:: ::

 
 
 

 

  Καταγγέλλω την προδοτική πράξη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Χηνοφώτη

 

Αγαπητή Ελληνική Θρησκεία,

Με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να καταγγείλω την προδοτική πράξη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Χηνοφώτη, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκία κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Η πράξη του προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε όλους τους Έλληνες πατριώτες. Κυρίως σε εμάς τους Έλληνες της Διασποράς που αγωνιούμε για το μέλλον της Ελλάδας. Εδώ στην Αυστραλία που ζούμε, ακούσαμε την είδηση και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Τέτοιες πράξεις εσχάτης προδοσίας πρέπει να επισύρουν τον δημόσιο απαγχονισμό. Είχαμε συνηθίσει τέτοιες άθλιες ενέργειες να γίνωνται από πολιτικούς. Αλλά τώρα γίνονται και από στρατιωτικούς. Αυτό με λυπεί αφάνταστα διότι η Πατρίδα έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για σωτηρία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και τώρα η ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων αποδεικνύεται όχι μόνον ανίκανη αλλά και προδοτική.

Αυτός ο κύριος που φέρει τον τίτλο του αρχηγού των Ενόπλων μας Δυνάμεων δεν αισθάνθηκε ντροπή όταν έπραττε τέτοια ιεροσυλία; Γιατί να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο αυτού που μας έσφαξε, αντί στα μνημεία των θυμάτων του;

Μετά τιμής

Παύλος Αλυφαντής

Αυστραλία

 

Εκ της συντάξεως:

Αγαπητέ αναγνώστα, έχεις 100% λάθος στην κρίση σου. Διαφωνούμε πλήρως με τον όρο «προδοσία». Ποιός σου είπε ότι το χριστιανικό κατοχικό καθεστώς οφείλει πίστη στον Ελληνισμό και στην Πατρίδα; Το χριστιανικό κατοχικό καθεστώς ορκίζεται πίστη στον μισελληνισμό και στον Τζεσουά. Ουδέποτε έτρεφε φιλελληνικά αισθήματα.

Επιπλέον ποιός σου είπε ότι ο κύριος Χηνοφώτης είναι αρχηγός Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων; Αυτός ο κύριος δεν αντιπροσωπεύει τους Έλληνες στρατιωτικούς. Αντιπροσωπεύει το μισελληνικό, νεοβυζαντινό, ρωμέϊκο κατοχικό κατεστημένο.

Αν ήταν Έλλην, δεν θα καταδικαζόταν μόνον επειδή κατέθεσε στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ αλλά κυρίως επειδή δεν κατέθεσε στεφάνι στον Αρχιστράτηγο Μιλτιάδη, στον Αρχιναύαρχο Θεμιστοκλή, στον Μέγα Αλέξανδρο, στον Βασιλέα Λεωνίδα, στον Οπλαρχηγό Νικηταρά, στον Αρχιστράτηγο Κολοκοτρώνη, στον Λοχαγό Παύλο Μελά.

Το έγκλημά του, αν ήταν Έλλην, θα ήταν διπλό. Έγκλημα πράξεως και παραλείψεως. Και θα ετύγχανε αναλόγου τιμωρίας. Η πράξη του ναυάρχου Χηνοφώτη ήταν φασιστική, μισελληνική και ρατσιστική. Ο ναύαρχος Χηνοφώτης εξέφρασε μίσος κατά του Ελληνικού Λαού και αγάπη υπέρ της γενοκτονίας και του ολοκαυτώματος.

Όμως το δικό σου λάθος είναι χειρότερο από του ναυάρχου Χηνοφώτη. Το να ζητάς πίστη στην Πατρίδα από χριστιανούς κατακτητές είναι πράγμα αδιανόητο. Είναι σαν να ζητάς από τους Γερμανούς Ναζί που εισέβαλαν στην Ελλάδα, να υπερασπιστούν την Ελλάδα ως γνήσιοι πατριώτες. Συγκράτησε λοιπόν την οργή σου. Όσο διορθώνουμε τα δικά μας λάθη τόσο φέρνουμε εγγύτερα την ώρα της Θεϊκής Δικαιοσύνης, όπου η αίρεση των ναζωραίων θα συρθεί επί ασπαλάθων.

Από την στιγμή που ο κύριος Χηνοφώτης δεν πιστεύει στους Πατρώους Θεούς, από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεται για το Ολοκαύτωμα και την Γενοκτονία των Ελλήνων Προγόνων, από την στιγμή που δεν υπακούει στους Νόμους του Ελληνισμού, από την στιγμή που εμφορείται από ρατσιστικό μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής, για ποιό λόγο να κατηγορείται για προδοσία;

Ο κύριος Χηνοφώτης αγαπά μόνον την θεσούλα και τα γαλόνια που του προσέφερε το μισελληνικό χριστιανικό κατοχικό καθεστώς. Αυτό δεν αποτελεί προδοσία. Αποτελεί αφοσίωση στον φασισμό, στον μισελληνισμό και στον ρατσισμό. Τίποτε παράδοξο για τους πιστούς του μισέλληνος Τζεσουά.

Η πράξη του χαρακτηρίζει τους χριστιανούς και όχι τους Έλληνες. Οι χριστιανοί ετοιμάζονται να κάνουν ανδριάντα στον Δαρείο και μνημείο στους Πέρσες πεσόντες της μάχης του Μαραθώνος, την στιγμή που αρνούνται πεισματωδώς να κάνουν ανδριάντα στον Αρχιστράτηγο του Μαραθώνος Μιλτιάδη. Στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ατατούρκ θα κολλήσουν;

5η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα