:: ::

 
 
 

 

Ο Ιερός Αγών της ΕΟΚΑ ήταν ο ασπασμός των Κυπρίων στους Θεούς

 

Οι ναζωραίοι κατακτητές όταν δεν προσπαθούν να εξαλείψουν από την μνήμη των Ελλήνων τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες, όπως έκαναν με τα Ελευθέρια της Αρχαίας Ελλάδος, προσπαθούν να τους οικειοποιηθούν.

Ενώ οι ναζωραίοι κατακτητές πρόδωσαν τον Ιερό Αγώνα της ΕΟΚΑ με τις επαίσχυντες συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου, τώρα ισχυρίζονται ότι τάχα οι Κύπριοι πολέμησαν κάτω από το λάβαρο του χριστιανισμού, και ότι τάχα η χριστιανική «εκκλησία» ήταν πάντοτε κοντά στους Εθνικούς Αγώνες.

Τα ίδια ψεύδη λένε και για την Μεγάλη Επανάσταση του Ελληνισμού, ότι τάχα οι Έλληνες όπως ο Κολοκοτρώνης και οι άλλοι οπλαρχηγοί πολέμησαν για την αίρεση των ναζωραίων!

Τα εμετικά ψεύδη των ναζωραίων δεν έχουν όριο. Μακάριος, Καραμανλής και Αβέρωφ πρωτοστάτησαν στις εθνοπροδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου, διότι ενώ τα παλληκάρια της ΕΟΚΑ πολέμησαν για την ένωση Ελλάδος και Κύπρου, αυτοί οι προδότες υπέγραψαν την ανεξαρτησία της Κύπρου από την Ελλάδα και την εκ νέου υποταγή της σε Άγγλους και Τούρκους ιμπεριαλιστές.

Σαν σήμερα, την 1η Ισταμένου μηνός Μουνυχιώνος το 2731 μ.π.Ο. (1η Απριλίου 1955 μ.Κ.), ξεκίνησε η επανάσταση του Κυπριακού Λαού, ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών της ΕΟΚΑ κατά των Άγγλων κατακτητών.

Οι Κύπριοι Αγωνιστές έχυσαν το αίμα τους για την Ένωση με την Ελλάδα. Πολέμησαν για να σωθούν από την εθνοκάθαρση που είχαν επιβάλλει οι Τούρκοι και οι Άγγλοι ιμπεριαλιστές.

Η εθνοκάθαρση και η τρομοκρατία κατά των Κυπρίων αντιμετωπίστηκε με ανταρτοπόλεμο στον οποίο πολέμησαν ηρωικώς άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά. Πολλά παιδιά απαγχονίστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής σε μία επίδειξη μίσους και ρατσισμού κατά του Κυπριακού Λαού.

Χιλιάδες Κύπριοι βασανίστηκαν σε κρατητήρια από τους Άγγλους ιμπεριαλιστές. Άλλοι κρεμάστηκαν τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο.

Η Ένωση της Ελλάδος με την Κύπρο ακόμα κοστίζει και θα κοστίσει ποταμούς αίματος. Αλλά το αίμα των προδοτών ναζωραίων θα είναι το περισσότερο.

Ας είναι αιωνία η Μνήμη των Ηρώων της ΕΟΚΑ που επέδειξαν αρετή, τόλμη, ενθουσιασμό και πάνω απ’ όλα αγάπη για την Ελευθερία και τους Αθανάτους Θεούς.

Ας γίνει παράδειγμα για όλες τις νέες γενεές Ελλήνων ο Ιερός Αγών της ΕΟΚΑ που δίδαξε το πώς οι σκλάβοι γίνονται Ελεύθεροι. 

Ο ασπασμός των Ελλήνων της Κύπρου προς τους Αθανάτους Θεούς γράφεται με αίμα και όχι με κουρελόχαρτα που βαπτίζονται «διεθνείς συμφωνίες».

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

1η Ισταμένου μηνός Μουνυχιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα