:: ::

 
 
 

 

           Ένα μεγάλο ΟΧΙ στον συμβιβασμό Ελλήνων και ναζωραίων

 

Είμαι μαθητής της Γ' Λυκείου και ξεκίνησα την πορεία μου στους Δρόμους των Αθανάτων Θεών όταν ήμουν στην Τρίτη τάξη του Γυμνασίου. Τότε τα μάτια μου είχε ανοίξει ένας αγαπητός μου καθηγητής μαθηματικός στο Γυμνάσιο της πόλης μου, ο οποίος σύρθηκε στα δικαστήρια και δέχτηκε πάμπολλες μηνύσεις διότι δήθεν ασκούσε προσηλυτισμό στους μαθητές.

Όταν ένιωσα για πρώτη φορά τον παλμό της βαθυτέρας μεθέξεως με τους Ολυμπίους μέσα από τις τελετουργίες, τις προσφορές και τους Ορφικούς Ύμνους, με διακατείχε ένα γενικότερο αίσθημα αντιχριστιανισμού. Δυστυχώς, αργότερα στα πλαίσια του σεβασμού προς την διαφορετικότητα, κράτησα μια πιο φιλική στάση και επεδίωξα την συμβίωση. Ω, τί μεγάλο σφάλμα διέπραξα!!! Άργησα ο ανόητος να το καταλάβω και το συνειδητοποίησα μόλις σήμερα, όταν ανακάλυψα τον βωμό και το θυσιαστήριό μου βεβηλωμένα από τους μισανθρώπους ναζωραίους.

Οι πέτρες που συνιστούσαν τον βωμό ήταν ριγμένες. Το θυσιαστήριο επίσης κατεστραμμένο, ενώ ο κύκλος με τα πετραδάκια που είχαμε σχηματίσει ήταν σβησμένος από τα βδελυρά πέλματά τους. Όλος δε ο ιερός χώρος ήταν καλυμμένος με βρωμερά, πλατιά ξύλα πάνω στα οποία ήταν σχεδιασμένο το σύμβολό τους-ο σταυρός.

Αγανάκτησα με όλη μου την ψυχή. Γονάτισα μπροστά στα συντρίμμια και έκλαψα. Εκείνη την στιγμή με κυρίευσε το μίσος. Ευθύς, σηκώθηκα και έδωσα όρκο βαρύ πως θα εκδικηθώ. Επικαλέστηκα τον Απόλλωνα να με οπλίσει με τα Θεϊκά του Βέλη, τον Διόνυσο να μου στείλει την Ιερή Μανία, τον Άρη να με οπλίσει με τα Πύρινα Ξίφη του και πάνω από όλους τον Αστραπαίο Δία για να συντρίψει με τους Κεραυνούς Του τους βαρβάρους!!!

Πώς είναι δυνατόν οι Έλληνες να συμβιώνουν με το ναζωραϊκό παραλήρημα; Πώς είναι δυνατόν Έλληνες να ακολουθούν τις προσταγές του Τζεσουά; Δεν βλέπουν; Δεν αναγνωρίζουν την λαμπρότητα των Ολυμπίων Θεών; Όσοι δεν την αναγνωρίζουν, είθε να γνωρίσουν την βαριά σκιά που ο Όλυμπος ρίχνει για να τρομάξει τους βεβήλους.

Ας ακούσουν τις κραυγές των Θεών και των Θεαινών που ετοιμάζονται να τους συντρίψουν. Είναι γνωστό στους κύκλους μας το κάλεσμα για μια εμπόλεμη πραγματικότητα έναντι των μιαρών ναζωραίων αλλά πρέπει να το εκφράζουμε με κάθε ευκαιρία. Δείτε αδερφοί μου Έλληνες πώς καθυβρίζουν τον Ελληνισμό στα σχολεία, στην κοινωνία και στις εκκλησίες τους.

Ο βωμός μου καταστράφηκε από αυτά τα μιάσματα τουλάχιστον για εβδόμη φορά. Κάθε φορά άφηναν πίσω τα μισητά τους σύμβολα. Το ενδιαφέρον είναι ότι τις καταστροφές προκαλούσαν ανήλικα παιδιά τυφλωμένα από το ψεύτικο φως του χριστιανισμού. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η εύρεση συμβόλων, όπως καντηλιών και αγιασμών, που σίγουρα μαρτυρούν αν όχι την εμπλοκή ρασοφόρου, τουλάχιστον την συμμετοχή κάποιου ενηλίκου.

Στο μοναστήρι του αρχαγγέλου(Δήμος Εξαπλατάνου, Νομός Πέλλας) που βρίσκεται σχετικά κοντά στην πόλη μου, την Αριδαία, βρισκόταν άλλοτε λατρευτικός χώρος αφιερωμένος στην Θεά Άρτεμη και αργότερα την Θεά Ντιάνα των ρωμαίων. Σε αυτόν τον χώρο, μια φορά το έτος, στο Ιερό Άλσος εμφανιζόταν ένα ελάφι, το οποίο προσφερόταν θυσία στην Μεγάλη Θεά. Αλλά μετά την εισβολή των ναζωραίων οικοδομήθηκε μοναστήρι από το οικοδομικό υλικό των Ιερών Ναών μας και τώρα βεβηλώνεται μονίμως με τελετές προς τιμήν του Ιεχωβά και του υιού του Τζεσουά.

Η χριστιανική εκκλησία της Αριδαίας καταστρέφει κάθε ίχνος πρασίνου και κάθε οικία δρυάδος με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα της για κέρδος. Επιπροσθέτως, δεν διστάζει στιγμή να κατηγορήσει και να κινήσει τον όχλο εναντίον των Ελλήνων και όλων όσων δεν ασπάζονται τα γελοία ναζωραϊκά δόγματα.

Αυτά είναι ελάχιστα δείγματα της δράσεως των ρασοφόρων και των ναζωραίων κατακτητών στην περιοχή μου αλλά και γενικότερα στην χώρα.

Ένα μεγάλο ΟΧΙ πρέπει να ακουστεί από τους Έλληνες όσον αφορά τον συμβιβασμό με τους ιεροσύλους κατακτητές. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε παθητικοί δέκτες των επιθέσεών τους. Πρέπει πλέον εμείς να επιτεθούμε στα εκμαυλιστήριά τους και να υψώσουμε ξανά τους Ιερούς Ναούς και τα πανέμορφα Αγάλματα των Αθανάτων, Πατρώων Θεών μας. 

Έρρωσθε 

Ενδυμίων Ολυμπιόδωρος

9η Λήγοντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 

Συμβουλή από την σύνταξη προς τους νεαρούς Έλληνες μαχητές:

Επειδή δεχόμαστε δεκάδες τέτοιες επιστολές αγανακτισμένων νεαρών Ελλήνων που θέλουν να γκρεμίσουν τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια και να οικοδομήσουν πάλι τους Ιερούς Ναούς των Αθανάτων Θεών, τους λέμε το εξής. Πρώτα πρέπει να γκρεμιστεί το ιδεολογικό οικοδόμημα πάνω στο οποίο στηρίζονται τα χριστιανικά εκμαυλιστήρια. Πρώτα πρέπει να ξαναγράψουμε την Ελληνική Ιστορία. Πρώτα πρέπει να διαδώσουμε την Ελληνική Θρησκεία στους Έλληνες απανταχού της γης. Πρώτα πρέπει να αποκτήσουμε πολιτική και πολιτιστική επιρροή. Πρώτα πρέπει να μάθουμε την τέχνη του ψυχοθρησκευτικού πολέμου και ύστερα, όταν δεν θα υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί, διανοούμενοι, στρατιωτικοί και δημοσιογράφοι να στηρίζουν την αίρεση των ναζωραίων, τότε δεν θα μείνει τίποτε όρθιο από τον χριστιανικό εφιάλτη.

Οι νέοι μαχητές πρώτα πρέπει να αποκτήσουν πίστη, γνώσεις, ψύχραιμο μίσος κατά των κατακτητών και προπαντός να διεξάγουν καθημερινή προπαγάνδα υπέρ της Ελληνικής Θρησκείας για να απελευθερώσουν τις Ελληνικές Ψυχές που βασανίζονται μέσα στην χριστιανική φυλακή.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στεκόμαστε απαθείς μπροστά στην μισελληνική βία των ναζωραίων κατακτητών. Θα αντιδράσουμε με κάθε μέσον, συμπεριλαμβανομένης της αμυντικής βίας, όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε Βωμούς, Εστίες, Προγόνους και Πατρώους Θεούς.

Αυτή την στιγμή διεξάγεται πόλεμος χαμηλής εντάσεως κυρίως στο ιδεολογικό και ψυχολογικό πεδίο κατά των ναζωραίων κατακτητών. Η όποια εντολή για σύγκρουση στο υλικό πεδίο θα δοθεί από τους Έλληνες Ιεροφάντες και αφού προηγηθεί οργάνωση. Καμμία ανοργάνωτη ενέργεια δεν επιτρέπεται. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι πολύτιμο. Και προς το παρόν αναντικατάστατο.

Όταν αποκτηθεί η κρίσιμη επαναστατική μάζα, τότε οι ναζωραίοι κατακτητές ξέρουν ποιά τιμωρία τους περιμένει. Δεν χρειάζεται να τους το πουν οι Έλληνες. Οι ναζωραίοι έχουν διαπράξει τόσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος και του Ελληνισμού, που οι ίδιοι παρακαλούν να επισπευσθεί η τιμωρία για να ανακουφισθούν από τις ενοχές των.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα