:: ::

 
 
 

 

Όταν οι σκλάβοι εξεγείρονται οι κατακτητές υιοθετούν την υπηκοότητα των σκλάβων τους

 

Η ασθένεια της πίστεως των ελληνόφωνων ναζωραίων σ' ένα αγαπησιάρη θεό, που αφού ανέτρεψε κάθε φυσικό νόμο ήρθε να άρει τις αμαρτίες του ανθρώπου που αυτός δημιούργησε, καλά κρατεί.

Στον αιώνα της επαναξιολογήσεως και ανατροπής αυτής της πνευματικής αρρώστιας το σκοτεινό μυαλό του αιωνίου ναζωραίου, αρνητού της ζωής, εφευρίσκει νέους τρόπους να γαντζωθεί στο κοινωνικό κορμό για να τον ξαναστραγγίξει.

Με αξιοζήλευτους ελιγμούς η κατ’ εξοχήν διεθνιστική ιουδαιογενής αίρεση των ναζωραίων, ζητά την εθνική ταυτότητα του μεγαλύτερου θύματός της: την Ελληνική.

Οι αντιφάσεις στα αλλοπρόσαλλα δόγματα και οι στέρεες ιουδαϊκές πρακτικές δεν ενοχλούν τους ελληνόφωνους ναζωραίους, μαθημένοι από καιρό στον χαμαιλεοντισμό που τους οδηγεί στην εξουσία.

Ο ναζωραίος χάνοντας το έρεισμά του στην κρατική δομή και την Εθνική συνείδηση απευθύνεται πάλι στο συλλογικό φυλετικό υποσυνείδητο των λαών για να κερδίσει την ευμένεια και την ανοχή.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι η αίρεση των ναζωραίων και τα υλιστικά παράγωγά της, κομμουνισμός και καπιταλισμός, δεν είχαν πατρίδα. Αφορούσαν την ανθρώπινη οικουμένη. Τώρα αιτούνται ιθαγένεια.

Ποιά προτίμησε άραγε η αίρεση των ναζωραίων; Mά αυτή του πιο επίφοβου εχθρού της. Την υπηκοότητα του Κάλλους, της Δημοκρατίας, του Φωτός. Της γιορτής του Πνεύματος, της χαράς της ζωής, του θριάμβου της Λογικής, την Πατρίδα που περπάτησαν και περπατούν οι Αληθινοί Θεοί και τιμημένοι Ήρωες: την Ελλάδα.

Ο ευσεβής πιστός του ραββίνου Τζεσουά, Ε. Τριγκάς, στο βιβλίο του «ο Χριστός ήταν Έλληνας» και στο νέο τερατούργημά του «η Παναγία ήταν Ελληνίδα» κατάφερε να συμβιβάσει μέσα του την χίμαιρα με το σκίρτιμα της Προγονικής Ψυχής για Ελευθερία.

Βάπτισε την εβραία Μυριάμ-Μαρία, τον Τζεσουά-Iάσων και το Αμήν των ναζωραίων το ερμήνευσε να σημαίνει Άμμων Δία!!! Τους Εσσαίους τους πολιτογράφησε Πυθαγορείους και τον εβραϊκό μεσσία Τζεσουά τον πολιτογράφησε Έλληνα!!! Έλεος...

Έχει κι άλλο όμως. Οι Ρωμαίοι σταύρωσαν, μας λέει ο Ε. Τριγκάς, έναν Έλληνα κάτω από την πίεση του συμβουλίου των Ιουδαίων Σαχεντρίν. Οι χρησμοί των Ελλήνων Προφητών και των Σιβυλλικών Χρησμών προφήτευσαν για τον Τζεσουά και όχι για τον ιστορικά καταγεγραμένο Απολλώνιο Τυανέα που η λατρεία του διατηρήθηκε υπό διωγμούς για δέκα αιώνες χάρη στην ευσέβεια των Ελλήνων Προγόνων.

Έχει κι άλλο. Μας διαβεβαιοί ο Ε. Τριγκάς ότι δεν έκανε περιτομή ο ραββίνος Τζεσουά όταν το ευαγγέλιο του Λουκά την καταγράφει ξεκάθαρα (Λουκάς 2:21)αλλά και η χριστιανική «εκκλησία» την εορτάζει πανηγυρικά την 1η Ιανουαρίου, ενώ το Βατικανό περίτρανα παρουσιάζει την ακροβυστία του...

Οι μαθητές του Ιωάννη του βαπτιστού τον αποκαλούν μέθυσο και φαγά αλλά ο Τριγκάς τον θέλει να έχει τους Εσσαϊκούς τρόπους που απέχουν κάθε μαγειρεμένης τροφής και ποτού.

Ο Ε. Τριγκάς ταυτίζει τον «έλληνα» Τζεσουά με τους ειρηνιστές Εσσαίους όταν σε πλήθος χωρίων ο Τζεσουά οπλίζει τους μαθητές του με μαχαίρια: Λουκάς κβ΄36, Ιωάννης ι΄8.

Δεν θα συνεχίσουμε άλλο με αυτήν την φαιδρότητα. Αν ο Ε. Τριγκάς θεωρεί τον Τζεσουά ως υπαρκτό πρόσωπο ας μελετήσει R. Ambelain πριν αναλάβει τέτοιο εγχείρημα.

Ο Ε. Τριγκάς ασεβώς γυρνά το βλέμμα του μακριά από τον θείο Απολλώνιο Τυανέα, ανορθωτή της Πίστεως, λυτρωτή των δεινών, καθαρτή των μιασμάτων, φιλόσοφο και προφήτη των Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών. Ψάχνει τον σωτήρα σε άσημα ιουδαϊκά χωριά και ιουδαιοχριστιανικά χωρία.

Ο Ε. Τριγκάς έχων προφανώς παντελή άγνοια της Ελληνικής Σκέψεως θεοποιεί τον Τζεσουά-Ιάσωνά του όταν αυτό συμβαίνει μόνο στον δρόμο του φιλοσόφου και του ήρωος. Ο «Έλλην» Χριστός-Ιάσων που έχει σκιαγραφήσει δεν ήταν τίποτε από αυτά.

Ο Τζεσουά κρυβόταν από τους διώκτες του (Ιωάννης η΄59, Ιωάννης ζ΄1), δίδασκε την άμυνα στον πειρασμό δια του ακρωτηριασμού (Ματθαίος ε΄29).

Ο Ε. Τριγκάς αρνείται τον Διόνυσο υιό του Διός και Σωτήρα, και προτιμά τον υιό του εβραίου μαραγκού Ιωσήφ. Και από πάνω για να μην αισθανόμαστε την δυσωδία τέτοιων εκτρωμάτων μας λέει ότι ο «Έλλην» Χριστός ήταν υιός του ...Διός!!!

Τον αφήνουμε στην μωρία του αφού ο καθείς έχει το δικαίωμα στην βλακεία του αρκεί να μην την βροντάει στην πόρτα του άλλου. Δεν του επιτρέπουμε όμως προσθαφαιρέσεις στην Γηγενή, Αυθεντική, Αληθινή Ελληνική Θρησκεία με εβραϊκά δάνεια.

Ως Έλληνες δεν κατανοούμε γιατί το άμμεσο αποτέλεσμα της διδασκαλίας του Χριστού-Ιάσωνά του ήταν η γενοκτονία και εθνοκτονία των Ελλήνων έστω και από την αίρεση του Σαούλ. Ήρθε να μας σώσει ή να μας θανατώσει;

H ιστορία απάντησε με αίμα και κλαυθμό. Το κήρυγμα του Τζεσουά δίδαξε και ο Σαούλ και ο Μωάμεθ, και ότι όνομα να του δοθεί είναι ξένο προς το Ελληνικό Έθος.

Ήθελε ο Πατέρας των Θεών να εξαλείψει την Ελληνική Θρησκεία και τους Έλληνες με τον «Έλληνα» Χριστό του Τρίγκα; έστω και σαν έρεισμα παραλίγο να τα  καταφέρει...

Εάν ο Ραδάμανθυς Αναστασάκης που τον φιλοξένησε στην εκπομπή του θέλει να διαδώσει τον Πυθαγορισμό ας το κάνει με τις δικές του δυνάμεις και όχι με «ελληνοχριστιανικά» δεκανίκια.

Πέρασε ο καιρός που τρεφόμασταν από τα ψίχουλα των ναζωραίων εισβολέων.

Κάθε επαίτης στο Ιερό Απελευθερωτικό Κίνημα των Ελλήνων θα χαρακτηρίζεται ως πέμπτη φάλαγγα των ναζωραίων κατακτητών και θα στηλιτεύεται παραδειγματικά ώστε να βλέπουν οι μαυρόχλαινοι βρυκόλακες πώς τιμωρούνται οι αποστάτες.

Όποιος σήμερα σιτίζεται ιδεολογικά από την ιδεολογία των ναζωραίων προδίδοντας το Ελληνικό Έθνος, αύριο θα νηστέψει υποχρεωτικά, μέχρι θανάτου.

Όποιος διανέμει την προπαγάνδα του ναζωραίου κατακτητού της Ευρωπαϊκής Γης αύριο θα βρεθεί εκτός κοινωνίας.

Όποιος εκχωρεί τα θρησκευτικά και κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων με εκπτώσεις θα διώκεται ως εκμαυλιστής και διαβρωτής των θεσμών.

Εάν αποδειχθεί ποτέ, ότι κάποιος Χριστός ήταν Έλλην Πυθαγόρειος Μύστης και λάτρευε τους Πατρώους Θεούς, πρώτοι εμείς θα στήσουμε βωμό στον παρεξηγημένο μάρτυρα της πίστεως και θα αποκαταστήσουμε την μνήμη του.

Αλλά μέχρι τότε κάθε προσπάθεια της αιρέσεως των ναζωραίων να γαντζωθούν στον Ελληνικό κοινωνικό ιστό με Ελληνική υπηκοότητα θα μας βρει απέναντί τους. 

ΟΙ ΘΕΟΙ ΗΜΩΝ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ

 Μεγιστίας

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα