:: ::

 
 
 

 

Τα ψεύδη των ναζωραίων για τις επιδοτήσεις, τα κοινοτικά πλαίσια στηρίξεως και την δήθεν ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα  

 

Οι ναζωραίοι κατακτητές χρησιμοποιούν γενικές και αφηρημένες ορολογίες χωρίς ποτέ να εξηγούν τί σημαίνουν, για να προκαλούν σύγχυση στους Έλληνες πολίτες. Διαδίδουν ότι η αυτο-ανακηρυχθείσα ευρωπαϊκή ένωση δίνει χρήματα στην Ελλάδα, ότι δίνει επιδοτήσεις στους Έλληνες αγρότες, ότι υπάρχει οικονομική ένωση κλπ. Πρόκειται για ασύστολα ψεύδη. Η Ελλάδα είναι αυτή που εκβιάζεται από τους ναζωραίους για να χρηματοδοτεί την ευρωπαϊκή ένωση, και η ίδια η ευρωπαϊκή ένωση έχει προκαλέσει την διάλυση κάθε εννοίας οικονομικής ενώσεως και συνεργασίας των Ευρωπαϊκών χωρών.

Δεν επιτρέπεται να ταυτίζουμε την λεγομένη ευρωπαϊκή ένωση με την Ευρώπη και τα Ευρωπαϊκά έθνη. Ο όρος «ευρωπαϊκή ένωση» αποτελεί σφετερισμό της Ευρώπης, ως πολιτιστικού, γεωγραφικού, πολιτικού, φυλετικού και οικονομικού χώρου, από μία άθλια συμμορία τυράννων ναζωραίων γραφειοκρατών, οι οποίοι δεν εκλέγονται από κανέναν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Στα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα οι ναζωραίοι κατακτητές εφαρμόζουν μία ωργανωμένη μισελληνική πολιτική. Ποινικοποιούν την Ελληνική αγροτική παραγωγή, λέγοντες ότι είναι κακό το να δίνωνται επιδοτήσεις, και ως λύση προτείνουν τις εισαγωγές. Οι ναζωραίοι κατακτητές θεωρούν μικρότερο κακό την εισαγωγή ξένων προϊόντων από την επιδότηση Ελληνικών προϊόντων.

Η Ελληνική οικονομική σκέψη διδάσκει ότι από καθαρώς χρηματοοικονομικής απόψεως, συμφέρει περισσότερο η επιδότηση Ελληνικών προϊόντων από την εισαγωγή ξένων προϊόντων. Ας αφήσουμε για ένα λεπτό τα περί πατρίδος, ανεργίας και εθνικής ασφαλείας(λόγω αποψιλώσεως των βορείων συνόρων από Ελληνικούς αγροτικούς πληθυσμούς). Έτσι και αλλιώς οι ναζωραίοι δεν αναγνωρίζουν την έννοια της πατρίδος. Ας επικεντρωθούμε μόνον στο χρηματοοικονομικό ζήτημα. Έχει υπολογίσει κάποιος το συνολικό οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό κόστος, από την εισαγωγή ξένων αγροτικών προϊόντων; Οι Έλληνες αγρότες συμβάλλουν στην δημογραφική αύξηση του πληθυσμού, συμβάλλουν στην εθνική άμυνα, συμβάλλουν στην απασχόληση. Αν προτιμηθούν τα ξένα αγροτικά προϊόντα οι συνέπειες σε οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο θα είναι τρομακτικές.

Επιπλέον οι Έλληνες αγρότες δεν λαμβάνουν επιδοτήσεις επειδή είναι τεμπέληδες, όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν οι ναζωραίοι, αλλά λόγω χαλαζιού, βροχοπτώσεων, γεωργικών ασθενειών κλπ. Ποιός θα τους ασφαλίσει από τέτοιες καταστροφές αν όχι το Ελληνικό Έθνος; Πώς θα συνεχίσουν να παράγουν προϊόντα οι Έλληνες αγρότες όταν αυτοί δεν φταίνε σε τίποτε για το χαλάζι και τις γεωργικές ασθένειες;

Τα τοκογλυφικά πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα λειτουργούν με μηδενικό πιστωτικό κίνδυνο εξ αιτίας της νομικής συγκαλύψεως που τους προσφέρει το χριστιανικό ψευδοκράτος, καθώς μέσω παρανόμων εμπραγμάτων ασφαλειών και τριτεγγυητών, οι τοκογλύφοι τραπεζίτες δεν αναλαμβάνουν κανέναν πιστωτικό κίνδυνο.

Αλλά ουδείς ναζωραίος πολιτικός μίλησε για κατάργηση αυτής της αισχρής επιδοτήσεως του χριστιανικού ψευδοκράτους προς τους τοκογλύφους τραπεζίτες. Αντιθέτως οι ναζωραίοι πολιτικοί επιτίθενται στους Έλληνες αγρότες και συνεχώς τους τρομοκρατούν με το ψεύδος ότι η ευρωπαϊκή ένωση δεν επιτρέπει επιδοτήσεις.

Και όμως επιτρέπει. Επιδότηση αποτελούν οι αθρόες εισαγωγές ξένων αγροτικών προϊόντων. Αυτό είναι επιδότηση προς τους ξένους αγρότες. Πολλώ δε μάλλον όταν τα ξένα γεωργικά προϊόντα επιδοτούνται από τις εθνικές κυβερνήσεις των ξένων κρατών, και προωθούνται μανιωδώς από την κατοχική κυβέρνηση των ελληνόφωνων ναζωραίων.

Η ευρωπαϊκή ένωση απαγορεύει στον Έλληνα να ελέγχει την τιμή και την παραγωγή του δικού του αγροτικού προϊόντος. Αλλά επιτρέπει στον κάθε έμπορο να κλέβει ταυτοχρόνως και τον παραγωγό, και τον καταναλωτή. Εκεί η ευρωπαϊκή ένωση εσκεμμένως δεν εμπλέκεται για να καθορίσει τις τιμές των εμπόρων.

Επιπλέον η ευρωπαϊκή ένωση κλέβει τον Έλληνα αγρότη διότι δεν του αγοράζει τα προϊόντα, ενώ αντιθέτως επιβραβεύει και εισάγει τα εξω-ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα. Συνεχώς νομοθετεί υπέρ της εισαγωγής εξω-ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων. Και τώρα οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι σε συνεργασία με την αυτο-αποκαλουμένη ευρωπαϊκή ένωση θέλουν να εξοντώσουν τον Έλληνα αγρότη με το να διακόψουν και τις λίγες επιδοτήσεις που του δίνουν.

Ας αγοράζει το χριστιανικό ψευδοκράτος και η ευρωπαϊκή ένωση τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα, στην τιμή που θέλει ο Έλλην παραγωγός, και ας σταματήσουν τις επιδοτήσεις. Αν ο Έλλην αγρότης και κτηνοτρόφος αφεθεί ελεύθερος να καθορίσει την ποσότητα και την τιμή του προϊόντος που παράγει, και συγχρόνως δεν τον αποκλείουν από τις ευρωπαϊκές αγορές, τότε θα καταφέρει να επιβιώσει και χωρίς κοινοτικές επιδοτήσεις.

Ευρωπαϊκή ένωση και χριστιανικό ψευδοκράτος δίνουν επιδοτήσεις στους Έλληνες αγρότες επειδή τους κλέβουν στην τιμή και στην ποσότητα. Δεν είναι δυνατόν να απαγορεύει η ευρωπαϊκή ένωση στον Έλληνα παραγωγό να διαθέτει το προϊόν του στην τιμή και στην ποσότητα που θέλει, και συγχρόνως να του αρνείται την επιδότηση. Και από πάνω να μας παριστάνει ότι είναι υπέρ της ελεύθερης αγοράς.

Η αλήθεια είναι ότι οι ναζωραίοι κατακτητές θέλουν να εξοντώσουν τους Έλληνες αγρότες. Πουθενά και σε κανένα προϊόν δεν συμβαίνει αυτό το αίσχος που συμβαίνει με τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν επιβάλλει ποσοστώσεις όχι μόνον στην εξαγωγή αλλά και στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Δηλαδή έχει επιβληθεί στους υποδούλους Έλληνες να μην παράγουν την ποσότητα γάλακτος, τυριού, κρέατος, λαχανικών κλπ, που χρειάζονται για να τραφούν, με αποτέλεσμα να γεμίζει η Ελληνική αγορά από ξένα αγροτικά προϊόντα.

Αυτό είναι τερατώδες έγκλημα. Προσφάτως ο επίτροπος εμπορίου της ευρωπαϊκής ενώσεως Μάντελσον, αρνήθηκε να επιβάλλει ποσοστώσεις στις εισαγωγές από την Κίνα διότι αυτό αντίκειται στην ελεύθερη οικονομία. Ναι, αλλά οι ναζωραίοι είχαν το θράσος να επιβάλλουν ποσοστώσεις παραγωγής στους Έλληνες και ευρωπαίους αγρότες, δημιουργώντας συνεχή εξάρτηση της Ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας από εξω-ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά οι ναζωραίοι, εδώ και πέντε έτη, έχουν καθηλώσει τις αγροτικές τιμές από τον παραγωγό στον έμπορο. Ποτέ όμως δεν καθηλώνουν τις τιμές από τον έμπορο στον καταναλωτή. Έτσι ο χονδρέμπορος αγοράζει με την συγκάλυψη της ευρωπαϊκής ενώσεως το αγροτικό προϊόν πολύ φθηνά(κάτω του κόστους), και το πωλεί στην πενταπλάσια ή και δεκαπλάσια τιμή στον καταναλωτή. Με αποτέλεσμα ο έμπορος να κλέβει και τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Οι ναζωραίοι κάνουν επιλεκτικές επιδοτήσεις, επιδοτήσεις απατεώνων.

Είναι ψεύδος αυτό που λένε οι ναζωραίοι ότι δηλαδή δεν επιτρέπονται οι επιδοτήσεις σε ευρωπαίους αγρότες και ευρωπαϊκές εταιρίες. Αντιθέτως οι ναζωραίοι κατακτητές επιδοτούν την ανθρώπινη εκμετάλλευση, τον εποικισμό των λαθρομεταναστών, την Ασία(ιδίως την Κίνα), την Τουρκία, την Αφρική εις βάρος της Ελλάδος και της Ευρώπης, τα ξένα αγροτικά προϊόντα. Κυρίως οι ναζωραίοι επιδοτούν την αισχροκέρδεια των μισελλήνων εργοδοτών.

Το να επιβάλλεις χαμηλά ημερομίσθια, το να εισάγεις εκατομμύρια λαθρομεταναστών για να τους εκμεταλλευτείς οικονομικώς και να μειώσεις το ημερομίσθιο των Ελλήνων εργαζομένων, το να καταργείς την αναδιανομή του εισοδήματος δια της καταργήσεως των κοινωνικών παροχών, το να αλλάζεις την φορολογία υπέρ των απατεώνων ψευδο-επιχειρηματιών και κατά των Ελληνικών επιχειρήσεων, και κυρίως κατά των Ελλήνων εργαζομένων, όλα αυτά αποτελούν επιδότηση σε εγκληματίες, και όχι ελεύθερη αγορά. Αυτό δεν είναι ελεύθερος ανταγωνισμός. Είναι επιδοτούμενος αθέμιτος ανταγωνισμός.

Το παράνομο κέρδος των απατεώνων εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων, επιδοτείται από τους ναζωραίους με το να κλείνουν ατιμωρητί τις επιχειρήσεις και να τις μεταφέρουν στην Κίνα και στα Βαλκάνια, ενώ έχουν εισπράξεις επιδοτήσεις από τους Έλληνες φορολογουμένους, και συγχρόνως με το να εισάγουν και να πωλούν ως ευρωπαϊκά τα έξωθεν κατασκευασμένα προϊόντα τους. Αυτό είναι ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ. Η ατιμωρησία των ναζωραίων απατεώνων ψευδο-επιχειρηματιών αποτελεί επιδότηση. 

Πρέπει να αφεθούν οι δυνάμεις του ελεύθερου προστατευτισμού να φέρουν σε ισορροπία την Ελληνική αγορά. Οι ναζωραίοι ψευτο-οικονομολόγοι είναι κατ’ εξοχήν παρεμβατικοί και προστατευτικοί παρά τις κραυγές τους για «ελεύθερη αγορά», διότι παρεμβαίνουν στις ελεύθερες αγορές που δεν είναι ασύδοτες και τις κάνουν ασύδοτες. Οι ναζωραίοι δεν αφήνουν τις δυνάμεις του ελεύθερου προστατευτισμού να λειτουργήσουν ελεύθερα, αντιθέτως οι ναζωραίοι επιβάλλουν τον επιδοτούμενο ανταγωνισμό.

Οι ναζωραίοι ψευτο-οικονομολόγοι καταργούν κάθε ανταγωνισμό στο όνομα του ανταγωνισμού. Προσδιορίζουν ως ανταγωνισμό την κατάσταση κατά την οποία δεν υπάρχει ανταγωνισμός των ξένων προϊόντων από τα Ελληνικά προϊόντα. Για τους ναζωραίους ψευτο-οικονομολόγους ο ανταγωνισμός εστιάζεται στο ατομικό επίπεδο του καταναλωτού, και όχι στο εθνικό επίπεδο.

Οι ναζωραίοι ψευτο-οικονομολόγοι, που δήθεν υπηρετούν το ελεύθερο εμπόριο, λένε συνεχώς ότι μία κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνει στην αγορά. Αλλά έτσι αποσιωπούν και αποκρύπτουν την δική τους παρέμβαση στην αγορά, η οποία γίνεται για λογαριασμό ξένων και μισελληνικών συμφερόντων.

Οι ναζωραίοι απαγορεύουν την παρέμβαση στην αγορά όλης της υπολοίπου κοινωνίας, που και αυτή έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει. Για παράδειγμα ιατροί, δάσκαλοι, αγρότες, μηχανικοί, ιερείς, στρατιωτικοί κλπ, όλοι αυτοί έχουν το δικαίωμα να παρεμβαίνουν και να καθορίζουν τιμές, κέρδος, ποσότητες εμπορευμάτων, όχι με βάση την προσφορά και την ζήτηση, ούτε με βάση το φθηνό κόστος, αλλά με βάση Ελληνικά κριτήρια.

Ο μπαμπούλας της κρατικής παρεμβάσεως στην ελεύθερη αγορά, που επισύρουν διαρκώς οι ναζωραίοι ψευτο-οικονομολόγοι, χρησιμοποιείται ακριβώς για τον αντίθετο λόγο. Για να λειτουργεί η Ελληνική αγορά με συγκεκριμένες έξωθεν παρεμβάσεις και κανόνες, δηλαδή την αθρόα εισαγωγή ξένων προϊόντων, την διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την μετακίνηση εθνικών κεφαλαίων στο εξωτερικό, την εισβολή εποίκων-λαθρομεταναστών. Αλλά αυτό δεν είναι ελεύθερη αγορά, ούτε ελεύθερο εμπόριο. Αυτό είναι ελεύθερο έγκλημα και ελεύθερη διαφθορά.

Οι Έλληνες παραγωγοί, αγρότες, επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, έμποροι, οφείλουν να θέσουν σε λειτουργία τον ελεύθερο προστατευτισμό. Όπου και όταν απειλούνται Ελληνικά οικονομικά συμφέροντα από την συμμαχία ναζωραίων-ευρωπαϊκής ενώσεως και ξένων εργατών, προϊόντων, επιχειρηματιών κλπ, οι Έλληνες έμποροι, εργαζόμενοι, βιοτέχνες, τραπεζίτες, επιχειρηματίες, αγρότες κλπ, όλοι μαζί υποχρεούνται να προστατεύουν την ελεύθερη πρόσβαση Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά καθώς και στις ξένες αγορές.

Οι Έλληνες πρέπει να είναι ελεύθεροι από κάθε παρέμβαση του χριστιανικού ψευδοκράτους στην οικονομική των δραστηριότητα. Πρέπει να είναι ελεύθεροι να υπερασπιστούν τις θέσεις εργασίας των, τις εξαγωγές των προϊόντων των, τις τιμές των προϊόντων των, τις ποσότητες παραγωγής, και σε καμμία περίπτωση να μην επιτρέπουν παρεμβάσεις της ευρωπαϊκής ενώσεως στην ελευθέρως προστατευμένη Ελληνική αγορά.    

Οι ναζωραίοι κατακτητές από την μία μεριά θέλουν να εκτοπίσουν τους Έλληνες και ευρωπαίους αγρότες και να τους ωθήσουν στις πόλεις(εκδίδουν οδηγίες με τις οποίες λένε ότι πρέπει να μειωθεί ο αγροτικός πληθυσμός της Ελλάδος και της Ευρώπης, χωρίς να μας λένε πού θα απασχοληθούν αυτοί οι πληθυσμοί), και από την άλλη μεριά αρπάζουν στρατιές τεχνιτών και εργαζομένων στις ευρωπαϊκές πόλεις και τις ρίχνουν στην χειρωνακτική και αγροτική εργασία εξ αιτίας της συμμαχίας των ναζωραίων κατακτητών με τον κινεζικό φασισμό που με τις αθρόες εισαγωγές διαλύει την μικρομεσαία τάξη της Ευρώπης και της Ελλάδος.

Οι ναζωραίοι δημαγωγοί μάς μιλάνε συνεχώς για κοινοτικά πλαίσια στηρίξεως,  και έχουν δημιουργήσει μία επίπλαστη πραγματικότητα, ότι δήθεν η ευρωπαϊκή ένωση χρηματοδοτεί την Ελλάδα. Οι ναζωραίοι κατήργησαν την πρόσθεση και την αφαίρεση, προκειμένου να διαδίδουν επιτυχώς τα ψεύδη των. Οι ναζωραίοι προσθέτουν αυτά που δίνει η ευρωπαϊκή ένωση στην Ελλάδα αλλά δεν αφαιρούν αυτά που παίρνει η ευρωπαϊκή ένωση από την Ελλάδα.

Αν γίνει μία τέτοια προσθαφαίρεση θα δούμε ότι η Ελλάς χρηματοδοτεί την ευρωπαϊκή ένωση, και όχι το αντίστροφο. Τα χρήματα που πληρώνει η Ελλάς στην ευρωπαϊκή ένωση είναι πολλαπλάσια αυτών που εισπράττει.

Όταν σου επιβάλλουν ποσοστώσεις στην παραγωγή προϊόντων και η έλλειψη στην Ελληνική αγορά καλύπτεται από ξένα προϊόντα, όταν σε «επιδοτούν» για να μην καλλιεργείς Ελληνικά σταφύλια, όταν σε «επιδοτούν» για να θάβεις στην χωματερή τα Ελληνικά πορτοκάλια και να εισάγεις ξένα πορτοκάλια, όταν σε «επιδοτούν» για να καταργήσεις την εθνική σου κυριαρχία, όταν σε «επιδοτούν» για να καταργήσεις το εθνικό σου νόμισμα, όταν «επιδοτούν» τις εκτρώσεις αλλά ποτέ τους τοκετούς, όταν σε «επιδοτούν» με εκατομμύρια εποίκους-λαθρομετανάστες, όταν σε «επιδοτούν» με την φτώχεια, την ανεργία, τον πληθωρισμό και τις αρρώστιες των χωρών του τρίτου κόσμου, όταν σε «επιδοτούν» για να μην παράγεις αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πλοία και αντ’ αυτού σε δανείζουν για να αγοράζεις τα αντίστοιχα ξένα, όταν σε «επιδοτούν» για να καταργήσεις τα τελωνεία σου με αποτέλεσμα να εισβάλλουν αφορολόγητα όλα τα ξένα προϊόντα και οι απώλειες δασμών μετακυλίονται σε φόρους επί των Ελληνικών προϊόντων, όταν σε «επιδοτούν» για να μεταφέρεις τις επιχειρήσεις και τα κεφάλαιά σου στο εξωτερικό, όταν σε «επιδοτούν» για να παραδώσεις την νομοθετική, δημοσιονομική και εκτελεστική σου εξουσία στις Βρυξέλλες, τότε σίγουρα η Ελλάς επιδοτεί την ευρωπαϊκή ένωση, και όχι το αντίστροφο.

Ουδείς υπελόγισε ποτέ, για παράδειγμα, πόσα χρήματα χάνει η Ελλάς από δασμούς εξ αιτίας της καταργήσεως των Ελληνικών τελωνείων, και συγχρόνως τί ανεργία και οικονομική καταστροφή προκάλεσε η αθρόα εισαγωγή αδασμολογήτων προϊόντων. Αυτό και μόνο το πλήγμα ισοσταθμίζει, αν δεν υπερακοντίζει, τις όποιες κοινοτικές επιδοτήσεις.

Τα παραμύθια των ευρωπαϊκών κοινοτικών επιδοτήσεων και των πλαισίων στηρίξεως, είναι καιρός να παύσουν. Μόνον από την αντικατάσταση της δραχμής από το ευρώ, οι Έλληνες έχασαν τρισεκατομμύρια λόγω πληθωρισμού.

Αυτό το θέατρο σκιών που ονομάστηκε «ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα», και τώρα μετονομάστηκε σε ευρωπαϊκή ένωση, από καιρό πνέει τα λοίσθια, αλλά ουδείς τολμά να το παραδεχτεί.

Όπως έχουν γράψει και άλλοι κορυφαίοι αναλυτές στην ιστοσελίδα μας,  η ευρωπαϊκή ένωση πάει για διάλυση διότι απλούστατα έχει θέσει σε κίνηση φυγόκεντρες δυνάμεις. Έχει μέσα της το σπέρμα της αυτοκαταστροφής.

Το μοναδικό κοινό στοιχείο που υποτίθεται ότι είχε αυτό το εξάμβλωμα, είναι η οικονομική κοινότητα. Η οικονομική συνεργασία μεταξύ ευρωπαίων εταίρων. Όμως όλα αυτά τα χρόνια αποσιωπάται από τα μέσα μαζικής παραπληροφορήσεως των ναζωραίων ότι μία αγγλική χαλυβουργική εταιρεία έκανε αγωγή στην Ελλάδα διότι εισήγαγε χάλυβα από την Τουρκία, ενώ σύμφωνα με τις βασικές αρχές της ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητος έπρεπε να προτιμήσει εισαγωγή χάλυβος από χώρα-μέλος της ευρωζώνης.

«Έλληνες» εφοπλιστές ναυπηγούν τα πλοία τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντί σε ευρωπαϊκά/Ελληνικά ναυπηγεία όπως υποχρεούνται να πράξουν. Οι ναζωραίοι της ευρωζώνης και της Ελλάδος δεν προσλαμβάνουν Έλληνες/ευρωπαίους εργάτες έτσι ώστε η μία ευρωπαϊκή χώρα να απορροφά την ανεργία της άλλης, αντιθέτως προσλαμβάνουν Αφρικανούς, Τούρκους, Αλβανούς, Ασιάτες κλπ, για να απορροφούν την ανεργία της Ασίας, της Αφρικής και άλλων εξω-ευρωπαϊκών περιοχών.

Και φυσικά δεν υπάρχει καμμία πολιτιστική και φυλετική αλληλεγγύη στην αυτο-αποκαλουμένη ευρωπαϊκή ένωση, από την στιγμή που όχι μόνον δεν χρηματοδοτεί τις γεννήσεις ευρωπαίων πολιτών αλλά θέλει να εισάγει 70 ακόμη εκατομμύρια εξω-ευρωπαίους εργάτες, ώστε να διαλυθεί πλήρως κάθε ευρωπαϊκή ομοιογένεια και συνοχή.

Αλλά όταν σε μία κοινότητα δεν υπάρχει καν οικονομική συνεργασία και αλληλεγγύη, η κοινότητα πάει για διάλυση. Αυτό αποδεικνύει καθημερινώς με τις πράξεις της η αυτο-αποκαλουμένη ευρωπαϊκή ένωση, παρά τις εξαγγελίες της για ευρωπαϊκή και οικονομική κοινότητα.

Αν επρόκειτο για ευρωπαϊκή ένωση και κοινότητα, τότε η ευρωπαϊκή επιτροπή θα απαγόρευε στα ευρωπαϊκά εργοστάσια να μεταφερθούν εκτός Ευρώπης, θα απαγόρευε στα ήδη μεταφερθέντα να εξάγουν τα προϊόντα τους στην Ευρώπη αδασμολόγητα(δηλαδή θα τα θεωρούσε εξω-ευρωπαϊκά, ενώ τώρα τα προϊόντα ευρωπαϊκών εταιριών που κατασκευάστηκαν εκτός Ευρώπης, η ΕΕ τα θεωρεί ευρωπαϊκά!), θα απαγόρευε στις χώρες-μέλη να προσλαμβάνουν εργάτες εκτός ευρωζώνης(αν για παράδειγμα η Γερμανία χρειαζόταν ξένους εργάτες ας προσλάμβανε Δανούς και όχι Τούρκους, η Ελλάδα ας προσλάμβανε Ιταλούς και όχι Αλβανούς κλπ), θα απαγόρευε αγορές προϊόντων από εξω-ευρωπαϊκές χώρες την στιγμή που αυτά τα προϊόντα βρίσκονται σε υπερεπάρκεια στις χώρες της ευρωζώνης.

Όταν η λεγομένη «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» στηρίζεται κυρίως στην οικονομική ένωση και συνεργασία, και κάτι τέτοιο όχι απλώς έχει καταρρεύσει αλλά αποτελεί κολάσιμο αδίκημα το να προτιμάς ευρωπαίους εργαζομένους από μη-ευρωπαίους, τότε βρισκόμαστε μπροστά στην διάλυση της ΕΕ.

Όταν η λεγομένη «ευρωπαϊκή επιτροπή» δεν επιβάλλει πρόστιμα στην Ελλάδα επειδή προσλαμβάνει Αλβανούς και Πακιστανούς εργάτες(ενώ είναι υποχρεωμένη να προσλαμβάνει Ευρωπαίους εργάτες), και αντιθέτως την τιμωρεί επειδή θέλει να παράγει περισσότερα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα αντί να τα εισάγει από το εξωτερικό, τότε αυτό το εξάμβλωμα που λέγεται «ευρωπαϊκή ένωση» ψάχνει για νεκροθάφτη για να το ανακουφίσει από την μίζερη ύπαρξή του. Και ο νεκροθάφτης βρέθηκε. Ονομάζεται τουρκική ένταξη.

Κανείς δεν πρέπει να λυπάται για την διάλυση της αυτο-αποκληθείσης «ευρωπαϊκής ενώσεως». Πρόκειται για αντι-ευρωπαϊκό έκτρωμα. Πρόκειται για αυτοκρατορικό διευθυντήριο, εχθρικό προς την Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό.

Η λεγομένη ευρωπαϊκή ένωση δεν έδειξε ποτέ κανένα ενδιαφέρον για την φυλετική και πολιτιστική διατήρηση και ομοιογένεια των ευρωπαϊκών εθνών. Ούτε για την δημογραφική τους αύξηση. Ούτε για την κοινωνική τους συνοχή. Ούτε επέδειξε κάποιο ενδιαφέρον για τις Εθνικές προχριστιανικές Παραδόσεις και Θρησκείες. Αντιθέτως έκανε ότι μπορούσε για να διαλύσει την φυλετική, πολιτιστική και κοινωνική συνοχή της Ευρώπης. Αλλά τώρα απεδείχθη περίτρανα ότι δεν έχει καν οικονομική ένωση, συνοχή, αλληλεγγύη.

Το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα δεν πρόκειται να αντέξει παραπάνω από πέντε χρόνια, διότι απλούστατα δεν υπάρχει ούτε κοινή, ούτε ευρωπαϊκή πολιτική. Όταν ορδές τριτοκοσμικών εποίκων εισβάλλουν στην Ευρώπη, όταν τα ευρωπαϊκά εργοστάσια εγκαθίστανται εκτός Ευρώπης, όταν προτιμώνται τα εξω-ευρωπαϊκά προϊόντα έναντι των ευρωπαϊκών, όταν απολύονται Ευρωπαίοι εργαζόμενοι για να προσληφθούν εργαζόμενοι από χώρες μη-μέλη της λεγομένης ευρωπαϊκής ενώσεως, και όλα αυτά τα οικονομικά εγκλήματα, που διαλύουν κάθε έννοια ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητος, όχι μόνον γίνονται ανεκτά αλλά επιδοτούνται από την «ευρωπαϊκή ένωση», τότε λίαν συντόμως, θα αναγκαστούμε να ρίξουμε λίγα λουλούδια πάνω από τον τάφο της.

Οι ναζωραίοι κατακτητές σε όλη την Ευρώπη παπαγαλίζουν εδώ και δεκαετίες την περιβόητο σύγκλιση, και υπονοούν την σύγκλιση προς τα πάνω, προς την ευημερία, την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή. Όπως τόσους αιώνες, οι ναζωραίοι κατακτητές εξαπατούν τους λαούς και πράττουν τα αντίθετα απ’ ότι λένε.

Το μόνο που κατάφερε μέχρι στιγμής η «ευρωπαϊκή ένωση» είναι την σύγκλιση όλων των ευρωπαϊκών χωρών στην μεγάλη ανεργία, την σύγκλιση στην φτώχεια, την σύγκλιση στην εξαθλίωση, την σύγκλιση στην μεγάλη εγκληματικότητα, την σύγκλιση στην εκτεταμένη διαφθορά, την σύγκλιση στην μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων, την σύγκλιση στην αλματώδη αύξηση των εκτρώσεων, την σύγκλιση στο μπαστάρδεμα της Λευκής Ευρωπαϊκής Φυλής με εξω-ευρωπαϊκές προσμίξεις.

Το πρόβλημα των ευρωπαίων πολιτών είναι ότι η «ευρωπαϊκή ένωση» πρέπει να βυθιστεί στον πάτο της Ιστορίας, πριν πάρει μαζί της και την Ευρώπη.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα