:: ::

 
 
 

 

Επιστολή προς τον κύριο Σπυρίδωνα Χατζάρα και τα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας

 

Η επιστολή εκφράζει συμπάθειαν, άνευ ουδεμίας διαθέσεως υποτιμήσεως της προσπαθείας σας δια την ανάτασιν της Ελληνικής Ψυχής. Σκοπός της επιστολής είναι η ανάλυση των εχθρών του Ελληνισμού.

Ερωτήματα άτινα οφείλουν να απασχολούν τους Έλληνες πατριώτες είναι τα εξής: Διατί επιτυγχάνει ο εχθρός; Διατί ο εχθρός να έχει καταλάβει τόσας σημαντικάς θέσεις σε υπουργεία, οικονομικά και πολιτικά κέντρα; Γιατί να δεχώμεθα καταιγισμό μισελληνικών πολιτικών αποφάσεων άνευ ουδεμίας αναχαιτίσεως;

Αν μελετήσει κάποιος την φρασεολογία αρθρογράφων εις την ιστοσελίδα σας(http://deltio11.blogspot.com), δεν μπορεί παρά να μην διαπιστώσει την επανάληψη φράσεων όπως, «ξυπνήστε Έλληνες, επαναστατήστε», «οι εβραίοι ελέγχουν τις τράπεζες, τα μμε, κλπ», «η παγκοσμιοποίηση διαλύει τους λαούς».

Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις όντως βοηθούν τους Έλληνες να κατανοήσουν ωρισμένα ζητήματα, άτινα αποσιωπώνται από την κατοχική κυβέρνηση. Ο αιχμηρός πατριωτικός δημοσιογραφικός λόγος κεντρίζει τας Ελληνικάς Ψυχάς, αλλά δεν παράγει απτά πολιτικά αποτελέσματα. Επί χρόνια ακούμε ότι ο τέως πρωθυπουργός Σημίτης πρόδωσε, έκλεψε, μειοδότησε, εκποίησε την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, αντεκατεστάθη από άλλους, χειροτέρους μειοδότας.

Αντί να επαναλαμβάνωνται κραυγές όπως, «Έλληνες ξυπνήστε», και αντί να λέγεται συνεχώς, «οι ανθέλληνες καταστρέφουν την Ελλάδα», είναι καιρός να επικεντρωθούμε εις το πώς και το γιατί ο εχθρός καταφέρνει θανάσιμα πλήγματα εις βάρος του Ελληνισμού, χωρίς να υφίσταται σοβαρά αντίποινα. Τί κάνει ο εχθρός που δεν κάνουμε εμείς; Γιατί έχει τόσες επιτυχίες εις βάρος μας;

Για να ηττηθεί ο εχθρός πρώτα αναλύουμε τί πράττει σωστά ο εχθρός, ύστερα τί πράττουμε λάθος εμείς.

 Αν περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε ότι εβραίοι, ισλαμιστές, αμερικανοί, ευρωπαίοι λειτουργούν με επαγγελματισμό και οργάνωση σε ό,τι αφορά τον ιδεολογικό πόλεμο. Θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να συσταθεί ένα νέο  κόμμα για να υπάρξουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην πολιτική.

Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, υπάρχουν χιλιάδες δεξαμενές σκέψεως(think tanks) που παράγουν ιδέες, αναλύσεις, αναφορές, εκθέσεις, επιχειρηματολογία, βιβλία, άρθρα, και διοχετεύουν αυτό το υλικό στα ΜΜΕ, στους διεθνείς οργανισμούς, στους πολιτικούς. Απασχολούν δεκάδες επιστήμονες, δικηγόρους, ανθρωπολόγους, κοινωνιολόγους, εθνολόγους, οικονομολόγους, ιστορικούς, ψυχολόγους, στρατιωτικούς αναλυτές.

Η πολιτική του State Department για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», έχει χαραχθεί πριν πολλές δεκαετίες από τέτοια πνευματικά εργαστήρια.

Περιηγηθείτε σε εβραϊκές ιστοσελίδες, και παρατηρείστε το πώς οι εβραίοι αντιμετωπίζουν το ζήτημα του αντισημιτισμού (δεν θα εξετάσουμε το αν έχουν δίκαιο ή άδικο στο συγκεκριμένο ζήτημα). Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι οι εβραίοι αναλυτές δημιουργούν αμέσως μία ομάδα εργασίας από ειδικευμένους επιστήμονες στις ανθρωπιστικές επιστήμες με θέμα τον αντισημιτισμό. Και αρχίζουν τον ιδεολογικό πόλεμο: άρθρα, εκθέσεις, κινηματογραφικές ταινίες, διαδηλώσεις, ομάδες πολιτικής πιέσεως, μηνύσεις.

Αρκετές εβραϊκές οργανώσεις επικεντρώνονται στην ισχυροποίηση της εβραϊκής ταυτότητος(τραγούδια, ήθη, έθιμα, τελετουργικά, γλώσσα). Προσπαθούν να κάνουν μόνοι των, αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι για αυτούς.

Αν μελετήσετε ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, θα διαπιστώσετε ότι οι πολιτικές της ευρωπαϊκής ενώσεως χαράσσονται από εκατοντάδες δεξαμενές σκέψεως. Ο κύριος Μπαρόζο είναι καταναλωτής και όχι παραγωγός των ιδεών που εκφράζει η ευρωπαϊκή επιτροπή. Τις ιδέες του τις «αγοράζει» από τέτοια ιδεολογικά κέντρα. 

Το βασικό σχήμα στην αλλαγή πολιτικής έχει ως εξής: Δημιουργία δεξαμενών σκέψεως. Παραγωγή ιδεών. Μεταφορά των ιδεών στα ΜΜΕ, στους διεθνείς οργανισμούς, στους πολιτικούς, και μέσω αυτών στην κοινωνία. Δημιουργία ομάδων πιέσεως(lobbying) σε επαγγελματική βάση. Επιβολή των ιδεών τους. Αυτό είναι το τελικό στάδιο. Αυτό που διαισθάνονται οι απλοί πολίτες.

Αλλά στο αρχικό στάδιο οι επιτελείς των πνευματικών ιδρυμάτων ξεκίνησαν ως εξής: Εντοπισμός του προβλήματος. Προτεινόμενες λύσεις. Εφαρμογή λύσεων. Επαναξιολόγηση αποτελεσμάτων.

Και τίθεται το εξής ερώτημα κύριε Χατζάρα: στο πρόβλημα του μισελληνισμού και της ανθελληνικής λαίλαπος, υπάρχει αντίστοιχη αντιμετώπιση; Ή μόνον άναρθρες κραυγές του τύπου «ξεσηκωθείτε γιατί χανόμαστε». Να ξεσηκωθούν και να πράξουν τί; Αφού οι πολίτες δεν ξέρουν το πώς να προκαλούν ιδεολογικές, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές. Αντιθέτως ο εχθρός διαχέει τις ιδέες του και μέσω των οργανισμών του απορροφά εκατοντάδες Έλληνες διανοουμένους και τους αφελληνίζει.

Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε υποδείξεις στο έργο σας. Όμως έχετε ένα τηλεοπτικό βήμα το οποίο δύναται να συμβάλλει στην αλλαγή στρατηγικής των Ελλήνων. Να περάσουμε από την ηττοπάθεια, στην συντριβή του εχθρού.  

Προτείνουμε το εξής σχέδιο. Να επαναλαμβάνεται από το δελτίο σας η ιδέα της δημιουργίας πατριωτικών εκπαιδευτικών οργανώσεων, και η δημιουργία Ελληνικών δεξαμενών σκέψεως.

Οι πολίτες ακούν διαρκώς, «η Ρεπούση έγραψε αυτό», «η Δραγώνα έγραψε το άλλο». Έχει ακουστεί δέκα, είκοσι, εκατό, χίλιες φορές ότι αυτά που γράφουν στα βιβλία τους καταστρέφουν την Ελλάδα, προδίδουν τον Ελληνισμό. Και όμως δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Δεν ιδρώνει το αυτί τους, κατά το κοινώς λεγόμενον. Τί νόημα έχει να συνεχίζεται η ίδια καταγγελία; Το να περιμένουμε από την Δραγώνα και την Ρεπούση να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον είναι ωσάν να περιμένουμε από έναν κινητικώς ανάπηρον να τρέξει σε μαραθώνιο και να πρωτεύσει.

Τί νόημα έχει να εγκαλούμε το υπουργείο παιδείας να συγγράψει πατριωτικά βιβλία, όταν το υπουργείο διοικείται από μισέλληνες; (Και πάλι το βασικό ερώτημα αναφύεται: Πώς προέκυψαν αυτοί οι μισέλληνες στο υπουργείο παιδείας; Τί λάθη κάναμε εμείς; Τί ενέργειες έκανε ο εχθρός για να δημιουργήσει αυτούς τους μισέλληνες διανοουμένους;)

Θα ήτο πολύ αποτελεσματικό και πολύ φθηνό, να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό σχολείο στο διαδίκτυο, όπου 10-20 Έλληνες καθηγητές θα δίδασκαν ιστορία τα Ελληνόπουλα όλων των σχολικών βαθμίδων. Θα ήτο πολύ αποτελεσματικό να συγγραφεί ένα βιβλίο ιστορίας από Έλληνες πατριώτες και να διδάσκεται από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Εν ολίγοις να αναλάβουμε εμείς την εκπαίδευση των Ελλήνων, να μην την αφήνουμε στα χέρια της κάθε κυρίας Ρεπούση.

Το να παρακαλάμε έναν εχθρό του Ελληνισμού να διδάξει τα Ελληνόπουλα την αληθινή ιστορία είναι κωμικοτραγικό. Είναι σαν να αρνούμεθα αυτό το πατριωτικό καθήκον, και να το παραχωρούμε στον εχθρό, μόνον και μόνον για να έχουμε την ικανοποίηση να μεμψιμοιρούμε και να ομιλούμε για προδότες.

Με μία τηλεοπτική κάμερα, ένα μικρό τηλεοπτικό στούντιο, μερικές δεκάδες ιστοσελίδες, και 10-20 πατριώτες δασκάλους, όχι ένα αλλά 100 διαδικτυακά Ελληνικά σχολεία θα συσταθούν, τα οποία θα διδάσκουν εθνωφελή μαθήματα.

Προσφάτως γίναμε μάρτυρες της επιχειρήσεως ψυχολογικού πολέμου στο πεδίο της Ελληνικής οικονομίας. «Χρεωκοπούμε», «βυθιζόμαστε σαν τον Τιτανικό», «τα σκληρά μέτρα είναι αναγκαία για να βγούμε από την κρίση», επαναλάμβαναν συνεχώς οι εξωνημένοι ανθέλληνες. Θα γνωρίζετε ότι υπάρχει μία δεξαμενή σκέψεως ονόματι «Ίδρυμα Βιομηχανικών και Οικονομικών Ερευνών».

Το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αντιγράφει και να αναπαράγει τις ανοησίες του κυρίου Τρισέ και των άλλων διεθνών οργανισμών για την Ελληνική οικονομία, προσηρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα. Θεωρεί μεγάλη επιτυχία την επιβολή στυγνής λιτότητος, θεωρεί εθνοσωτήρια πολιτική την αύξηση της φορολογίας και την μείωση των δαπανών. Φυσικά δεν αναφέρει ούτε μία λέξη για τα εκατομμύρια αλλοφύλων και αλλοθρήσκων που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα και καταστρέφουν την δημόσια υγεία και ασφάλιση, και έχουν εκτοξεύσει τα ελλείμματα στα ύψη.

Πού είναι ένα Ελληνικό πατριωτικό ίδρυμα οικονομικών ερευνών, στελεχωμένο με επαγγελματίες να αντισταθεί στην ιδεολογική λαίλαπα του Ι.Ο.Β.Ε;

Αντίστοιχες ελληνόφωνες δεξαμενές σκέψεως του εχθρού υπάρχουν για την εθνική άμυνα και διπλωματία, αίτινες ομιλούν υπέρ της διζωνικής λύσεως στην Κύπρο, υπέρ των επεκτατικών βλέψεων των Σκοπιανών.

Άρα το πρόβλημα εντοπίζεται στους Έλληνες, όχι στους εχθρούς.

Πολλοί Έλληνες δείχνουν να θέλουν να επαναστατήσουν, αλλά δεν ξέρουν τί θα κάνουν αν πάρουν την εξουσία. Η επανάσταση είναι μία σοβαρά υπόθεσις. Απαιτεί ιδεολογικό υπόβαθρο. Τουλάχιστον απαιτεί στοιχειώδεις πολιτικάς γνώσεις δια το πώς επέρχονται ριζοσπαστικές κοινωνικές αλλαγές.

Προτείνουμε να επαναλαμβάνετε στο δελτίο σας την ιδέα της οργανώσεως Ελληνικών πατριωτικών δεξαμενών σκέψεως, στελεχωμένες με επαγγελματίες. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες διανοούμενοι που θα δεχθούν να προσφέρουν τας υπηρεσίας των αφιλοκερδώς.

Προτείνουμε να επαναλαμβάνετε από το τηλεοπτικό σας δελτίο, την ιδέα οι Έλληνες να πάρουν την εκπαίδευση των τέκνων τους στα χέρια τους. Να δημιουργήσουν αυτόνομα σχολεία, μη ελεγχόμενα από το ανθελληνικό υπουργείο παιδείας. Να παρέχωνται μαθήματα διδασκαλίας από το διαδίκτυο. Είναι εύκολο, φθηνό, και θα εξυπηρετεί όλους τους Έλληνες παγκοσμίως. Θα βοηθήσουν ευχαρίστως πολλοί πατριώτες δάσκαλοι και καθηγητές.

Σε ένα ταξείδι μας στο εξωτερικό έτυχε να συνομιλήσουμε με έναν ραββίνο. Τον ρωτήσαμε αν αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με εμάς στο ζήτημα της εθνικής ταυτότητος. Και μας είπε ότι τα προβλήματα συνοχής και διατηρήσεως της παραδόσεως των εβραίων της διασποράς είναι πολύ περισσότερα από των Ελλήνων. Αλλά περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο λύνουν οι ραββίνοι αυτό το πρόβλημα, και διεπιστώσαμε ότι ξέρουν πώς να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μάλιστα διεπιστώσαμε ότι δεν περιμένουν από το κράτος του Ισραήλ να τους στείλει βιβλία και δασκάλους. Ούτε περιμένουν από το Ισραήλ να τους διδάξει πώς να αντιμετωπίσουν τον λεγόμενο αντισημιτισμό.

Αντιθέτως στην Ελλάδα φαίνεται ότι οι Έλληνες έχουν κρεμαστεί σε ένα παλαιοκομματικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, από το οποίο περιμένουν να τους λύσει το πρόβλημα εθνικής επιβιώσεως. Αν οι Έλληνες δαπανούσαν το 1/100 του χρόνου που διαθέτουν για διαμαρτυρίες κατά της Ρεπούση και σία, για να γράψουν ένα πατριωτικό βιβλίο ιστορίας και να στήσουν ένα διαδικτυακό σχολείο, η όποια επιρροή της όποιας Ρεπούση θα εκμηδενίζετο εντός ολίγου χρόνου.

Με την σύσταση 5-10 Ελληνικών πατριωτικών δεξαμενών σκέψεως, με αντικείμενα μελέτης τον πολιτισμό, την γλώσσα, την ιστορία, το δημογραφικό, την εθνική άμυνα, την οικονομία, την μετανάστευση, οι Έλληνες θα εφοδιάζοντο με τα απαραίτητα πνευματικά όπλα για τον δύσκολο πόλεμο.

Ίσως να μας απαντήσετε ότι υπάρχουν τέτοια πατριωτικά ιδρύματα και οργανώσεις. Τότε ίσως να μην γίναμε κατανοητοί. Δεν ομιλούμε για σύσταση εξωραϊστικών συλλόγων, ούτε για σύσταση φιλολογικών συλλόγων τύπου Παρνασσός, ούτε για φιλοσοφικούς ομίλους. Χαρακτηριστικώς αναφέρουμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις δύο αμερικανικών και δύο εβραϊκών δεξαμενών σκέψεως: www.aei.org, www.rand.org, www.biu.ac.il/Besa/, www.acpr.org.il/. Εννοείται ότι υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια ιδρύματα. Αλλά εκ τοιαύτων ιδρυμάτων εκπορεύονται οι κοινωνικές αλλαγές που θα αισθανθούν οι πολίτες δεκαετίες μετά την αρχική σύλληψη των ιδεών από τους ερευνητάς των  πνευματικών ιδρυμάτων.

Εν κατακλείδι το πρόβλημα του μισελληνισμού δεν λύεται με κραυγές για τιμωρία των προδοτών. Για να συντριβούν οι προδότες πρώτα πρέπει να συντριβεί η ιδεολογική βάση πάνω στην οποία στέκονται. Το πρόβλημα του μισελληνισμού λύεται με την διάρρηξη του μονοπωλίου στην παραγωγή ιδεών. Λύεται με την υιοθέτηση μεθόδων πιέσεως(lobbying). Λύεται με την ωργανωμένη διάδοση Ελληνικών ιδεών. Λύεται με την διεξαγωγή ιδεολογικού πολέμου κατά των εχθρών του Ελληνισμού από επαγγελματίες προπαγανδιστές.

Έχετε ένα υπέροχο τηλεοπτικό βήμα απ’ όπου δύνασθε να διοχετεύσετε παρόμοιες ιδέες στους τηλεθεατάς σας.

Αν τους πείσετε να υποστηρίξουν την σύσταση πατριωτικών ομάδων άγκιτ-πρόπ, την σύσταση Ελληνικών δεξαμενών σκέψεως με την πρόσληψη μονίμων ερευνητών, την σύσταση Ελληνικών πατριωτικών διαδικτυακών σχολείων, σιγά-σιγά θα αρχίσουν οι Έλληνες να μαθαίνουν την τέχνη της πολιτικής αλλαγής.

Για να αφυπνισθεί ο Ελληνικός Λαός χρειάζονται στελέχη. Και επειδή ο πόλεμος θα είναι μακροχρόνιος χρειάζονται διάδοχοι. Άξιοι απόγονοι για να συνεχίσουν τον Ιερό Αγώνα. Ήτοι, το πρόβλημα της επιβιώσεως του Ελληνισμού και της συντριβής του μισελληνισμού δεν πρέπει να το βλέπουμε με όρους μηνών ή ετών, αλλά με όρους αιώνων.

Η χάραξη μίας στρατηγικής επιβιώσεως του Ελληνισμού βεβαίως δεν είναι ευθύνη ενός δημοσιογράφου, όπως εσείς. Αλλά δύνασθε να βοηθήσετε τους Έλληνας δίνοντας τροφή για σκέψη, με ένα δελτίο ειδήσεων που θα είχε ως κεντρικό θέμα, «Πώς και γιατί οι εχθροί του Ελληνισμού επιτυγχάνουν τις νίκες των εις βάρος μας; Τί πρέπει να μάθουμε εξ αυτών; Ποιές μεθόδους πρέπει να αντιγράψουμε. Ποιές τεχνικές ιδεολογικού πολέμου πρέπει να κατανοήσουμε».

Εφ’ όσον σας ενδιαφέρει, προτιθέμεθα να οργανώσουμε ωρισμένα σεμινάρια στα μέλη της επιτροπής για το πώς θα συντριβούν οι αυτόκλητοι κατ’ επάγγελμα «αντιρατσισταί» που έχουν μολύνει την Ελληνική Ψυχή με τόνους ενοχής και έχουν παραλύσει τα Ελληνικά αντανακλαστικά.

 

Έρρωσθε

Δια την Δόξα των Αθανάτων Πατρώων Θεών

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα  

 

 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα