:: ::

 
 
 

 

                      Ιερές Πολιτικές και Κοινωνικές Εντολές

 

Η θρησκευτική ζωή του Ελληνισμού δια μέσου των αιώνων έχει καταγραφεί μέσα από τις Ιερές Εντολές της Ελληνικής Θρησκείας, οι οποίες αποτελούν όπως και οι Ιεροί Νόμοι, οι Ιεροί Κανόνες και οι Ηθικοί Κώδικες, την πυξίδα και τα εργαλεία επιβιώσεως του Ελληνισμού. Αποτελούν τα θεία δώρα των Αθανάτων Θεών για να μπορεί το Έθνος να πορεύεται νικηφόρο ανά τους αιώνες.

 

1. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψεις το στρατόπεδο του Ελληνισμού. Το στρατόπεδο του Ελληνισμού θα αφανίσει το στρατόπεδο των ναζωραίων κατακτητών. Για δύο χιλιάδες χρόνια ο αδιάλλακτος, αιματηρός, αδυσώπητος Ιερός Πόλεμος κατά των απίστων αποτελεί την σφραγίδα σωτηρίας του Έθνους. Η Οργή των Θεών θα πέσει πάνω σου αμείλικτη αν εγκαταλείψεις το στρατόπεδο των Ελλήνων και δώσεις βοήθεια στους φονιάδες των Προγόνων σου.

2. Μην ξεχνάς ότι η επιβίωση του Ελληνισμού εξαρτάται από τον αφανισμό του χριστιανισμού. Ο Ελληνισμός απαγορεύει τον οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δεσμό, καθώς αυτός διασπά τον Ελληνισμό. Συγκρούσεις ταξικές, επαγγελματικές, πολιτικές, οικονομικές, τοπικές, φυλετικές, αθλητικές, τσακίζονται αμείλικτα ή τίθενται στον περιθώριο καθώς είναι αδιανόητες. Η διάσπαση των Ελλήνων απαγορεύεται. Η Θεϊκή Εντολή της συστρατεύσεως κατά του προαιωνίου εχθρού του Γένους είναι μονόδρομος.

3. Μείνε μακριά από τα ναρκωτικά, τον χριστιανισμό και το αλκοόλ. Σε μετατρέπουν σε ανθρωπόμορφο κτήνος.

4. Αν ο Αδελφός σου παίρνει ναρκωτικά θα τον πας με την βία στο κέντρο αποτοξινώσεως. Αν ο Αδελφός σου είναι δούλος σε χριστιανικό πορνείο θα τον αρπάξεις με την βία και θα τον πας σε Έλληνα Ιερέα να τον θεραπεύσει.

Αν πλησιάσει τον Αδελφό σου ο έμπορος ναρκωτικών ζήτησε από την Κοινότητα να τον συλλάβει και να τον σκοτώσει. Αν πλησιάσει τον Αδελφό σου ο ναζωραίος δολοφόνος για να τον προσηλυτίσει ζήτησε από την Κοινότητα να τον συλλάβει και να τον σκοτώσει. Αν δεν μπορεί η Κοινότητα σήκω επάνω και σκότωσέ τον.

Η Εντολή των Θεών είναι να μην σε χωρίσει ο έμπορος ναρκωτικών και ο ναζωραίος εγκληματίας από τον Αδελφό σου. Ζήσε και άσε τον ναζωραίο να πεθάνει.

5. Θα κάνεις πολλά παιδιά. Η μεγάλη οικογένεια είναι ευλογία Θεών. Πάντα θα χρησιμοποιείς προφυλακτικά μέτρα για να αποφύγεις μεταδοτικές ασθένειες αλλά ποτέ δεν θα πετάξεις με έκτρωση ένα ελληνόπουλο στα απορρίμματα.

Η έκτρωση επιβάλλεται σε περιπτώσεις βιασμού, όταν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό σχιζοφρένειας ή άλλης βαρυτάτης μορφής ασθένεια, όταν κινδυνεύει η ζωή της μητέρας, και όταν οι προγενετικοί και οι κατά την κύηση ιατρικοί έλεγχοι αντενδείκνυνται στην γέννηση του βρέφους (π.χ. μεσογειακή αναιμία, σύνδρομο ντάουν).

Αλλιώς η έκτρωση απαγορεύεται. Λόγοι οικονομικοί ή κοινωνικοί δεν ευσταθούν. Η έκτρωση αποτελεί μέγιστο έγκλημα κατά του Ελληνισμού, πλην των προαναφερθέντων εξαιρέσεων.

Η Ελληνική Θρησκεία αγωνίζεται για την Μεγάλη Ελλάδα των εκατό εκατομμυρίων Ελλήνων. Δεν έχεις το δικαίωμα να δολοφονείς κανέναν Έλληνα με έκτρωση.

6. Θα αγοράζεις μόνον Ελληνικά Προϊόντα. Θα προσλαμβάνεις μόνον Έλληνες εργαζομένους. Θα χρησιμοποιείς μόνον Ελληνικές πρώτες ύλες και μόνον Ελληνικά μηχανήματα παραγωγής.

7. Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις απαγορεύονται αυστηρά από την Ελληνική Θρησκεία στους χώρους εργασίας. Δεν θα συμπεριφέρεσαι ρατσιστικά κατά των Ελλήνων. Απαγορεύεται να κάνεις διάκριση έναντι των Ελλήνων εργαζομένων και να προσλαμβάνεις αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στην επιχείρησή σου.

8. Απαγορεύεται να κυνηγάς και να σκοτώνεις ελεύθερα ζώα. Η τροφή σου θα προέρχεται αποκλειστικά από ζώα μαζικής εκτροφής. Το κυνήγι ελεύθερου ζώου ισοδυναμεί με δολοφονία ανθρώπου. Απαγορεύεται να σκοτώνεις ελεύθερο ζώο για το δέρμα του ή για να το βαλσαμώσεις.

Απαγορεύεται να φυλακίζεις ελεύθερα ζώα και να τα χρησιμοποιείς για την διασκέδασή σου.

Ποτέ δεν θα κτυπήσεις, δηλητηριάσεις, βασανίσεις ελεύθερο ή κατοικίδιο ζώο. Είναι σαν να κτυπάς, δηλητηριάζεις, βασανίζεις άνθρωπο. Αν δεις ζώο τραυματισμένο ή πεινασμένο, είσαι υποχρεωμένος να το γιατρέψεις και να το θρέψεις.

Αλλιώς θα αντιμετωπίσεις την Μήνιν των Θεών και την τιμωρία της Μητέρας Φύσεως. 

9. Απαγορεύεται να παντρεύεσαι και να κάνεις οικογένεια με αλλόθρησκο ή αλλόφυλο. Τέτοιος γάμος είναι προωρισμένος να φέρει την καταστροφή στον οίκο σου. Απαγορεύεται να αναμιγνύεις το αίμα σου με αίμα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Αν έχεις παντρευτεί αλλόφυλο θα τον χωρίσεις. Αν έχεις κάνει παιδιά με αλλόφυλο θα τα δώσεις στον αλλόφυλο, δεν σου ανήκουν. Αν έχεις παντρευτεί αλλόθρησκο με Ελληνικό αίμα θα τον προσηλυτίσεις στην υπηρεσία των Θεών. Αν αρνηθεί την υπηρεσία στους Θεούς θα τον χωρίσεις.

Θα προσφέρεις στους Θεούς νέο Ελληνικό αίμα για την σωτηρία σου εξ αιτίας της ενοχής σου. Για να εξιλεωθείς για την απιστία σου θα κάνεις πολλά παιδιά με Έλληνα. Αλλιώς θα τιμωρηθείς σκληρά για την απιστία σου προς τους Θεούς.

10. Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αυστηρά την τοκογλυφία. Το οφειλόμενο χρέος από δάνειο μαζί με όλους τους τόκους ποτέ δεν θα ξεπεράσει το 100% του αρχικού ποσού του δανείου.

Ως πιστωτής ποτέ δεν θα ζητήσεις εμπράγματη ασφάλεια άνω του 50% του δανειζομένου κεφαλαίου. Ως οφειλέτης ποτέ δεν θα δώσεις εμπράγματη ασφάλεια άνω του 50% του δανείου που λαμβάνεις.

Αν η αξία της εμπράγματης ασφάλειας ξεπερνά το 100% του δανειζομένου κεφαλαίου, τότε ο πιστωτής έχει οικονομικό κίνητρο να μην εισπράξει το δάνειο σε χρήμα και να καταστήσει την σύμβαση ληξιπρόθεσμη και απαιτητή για όλο το ποσόν, ιδιοποιούμενος μέσω πλειστηριασμών την εμπράγματη ασφάλεια του οφειλέτου.

Απαγορεύεται η υπογραφή τριτεγγυητών σε δανειακή σύμβαση. Ο πιστωτικός κίνδυνος ανήκει εξ ολοκλήρου στον πιστωτή.

11. Ποτέ δεν θα εγκαταλείψεις τον Αδελφό σου αβοήθητο. Είτε άρρωστος, είτε στην φυλακή, είτε στον αγώνα, είτε ηλικιωμένος, είτε ορφανός, είτε πεινασμένος, έχεις υποχρέωση από τους Αθανάτους Θεούς να τον βοηθήσεις. Θα μοιραστείς μαζί του το φαγητό σου, τα ενδύματά σου, τον οίκο σου, τις χαρές και τις λύπες σου.

Η αλληλοβοήθεια μεταξύ Ελλήνων που σέβονται τους Θεούς αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της Ελληνικής Θρησκείας.

12. Ο Θεός Ερμής σε κάθε περίπτωση σε καθιστά ικανό και υπεύθυνο να εξαπατάς τον ναζωραίο κατακτητή. Είναι εθνικώς αναγκαίο και θρησκευτικώς υποχρεωτικό να κατάσχεις την περιουσία του ναζωραίου, να του παίρνεις την γυναίκα, να του απαλλοτριώνεις κάθε αξίωμα και προνόμιο. Ο ναζωραίος υπάρχει για να σε υπηρετεί και όχι για να τον υπηρετείς.

Οφείλεις να δείχνεις οίκτο προς τον ναζωραίο που σε υπηρετεί και μίσος προς τον ναζωραίο που υπηρετείς.   

13. Ποτέ δεν θα γυρίσεις την πλάτη σου στην Εκκλησία η οποία εξασφαλίζει τροφή, χρήματα, εργασία, περίθαλψη, εκπαίδευση, βοήθεια, σε σένα και σε όλους τους πτωχούς και αδυνάτους. Η Εκκλησία σε καθοδηγεί στον δύσκολο δρόμο της επιβιώσεως μέσα στην ζούγκλα των ναζωραίων κατακτητών. Η Εκκλησία σού καλλιεργεί τα πολεμικά ένστικτα επιβιώσεως. Η Εκκλησία σού διδάσκει την τέχνη του Ιερού Πολέμου. Η Εκκλησία αποτελεί τον μοναδικό δρόμο για την σωτηρία του σώματός σου και την αθανασία της ψυχής σου. 

Όταν ρίξεις τους δαυλούς της πείνας ανάμεσα στα αφηνιασμένα πλήθη, θα σηκώσεις το Λάβαρο των Θεών και θα οδηγήσεις τα εξαγριωμένα πλήθη στα ανάκτορα των ναζωραίων κατακτητών για να ξεδιψάσουν την πείνα τους για εκδίκηση. Δεν θα δείξεις έλεος την ώρα της Δικαιοσύνης.

14. Θα κληροδοτήσεις την περιουσία σου για να κτιστούν δημόσιες βιβλιοθήκες ώστε να επισκέπτωνται οι Έλληνες τους Ναούς της Γνώσεως. Θα κληροδοτήσεις την περιουσία σου για να κτισθούν Ναοί των Θεών. Ποτέ δεν θα κληροδοτήσεις την περιουσία σου σε ναζωραίο.

15. Ποτέ δεν θα δεχθείς απαλλοτρίωση του κυριαρχικού σου δικαιώματος να εκδίδεις εθνικό χαρτονόμισμα. Αν ο εχθρός περιορίσει την κυκλοφορία του εθνικού χαρτονομίσματος και θέλει έτσι να στραγγαλίσει την εμπορική σου δραστηριότητα, προσπάθησε να αυξήσεις την ταχύτητα κυκλοφορίας του υπάρχοντος χαρτονομίσματος.

Αν ο εχθρός σε εμποδίζει και σε αυτό, τότε υποχρεούσαι από την Ελληνική Θρησκεία να εκδώσεις και να διανείμεις δικό σου χαρτονόμισμα, παράλληλα με την κυκλοφορία του χαρτονομίσματος του εχθρού.

Θα περιστείλεις την κυκλοφορία του εχθρικού χαρτονομίσματος και όταν δυναμώσεις θα απαγορεύσεις εντελώς την κυκλοφορία του εχθρικού χαρτονομίσματος.

Δεν θα αφήσεις ποτέ να γλιστρήσει από τα χέρια σου το κυριαρχικό δικαίωμα εκδόσεως χαρτονομίσματος. Ποτέ δεν θα παραδώσεις σε αλλόφυλο και αλλόθρησκο τέτοιο κυριαρχικό δικαίωμα.

Πάντα θα ελέγχεις την κυκλοφορία χαρτονομίσματος του Ελληνικού Έθνους και των ξένων εθνών. Ποτέ δεν θα επιτρέψεις σε αλλόφυλο και αλλόθρησκο να σου σπάσει αυτό το μονοπώλιο.

16. Απαγορεύεται να κλείσεις την μονάδα παραγωγής σου στην Ελλάδα, να την μεταφέρεις σε ξένη χώρα και μετά να πωλήσεις το παραγόμενο προϊόν σου μέσα στην Ελλάδα.

Αυτή η κατάπτυστη πράξη σημαίνει ότι είσαι προδότης. Θέλεις τους Έλληνες μόνον ως καταναλωτές και όχι ως εργαζομένους. Ούτε και οι Έλληνες εργαζόμενοι θέλουν τα ξένα προϊόντα ενός φονιά του Ελληνισμού, όπως εσύ. Τέτοιο προϊόν απαγορεύεται να το πωλείς στην Ελλάδα. Είναι προϊόν εγκλήματος.

17. Δεν θα δώσεις ποτέ την ψήφο σου ούτε θα ενταχθείς σε κόμματα ναζωραίων κατακτητών. Οι παράνομες ψευτοεκλογές των ναζωραίων αποτελούν ανταρσία και ιταμή πρόκληση έναντι της νομίμου κυβερνήσεως των Ελλήνων.

Ως Έλλην καλείσαι να διοικήσεις την υπόδουλη Πατρίδα σου όπου και όπως μπορείς, και να μην επιτρέπεις σε κατακτητές να διεξάγουν εκλογές. Δεν θα επιτρέψεις στις Εθνικές εκλογές Ελλήνων να συμμετάσχουν ναζωραίοι κατακτητές.

18. Θα είσαι πάντα ωργανωμένος και πειθαρχημένος στην Ελληνική Θρησκεία ώστε να συντρίψεις τους ναζωραίους κατακτητές. Η ιδιωτεία και η αποδιοργάνωση του Ελληνικού Κινήματος προπαγανδίζεται μόνον από τους ναζωραίους κατακτητές για να σε κρατά υπόδουλο.

Είναι καθαρά χριστιανική ιδέα η μη πολιτική δράση του Ελληνισμού. Θα τσακίσεις αμείλικτα όσους μισέλληνες προπαγανδίζουν την αναρχοαυτόνομη στάση ζωής μέσα στον Ελληνισμό.

19. Ποτέ δεν θα αφήσεις το παιδί σου να το μολύνουν οι ναζωραίοι κτηνάνθρωποι στο σχολείο. Θα ζητήσεις απαλλαγή του παιδιού σου απ’ όλα τα χριστιανικά μαθήματα. Εσύ ο ίδιος θα διδάσκεις στο παιδί σου Θρησκεία και Ιστορία.

Θα φέρεις το παιδί σου κοντά σε Έλληνα Ιερέα ή Ελληνίδα Ιέρεια για να το μυήσει στα Δόγματα του Ελληνισμού.

20. Κράτος και Εκκλησία, Έθνος και Ελληνική Θρησκεία αποτελούν την βάση του Ελληνισμού. Θα πολεμήσεις γενναία για την εκδίωξη της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων από την κρατική εξουσία και θα αγωνιστείς μέχρι θανάτου για την συνένωση του Κράτους με την Εκκλησία και του Έθνους με την Ελληνική Θρησκεία.

Θα εξολοθρεύσεις αμείλικτα όσους μιλούν για θρησκευτικώς και πολιτιστικώς ουδέτερο Ελληνικό Έθνος και Κράτος.

Θυμίσου ότι επίσημη και μοναδική θρησκεία του Ελληνικού Έθνους είναι η Ελληνική Θρησκεία.

21. Ποτέ δεν θα μολύνεις το φυσικό περιβάλλον. Η Φύση είναι έμψυχος, ενσυνείδητος, ιερά και απαραβίαστος. Τιμωρεί σκληρά όσους την πληγώνουν.

22. Θα χρησιμοποιείς καθαρές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η καύση υδρογονανθράκων μολύνει την Φύση. Δεν θα παράγεις πλαστικά προϊόντα των οποίων η περίοδος αποσυνθέσεως στην Φύση είναι μακρά. Δεν θα καταστρέψεις το μέλλον των νέων γενεών.

23. Θα αναπτύξεις τις κατασκευαστικές δυνατότητες της Ελλάδος η οποία πάσχει από την έλλειψη ωργανωμένης βιομηχανίας μηχανουργικών κατεργασιών. Τα έσοδα από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τράπεζες, ασφάλειες, τουρισμού, εστιατόρια, δεν αποτελούν βιώσιμη λύση για τον Ελληνισμό.

Απαιτείται η κατασκευή αυτοκινήτων, αεροπλάνων, ηλεκτρονικών προϊόντων, ηλεκτρολογικών προϊόντων, πλοίων, και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Εφόσον είναι αδύνατη η κατασκευή ολοκληρωμένου προϊόντος, για παράδειγμα αυτοκινήτου, από Ελληνικά χέρια, τότε επιβάλλεται η κατασκευή εξαρτημάτων και η προώθησή τους στις ξένες μεγάλες αλύσους συναρμολογήσεως μηχανουργικών προϊόντων.       

24. Ποτέ δεν πωλήσεις την γη σου σε αλλόθρησκο και αλλόφυλο.

25. Θα διεισδύσεις, θα αγοράσεις και θα ελέγχεις τα μέσα μαζικής ενημερώσεως του ναζωραίου εχθρού και των εθνών. Μόνον έτσι θα επιβάλεις την Ελληνική Κοσμοαντίληψη στους καταπιεστές σου και θα απελευθερωθείς.

Θα διεισδύσεις, θα αγοράσεις και θα ελέγχεις την παιδεία του ναζωραίου εχθρού και των εθνών. Μόνον έτσι θα αλλάξεις τον συσχετισμό δυνάμεων υπέρ σου.

26. Όταν πάρεις την εξουσία σε μία χώρα, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να δημιουργήσεις την δική σου ελεγχόμενη αντιπολίτευση, για να κλείσεις τα στόματα των εχθρών σου.

Θα ιδρύσεις δικές σου χριστιανικές οργανώσεις οι οποίες θα προωθούν με χριστιανικό μανδύα την Ελληνική Θρησκεία και θα εργάζωνται για τον θάνατο του χριστιανισμού.

Θα ιδρύσεις χριστιανικές οργανώσεις που θα υβρίζουν την ηγεσία του χριστιανισμού, ώστε να μην μπορεί ο ναζωραίος κατακτητής να σε κτυπήσει εύκολα.

Θα ιδρύσεις χριστιανικές οργανώσεις για να μπορούν τα μέλη τους να κάνουν προκλητικές ενέργειες υπέρ του Ελληνισμού.

27. Θα πλαστογραφείς όλα τα κείμενα του εχθρού σου, ώστε να τα εμφανίζεις ότι υποστηρίζουν τα Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας.

Θα ξαναγράψεις όλη την ιστορία του ναζωραίου εχθρού από την αρχή ώστε να αλλάξεις το μέλλον του.

Πάντα θα αποδίδεις στον ναζωραίο εχθρό πράγματα που ποτέ δεν είπε, και μετά θα του απαντάς πάνω στις διαστρεβλωμένες από σένα θέσεις του.

28. Κάποια στιγμή, η Ιστορία θα σε αναγκάσει πάλι να επιβιώσεις μέσα σε βυζαντινό περιβάλλον, όπου και μόνον το όνομα Έλλην θα ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη. Μην φοβηθείς. Άκου την φωνή των Θεών και θα σωθείς.

Θα διαδίδεις τον Ελληνισμό μέσω μία διεθνιστικής αιρέσεως. Θα διαδίδεις την αθεΐα στις τάξεις του ναζωραίου εχθρού. Θα ερμηνεύεις τον Τζεσουά-Γιαχβέ ως ένα άβουλο ον. Θα χρηματοδοτείς και θα ιδρύεις χριστιανικές αιρέσεις για να προκαλείς αλληλοσφαγές ναζωραίων. Θα σχηματίζεις ένοπλες ομάδες και θα εξοντώνεις τους ναζωραίους φονιάδες του Ελληνισμού. Θα διαδίδεις στις τάξεις των ναζωραίων κατακτητών την διαφθορά, την πορνεία, τα χαρτοπαίγνια, το αλκοόλ, τον εύκολο πλουτισμό.

Θα νοθεύεις τα τρόφιμα, το νερό και το νόμισμα του ναζωραίου εχθρού. Θα προπαγανδίζεις υπέρ των αμβλώσεων στις τάξεις του εχθρού. Θα υποκινείς ταξικές, φυλετικές, εθνικές συγκρούσεις μέσα στις τάξεις του ναζωραίου εχθρού. Θα κρύβεις τα τρόφιμα και τα φάρμακα από τις μάζες του εχθρού για να υποκινείς επαναστάσεις μέσα στις μάζες του εχθρού. Θα συμμαχείς πάντοτε με τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς των ναζωραίων κατακτητών και θα τους βοηθάς να τους εξοντώσουν.

Αν δεν μπορείς να υπερνικήσεις τις διώξεις των ναζωραίων φονιάδων, θα μεταναστεύεις σε άλλη χώρα.

Ποτέ δεν θα γίνεις ανήθικος. Μόνον οι ανήθικοι βοηθούν στην επιβίωση των ναζωραίων κτηνανθρώπων. Πάντα θα είσαι αμέμπτου ηθικής. Πάντα θα εξασφαλίζεις την επιβίωση του Ελληνισμού με κάθε μέσον.

Τίποτε από όσα θα κάνεις μέσα στις τάξεις των ναζωραίων δεν θα επιτρέπεις να γίνεται στα Έθνη των Ελλήνων. Αλκοόλ, πορνεία, χαρτοπαίγνια, αμβλώσεις, θα τα απαγορεύεις αυστηρά. Θα απαγορεύεις αυστηρά στα Ελληνικά Έθνη τις ταξικές, φυλετικές και εθνικές συγκρούσεις.

Οτιδήποτε κακό κάνεις στον ναζωραίο εχθρό σου, ποτέ δεν θα το κάνεις στον Έλληνα Αδελφό σου. Και οτιδήποτε καλό κάνεις στον Έλληνα Αδελφό σου, ποτέ δεν θα το κάνεις στον ναζωραίο εχθρό σου.

29. Θα αναπτύξεις διαστημική τεχνολογία. Θα ιδρύσεις Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος. Θα αναπτύξεις βαλλιστικό πρόγραμμα με Ελληνικής κατασκευής πύραυλο φορέα.

30. Θα χρησιμοποιείς το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα με οριζοντίους και καθέτους παραλλήλους δρόμους.

31. Απαγορεύεται να παράγεις και να καταναλώνεις γενετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα. Απαγορεύεται να παράγεις και να καταναλώνεις τρόφιμα με αυξητικές ορμόνες.

32. Απαγορεύεται να είσαι αγράμματος. Αποτελεί ποινικό αδίκημα να αγνοεί ο Έλλην την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

33. Απαγορεύεται να είσαι επαίτης. Θα ζητάς βοήθεια από τους Αδελφούς σου και την Κοινότητα. Ποτέ δεν θα αφήνεις κάποιον Έλληνα μόνον και αβοήθητο. Πάντα θα εγκαταλείπεις τους ναζωραίους μόνους και αβοήθητους να απολαύσουν τους καρπούς των εγκλημάτων τους. Ποτέ δεν θα δώσεις τροφή ή ελεημοσύνη σε ναζωραίο. Άστον να πεθάνει.

34. Θα αγοράζεις αρχαία Ελληνικά κειμήλια σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου βγαίνουν σε δημοπρασία. Θα αγοράζεις αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα και βιβλία οπουδήποτε και αν εμφανίζονται. Αν δεν μπορείς να τα αγοράσεις θα παίρνεις αντίγραφο. Αν δεν σου επιτρέπουν να πάρεις αντίγραφο θα τα απαλλοτριώνεις με την βοήθεια του Θεού Ερμού.

35. Θα κτίζεις Ελληνικά Έθνη μέσα σε αλλόφυλα και αλλόθρησκα έθνη. Θα επιβάλεις Ελληνικά κράτη μέσα σε κράτη ναζωραίων. Θα κτίζεις τα Ελληνικά Έθνη γύρω από την Ελληνική θρησκευτική κοινότητα.

Θα αναπτύξεις την Ελληνική θρησκευτική κοινότητα σε ολοκληρωμένο Έθνος μέσα από την οργάνωση νοσοκομείων, σχολείων, οίκων ευγηρίας, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, αθλητικών αγώνων, εμπορικών ανταλλαγών και πολιτικής δραστηριότητος.

36. Θα χρησιμοποιείς τα Αρχαία Ελληνικά ως επίσημη Ελληνική Γλώσσα και δη την Ομηρική διάλεκτο. Αν και οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν κεφαλαιογράμματη γραφή, χωρίς τόνους και κενά ανάμεσα στις λέξεις, θα χρησιμοποιείς το πολυτονικό σύστημα γραφής και την απλή καθαρεύουσα ως ενδιάμεσο στάδιο της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης.

37. Θα φορολογείς όλα τα μη Ελληνικά προϊόντα με φόρο που δεν θα επιτρέπει να πωλείται το ξένο προϊόν φθηνότερα από το Ελληνικό.

Θα μεταφέρεις τον ανταγωνισμό με τα ξένα προϊόντα από το πεδίο της τιμής στο πεδίο της ποιότητος, της διανομής, της διαφημίσεως και της εργονομίας.

38. Στην θρησκευτική σου κοινότητα θα έχεις στόχο τον μηδενισμό των ανθρωπίνων απωλειών και συμφορών που μπορούν να προβλεφθούν και αποφευχθούν. Εξαρτάται από σένα αποκλειστικά.

Θα έχεις μηδενικές απώλειες Ελλήνων από προσηλυτισμό σε διεθνιστικές αιρέσεις. Μηδενικές απώλειες Ελλήνων από χρήση ναρκωτικών. Μηδενικές απώλειες Ελλήνων από αρρώστιες των οποίων η βλάβη μπορεί να αναχαιτιστεί με προληπτικούς ελέγχους. Μηδενικές απώλειες από αφομοίωση Ελλήνων σε ξένα έθνη με μεικτούς γάμους.

39. Θα διεθνοποιήσεις τον Ιερό Πόλεμο όπως έκαναν οι Ένδοξοι Πρόγονοί σου. Θα χωρίσεις την ανθρωπότητα σε δύο στρατόπεδα: των Πολυθεϊστών και των απίστων. Και θα πολεμήσεις. Και θα αφανίσεις τους απίστους.

40. Θα τυπώνεις φυλλάδια και προκηρύξεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και θα κάνεις γνωστή την Ελληνική Θρησκεία σε όλους τους απίστους, απανταχού της γης.

41. Θα αλλάξεις όλα τα τοπωνύμια του ναζωραίου εχθρού με Ελληνικά ονόματα. Θα αλλάξεις όλα τα χριστιανικά ονόματα των συγγενών και φίλων σου με Ελληνικά ονόματα.

42. Θα αγωνιστείς για να γίνεις ολοκληρωμένος και ευσεβής Ιερεύς της Ελληνικής Θρησκείας. Ύστερα θα αγωνιστείς θα διδάξεις πολλούς μαθητές για να περάσουν οι γνώσεις σου στην επόμενη γενεά. Όστις αρνείται τον θεσμό της μαθητείας αρνείται τους Θεούς.

Θα σφυρηλατήσεις τον επόμενο κρίκο στην αλυσίδα γνώσεων της Ελληνικής Θρησκείας. Θα εκπαιδεύσεις την νέα γενεά Ιερέων που θα υπηρετήσει τους Θεούς και θα συνεχίσει το έργο σου.

43. Ποτέ δεν θα τολμήσεις να αλλοιώσεις τα Δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας. Τα Δόγματα παραμένουν αιώνια αλλά προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες. Θα ελίσσεσαι αλλά δεν θα εκφυλίζεσαι.

44. Θα πολεμάς μέχρι θανάτου την αφομοίωσή σου σε ξένους πολιτισμούς, σε ξένες ιδέες, σε ξένες φυλές. Εγκληματείς κατά των Αθανάτων Θεών αν προσπαθήσεις να αφομοιωθείς σε αλλότριες δοξασίες. Η αφομοίωση απαγορεύεται.

45. Ποτέ δεν θα αφομοιώσεις αλλοφύλους. Ποτέ δεν θα προσηλυτίσεις αλλοφύλους στην Ελληνική Θρησκεία. Ποτέ δεν θα εντάξεις αλλοφύλους στην Ελληνική Φυλή.

46. Όταν είσαι υπό κατοχή και έχεις την επιλογή να σκοτώσεις μεταξύ ενός καλού ναζωραίου και ενός κακού ναζωραίου, επιλέγεις να σκοτώσεις τον καλό ναζωραίο. Διότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει να μάθει να μην παίρνει τρόφιμα και βοήθεια από τον καλό ναζωραίο.

Θα διδάξεις τους συμπολίτες σου ότι ο ναζωραίος είναι κατακτητής και πρέπει να εξολοθρευτεί. Αλλιώς αν αρχίσεις να έχεις σχέσεις μαζί του, υποσκάπτεις το ηθικό και την διάθεσή σου για αντίσταση.

47. Ποτέ δεν θα διαβάσεις ή μεταδόσεις ιδέες για την Ελληνική Θρησκεία που έχουν γράψει οι ναζωραίοι ή άλλοι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι. Δεν θα επιτρέπεις στους ναζωραίους την χρήση της Ελληνικής Γραμματείας για να κατηγορούν την Ελληνική Θρησκεία.

Οι εχθροί των Ελλήνων δεν έχουν δικαιώματα ιδιοκτησίας επί Ελληνικών πνευματικών εδαφών. Οι ναζωραίοι προβάλλουν πάνω στα Ελληνικά κείμενα την πνευματική τους πανούκλα.

Θα απαγορεύεις, εξοντώνεις, καταστρέφεις τα μέσα διαδόσεως συκοφαντιών των εχθρών του Ελληνισμού. Ο Ιερός Πόλεμος δεν σου επιτρέπει να παραχωρείς στον εχθρό κανένα δικαίωμα υπάρξεως.

48. Τήρησε αυστηρά τους Ιερούς Νόμους της διαφορετικότητος. Ντύσου διαφορετικά από τους ναζωραίους. Οργανώσου σε διαφορετικές επαγγελματικές, ταξικές, πολιτιστικές ενώσεις από αυτές των απίστων. Ζήσε σε διαφορετικούς χώρους απ’ ότι οι άπιστοι. Εόρτασε τις Ελληνικές Εορτές. Διατήρησε τα Ελληνικά Έθιμα  μακριά από τα μιαρά έθιμα των βδελυρών ναζωραίων. Μην ταυτίζεσαι με τους απίστους και μην συγχρωτίζεσαι με τους μιαρούς ναζωραίους.

49. Κάνε διάστιξη στο σώμα σου, αναπαριστά την σφραγίδα των Αθανάτων Θεών. Σφράγισε το σώμα σου, όπως σφραγίζεις την ψυχή σου, με τα Ιερά Ελληνικά Σύμβολα των Προγόνων. Με την διάστιξη απορρίπτεις από πάνω σου το μίασμα του εσταυρωμένου βρυκόλακα.    

50. Θα επιβάλλεις την Ελληνική Θρησκεία ανεξαρτήτως πολιτεύματος (βασιλεία, ολιγαρχία, τυραννία, δημοκρατία). Πάντοτε θα γκρεμίζεις την αθεΐα και το χριστιανικό πολίτευμα. Προκαλούν την Οργή των Αθανάτων Θεών.

51. Ποτέ δεν θα αφήσεις τον Αδελφό σου να εργάζεται σε σκληρή χειρωνακτική εργασία. Σε ξένες χώρες δεν θα εργάζεσαι σε κατώτερες εργασίες. Πάντα θα εργάζεσαι σε τράπεζες, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες, μέσα ενημερώσεως, ερευνητικά εργαστήρια, και ποτέ ως ανειδίκευτος εργάτης.

Μάθε τα μυστικά της τραπεζικής τέχνης, της διαφημίσεως, και της τέχνης του πολιτικού πολέμου.

52. Εμπόδισε την αγορά ξένων προϊόντων στα εδάφη που ελέγχεις. Πάντα θα αποτρέπεις την εισαγωγή ξένων προϊόντων με πρόσχημα το δόγμα της ελεύθερης αγοράς. 

53. Θα χρηματοδοτείς προγράμματα παραγωγής Ελληνικού Πολιτισμού στο εσωτερικό και εξωτερικό. Θα λάβεις μέρος στον Ιερό Πόλεμο για την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού πάνω από την μηδαμινότητα των απίστων.

54. Θα εισβάλλεις στα έθνη των απίστων και θα διεγείρεις εθνικές, φυλετικές, ταξικές, πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές συγκρούσεις ώστε να τσακίσεις την αθεΐα και την αποστασία από την Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών.

55. Πάντα θα επιρρίπτεις την ευθύνη στους απίστους για τις δικές σου και τις δικές τους ανομίες. Οι άπιστοι εξοργίζουν τους Θεούς, οι Θεοί τιμωρούν εσένα για τις ανομίες των απίστων, εσύ τιμωρείς τους απίστους για τις δικές σου ανομίες.

56. Ποτέ δεν θα χρησιμοποιείς χημικά και ορμόνες για την παρασκευή της τροφής σου. Οι ορμόνες και τα χημικά στα τρόφιμα καταστρέφουν την αναπαραγωγική σου ικανότητα καθώς και την διανοητική και σωματική σου ανάπτυξη.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα