:: ::

 
 
 

 

Η «εναρμόνιση» της Ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή, είναι ευφημισμός για τον αφελληνισμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης

 

Έχει διαφύγει από τους Έλληνες ότι κάθε ημέρα που περνά κτίζεται ένα αδηφάγο υπερκράτος στις Βρυξέλλες. Καθημερινώς εκδίδει οδηγίες που απαιτεί να μετατραπούν σε νόμους από τα εθνικά κοινοβούλια. Αλλά το τελευταίο διάστημα ανακάλυψε και άλλον τρόπο να εξαλείψει ακόμη και αυτό το φύλο συκής δια του οποίου τηρούσε τα δημοκρατικά προσχήματα. Επιβάλλει ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Αλλά οι κανονισμοί από την Ε.Ε. εφαρμόζονται άμεσα, χωρίς να απαιτείται έγκριση από τα κοινοβούλια.

Εξ αιτίας της επικεντρώσεως του Ιερού Αγώνος κατά της αιρέσεως των ναζωραίων και του ρωμέϊκου κρατιδίου, αρκετοί Έλληνες παραβλέπουν ότι αυτό που αγωνίζονται να γκρεμίσουν στην Αθήνα, ξανακτίζεται στις Βρυξέλλες.

Διεξάγουμε έναν Τιτάνιο αγώνα για να απελευθερωθούμε από την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων και το νεοβυζαντινό κρατίδιο, αλλά μετά θα υποδουλωθούμε σε μία κάστα ανωνύμων, αλλοφύλων διεθνιστών του διευθυντηρίου των Βρυξελλών; Εκστομίζουμε κατάρες κατά των βυζαντινών αυτοκρατόρων, και θα δεχθούμε τώρα εντολές από αξιωματούχους που δεν τους έχουμε εκλέξει, που δεν είναι υπόλογοι απέναντί μας, και που δεν είναι κάν Έλληνες;!!!

Αγωνιζόμαστε για την κατάργηση όλων των ναζωραϊκών νόμων, αλλά δεν πρόκειται να καταργήσουμε τους Ιερούς Νόμους των Ελλήνων Προγόνων και των Αθανάτων Θεών, ως αντάλλαγμα για κάποιους πιό φιλελεύθερους ευρωπαϊκούς νόμους από τους νόμους των ναζωραίων.

Αυτό το σημείο έχει διαφύγει από τα πολεμικά ραντάρ πολλών Ελλήνων συμπολεμιστών. Αρκετοί εξ ημών έχουν καταπιεί το δόλωμα της «εναρμονίσεως» της Ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή, όπως αποκαλούν τον νομικό αφελληνισμό οι δικτάτορες των Βρυξελλών.

 «Εναρμόνιση» δεν σημαίνει τίποτε άλλο από το ότι μετατρεπόμαστε σε προτεκτοράτο των Βρυξελλών. Αν αποδεχτούμε την ανθελληνική προπαγάνδα περί εναρμονίσεως, εγκαταλείπουμε την έννοια της εθνικής κυριαρχίας. Θα είναι σαν να δηλώνουμε δημοσίως ότι είμαστε τόσοι ανόητοι και τόσο ανίκανοι που δεν μπορούμε να κυβερνηθούμε μόνοι μας. Είναι σαν να δηλώνουμε ότι είμαστε άβουλα όντα, ότι είμαστε ανήλικα βρέφη και δεν μπορούμε να αναλάβουμε τις ευθύνες του Έθνους μας. Και ότι είμαστε τόσο κακοί νομοθέτες που δεν μπορούμε να νομοθετήσουμε για το καλό μας, και περιμένουμε τα φώτα από τις Βρυξέλλες.

Οι Έλληνες ορκίστηκαν ότι θα απορρίψουν το χριστιανικό φως εξ Ιερουσαλήμ. Θα ήτο όνειδος να αρχίσουν τώρα να λαμβάνουν φως εκ Βρυξελλών...

Θα ήταν έγκλημα εάν η πνευματική πρωτοπορεία της διαρκούς Ελληνικής Επαναστάσεως δεν αντιληφθεί ότι επαναλαμβάνεται σήμερα ό,τι έγινε κατά την Επανάσταση του «1821». Απελευθερωθήκαμε μερικώς από την οθωμανική αυτοκρατορία, και αυτομάτως υποδουλωθήκαμε σε Αγγλία, Γαλλία, Ρωσσία. Δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί αυτό το λάθος.

Η Ελληνική νομοθεσία δεν έχει τίποτε κοινό με την ευρωπαϊκή, σε θέματα θρησκείας, οικογενείας, περιβάλλοντος, οικονομίας, φυλής, μεταναστεύσεως, πολεμικού δικαίου, εξωτερικής πολιτικής, αμύνης, βιομηχανίας, κλπ. Οι αντιλήψεις περί δικαίου, περί σωστού και λάθους, περί εγκλήματος και τιμωρίας, είναι εντελώς αντίθετες με αυτά που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες. Υπάρχει ηθική άβυσσος μεταξύ Ελλήνων και Βρυξελλών. 

Η επιβληθείσα νομοθεσία από ανωνύμους και ανεξελέγκτους γραφειοκράτες των Βρυξελλών είναι παράνομη και άκυρη. Είναι βλασφημία κατά του ονόματος των Αθανάτων Πατρώων Θεών.

Οι δικτάτορες των Βρυξελλών δεν προσπαθούν να καθορίσουν στο Ελληνικό Έθνος μόνον την δημοσιονομική και φορολογική του πολιτική. Απαιτούν να καθορίζουν την εξωτερική μας πολιτική και άμυνα. Το οικογενειακό δίκαιο, το πώς, πού και πόσο θα αλιεύουν οι Έλληνες αλιείς. Απαιτούν να καθορίζουν μέχρι και τις προδιαγραφές των τροφών μας. Ωσάν οι Έλληνες να είναι ανίκανοι να επιλέξουν τις τροφές τους.

Οι δικτάτορες των Βρυξελλών αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ως βρέφη, ως μία συλλογική οντότητα που δεν μπορεί να κυβερνηθεί μόνη της. Στο όνομα της ενώσεως, επιβάλλεται η εναρμόνιση, δηλαδή ο χειρότερος αφελληνισμός.

Ακόμη και αν μία ευρωπαϊκή οδηγία λέει κάτι σωστό, πχ ότι πρέπει να σταματήσει η μόλυνση ενός Ελληνικού ποταμού, είναι αηδιαστικό το θέαμα αρκετών ελληνοφώνων δημοσιογράφων να παρουσιάζουν το διευθυντήριο των Βρυξελλών ως τον μεγάλο αδελφό που μας έκανε παρατήρηση και εμείς τώρα πρέπει να υπακούσουμε διότι ήμασταν άτακτα παιδιά.

Οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε διμέτωπο αγώνα, κατά του ρωμέϊκου κρατιδίου και κατά του υπερκράτους των Βρυξελλών. Η νομοθεσία και των δύο αυτών ερειπίων είναι εξ ορισμού μισελληνική και εγγενώς απάνθρωπη. Η ακλόνητη υπακοή στους Ελληνικούς Ιερούς Νόμους, τους δοσμένους από τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς διέσωσε τόσες χιλιετίες το Ελληνικό Έθνος από τον αφανισμό.

Η «εναρμόνιση» της Ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή ισοδυναμεί με προδοσία κατά Θεών και Προγόνων. Ισοδυναμεί με άνευ όρων παράδοση του Ελληνισμού στις προσταγές του σουλτάνου των Βρυξελλών. Η εναρμόνιση της Ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή σημαίνει ότι πιά θα ακολουθούμε τα βήματα των απίστων, και ότι σταματάμε πιά να θεωρούμε ότι είμαστε Έθνος μοναδικό και διαφορετικό. Κάτι τέτοιο αποτελεί προοίμιο εθνικής καταστροφής. Είναι συνταγή για γενοκτονία. Η ευρωπαϊκή ένωση δεν αποδέχεται καν τους Ιερούς Ελληνικούς Νόμους περί ενδογαμίας και απαγορεύσεως φυλετικής επιμειξίας. Το αντίθετο μάλιστα, οι νόμοι των Βρυξελλών προωθούν το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής.

Αν θέλουν τόσο πολύ οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών να εναρμονίσουν κάτι, μπορούν να εναρμονίσουν την ευρωπαϊκή νομοθεσία με την Ελληνική. Να υιοθετήσουν την Ελληνική Κοσμοαντίληψη περί δικαίου. Να υιοθετήσουν τις Ελληνικές απόψεις περί φυλής, περί θρησκείας, περί πολέμου, περί έθνους, περί οικογενείας. Αν θέλουν οι Βρυξέλλες να μετατραπούν σε Ελληνικό προτεκτοράτο, δεν υπάρχει καμμία αντίρρηση. Αλλά το αντίστροφο δεν πρόκειται να συμβεί.

Έχουν χυθεί ποταμοί Ελληνικού αίματος για να επιτευχθεί η εθνική ανεξαρτησία. Δεν θα την αυτο-καταργήσουμε τώρα στο όνομα της «εναρμονίσεως» της Ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή.

Οι Έλληνες πνευματικοί ηγέτες πρέπει να εξευτελίσουν στα μάτια της Ελληνικής κοινής γνώμης τον συγκεκαλυμμένο αφελληνισμό ο οποίος προωθείται με όρους όπως «εναρμόνιση της νομοθεσίας». Έχουμε ιερά υποχρέωση να αποκαλύψουμε στον Ελληνικό Λαό τον δόλιο τρόπο με τον οποίο ενεργούν οι σουλτάνοι των Βρυξελλών.

«Εναρμόνιση» της νομοθεσίας μας με την ευρωπαϊκή, σημαίνει κατάργηση της Ελληνικής νομοθεσίας. Σημαίνει ότι πιά ως Έλληνες δεν έχουμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε δικούς μας νόμους. Σημαίνει ότι το μόνο δικαίωμα που έχουμε είναι να επικυρώνουμε τους νόμους που θα μας επιβάλλει το υπερκράτος των Βρυξελλών.

Αγωνιστήκαμε τόσους αιώνες για να γκρεμίσουμε το Βυζάντιο και την Νέα Ρώμη, δεν θα επιτρέψουμε τώρα να αναστηθεί αυτό το έκτρωμα στις Βρυξέλλες ως «Ευρωπαϊκή Ένωση».

 

Αρισταίος Ιππολύτου

8η Λήγοντος μηνός Εκατομβαιώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα