:: ::

 
 
 

            

                        Επιστολή από την αγωνίστρια Αγγελική Τσάμη

 

Θέλω και εγώ να ενώσω την φωνή μου με την Ελληνική Θρησκεία κατά των ρατσιστών και φασιστών της χριστιανικής κοινότητας Τετρακτύς καθώς και άλλων ομοειδών βρυκολάκων που καπηλεύονται και καθυβρίζουν το ιερό όνομα του Ελληνισμού. Αυτοί οι αλήτες καθυβρίζουν την Ελληνική Θρησκεία και τους Πατρώους Θεούς. Καθυβρίζουν το αγωνιστικό κίνημα που προσπαθεί να παλινορθώσει την Πατρώα Θρησκεία όχι μόνον με τις πράξεις τους αλλά και με τα λόγια τους.

Καθυβρίζουν όλους τους Έλληνες που έχουν εθνική συνείδηση και πολεμούν τον χριστιανισμό, αποκαλώντας τους μισαλλόδοξους και προβοκάτορες! Μισαλλόδοξος και προβοκάτορας για τους «κυρίους» της Τετρακτύς είναι όποιος πολεμάει τον χριστιανισμό και θέλει να διώξει τους κατακτητές από την πατρίδα του! Τόσο αλήτες είναι αυτοί οι «κύριοι». Συνεχώς ψεύδονται κατ’ επάγγελμα και εξαπατούν συνειδητά. Πολεμούν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία  εκ πεποιθήσεως.

Δεν ξέρω αν χρηματοδοτούνται από την αρχιεπισκοπή όπως τους κατηγορεί ο κ. Αμυράς αλλά σίγουρα την ανθελληνική προπαγάνδα τους και την βρωμερή δουλειά τους την κάνουν καλά.

Το χριστιανικό προσωπείο της εν λόγω φασιστικής ομάδος το εκπροσωπούν χριστιανικά πορνίδια με το ψευδώνυμο Μήδεια που γράφουν μέσα στην αγορά της χριστιανικής κοινότητας Τετρακτύς. Τέτοια χριστιανικά πορνίδια που καθυβρίζουν τον αγώνα μας υπάρχουν μόνον για να προσκυνούν τους παπάδες και για να αυξάνουν το μίσος μας για τον κατακτητή. Το εν λόγω πορνίδιο δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιφέρει την βρωμερή ψυχή του σε όλα τα φόρουμ και να καθυβρίζει τους Έλληνες θρησκευτές επειδή αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας.

Θα είμαστε οι νικητές σε αυτόν τον Ιερό Αγώνα γιατί όλες αυτές τις φασιστικές χριστιανικές συμμορίες θα τις πελεκήσουμε όταν έρθει η ώρα του ένοπλου επαναστατικού αγώνα. Το ξεκαθάρισμα πρέπει να γίνει από τώρα.

Όλοι αυτοί οι χριστιανοί σαν τον κύριο Χαριτίδη κάνουν μαύρη προπαγάνδα υπέρ του χριστιανισμού. Παρουσιάζουν τις διεκδικήσεις του χριστιανισμού έναντι των Ελλήνων ως δήθεν απαιτήσεις του Ελληνισμού. Αυτοί οι απατεώνες λένε στον Ελληνικό λαό ότι «αποτελεί αίτημα τού Ελληνισμού η συνύπαρξη με τον χριστιανισμό». Αυτοί οι λεχρίτες λένε στον Ελληνικό λαό «ας τα ξεχάσουμε, τώρα είμαστε αδέλφια». Αυτοί οι φασίστες λένε στους Έλληνες «δεν πειράζει, ότι έγινε-έγινε, έχουμε άλλα προβλήματα τώρα, έχουμε εξωτερικούς κινδύνους να αντιμετωπίσουμε».

Οι «κύριοι» της Τετρακτύς αναγνωρίζουν στους χριστιανούς κατακτητές όλα τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, ενώ στους Έλληνες πολίτες δεν αναγνωρίζουν το ιερό δικαίωμα να ζουν ελεύθερα στην πατρίδα τους. Μόνο υπό χριστιανική κατοχή οφείλουμε να ζούμε, μας λένε οι χριστιανοί «κύριοι» της Τετρακτύς. Μην τολμήσουμε και ξεσηκωθούμε, διότι τότε δεν θα είμαστε ...πατριώτες!

 Προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να διαπράξει είναι να διώξει τους χριστιανούς κατακτητές. Εξευτελίζουν τον Ελληνισμό παρουσιάζοντάς τον ως ένα είδος παθητικής ιδεολογίας φολκλόρ. Λένε στον Ελληνικό λαό ότι δεν πρέπει να αντιστέκεται στον κατακτητή και ότι δεν πρέπει να μάχεται για να τον διώξει διότι τάχα έτσι ενδυναμώνει τον κατακτητή και του δίνει όπλα να μας κυνηγήσει.

Για ορισμένους «ελληνοκεντρικούς» χριστιανούς καραγκιόζηδες σαν τον κ. Χαριτίδη οι Πρόγονοί μας δεν έπρεπε να πολεμήσουν ούτε τους βυζαντινούς στον μεσαίωνα,  ούτε τους τούρκους το 1821, ούτε τους ναζί στην κατοχή διότι τάχα η ένοπλη αντίσταση θα ενδυνάμωνε τον κατακτητή!  

Αυτοί οι εθνοκάπηλοι χριστιανοί φασίστες μιλάνε λες και ο χριστιανισμός και οι χριστιανοί δεν αποτελούν κίνδυνο για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Λες και οι χριστιανοί δεν είναι εισβολείς και κατακτητές και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε άλλους εισβολείς και κατακτητές σε συνεργασία με τους χριστιανούς! Αυτή η χριστιανική αλητεία πρέπει να αφανιστεί. Τώρα!

Η χριστιανική κοινότητα Τετρακτύς δεν θα δείξει κανένα έλεος στους Έλληνες αγωνιστές όταν εξεγερθούν κατά των χριστιανών. Γιατί να δείξουμε εμείς έλεος σε αυτό το χριστιανικό φασισταριό τώρα; Για να μας στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα αύριο; Αυτοί οι αλήτες προτιμούν να πολεμήσουν για να γίνει η Ισταμπούλ χριστιανική παρά να απελευθερώσουν την Ελλάδα από τον χριστιανισμό. Είναι τσιράκια του Χριστόδουλου.

 Συγχαρητήρια στον κ. Αμυρά και τους συνεργάτες του για τον αγωνιστικό παλμό που δίνει στο Επαναστατικό Κίνημα. Ευχόμαστε όλοι να συνεχίσει με την ίδια θέρμη.

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ευχές να διώξουμε γρήγορα τους χριστιανούς κατακτητές από την Ελλάδα.

 Αγγελική Τσάμη

 Καλαμάτα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα