:: ::

 
 
 

           

                Ανοικτή Επιστολή προς Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη

 

Κύριε Χριστόδουλε Παρασκευαΐδη δεν σας γράφω για να σας επικρίνω ή να σας κατηγορήσω για τα ήδη θύματα σας: χήρες, ορφανά και άτομα μεγάλης ηλικίας που καταστρέψατε ψυχικά και οικονομικά. Αυτά συνέβησαν και τίποτε ίσως δεν μπορεί να τα διορθώσει. Ούτε καν η συγγνώμη που θα έπρεπε να ζητήσετε από τον Ελληνικό λαό για τα εγκλήματα της αιρέσεως των ναζωραίων κατά του Ελληνικού Έθνους θα αλλάξει κάτι.

Αποφάσισα να σας απευθύνω αυτή την επιστολή επειδή στον αριθμό των θυμάτων από την καταστρεπτική σας δραστηριότητα δεν πρέπει να προσθέσετε ακόμη ένα θύμα: την Ελληνική νεολαία.

Το υποψήφιο θύμα δεν φαντάζεται κάν τον ύπουλο και ανθελληνικό χαρακτήρα της αιρέσεώς σας, που όποιον πιάσει στα δίκτυα της τον αφελληνίζει και τον αποχυμώνει. Τα νεαρά Ελληνόπουλα θέλουν να ζήσουν κύριε Παρασκευαΐδη. Θέλουν να κάνουν απογόνους και να μυηθούν στα Ελληνικά Μυστήρια. Θέλουν να γνωρίσουν τους Θεούς που θα τους προστατεύουν σε όλη τους την ζωή.

Δεν είχατε προφανώς αναλογιστεί ότι με την ανήθικη και άθεη ζωή που επιλέξατε να κάνετε υπήρχε το ενδεχόμενο κάποια ημέρα να εκραγεί η λαϊκή αγανάκτηση στο πρόσωπό σας. Δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό σας ότι κάποια ημέρα θα αποκαλύπτετο η ανθελληνικη σας δράση και θα βρισκόσαστε στην φυλακή.

Είναι φυσικό να έχετε προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην Ελληνική νεολαία από τις οποίες είναι δύσκολο να συνέλθει. Φαντασθείτε την θέση αυτών των παιδιών όταν βγούν στην κοινωνία ως ενήλικοι. Χωρίς την Θρησκεία, χωρίς την Πίστη, χωρίς τους Θεούς, χωρίς την μύηση στα Ελληνικά Μυστήρια, θα είναι πλοίο χωρίς πυξίδα. Το ζήτημα τώρα είναι τί μπορείτε να κάνετε για να αλλάξει η κατάσταση στο μέλλον ώστε να μην καταστραφούν αυτά τα παιδιά μέσα στον κόλαφο της δικής σας παραθρησκείας.

Η στάση σας μέχρι αυτή την στιγμή δεν βοηθά την Ελληνική νεολαία να επιστρέψει στους Θεούς και την Θρησκεία. Ο Πανδερκής Ζευς δεν επιτρέπει αποστασία από τον σωτήριο Λόγο Του. Δεν επιτρέπει στους νέους Έλληνες να είναι άθεοι και ειδωλολάτρες περιτμημένων ραββίνων όπως εσείς. Τα παιδιά θέλουν πρότυπα. Και τί πρότυπο προτείνετε εσείς για τους νέους μας; Παριστάνετε τον ιερέα και τον θρήσκο και θέλετε να εμφανισθείτε στα μάτια του λαού ότι δήθεν πιστεύετε στον Θεό ενώ είστε αποστάτης και παραβάτης.

Παραβαίνετε τον λόγο του Θεού. Αποστατείτε και βλασφημείτε εναντίον του Θεού. Ο Πανομφαίος Ζεύς βλέπει τις ανομίες σας και ακούει τις βλασφημίες σας εναντίον Του. Θα κληθείτε σε απολογία έναντι των Θεών για να δικαστεί η ασθενής ψυχή σας.

Ζητάτε να αναδειχθεί η αλήθεια, την στιγμή που διαδίδετε ψέμματα. Μιλάτε δήθεν υπέρ του Έθνους την στιγμή που διαδίδετε το εθνοπροδοτικό σύνθημα «Ελλάς και ορθοδοξία ταυτίζονται» που διχάζει το Ελληνικό Έθνος. Μιλάτε υπέρ της Δημοκρατίας την στιγμή που μισείτε την αρχαία Ελλάδα και την Δημοκρατία της ως πολίτευμα του διαβόλου. Μιλάτε για Δικαιοσύνη την στιγμή που συμμετέχετε ως ενεργό μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων. Οι Θεοί δεν θα σας συγχωρήσουν αν εσείς δεν μετανοήσετε.

Σταματήστε να δημιουργείτε τη εικόνα του δήθεν οσιομάρτυρα που δήθεν καταδιώκεται την στιγμή  που διδάσκετε στα παιδιά μας ότι η δολοφονία των Ελλήνων ήταν και είναι σωστή πράξις μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν στον Θεό. Υβρίζετε ασυστόλως τους Προγόνους μας ως ειδωλολάτρες την στιγμή που είσαστε ο κύριος φορέας της ειδωλολατρίας του Γιαχβέ στην Ελλάδα. Αυτό το πρότυπο δίνετε στους νέους; Να μην πιστεύουν στον Θεό, να είναι άθεοι; να γίνουν ειδωλολάτρες του Γιαχβέ όπως εσείς;

Με το δηλητήριο που ενσταλάζετε στις ψυχές των παιδιών μας ίσως να ακολουθήσουν και αυτοί τις παρανοϊκές ιδέες σας και να γίνουν άθεοι. Δεν θα σας αφήσουμε να τα κάνετε να μισήσουν τον Ελληνισμό και την Θρησκεία. Δεν θα σας αφήσουμε να τα κάνετε να μισήσουν τους Προγόνους τους.

Αυτό θέλετε για τους νέους μας; Να μισούν τους Προγόνους τους; Δεν νομίζω. Αν θέλετε πραγματικα τα Ελληνόπουλα να γίνουν άξιοι απόγονοι των Προγόνων μας δεν έχετε παρά να ζητήσετε συγγνώμη από το Ελληνικό Έθνος και τους Πατρώους Θεούς. Να μετανοήσετε για τις πράξεις σας. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να σωθούν από τον βούρκο του ιουδαιοχριστιανισμού μέσα στον οποίο εσείς κολυμπάτε.

 Μιχάλης Αντωνίου

 30-7-«2003»

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα