:: ::

 
 
 

 

Επιστολή προς το υπουργείο οικονομικών του χριστιανικού κράτους

 

Αγαπητοί κύριοι,

Είμαι Έλλην στο θρήσκευμα, και καθημερινώς αισθάνομαι το άγος της ρατσιστικής διακρίσεως εις βάρος των ομοθρήσκων μου. Από την στιγμή που αυτό το χριστιανικό κράτος είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, οφείλετε να απέχετε από ρατσιστικές διακρίσεις εις βάρος όσων δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

Μέχρι σήμερα μας εξαναγκάζατε να πληρώνουμε φόρους  ισοτίμως με τους ορθοδόξους χριστιανούς, αλλά το ποσοστό των συλλεχθέντων φόρων που διοχετεύεται για θρησκευτικές λειτουργίες, καρπώνεται εξ ολοκλήρου η ορθόδοξος χριστιανική εκκλησία. Δηλαδή μέχρι σήμερα είχαμε ίσα βάρη αλλά άνισες απολαβές. Ισότητα στην καταβολή φόρων Ελλήνων και χριστιανών, ανισότητα στις απολαβές  υπέρ των χριστιανών και εις βάρος των Ελλήνων.

Θεωρώ απαράδεκτο να δίνετε τα χρήματα αλλοθρήσκων στην ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία. Θρησκευτικές υποχρεώσεις έχουν και οι Έλληνες στο θρήσκευμα, όπως όλες οι θρησκευτικές μειονότητες.

Σας ζητώ είτε να απαλλάξετε τις οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα από την φορολογία ως κοινωφελή ιδρύματα, είτε να εγγράψετε στον κρατικό προϋπολογισμό κονδύλια που θα δοθούν με την μορφή χρηματοδοτήσεως στις οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα, κάτι που θα αποτελεί επιστροφή των παρανόμως κρατηθέντων χρημάτων μας.

Όμως ενώ μέχρι προσφάτως είχαμε ίσα βάρη αλλά άνισες απολαβές, με πρόσφατη απόφασή σας απαλλάξετε την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία από κάθε φορολογία. Δηλαδή τώρα χειροτέρεψε η κατάσταση, έχουμε άνισα βάρη και άνισες απολαβές. Η ανισότητα πάντα εις βάρος των αλλοθρήσκων Ελλήνων και υπέρ της ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας. Με την πρόσφατη απόφασή σας, οι αλλόθρησκοι Έλληνες και θα πληρώνουν περισσότερους φόρους, και δεν θα λαμβάνουν καμμία χρηματοδότηση για τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες στο θρήσκευμα να πληρώνουν φόρους για να συντηρούνται τα ιδρύματα της ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας, και την ίδια στιγμή εσείς να απαλλάσσετε από την φορολογία την ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία. Δηλαδή μετακυλίετε σε αλλοθρήσκους το βάρος των εξόδων της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας. Πράγμα εξωφρενικό.

Γιατί να μην πληρώνουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί τα βάρη της δικής τους χριστιανικής εκκλησίας; Το σωστό είναι οι πιστοί κάθε θρησκείας να πληρώνουν τα βάρη της δικής τους θρησκείας, άρα και οι Έλληνες στο θρήσκευμα τα βάρη της Ελληνικής Θρησκείας, όχι της χριστιανικής θρησκείας.

Υπάρχει και άλλη λύση, αν δεν μπορείτε να μας χρηματοδοτήσετε από τον κρατικό προϋπολογισμό. Έχετε εισπράξει κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν τα ζητά κανείς ή κονδύλια που δεν εκταμιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω ανυπαρξίας προγραμμάτων που θα τα απορροφήσουν. Δώστε μας από αυτά τα χρήματα.

Επειδή η Ελληνική Θρησκεία τελεί εκτός χριστιανικού νόμου, οι πιστοί της δεν μπορούν να κάνουν επίσημες αιτήσεις χρηματοδοτήσεως. Όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εκδοθούν τιμολόγια για όλες τις αγορές και κινήσεις αυτών των κεφαλαίων. Θα αγοραστούν Ελληνικά Αγάλματα, θα εκδοθεί η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, θα κτισθούν Ναοί προς τιμήν των Πατρώων Θεών, θα οργανωθούν Ελληνικές Ιεροπραξίες όπως τα Παναθήναια και τα Ελευσίνια Μυστήρια, θα ενισχυθούν οι Ελληνικές Κοινότητες του εξωτερικού, θα καθαριστούν οι Ιεροί Ελληνικοί Αρχαιολογικοί Χώροι, θα κατασκευαστούν αρχαία Ελληνικά μουσικά όργανα.

Αν αρνηθείτε και αυτή την λύση, τότε σε κάθε ευκαιρία θα καταγγέλλουμε τις ρατσιστικές διακρίσεις που υφιστάμεθα στα ελεγκτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και θα ζητούμε να παρακρατηθούν τα χρήματα που δικαιούμεθα, στο πολλαπλάσιο, από τις μελλοντικές Ευρωπαϊκές κοινοτικές επιδοτήσεις προς το κράτος σας.

Αν αρνηθείτε να χρηματοδοτήσετε τις οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα, τότε μας εξαναγκάζετε να συμπήξουμε συμμαχία με όλες τις οργανώσεις αλλοθρήσκων και να ζητήσουμε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρακρατήσει τα χρήματα που μας αναλογούν, από τις κοινοτικές επιδοτήσεις, και μάλιστα σε πολλαπλάσια αξία. Η άρνησή σας θα προκαλέσει στο κράτος πολλαπλάσια ζημία από τα χρήματα που οφείλετε να παρέχετε στις οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα, καθώς και σε όλες τις θρησκευτικές μειονότητες εν Ελλάδι.

Θα είναι πολύ άσχημο για εσάς, μία πιθανή επανάληψη του επεισοδίου «βασικός μέτοχος» με τις Βρυξέλλες. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι υποχρεώνετε τους Έλληνες στο θρήσκευμα να ζητούν χρηματοδότηση από ξένους διεθνείς οργανισμούς, κάτι που δεν τιμά την κυβέρνησή σας.

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα δεν ζητούν χάρες, ούτε ελεημοσύνη. Ζητούν να τους επιστραφεί ένα μέρος από τα κλεμμένα. Από τα χρήματα που κλέβει η ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία εδώ και αιώνες από τους Έλληνες. Ζητάμε μέρος από τα χρήματα που έχει κλέψει η ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία από την Ελληνική Θρησκεία και από τα Ελληνικά Ιερά, τα οποία ισοπέδωσε και βεβήλωσε. Άρα ο σωστός όρος είναι αποζημίωση και όχι χρηματοδότηση.

Αν το πράξετε, αυτό θα αποτελέσει μία ένδειξη καλής θελήσεως από την πλευρά σας. Θα αποδείξετε στην Διεθνή Κοινότητα και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, ότι δεν αποκλείετε και δεν καταδιώκετε τους αλλοθρήσκους Έλληνες πολίτες.

Θα είναι μία ένδειξη καλής θελήσεως προς Έλληνες πολίτες που τελούν εκτός χριστιανικού νόμου και υπό συνεχή διωγμό. Έτσι θα αποδείξετε ότι δεν ταυτίζεστε με το ορθόδοξο χριστιανικό παρακράτος που τρομοκρατεί τους αλλοθρήσκους Έλληνες πολίτες και θα ελαφρύνετε το βαρύ κλίμα των οξυτάτων αντιδράσεων που προκαλεί καθημερινώς η διαπλοκή ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας και κράτους.

Θα είναι προς όφελος της κυβερνήσεώς σας να δείξετε ένα πολυπολιτιστικό πρόσωπο, που δεν αποκλείει πολίτες με διαφορετική θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα από τις παροχές του κράτους. Θα είναι προς όφελος της κυβερνήσεώς σας να αποδείξετε ότι δεν κλέβετε χρήματα μέσω φορολογίας από αλλοθρήσκους πολίτες και τα δίνετε σε χριστιανούς ορθοδόξους.

Αγαπητοί κύριοι του υπουργείου οικονομικών, δεν πρέπει να παρεξηγηθεί η ευγένεια που επιδεικνύουν οι οργανώσεις των Ελλήνων στο θρήσκευμα. Δεν είμαστε επαίτες. Ζητάμε πίσω μέρος από αυτά που μας ανήκουν. Εσείς φυσικά δεν είστε υπεύθυνοι για τα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξε ο χριστιανισμός κατά του Ελληνισμού, αλλά είστε υπεύθυνοι να ανακουφίσετε τα θύματα του χριστιανισμού. 

Μετά από τόσα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο χριστιανισμός εις βάρος του Ελληνισμού και τέτοιο μίσος που έχει κατά της Ελληνικής Θρησκείας, τον χρηματοδοτείτε αφειδώς με δισεκατομμύρια. Δώστε τουλάχιστον λίγα χρήματα και στην άλλη πλευρά, αν είστε δίκαιοι και αντιρατσιστές, ως οφείλετε να είστε.  

Ελπίζω να εγκρίνετε αυτές τις πιστώσεις διότι αποτελούν την καλύτερη επένδυση για το μέλλον του Ελληνικού Λαού.

Μετά τιμής 

Φρίξος Γεωργουσόπουλος

 

Σχόλιο εκ της συντάξεως:  

Αρκετοί Έλληνες αγωνιστές διαπράττουν το λάθος της υποβολής αιτήσεων, επιστολών, μνημονίων, παρακλήσεων προς το χριστιανικό ψευδοκράτος και περιμένουν να αλλάξει κάτι. Το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν συγκινείται από τις ληφθείσες επιστολές διαμαρτυρίας, εκτός και αν υπάρξει πίεση από την κοινή γνώμη.

Το πρόσφατο παράδειγμα με κρατικούς αξιωματούχους που εκβίαζαν μία εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων είναι χαρακτηριστικό. Καθημερινώς συμβαίνουν τέτοια περιστατικά όπου κρατικοί αξιωματούχοι παρανόμως απαιτούν χρήματα από εταιρίες αλλά δεν υφίστανται τις ποινικές συνέπειες. Μόλις το συγκεκριμένο σκάνδαλο δημοσιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ, αναγκάστηκε η χριστιανική κυβέρνηση να φορέσει χειροπέδες σε ωρισμένους αξιωματούχους.

Το ίδιο ισχύει για την περίπτωσή μας. Όσο επιστολές σαν αυτή του κ. Γεωργουσοπούλου, φθάνουν μόνον στα γραφεία υπουργείων, δεν θα γίνεται τίποτε.

Συμβουλεύουμε τους Έλληνες να γράφουν ανοικτές επιστολές διαμαρτυρίας προς τα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ, και προς διεθνείς οργανισμούς. Μόνον όταν γίνουν γνωστές διεθνώς οι αξιώσεις μας θα υπάρξει πίεση και άρα αλλαγή πορείας του χριστιανικού ψευδοκράτους.

Τέλος από την πλευρά μας υπάρχει μία βασική διαφωνία με το περιεχόμενο της δημοσιευθείσης επιστολής. Η Ελληνική Θρησκεία δεν απαιτεί φορολογική ισότητα με την αίρεση των ναζωραίων. Μία ημέρα η Ελληνική Θρησκεία θα απαλλαγεί τελείως από κάθε φορολογία, και όλα της τα έξοδα θα τα πληρώνουν οι ναζωραίοι φορολογούμενοι.

 

6η Λήγοντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα