:: ::

 
 
 

 

 

Ο ατελείωτος ηθικός κατήφορος των ναζωραίων: Αλλαγή φύλου με έξοδα του δημοσίου...

 

Η Ελληνική κοινή γνώμη έμεινε εμβρόντητη όταν πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ ότι το κεντρικό συμβούλιο υγείας των ναζωραίων εισηγήθηκε το δημόσιο να καλύψει τα έξοδα εγχειρήσεως αλλαγής φύλου σε άνδρα που ζήτησε να υποβληθεί σε τοιαύτη εγχείρηση. Ο άνδρας θα υποβληθεί στην εγχείρηση στην Ολλανδία, και θα επιστρέψει ως γυναίκα.

Αυτή η άκρως ανήθικη και ρατσιστική απόφαση προσέβαλε όλους τους Έλληνες πολίτες, κυρίως τις Ελληνίδες, και ειδικώς τους πάσχοντας από σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτές είναι οι προτεραιότητες των ναζωραίων στον τομέα της υγείας: οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου! Οι ναζωραίοι αγνοούν τελείως την λέξη αιδώς.

Οι ναζωραίοι αδιαφορούν για το ότι υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες άρρωστοι με σοβαρά προβλήματα υγείας που προηγούνται των ερμαφροδίτων.

 Αλλά ούτε στους ανθρώπους με διχασμένη φύση λύνουν το πρόβλημα. Μία τέτοια εγχείρηση δεν είναι αντιστρέψιμος. Το πρόβλημα λύνεται με βοήθεια ενδοκρινολόγου και ψυχολόγου και όχι από χειρουργό.

Αλλά οι ναζωραίοι δεν σταματούν εδώ τον ηθικό τους κατήφορο. Θέλουν να εξισώσουν στα δικαιώματα και τις κοινωνικές παροχές, τους εγχειρισμένους «άνδρες» με τις Ελληνίδες. Θέλουν οι ευνουχισμένοι θηλυπρεπείς «άνδρες» να είναι ίσοι με τις Ελληνίδες. Αυτός ο κοινωνικός ρατσισμός εις βάρος των Ελληνίδων πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Είναι ανήθικο να αφαιρούνται κοινωνικές παροχές από τις Ελληνίδες και να δίδωνται σε θηλυπρεπείς εγχειρισμένους «άνδρες». Δεν δεχόμαστε καμία εξίσωση με τους ερμαφροδίτους. Οι Ελληνίδες και οι ερμαφρόδιτοι δεν έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις ώστε να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Μία Ελληνίδα δεν είναι ούτε ίση, ούτε ίδια με έναν θηλυπρεπή εγχειρισμένο «άνδρα».

Αν για τους ναζωραίους κυβερνήτες οι Ελληνίδες είναι ίσες και ίδιες με τις τραβεστί, τότε και οι ναζωραίοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους δέλφακας, αφού ναζωραίοι και δέλφακες μοιάζουν στην εμφάνιση και στην ψυχή.

Ως κερασάκι στην τούρτα της ανηθικότητος, παρουσιάστηκαν στα ΜΜΕ δύο ναζωραίες ψυχολόγοι για να μας πείσουν ότι είναι «ανθρώπινο δικαίωμα» η αλλαγή φύλου, και ότι η κοινωνία δεν πρέπει να εγείρει εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μια λοιπόν που αρέσει τόσο πολύ η αλλαγή φύλου σε αυτές τις ναζωραίες ψευδοψυχολόγους, ας υποβληθούν αυτές σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ας δοκιμάσουν στο σώμα τους την συνταγή που προτείνουν για τους άλλους. Ευχαρίστως θα τους πληρώσουμε τα έξοδα εγχειρήσεως.

Το γελοίον της υποθέσεως είναι ότι οι ναζωραίοι δέλφακες προσπαθούν να απαξιώσουν τους Αρχαίους Έλληνες και τους Πατρώους Θεούς με συκοφαντίες περί ομοφυλοφιλίας. Δεν κοιτάζουν τα χάλια τους καλύτερα;  

 

Χαρίκλεια Π.

 

2α Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα