα Ελληνικό Άγκιτ-Προπ, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

2. Η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλήνων δεν είναι επιλογή. Αποτελεί θρησκευτική επιταγή. Ετοιμάζουμε σύντομα ηλεκτρονικό κατάλογο για την προβολή Ελλήνων επαγγελματιών, επιχειρήσεων και Ελληνικών προϊόντων, όπου έκαστος Έλλην μπορεί να εντοπίζει συνέλληνες να συναλλάσσεται μαζί τους, ώστε το χρήμα να ανακυκλώνεται μεταξύ μας, και να προσφέρουμε εργασία μόνον σε Έλληνες. Και να αγοράζουμε μόνον Ελληνικά προϊόντα.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να προβληθούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

3. Η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη και ο ισλαμικός ιμπεριαλισμός σε παγκόσμιο επίπεδο δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο αδιάφορο. Ούτε ο Ελληνισμός μπορεί να στέκει αδιάφορος εμπρός στο επερχόμενο ολοκαύτωμα των λαών του κόσμου. Η δική μας απάντηση είναι η δημιουργία Δεξαμενής Σκέψεως που θα λειτουργεί ως ερευνητικός και εκπαιδευτικός οργανισμός αφ’ ενός, αλλά και ως μαζικό κίνημα αφ’ ετέρου, με σκοπό την απώθηση και συντριβή του ισλαμικού ιμπεριαλισμού.

Η Δεξαμενή Σκέψεως θα στελεχωθεί μεταξύ άλλων από ιστορικούς, ψυχολόγους, πολιτισμολόγους, στρατιωτικούς αναλυτές, κοινωνιολόγους, οικονομολόγους, θεολόγους, καθώς και οργανωτές μαζικού κινήματος, με σκοπό την νίκη στον πόλεμο ιδεών κατά της ισλαμικής δικτατορίας.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να συμμετέχουν είτε ως διδάσκαλοι, είτε ως ερευνητές, είτε ως οργανωτές, είτε ως μαθητές, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr

 

4. Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.

Η Ελληνική απάντηση στο πρόβλημα είναι η δημιουργία ενός νέου, ανεξάρτητου, Ελληνικού Ληξιαρχείου, που θα υπηρετεί τις ανάγκες όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο.

Σε αυτό το ληξιαρχείο θα καταγράφωνται μόνον Έλληνες, και θα αντικαταστήσει βαθμιαίως το νοθευμένο ληξιαρχείο του ρωμέικου ψευδοκράτους.

Συγχρόνως θα ενισχυθεί η έρευνα των γενεαλογικών δέντρων των Ελλήνων ώστε να προστατευθεί η ενδογαμία, η Ελληνική διαφορετικότητα και η Ελληνική Συνέχεια, πολιτιστική και βιολογική.

Όσοι Έλληνες θα βοηθήσουν στο έργο, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

5. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να εκπροσωπεί τους Έλληνες και να υποστηρίζει όλες τις πτυχές του Ελληνισμού. Τα υπάρχοντα κόμματα απορρίπτουν ένα κομμάτι του Ελληνισμού.

Άλλοι δηλώνουν εθνικιστές αλλά απορρίπτουν την Ελληνική Θρησκεία, και τάσσονται με τον ιουδαιοχριστιανισμό.

Άλλοι δηλώνουν αριστεροί αποδέχονται την Ελληνική Θρησκεία, αλλά απορρίπτουν την φυλετική ιδιαιτερότητα του Ελληνισμού, και τάσσονται με το μέρος των αλλοφύλων εποίκων.

 Άλλοι δηλώνουν δημοκράτες αλλά είναι υπέρ της συγκεντρωτικής και δικτατορικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Άλλοι δηλώνουν φιλελεύθεροι αλλά είναι υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως και της καταργήσεως του εθνικού μας νομίσματος-της δραχμής. 

Άλλοι δηλώνουν οικολόγοι, αλλά δηλώνουν εχθροί των Ελλήνων και φίλοι των αυτοαποκαλουμένων «σλαβομακεδόνων».

Άλλοι δηλώνουν πατριώτες αλλά αποδέχονται το ξεπούλημα των εθνικών εδαφών, και συγχρόνως υποστηρίζουν τον όρο «ξεχασμένες πατρίδες».

Εν ολίγοις, ουδείς εξ αυτών υποστηρίζει τον Ελληνισμό, αφού ενώ παριστάνει ότι τον υπερασπίζει στην ουσία τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι ενώ η παρούσα κατοχική κυβέρνηση προσπαθεί με λύσσα να αφανίσει το έθνος, όλα τα παραπάνω κόμματα, μιλούν για συμμετοχή στις εκλογές του κατοχικού καθεστώτος.

Εμείς μιλάμε για Επανάσταση. Χωρίς περιστροφές. Για πολιτική ανυπακοή για εξέγερση και εκδίωξη του κατακτητού. 

Προχωρούμε στην σύσταση πολιτικού φορέως με κεντρική ιδεολογία την Ελληνική Θρησκευτική, Πολιτιστική, Οικονομική, Βιολογική, Εθνική, Πολιτική, Στρατιωτική ιδιοσυστασία.

Τα βασικά κείμενα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, το ιδεολογικό οικοδόμημα είναι έτοιμο. Ο λαός μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, βλέποντας ότι όλοι τον προδίδουν.

 Θα πολεμήσουμε στο πλευρό των Θεών εξεγείροντας τους σκλαβωμένους. Όσοι ελεύθεροι, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

6. Το υπουργείο παιδείας των ρωμιών έχει κηρύξει ανοικτό πόλεμο κατά του Ελληνικού Έθνους. Οφείλουμε να απαντήσουμε στα πυρά του,  κηρύσσοντας τον δικό μας πόλεμο ανεξαρτησίας.

Σχεδιάζουμε ένα διαδικτυακό σχολείο αρχικώς, με σκοπό να μετεξελιχθεί σε διαδικτυακό πανεπιστήμιο όπου θα διδάσκωνται μαθήματα από Έλληνες δασκάλους και έκαστος Έλλην θα μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό από το σπίτι του μέσω ενός υπολογιστού.

Αρχικώς τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν ιστορία, γλώσσα, θεολογία, φιλοσοφία, πολιτική.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις των και να καταγραφούν στην Ιστορία ως μεγάλοι Ευεργέτες συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική αναγέννηση του Λαού, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

7. Για να σταματήσει ο στραγγαλισμός της Ελληνικής Οικονομίας και η αιμορραγία του Ελληνικού Λαού απαιτείται άμεσα η ίδρυση ενός χρηματοπιστωτικού συνεταιρισμού που θα εξελιχθεί σε Τραπεζικό ίδρυμα, που θα έχει διττό σκοπό. Θα λειτουργεί ως δημογραφική τράπεζα με σκοπό την χρηματοδότηση της τεκνοποιήσεως των Ελληνικών ζευγαριών και της επιλύσεως του δημογραφικού προβλήματος. Επιπλέον θα λειτουργεί ως εκδοτική τράπεζα με σκοπό την έκδοση εθνικού χαρτονομίσματος.

Η επιτυχία του εγχειρήματος στηρίζεται στην Ελληνική αλληλεγγύη, στην γνωστοποίηση του μηνύματος, και στην οργανωτική προσήλωση των μετόχων, κεφαλαιούχων και δικαιούχων της δημογραφικής τραπέζης.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν να σώσουν το Έθνος από σίγουρη καταστροφή, συμμετέχοντες στην σύσταση χρηματοπιστωτικού συνεταιρισμού, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας μαζί μας στην διεύθυνση info@hellenicreligion.gr.

 

Παρακαλούμε για την άμεση προώθηση του μηνύματος σε επαγγελματικούς συνδέσμους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, τραπεζικές επιχειρήσεις, στην ομογένεια, και στα Ελληνικά ιστολόγια και ιστοσελίδες.

 

Ελληνική Θρησκεία – Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)