:: ::

 
 
 

 

                                    Τα Ελληνικά Γεράκια

 

Θα ήταν αντίθετο με την θηρευτική τους φύση εάν τα Ελληνικά Γεράκια δεν προκαλούσαν καθημερινώς αντίποινα στον κοινωνικό εχθρό. Τα δουλοπρεπή ένστικτα των αμνών δεν θα εξοβελίσουν τα αρπακτικά ένστικτα των Ελληνικών Γερακιών.

Δεν περνά ημέρα που να μην δεχτούν επίθεση τα θρησκευτικά μας δόγματα, οι αριστοκρατικές μας αξίες, οι πολεμικές μας αρετές, η εθνοφυλετική μας αλληλεγγύη, σε κάθε μέτωπο του πολιτιστικού πολέμου.

Ο πόλεμος για την επικράτηση των γερακίσιων αξιών σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτος, είναι ολοκληρωτικός. Σε μία σειρά από ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες, η κοσμοαντίληψη των γερακιών συγκρούεται με την κοσμοαντίληψη των αμνών. 

Στο ζήτημα της θρησκείας, στο ζήτημα των εκτρώσεων, στο ζήτημα της παιδείας, στο ζήτημα της εθνικής κυριαρχίας και των διεθνών οργανισμών, στο ζήτημα της ελευθερίας, στο ζήτημα της ηθικής, στο ζήτημα των κοινωνικών παροχών, στο θεσμό της οικογενείας, σε ζητήματα δημοσίας υγείας, σε ζητήματα φεμινισμού, στο ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε ζητήματα πολιτεύματος, στο ζήτημα της ανισότητος και των διακρίσεων, σε ζητήματα φορολογίας, στο ζήτημα της οπλοφορίας, σε ζητήματα δικαιοσύνης, τα Ελληνικά Γεράκια στέκονται απέναντι από τις ηθικές αξίες που διαδίδουν οι αμνοί της φαυλοκρατίας.

Ιδιωτική παιδεία

Από τα πανάρχαια χρόνια οι Έλληνες προώδευσαν υπό την σκέπη της ιδιωτικής παιδείας. Η ιδιωτική παιδεία πρέπει να υποστηρίζεται αναφανδόν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Μόνον δια του ανταγωνισμού θα βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Οι Έλληνες γονείς είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση των τέκνων τους. Τα κράτη μέσα στα οποία ζουν δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην διδασκαλία των Ελληνοπαίδων. Η κρατική παιδεία αφαιρεί από τους Έλληνες γονείς την δυνατότητα επιλογής σχολείου, και κατ’ επέκταση αφαιρεί την ελευθερία της συνειδήσεως. Οι Έλληνες γονείς υποχρεούνται να παρεμβαίνουν στην επιλογή της διδακτέας ύλης.

Τα κρατικά ρωμέϊκα σχολεία έχουν μετατραπεί σε άντρα συμμοριών και ναρκωτικών. Διδάσκουν μίσος κατά του Ελληνισμού. Κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο πανάκριβα. Δεν παρέχουν ασφάλεια στους μαθητές. Χάνονται ώρες διδασκαλίας εξ αιτίας καταλήψεων και απεργιών. Η υγιεινή των κρατικών ρωμέϊκων σχολείων είναι ανύπαρκτη.  Η ποιότης των καθηγητών κάκιστη. Δεν γίνεται έλεγχος ικανοτήτων στους προσληφθέντες καθηγητές, ούτε έλεγχος προόδου.  

Το εκπαιδευτικό μονοπώλιο του ρωμέϊκου ψευδοκράτους είναι παράνομο και καταχρηστικό. Για να συγκαλυφθεί η καταστροφική του επίδραση, χρησιμοποιεί το σόφισμα της «δημόσιας και δωρεάν παιδείας». Αποσιωπά ότι «δημόσια παιδεία» σημαίνει ρωμέϊκη-μονοπωλιακή παιδεία. Δημόσια παιδεία είναι μόνον η ιδιωτική παιδεία διότι σε κάθε μαθητή παρέχει πρόσβαση στο επάγγελμα που θέλει, στην σχολή που θέλει, με τα προγράμματα που θέλει, με τους καθηγητές που θέλει, με τα εργαστήρια που θέλει. Αντιθέτως η κρατική ρωμέϊκη παιδεία είναι αντίστοιχη των σοβιετικών αρτοποιείων: Οι σοβιετικοί περίμεναν ώρες στην ουρά για να αγοράσουν με δελτίο λίγο άρτο κακίστης ποιότητος.

Τα Ελληνικά ιδιωτικά σχολεία ανά τον κόσμο προωθούν τις αξίες της επιλογής, της υπεροχής και του συναγωνισμού στην εκπαίδευση έναντι της ρωμέϊκης, μονοπωλιακής, κρατικής, μισελληνικής εκπαιδεύσεως. Η ιδιωτική παιδεία προάγει την αξία της υπευθυνότητος των γονέων σε αντίθεση με την αδιαφορία, η οποία τροφοδοτείται όταν εγκαταλείπουμε τα Ελληνόπουλα έρμαια στα δολοφονικά χέρια των ρωμιών καθηγητών.

Η ιδιωτική παιδεία προωθεί την αξιοκρατία και τον συναγωνισμό διότι οι κακοί μαθητές αποβάλλονται από ένα ιδιωτικό σχολείο που θέλει να διατηρήσει την φήμη του ώστε να προσελκύει τους καλύτερους μαθητές. Μόνον η ιδιωτική παιδεία δημιούργησε σχολεία αρίστων, στην ρωμέϊκη κρατική παιδεία δεν υπάρχουν σχολεία για αρίστους μαθητάς. Η ισοπεδωτική τάση της ελαχίστου προσπαθείας που επικρατεί στο κρατικό ρωμέϊκο σχολείο δεν έχει θέση στην Ελληνική ιδιωτική παιδεία.

Η Ελληνική ιδιωτική παιδεία σε πλήρη αντίθεση με την κρατική παιδεία, προωθεί τις αξίες της πειθαρχίας, της ριψοκινδυνεύσεως και της αυτοπεποιθήσεως.

Μία ισχυρή προσωπικότητα καλλιεργείται όταν από μικρή ηλικία διδάσκεται την πειθαρχία. Όστις συνηθίσει να κατατρίβει τις δυνάμεις του στην μελέτη, να προστατεύει το σχολικό του κτήριο, να σέβεται τους δασκάλους, θα προκόψει στην ζωή του. Αντιθέτως ένα Ελληνόπουλο που έχει την ατυχία να μαθητεύει σε κρατικό ρωμέϊκο σχολείο διδάσκεται την απειθαρχία. Ουδείς τιμωρείται αν δεν μελετά τα μαθήματά του, ή αν καταστρέψει τις σχολικές εγκαταστάσεις ή αν απουσιάζει δολίως από την τάξη, ή αν εξυβρίζει τους δασκάλους. Ένας τέτοιος μαθητής θα μεγαλώσει χωρίς αυτοπειθαρχία, χωρίς σεβασμό στους νόμους του έθνους, χωρίς ιδανικά. Θα δυστυχήσει στην ζωή του.

Ένας ολοκληρωμένος Έλλην πρέπει να μαθαίνει από μικρός να ριψοκινδυνεύει, είτε αυτό είναι εξερεύνηση ενός δάσους, είτε επιχειρηματική δράση, είτε ανάληψη ενός δύσκολου εγχειρήματος για το οποίο υπάρχουν πολλές άγνωστες παράμετροι. Το να αναλαμβάνουμε δύσκολες αποστολές χωρίς να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις πιθανότητες επιτυχίας βοηθά στην ανάπτυξη πρωτοβουλίας ως σημαντικού στοιχείο της προσωπικότητος.

Τα Ελληνόπουλα πρέπει να μαθαίνουν από μικρή ηλικία να στηρίζωνται στις δικές τους δυνάμεις σε ό,τι αφορά την μελέτη, τις πειραματικές εργασίες, και την έρευνα. Πρέπει να απεχθάνωνται την λογική του ενός κρατικού βιβλίου για κάθε μάθημα. Πρέπει να μάθουν να αλιεύουν μόνοι τους γνώσεις από τις βιβλιοθήκες και το διαδίκτυο. Πρέπει να πειραματίζωνται σχεδιάζοντας δικές τους εργασίες. Στο κρατικό σχολείο τα πράγματα λειτουργούν ανάποδα. Το παιδί μετατρέπεται σε βρέφος που το ταΐζουν έτοιμη γνώση. Διαβάζει ένα κρατικό εγχειρίδιο και το παπαγαλίζει. Το κρατικό σχολείο του καταστρέφει την δημιουργική ικανότητα ενώ ώφειλε να την αναπτύσσει.

Τα ιδιωτικά σχολεία είναι τα μόνα που μπορούν να βοηθήσουν τους πτωχούς μαθητές να σπουδάσουν πραγματικώς, αντί να χαραμίζουν την ζωή τους στα άθλια κρατικά σχολεία. Το ρωμέϊκο ψευδοκράτος υποχρεούται να μειώσει την φορολογία όσων Ελλήνων απέδρασαν από την κρατική παιδεία. Με ένα σύστημα κουπονιών οι πτωχοί μαθητές θα μπορούν να πάνε σε όποιο ιδιωτικό σχολείο τους κάνει δεκτούς. Θα δίδωνται υποτροφίες στους καλυτέρους πτωχούς μαθητές. Και τέλος δάνεια σπουδών για όλους τους μαθητές που θα εξοφληθούν όταν ο μαθητής ενηλικιωθεί και καταστεί ανεξάρτητος επαγγελματικώς.  

Το κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα δεν εξασφαλίζει ίση πρόσβαση στην μάθηση. Αυτό που κάνει το κρατικό-μονοπωλιακό εκπαιδευτικό σύστημα είναι να εξασφαλίζει σε όλους τους Έλληνες μαθητές ίση πρόσβαση στην αγραμματοσύνη. Η κρατική παιδεία παρέχει ίση και υποχρεωτική πρόσβαση στην μετριότητα. Το ρωμέϊκο κράτος παρέχει δημόσιο και δωρεάν μισελληνισμό. Στόχος της κρατικής, ρωμέϊκης, μονοπωλιακής παιδείας είναι η καταστροφή της προσωπικότητος του μαθητού. Για αυτό ισχυρίζεται ότι παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι δωρεάν. Το κόστος είναι πανάκριβο, σπαταλούνται δισεκατομμύρια χωρίς καμμία ανταπόδοση. Οι Έλληνες καλούνται με τεράστιες φορολογικές επιβαρύνσεις να πληρώσουν για τον πνευματικό τους ευνουχισμό. Καλούνται να πληρώσουν διπλά το κόστος της μορφώσεως των παιδιών τους. Μία φορά πηγαίνοντας στα άθλια κρατικά σχολεία, και μία πληρώνοντας ιδιωτικά εκπαιδευτήρια για να συμπληρώσουν τις γνώσεις που δεν έλαβαν.

Κατοχή όπλων

Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος πολεμιστών, και όχι έθνος αμνών όπως θέλουν να το καταντήσουν οι εχθροί του. Η ελεύθερη οπλοφορία είναι σήμα κατατεθέν των ελευθέρων πολιτών. Η απαγόρευση οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στους Έλληνες πολίτες αποτελεί όνειδος.

Η κατοχή όπλων είναι σύμβολο ελευθερίας. Το όπλο προστατεύει την ελευθερία, την τιμή, την οικογένεια, την περιουσία του Έλληνος, και ουδείς νεοβυζαντινός γραφειοκράτης έχει το δικαίωμα να του το στερεί.

Η ελεύθερη οπλοφορία όπου έχει εφαρμοστεί μείωσε απότομα το έγκλημα. Οι εγκληματίες τρομάζουν όταν ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν ωπλισμένους πολίτες. Αλλά όσο οι εγκληματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περίστροφα ενώ οι απλοί πολίτες αδυνατούν, το πλεονέκτημα είναι υπέρ των κακοποιών.

Η ελεύθερη οπλοφορία έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό σκοπό: αποτρέπει την κρατική δικτατορία. Οι κυβερνώντες φοβούνται να καθυποτάξουν τον λαό με την χρήση βίας. Τρέμουν στην ιδέα ότι αν διαπράξουν εγκλήματα κατά του έθνους, ο λαός θα επαναστατήσει εναντίον τους. Η ελεύθερη οπλοφορία σπάει το κρατικό μονοπώλιο στην βία. Διακηρύσσει ότι το δικαίωμα στην άμυνα δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά πρώτιστα ιδιωτικό δικαίωμα.

Απαιτούμε την ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία περιστρόφων. Αφού περάσει σχετική εκπαίδευση, ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο και διαπιστωθεί ότι έχει σώας τας φρένας, να μπορεί οιοσδήποτε Έλλην να αγοράζει, να κατέχει και να φέρει όπλα, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα πυρομαχικών.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της ρωμέϊκης κρατικής προπαγάνδας που απαιτεί συνεχώς την παράδοση των όπλων. Σε καμμία περίπτωση να μην παραδίδουν τα όπλα τους οι Κρητικοί και οι Μανιάτες. Αντιθέτως να αυξήσουν τον οπλισμό τους.

Για τα εγκλήματα δεν φταίνε τα όπλα όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι αμνοί της πολιτικής. Φταίνε οι άνθρωποι που τα χειρίζονται, και κυρίως η ατιμωρησία των εγκληματιών. Όταν κάποιος διαπράττει ένοπλη ληστεία και ξέρει ότι σε 5-6 έτη θα βρεθεί εκτός φυλακής, αποθρασύνεται. Δεν σκοτώνουν τα όπλα. Σκοτώνει η έλλειψη πειθαρχίας και αυστηρής τιμωρίας των κακοποιών.

Με το να αφαιρούνται τα όπλα από όλους τους νομοταγείς πολίτες επειδή κάποιος πολίτης διέπραξε ένα έγκλημα, εισάγεται στην νομοθεσία η ομαδική ευθύνη και επιβάλλεται συλλογική ποινή. Η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών σε όποιο κράτος και αν ζουν. Θα είχαν γλυτώσει από αρκετές γενοκτονίες οι Έλληνες αν είχαν το δικαίωμα οπλοφορίας.

Εθνική κυριαρχία και διεθνείς οργανισμοί

Το Ελληνικό Έθνος έχει τους δικούς του Ιερούς Θεϊκούς Νόμους οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με τους βλάσφημους ανθρώπινους νόμους των μη-Ελλήνων. Ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι αδιαφορώντας τελείως για τους απίστους. Οι αποφάσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολέμου λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το Ελληνικό συμφέρον, μονομερώς, και ανεξαρτήτως του τί προστάζουν οι διεθνείς οργανισμοί.

Αν απεμπολήσουμε την εθνική κυριαρχία εντασσόμενοι σε υπερεθνικούς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, σημαίνει ότι απορροφόμαστε από ξένους πολιτικούς σχηματισμούς, οι οποίοι μας καθορίζουν την δημοσιονομική, φορολογική, μεταναστευτική, κοινωνική, περιβαλλοντική, αμυντική, εξωτερική πολιτική. Οι άπιστοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά ζητήματα των Ελλήνων.

Αν θεωρήσουμε ότι πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο εναντίον ενός εχθρού σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτου, δεν είμαστε μικρά παιδιά να περιμένουμε την άδεια του ΟΗΕ ή άλλου διεθνούς οργανισμού. Ο ΟΗΕ και η Ε.Ε. δεν έχουν καμμία υποχρέωση να υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα ανά τον κόσμο, ούτε έχουν κάποια ευθύνη αν πάθουν κακό οι Έλληνες σε κάποιο σημείο του πλανήτου. Συνεπώς δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην χάραξη της Ελληνικής πολιτικής.

Η Ε.Ε. προσπαθεί να αντικαταστήσει την Ελληνική ταυτότητα με μία διεθνιστική μισελληνική ταυτότητα. Προσπαθεί να μας αφομοιώσει σε έναν μεγάλο πολιτικό σχηματισμό, όπου δεν θα έχουμε καμμία δυνατότητα πολιτικών επιλογών. Απαιτεί οι Έλληνες να υποδουλωθούν και να πολεμούν σε έναν διεθνιστικό στρατό που τον αποκαλεί «ευρωπαϊκό στρατό». Η Ε.Ε. προσπαθεί να μετατραπεί σε ομοσπονδιακό κράτος, με δικό του ύμνο, με δική του σημαία, δικό του στρατό, δικό του νόμισμα, δικούς του νόμους, δικά του σύνορα. Αν προσχωρήσουμε σε αυτό το έκτρωμα είναι σαν να συνομολογούμε την θανατική μας καταδίκη.

Η προσχώρησή μας σε ένα ομοσπονδιακό κράτος τύπου Ε.Ε., συνεπάγεται ότι αυτό το κράτος θα καθορίζει ποιοί είναι οι φίλοι μας και ποιοί οι εχθροί μας. Εχθροί και φίλοι θα καθορίζωνται με βάση τα κριτήρια της Ε.Ε., όχι με βάση τα Ελληνικά κριτήρια. Επιπλέον δεν θα μας επιτρέπει να έχουμε δική μας εκπροσώπηση στον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου, και σε άλλους διεθνείς οργανισμούς. Απαιτεί να εκπροσωπούμεθα μέσω της Ε.Ε., υποχρεωτικώς και αποκλειστικώς. Αυτό σημαίνει ότι πιά δεν θα έχουμε το δικαίωμα ως Έλληνες να υπακούμε στα κελεύσματα των Θεών και των Ιεροφαντών μας. Σημαίνει ότι η Ε.Ε. θα μας απαγορεύει να παίρνουμε αποφάσεις μόνοι μας, για το μέλλον μας. Τις αποφάσεις θα τις παίρνουν άλλοι, μη-Έλληνες.

Αν προσχωρήσουμε στο ομοσπονδιακό κράτος της Ε.Ε. εκτός από κοινή εξωτερική πολιτική, πρέπει να έχουμε και κοινή αμυντική πολιτική. Το οποίο σημαίνει ότι οι Έλληνες θα πρέπει να πολεμούν με τον τρόπο που θα καθορίζουν οι μη-Έλληνες. Πράγμα αδιανόητο.

Το Ελληνικό Έθνος έχει παγκόσμιο όραμα, συνεπώς και παγκόσμια συμφέροντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Πρέπει να προωθήσουμε και να υπερασπίσουμε τα παγκόσμια Ελληνικά συμφέροντα με τον τρόπο που θεωρούμε εμείς σωστό. Δεν επιτρέπεται να δεθούμε στο στενόμυαλο άρμα των Βρυξελλών.

Δεν θα μείνουμε με δεμένα χέρια για να μας χειραγωγούν άλλοι που δεν είναι Έλληνες. Με το να έχουμε αποκλειστική σχέση με την Ε.Ε., χάνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε διμερείς σχέσεις με άλλες χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η Ρωσσία, οι Αραβικές χώρες, και να καθορίζουμε εμείς τις σχέσεις μας με τον τρόπο που θέλουμε. Αντ’ αυτού θα μας καθορίζει ο επίτροπος εξωτερικών σχέσεων της Ε.Ε. τί είδους σχέσεις πρέπει να έχουμε και με ποιούς περιορισμούς.

Μπορεί τα Ελληνικά συμφέροντα να εξυπηρετούνται με την διατήρηση καλών σχέσεων με ΗΠΑ και Ρωσσία. Αλλά για διαφορετικούς λόγους στην Ε.Ε. επικρατεί αντιαμερικανικό και αντιρωσσικό πνεύμα. Αν υποταχθούμε στην Ε.Ε. οι Έλληνες θα υποχρεωθούν να εφαρμόσουν την αντιαμερικανική και αντιρωσσική πολιτική της Ε.Ε, η οποία μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον τους.

Η λογική της υποταγής των Ελληνικών συμφερόντων σε υπερεθνικούς οργανισμούς είναι εγκληματική. Τα Ελληνικά συμφέροντα είναι πέρα και πάνω από διεθνείς οργανισμούς.

Φορολογία, ιδιοκτησία, επιχειρηματικότητα

Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι ο κινητήριος μοχλός της οικονομίας. Ο απεχθής κρατικός παρεμβατισμός προξενεί στρεβλώσεις στην αγορά. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν κρατικά μονοπώλια υπό το πρόσχημα των κοινωφελών εταιριών.

Η ατομική ιδιοκτησία είναι ιερή. Το κράτος δεν επιτρέπεται να την απαλλοτριώνει. Ο όγκος της κρατικής μηχανής πρέπει να είναι ο ελάχιστος δυνατός, με την μεγίστη δυνατή απόδοση. Ένα κράτος δεν πρέπει να ελέγχει περισσότερο από 5% της οικονομίας, ενώ τώρα ελέγχει το 70% της οικονομίας.  

Η φορολογία πρέπει να διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ώστε να αποθαρρύνεται η κλεπτομανία των πολιτικών, οι οποίοι με πρόσχημα τις κοινωνικές παροχές κλέβουν αστρονομικά ποσά προς ίδιον όφελος.

Οι φόροι μισθωτών, κληρονομίας, καταθέσεων, μερισμάτων, υπερτιμήματος, είναι παράνομοι και καταχρηστικοί. Πρέπει να καταργηθούν εντελώς. Οι συνολικοί φόροι στην κατανάλωση(ΦΠΑ, δημοτικός φόρος, ειδικοί φόροι κλπ) δεν πρέπει να ξεπερνούν συνολικώς το 8% επί της τιμής του εμπορεύματος. Οιοσδήποτε φόρος ξεπερνά αυτό το όριο είναι αυτομάτως παράνομος.      

Ο πλούτος είναι ένδειξη ισχύος. Ο φθόνος κατά των ευκατάστατων Ελλήνων είναι ατιμωτικός. Οι Έλληνες οφείλουν να αυξάνουν τον πλούτο τους. Οι εξισωτικές ιδέες είναι η χειρότερη κατάρα. Η αναδιανομή του πλούτου δια φορολογίας ή απαλλοτριώσεως ιδιωτικής περιουσίας που απεκτήθη νομίμως, αποτελεί κακούργημα.

Κάθε φορά που κάποιος ανόητος υπουργός οικονομικών επιβάλλει νέους φόρους αυτομάτως το μόνο που καταφέρνει είναι να μειώσει τα φορολογικά έσοδα. Όποιος ανόητος αποθαρρύνει το κέρδος και την επιχειρηματική δραστηριότητα διαπράττει εθνικό έγκλημα.

Η Ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία πρέπει να επεκταθεί στην παιδεία, στην υγεία, στις τηλεπικοινωνίες, στις μεταφορές, στην καθαριότητα, στην παραγωγή ενέργειας, στα ναυπηγεία, στην ασφάλιση και συνταξιοδότηση, στην εξόρυξη και επεξεργασία πρώτων υλών, στην πολεμική βιομηχανία, στον τραπεζικό τομέα. Ο αποκλεισμός Ελλήνων ιδιωτών από την αγορά εξ αιτίας κρατικών μονοπωλίων, αποτελεί εθνικό έγκλημα.

Η έννοια της φοροδιαφυγής είναι ανύπαρκτη. Καθορίζεται μονομερώς από τον εκάστοτε υπουργό οικονομίας. Αυτό σημαίνει ότι όποιος Έλλην δεν σκύβει σαν δούλος το κεφάλι και αντιδρά στην κλοπή της περιουσίας του από το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, θεωρείται φοροφυγάς.

Όποιος Έλλην προστατεύει την περιουσία του από κλοπή είναι έντιμος πολίτης. Όποιος Έλλην σταματά το αδηφάγο κρατικό τέρας από το να κλέβει συνεχώς, είναι ήρωας.

Για να αποποινικοποιηθεί η φοροδιαφυγή, πρέπει να καταργηθούν οι περισσότεροι φόροι και να μειωθούν δραστικώς όλοι οι φορολογικοί συντελεστές. Κάθε πολιτεία πρέπει να εστιάζει στην ανάπτυξη και όχι στην φορολογία. Για να γίνουν επενδύσεις και να υπάρξει ανάπτυξη απαιτείται πολύ χαμηλή φορολόγηση όλων των κοινωνικών εταίρων(μισθωτών, εμπόρων, παραγωγών).

Ο κρατικός παρεμβατισμός στην αγορά, τα κρατικά μονοπώλια, και η υψηλή φορολογία δημιουργούν τον φαύλο κύκλο της υπαναπτύξεως. Καταπνίγουν την δημιουργική δράση, αποθαρρύνουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και ενθαρρύνουν την κλεπτομανία των ανθελλήνων πολιτικών.

Σοσιαλιστική ασφάλιση

Όταν κάποια αγαθά δεν ανήκουν σε συγκεκριμένα άτομα, αλλά είναι κοινά, η εκμετάλλευσή τους αποφέρει ατομικά πλεονεκτήματα αλλά συλλογικά μειονεκτήματα. Επειδή τα μειονεκτήματα είναι κοινά, το μεμονωμένο άτομο δεν τα λαμβάνει υπ’ όψιν. Επικεντρώνεται μόνο στα πλεονεκτήματα που αντλεί ως άτομο από την εκμετάλλευση του κοινού αγαθού.

Η σοσιαλιστική ασφάλιση προσφέρει την ψευδαίσθηση του ατομικού πλεονεκτήματος, αλλά αποκρύπτει τα μειονεκτήματα που επιδρούν σε όλη την κοινωνία. Ένα σύστημα ασφαλίσεως μετρά την αξία του με τα αποτελέσματα όχι με τις προθέσεις.

Το σοσιαλιστικό αναδιανεμητικό σύστημα είναι ένα Ponzi scheme, μία καλοστημένη απάτη η οποία καλεί τους σημερινούς εργαζομένους να πληρώνουν τις συντάξεις των σημερινών συνταξιούχων, με την φρούδα ελπίδα ότι όταν κάποτε συνταξιοδοτηθούν, κάποια άλλα εργαζόμενα κορόιδα θα φορολογούνται για να πληρώνουν τις δικές τους συντάξεις.

Αλλά η κρατική απάτη δεν σταματά εκεί. Το φοβερό δράμα είναι ότι οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων λεηλατούνται από τις κυβερνήσεις και διασπαθίζονται σε αντιπαραγωγικούς σκοπούς. Το ύψος των συντάξεων καθορίζεται από τις διαθέσεις του εκάστοτε υπουργού, και ως συνήθως οι συντάξεις είναι πενιχρές. Δίδονται παροχές σε άτομα που δεν έχουν καταβάλει εισφορές. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν την δυνατότητα ελέγχου των εισφορών τους, ούτε πώς δαπανώνται, ούτε να τιμωρήσουν όποιον τις σπαταλά. Αυτός είναι ο εφιάλτης της σοσιαλιστικής ασφαλίσεως.

Το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να ζουν μέσα στον τρόμο για το αν θα υπάρχουν χρήματα στο μέλλον για να πληρωθούν οι δικές τους συντάξεις. Ενώ το κρατικό Ponzi scheme διαφημίζεται ως η καλύτερη ασφάλεια, αποτελεί την μεγαλύτερη ανασφάλεια. Αντί να καταργηθεί πάραυτα αυτό το αίσχος, οι κρατούντες απαιτούν από τα θύματα της απάτης να καταβάλλουν νέους φόρους για να καλύψουν τα νέα ελλείμματα και να συντηρήσουν το κρατικό Ponzi scheme από κατάρρευση. Ή ακόμη χειρότερα, δανείζονται κεφάλαια από το εξωτερικό υποθηκεύοντας το μέλλον πολλών γενεών Ελλήνων.

Με το ιδιωτικό σύστημα ασφαλίσεως οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν όχι μόνον την δυνατότητα ελέγχου των εισφορών τους, αλλά και την αποκλειστική κατοχή τους. Η λύση στο ασφαλιστικό αγαθό είναι η χρήση ιδιωτικών ασφαλιστικών λογαριασμών.

Έκαστος εργαζόμενος καταβάλει μηνιαίως την ασφαλιστική του εισφορά σε έναν κλειστό ιδιωτικό λογαριασμό, και συμπληρώνει ένα ποσοστό ο εργοδότης του. Με το σύστημα των ιδιωτικών ασφαλιστικών λογαριασμών, οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων ούτε μπορούν να λεηλατηθούν από τις κυβερνήσεις, ούτε το κράτος μπορεί να τις δώσει σε κάποιον που δεν τις δικαιούται, ούτε να σπαταληθούν για άσχετους σκοπούς. Και ουδείς εργαζόμενος θα φοβάται ότι στο μέλλον δεν θα πάρει σύνταξη, ούτε θα παραπονείται για το ύψος της συντάξεώς του, αφού αυτό θα εξαρτάται αποκλειστικώς από την δική αποταμιευτική ικανότητα. Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου, το ποσόν του ιδιωτικού λογαριασμού κληροδοτείται στους συγγενείς του αποθανόντος. 

Οι Έλληνες δεν χρειάζονται το κράτος για να ασφαλιστούν. Τα ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα εκτός ότι δίνουν πολλαπλές επιλογές, είναι καλυτέρας ποιότητος από την κρατική, μονοπωλιακή, αντιπαραγωγική απάτη που ονομάζεται «κοινωνική ασφάλιση».

Ιδιωτική υγεία

Όταν το κράτος ελέγχει μονοπωλιακώς την προσφορά υγειονομικών υπηρεσιών δημιουργούνται τεράστιες λίστες αναμονής των ασθενών. Αν το κράτος ελέγχει την παροχή δημοσίας υγείας τότε σημαίνει ότι δεν είναι υπόλογο στους πολίτες. Κάνει ό,τι θέλει χωρίς να υφίσταται τις συνέπειες των αποφάσεών του. Όταν το κράτος ελέγχει την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών καθορίζει ποιός θα θεραπευθεί, από ποιόν ιατρό, σε ποιό νοσοκομείο, πότε θα εισαχθεί για θεραπεία, και με τί κόστος θα θεραπευθεί. Αν συνυπολογίσουμε ότι το κράτος ελέγχει μονοπωλιακώς την εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, την έκδοση αδειών επαγγέλματος, την συνταγογραφία φαρμάκων, την ιατρική έρευνα, την διάχυση ιατρικής τεχνογνωσίας, η κατάσταση είναι εφιαλτική για τους Έλληνες ασθενείς. Η κρατική υγεία δεν είναι ένα φθηνό υποκατάστατο της ιδιωτικής υγείας, είναι ένα φθηνό μέσον για να πεθάνουν οι ασθενείς.

Οι Έλληνες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν τον ιατρό τους, το θεραπευτικό τους ίδρυμα, το χρόνο εισαγωγή τους, την θεραπευτική τους αγωγή, και το κόστος θεραπείας. Το πρόβλημα στην επικρότηση της ιδιωτικής υγείας δεν είναι η οικονομική φτώχεια, αλλά η πνευματική, συναισθηματική, ψυχική φτώχεια που ταλανίζει αρκετούς Έλληνες. Υπάρχει φτώχεια στην πίστη για ανεξαρτησία. Φτώχεια στην επιθυμία για ελεύθερη επιλογή.

Το κρατικό μονοπώλιο στην παροχή υγείας θυμίζει Σοβιετική Ένωση. Χιλιάδες πολίτες μαθαίνουν με τρόμο ότι πρέπει να περιμένουν 6-10 μήνες για μία εξέταση ή για μία χειρουργική επέμβαση στα κρατικά νοσοκομεία. Να τί σημαίνει «δημόσια και δωρεάν υγεία», σημαίνει δημόσια και δωρεάν πρόσβαση στον θάνατο.

Ο σοσιαλισμός επιζητεί ισότητα στην μιζέρια, και όχι ισότητα στην ελευθερία επιλογής. Αυτό που κάνει το κράτος είναι να εξασφαλίζει σε όλους τους Έλληνες ίση πρόσβαση στην δυστυχία, ίση πρόσβαση στην βρωμιά των κρατικών νοσοκομείων. Ίση και υποχρεωτική πρόσβαση στην κρατική αδιαφορία, στην γραφειοκρατική καθυστέρηση. Ίση πρόσβαση στην αδυναμία. Η κρατική υγεία καθιστά όλους τους πολίτες ισοδύναμα αρρώστους.

Εκατοντάδες Έλληνες ιατροί περιμένουν χρόνια για να κάνουν ειδικότητα διότι ο συνδυασμός κρατικής παιδείας και υγείας τούς αφαιρεί την δυνατότητα επιλογών.

Η ιδιωτική περίθαλψη επικεντρώνεται στον ασθενή, όχι στον πάροχο θεραπευτικών υπηρεσιών. Επικεντρώνεται στην θεραπευτική αγωγή, όχι σε λίστες και τιμές φαρμάκων. Το σύστημα ιδιωτικής υγείας επιτρέπει την ποιότητα και την διαφάνεια των παρεχομένων υπηρεσιών, σε αντίθεση με τα κρυφά κόστη και την αδιαφάνεια των κρατικών υπηρεσιών υγείας.

Η ιδιωτική περίθαλψη επιτρέπει την επιλογή ιατρού η οποία στηρίζεται στα αποτελέσματα, και όχι στις γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Το ιδιωτικό σύστημα υγείας επιτρέπει την τάχιστη διάχυση των θεραπευτικών καινοτομιών σε αντίθεση με το κρατικό σύστημα στο οποίο πρέπει να περάσει μία δεκαετία για να εισέλθουν οι νέες καινοτομίες.

Το ιδιωτικό σύστημα υγείας περιλαμβάνει δύο εταίρους, τον ασθενή και τον πάροχο θεραπευτικής αγωγής. Εμείς επιλέγουμε τον ιατρό μας, εμείς πληρώνουμε. Είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας. Στο κρατικό σύστημα ο ασθενής, ο πάροχος-νοσοκομείο, και το κράτος-πληρωτής εμπλέκονται σε μία ολέθρια σχέση με συνεχείς τριβές και αρνητικά αποτελέσματα.

Η ιδιωτική περίθαλψη προσφέρει επιλογές και ευθύνες στους Έλληνες πολίτες. Επιτρέπει στους πολίτες να ενδιαφέρωνται, να ρωτούν για την υγεία τους. Να μην αποφασίζουν άλλοι για λογαριασμό τους, χωρίς να τους ρωτούν. Επιτρέπει στους γονείς να αρνούνται τον μαζικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος έχει αρνητικά αποτελέσματα και δεν προσφέρει τίποτε παρά μόνον χρηματικές προμήθειες στους υποστηρικτές του προγράμματος.

Η ιδιωτική περίθαλψη επιτρέπει την εφαρμογή της ολιστικής ιατρικής, όπου ο ασθενής εξετάζεται ως σύνολο, για κάθε πρόβλημα υγείας που έχει. Δεν αντιμετωπίζεται ως σκουπίδι όπως σε ένα κρατικό θεραπευτήριο που μέσα σε 10 λεπτά ο ιατρός πρέπει να κάνει διάγνωση για να προλάβει να δει και τους άλλους ασθενείς.

Το σύστημα της ιδιωτικής υγείας δεν είναι τέλειο, αλλά τουλάχιστον δίνει την δυνατότητα στον άρρωστο να επιλέξει ιατρό, θεραπεία, θεραπευτήριο. Ενώ στο κρατικό σύστημα υγείας οι πάντες κάθονται στην ουρά όπως στην Σοβιετική Ένωση και περιμένουν μήπως κάνουν την πολυπόθητη εξέταση/εγχείριση. Και αν την χρηματοδοτεί το κράτος, και σε ποιό ποσοστό. Ουδείς υποστηρικτής της κρατικής, μονοπωλιακής υγείας αναφέρει ποτέ τα δισεκατομμύρια που σπαταλώνται στα κρατικά θεραπευτήρια, ούτε αναφέρει ποτέ το κλάσμα αποδόσεως αυτών των χρημάτων.

Η ιδιωτική υγεία είναι η πραγματική δημόσια υγεία. Διότι προσφέρει σε όλους τους πολίτες την δυνατότητα να θεραπευθούν άμεσα, τους προσφέρει πολλαπλές επιλογές. Ενώ η κρατική υγεία προσφέρει σε όλους την δυνατότητα να πεθάνουν άμεσα, χωρίς καμμία επιλογή.

Οικογενειακός θεσμός

Η Ελληνική οικογένεια είναι ο στυλοβάτης του Έθνους. Οιοδήποτε πλήγμα του θεσμού, πλήττει το Ελληνικό Έθνος. Οι παραδοσιακές αξίες διοχετευόμενες στην Ελληνική οικογένεια αντανακλούν θετικώς στο μέλλον της Ελληνικής Φυλής. Σαν ένα μικρό πλοίο η Ελληνική οικογένεια διαρκώς παλεύει στην θαλασσοταραχή. Χωρίς γερό σκαρί δεν θα αντέξει τα μανιασμένα κύματα.

Η οικογένεια δεν λειτουργεί μόνο ως όχημα διαιωνίσεως της Ελληνικής Φυλής αλλά και ως πολιτιστικό φρούριο. Πολλές οικογένειες μαζί συνιστούν Ελληνική Κοινότητα με ιεραρχία, αρχηγούς, νόμους, υποχρεώσεις, και αποφάσεις. Οι παραβάτες της ηθικής τάξεως πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες.

Η φυλετική και θρησκευτική καθαρότητα της Ελληνικής οικογενείας επιβάλλει την αυστηροτάτη τιμωρία της φυλετικής και θρησκευτικής επιμειξίας με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Ουδείς γάμος με αλλόφυλο ή αλλόθρησκο αναγνωρίζεται ως νόμιμος.

Η Ελληνική οικογένεια έχει πατριαρχική δομή. Ο πατήρ ως αρχηγός της οικογενείας επιβραβεύει την αρετή και τιμωρεί την ανηθικότητα. Η ιεραρχία γίνεται σεβαστή χωρίς αντιρρήσεις. Όταν τα τέκνα δεν πειθαρχούν στους Ιερούς Νόμους της Φυλής και του Έθνους θα υφίστανται συνέπειες για τις πράξεις και τις παραλείψεις των. 

Οιοσδήποτε Έλλην αφήνει έγκυο άγαμο Ελληνίδα υποχρεούται να την νυμφευθεί ή να πληρώνει την διατροφή του παιδιού. Δεν πρέπει να εξωραΐζωνται οι οικογένειες με έναν γονέα διότι έτσι δίδονται κίνητρα για εύκολη εγκατάλειψη της συντρόφου ή του συντρόφου.

Η ποινικοποίηση της μοιχείας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής ηθικής. Οι τιμωρίες πρέπει να είναι αυστηρότατες.

Η πολυμελής και πολύτεκνη οικογένεια πρέπει να είναι το σύνηθες και όχι η εξαίρεση μεταξύ Ελλήνων. Φορολογικές ελαφρύνσεις και προνόμια για την δημιουργία πολυτέκνων οικογενειών, πρέπει να δίδωνται αφειδώς. Όσοι παραμένουν άγαμοι και άτεκνοι πρέπει να πληρώνουν ειδικό φόρο διότι επιβαρύνουν την Ελληνική κοινωνία δια της αγαμίας και ατεκνίας των. Δεν επιτρέπεται να παντρεύεται ένα ζεύγος με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Πρέπει να καταργηθεί η νομοθεσία εκδόσεως ευκόλων διαζυγίων. Ο γάμος έχει ευθύνες και δυσκολίες, αλλοίμονο αν θεωρείται λύση στις δυσκολίες το εύκολο διαζύγιο.

Ο πολιτικός γάμος πρέπει να καταργηθεί ως θεσμός ανθελληνικός, αντι-οικογενειακός και αντιθρησκευτικός. Πρόκειται για έναν άθλιο, άθεο, κομμουνιστικής εμπνεύσεως θεσμό που έχει σκοπό να εξευτελίσει τον ιερό θεσμό του γάμου. Να τον σμικρύνει στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Οι Έλληνες δεν νυμφεύονται από γραμματείς και φαρισαίους σε δημαρχεία. Οι Έλληνες νυμφεύονται από Ιερείς και Ιέρειες υπό τα όμματα των Αθανάτων Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών. Ορκίζονται αιώνια συζυγική πίστη ενώπιον των Θεών ότι θα συνεχίσουν το Έπος των Προγόνων.

Ελληνική Θρησκεία

Η Ελληνική Θρησκεία αποτελεί το επίκεντρο της Ελληνικής ταυτότητος. Διαπερνά την ιστορία, τον πολιτισμό, τους νόμους, τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Η Θρησκεία μάς διδάσκει την μοναδικότητα των Πατρώων Θεών και την αποκλειστική σχέση που έχουμε μαζί Τους. Ως απόρροια του δόγματος, μας επιβάλλεται ο διαχωρισμός από τους άλλους λαούς προκειμένου να μην αφομοιωθούμε και εξαφανιστούμε από την Ιστορία.

Μεταξύ Ελλήνων οιαδήποτε έκφραση ανεξιθρησκείας, αθεΐας, επιβολής κοσμικού κράτους, απογυμνώσεως των θεσμών από θρησκευτική ευλάβεια, ισοδυναμεί με προσπάθεια αφελληνισμού και γενοκτονίας. Το ότι πολεμούμε τα χριστιανικά και ισλαμικά κράτη με την διάδοση αθεϊστικών και ανεξίθρησκων ιδεών, δεν σημαίνει ότι μεταξύ μας θα υιοθετήσουμε την ανεξιθρησκεία και την αθεΐα. Όσο σθεναρώς καλούμε τους μονοθεϊστές να γίνουν άθεοι και ανεξίθρησκοι, άλλο τόσο θα ενισχύουμε την Ελληνική Θρησκεία μεταξύ των Ελλήνων.

Στον επιστημονικό και φιλοσοφικό τομέα πρέπει να αναθεωρήσουμε την δαρβινική θεωρία της ευθύγραμμης εξελίξεως και την θεωρία της μεγάλης εκρήξεως. Ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός της Χρυσής Εποχής, η κυκλική θεώρηση της ιστορίας, η δημιουργία του κόσμου δια της συμπράξεως συνεχούς και μεριστής ουσίας, η εξέλιξη των ειδών δια αλμάτων, η παρουσία ζωής σε όλο το Σύμπαν και όχι μόνον στην Γη, είναι η Ελληνική απάντηση στην δαρβινική θεωρία και την θεωρία της μεγάλης εκρήξεως.

Εκτρώσεις

Οι εκτρώσεις απαγορεύονται αυστηρώς από την Θρησκεία μας(εφ’ όσον δεν τίθεται ζήτημα βιασμού, φυλετικής επιμειξίας, ανιάτου ασθένειας). Αν μία Ελληνίδα δεν θέλει να μείνει έγκυος ο καλύτερος τρόπος είναι με την χρήση προφυλακτικού. Η έκτρωση έχει καταντήσει αντισυλληπτική μέθοδος εξ αιτίας της διαφημίσεώς της από τους ιδεολογικούς μας εχθρούς ως δήθεν δικαίωμα των γυναικών. Ισχυρίζονται ότι έτσι οι γυναίκες αποκτούν έλεγχο επί του σώματός των.

Αυτό που αποκρύπτουν οι ιδεολογικοί μας εχθροί είναι τα ποσοστά καρκίνου της μήτρας σε γυναίκες που έχουν κάνει 3 και 4 εκτρώσεις. Αποκρύπτουν τα προβλήματα στειρότητος και δυσκολίας γονιμοποιήσεως στις γυναίκες που έχουν κάνει στο παρελθόν εκτρώσεις. Ούτε αναφέρουν την κάθετη αύξηση στα αφροδίσια νοσήματα διότι ακούσια εγκυμοσύνη σημαίνει αδιαφορία στην χρήση προφυλακτικού.

Μία ιδεολογική παράταξη που αδιαφορεί πλήρως για τον καρκίνο της μήτρας, για τα αφροδίσια νοσήματα, για τα προβλήματα γονιμότητος, είναι σίγουρο ότι θα αδιαφορεί και για το δημογραφικό πρόβλημα το οποίο έχει οξυνθεί εξ αιτίας των εκτρώσεων.

Οι Ελληνίδες που δεν θέλουν να κρατήσουν το παιδί από μία ακούσια εγκυμοσύνη, δεν επιτρέπεται να κάνουν έκτρωση. Θα τους καταβάλλωνται τα έξοδα κυήσεως και τοκετού, και όταν γεννήσουν το μωρό, θα το δώσουν για υιοθεσία. Υπάρχουν πολλά Ελληνικά ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά. Έτσι ούτε οι Ελληνίδες που δεν θέλουν να κρατήσουν το μωρό θα επιβαρυνθούν, ούτε θα διακινδυνεύσουν να εμφανίσουν καρκίνο και στειρότητα από μία έκτρωση, ούτε το έθνος θα φθίνει δημογραφικώς, και τα άτεκνα Ελληνικά ζευγάρια θα ευτυχήσουν.

Ατομική και συλλογική ελευθερία

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν να απολαμβάνουν την ελευθερία, όχι να μάχωνται για αυτήν. Η ατομική ελευθερία δράσεως, επιλογών και πρωτοβουλιών, διαπλάθει ισχυρό χαρακτήρα. Η συλλογική ελευθερία σφυρηλατείται με την αφοσίωση στην Ελληνική θρησκευτική και εθνοφυλετική ταυτότητα. Και τα δύο είδη ελευθερίας δημιουργούν υποχρεώσεις και προνόμια. Απαιτούν θυσίες και σθένος για να διατηρηθούν, αλλά μόνον έτσι τα Ελληνικά Γεράκια ίπτανται ελευθέρως στους ανέμους.  

Εκ διαμέτρου αντίθετα ο κομμουνισμός ώρισε την ελευθερία ως ελευθερία από την ανάγκη, και αυτο-ανακήρυξε το σοσιαλιστικό κράτος εγγυητή της ελευθερίας των πολιτών. Αποθέωσε την απρόσωπη κρατική τυραννία, η οποία δεν αντιτίθεται μόνο στο άτομο. Κατά βάση αντιτίθεται στην έννοια της συλλογικότητος.

Όλοι οι Έλληνες έχουν συλλογικές ταυτότητες, την θρησκεία μας, το έθνος μας, την φυλή μας, την οικογένειά μας, το κόμμα μας, την αθλητική μας ομάδα, το πανεπιστήμιό μας, την εταιρία που εργαζόμαστε, την συνδικαλιστική μας οργάνωση, την φιλανθρωπική μας οργάνωση, τον πολιτιστικό μας σύλλογο, την κοινότητά μας, την πόλη μας, τις ένοπλες δυνάμεις μας. Ο κομμουνισμός μισεί αυτές τις συλλογικές οντότητες. Τον εμποδίζουν να επικρατήσει. Αποτελούν πολιτιστικά οδοφράγματα στην δικτατορία του.

Ένα πράγμα αγαπά ο κομμουνισμός, το τυραννικό κράτος και το τυραννικό κόμμα. Στηρίζεται στον φθόνο και την απληστία. Διδάσκει ότι τα έθνη είναι αδέλφια μεταξύ τους αλλά οι τάξεις είναι εχθροί και πρέπει να πολεμούν μεταξύ τους.

Το Ελληνικό έθνος πρέπει να αποβάλλει όλες τις εξισωτικές ιδέες, διότι του κατασπαράσσουν τα εντόσθια. Του καταστρέφουν την θρησκευτική, πολιτιστική και εθνοφυλετική του ταυτότητα. Μετατρέπουν τους Έλληνες σε μωρά παιδιά που θα πρέπει να περιμένουν τα πάντα από ένα κράτος-παραμάνα που θα τους ταΐζει, θα τους βρίσκει εργασία, θα τους θεραπεύει, θα τους μαθαίνει γράμματα.

Τα καταστρεπτικά αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους. Οι πολίτες αναμένουν έξω από γραφεία βουλευτών και αξιωματούχων, να γίνει δεκτό το ρουσφετολογικό τους αίτημα. Οι φορολογικές καταιγίδες αυξάνουν επικίνδυνα την συχνότητά τους. Η γραφειοκρατία καταπνίγει κάθε δημιουργική ενέργεια. Αυτά τα άθλια φαινόμενα απαλείφονται όταν επικρατήσουν οι αξίες της ατομικής και συλλογικής ελευθερίας.

Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας για το μέλλον μας και αποβάλλοντας από την ζωή και την σκέψη μας το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, αποκτάμε ελευθερία επιλογών και δράσεως. Μαθαίνουμε πώς να επιβιώνουμε χωρίς το οιοδήποτε κράτος να μας προκαλεί ασφυξία.

Αριστοκρατία

Η σύγχρονη δημοκρατία έχει καταντήσει να είναι ένα κατάστημα παροχής ατομικών δικαιωμάτων, πολλάκις συγκρουομένων αναμεταξύ των. Στηρίζει την επιβίωσή της στην διαφήμιση, διανομή και διαφύλαξη αυτών των αλλοπρόσαλλων αποφάσεων.

Οι Ελληνικές Πολιτείες πρέπει να στηρίζωνται πάνω στην εθνική κυριαρχία, στις υποχρεώσεις των πολιτών, στην φυλετική υγιεινή, στην πολιτιστική εξέλιξη, στην εθνική αυτάρκεια, στην εθνική άμυνα, στην αξιοκρατία και την αριστοκρατία, και ποτέ στις εφήμερες κοσμοπολιτικές ανοησίες των σύγχρονων ανθρωπιστών. Η αιώνια Ελληνική Πολιτεία έχει στόχο να βελτιώνει την ποιότητα των πολιτών της, και όχι να στηρίζεται στην οχλοκρατική ποσότητα.

Τα εξισωτικά δημοκρατικά δόγματα καταργούν την φυσική ιεραρχία. Δημιουργούν στους απλούς πολίτες μία ψευδαίσθηση ισότητος με ανώτερα όντα αλλά οι πολίτες πληρώνουν πανάκριβα αυτή την ψευδαίσθηση. Αποθεώνονται οι δημαγωγοί οι οποίοι μετατρέπονται στους χειροτέρους δυνάστες. Από αυτούς προέρχεται η νέα ιεραρχία, όταν καταστραφούν οι φυσικές ιεραρχίες.

Οι δημοκρατικοί δυνάστες αποκρύπτουν από τους απλούς πολίτες ότι η ισότητα που υπόσχονται δεν θα επιτευχθεί μόνο με την καταβαράθρωση των αρίστων, αλλά ύστερα όλοι μαζί ως μάζα θα εξισωθούν ακόμη πιό κάτω με ό,τι πιό κατώτερο υπάρχει.

Όποιος αισθάνεται συμπόνοια προς τους ανικάνους είναι φυσικό να αισθάνεται μίσος κατά των ικανών. Όσοι εθίζονται να δείχνουν φιλανθρωπία προς τους διανοητικώς αναπήρους, καταντούν να δείχνουν μισανθρωπία προς τους ευφυείς. Κρίνουν τα πάντα με μέτρο το κατώτερο, το λιγώτερο, το άρρωστο.  

Το ιδεώδες πολίτευμα των Ελληνικών Γερακιών είναι η αριστοκρατία, όπου κυβερνούν οι καλύτεροι και όχι οι περισσότεροι. Η αριστοκρατία του αίματος και του πνεύματος.

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τους Πατρώους Θεούς, από την φυλή, από το έθνος, και από τους αρίστους. Όχι από τον λαό. Η Ελληνική αριστοκρατία με τους μηχανισμούς ανελίξεως νέων αρίστων και κατακρημνήσεως παρηκμασμένων αξιωματούχων διαφυλάσσει το έθνος από την παρακμή της ηγεσίας.

Όλοι οι πολίτες οφείλουν να συμμετέχουν στα κοινά, διότι πρέπει να εκπαιδεύωνται στην πολιτική τέχνη, αλλά οι αποφάσεις που θα λαμβάνωνται θα είναι με βάση το καλό του έθνους, όχι με βάση την αριθμητική πλειοψηφία. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποια μειοψηφία λαμβάνει αποφάσεις είναι εξ ορισμού καλή. Η έννοια της μειοψηφίας είναι και αυτή αριθμητική, άρα δεν διασφαλίζει την ποιότητα μιάς αποφάσεως. Η ποιότης μιάς αποφάσεως αποδεικνύεται από τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα που επιφέρει.

Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να έχει μηχανισμούς που δεν θα επιτρέπουν να ανέρχωνται στην εξουσία δημαγωγοί, αμόρφωτοι, ανεύθυνοι, δειλοί, ανίκανοι, αργόστροφοι ηγέτες. Το αριστοκρατικό πολίτευμα έχει πολλές ασφαλιστικές δικλείδες που μας απαλλάσσουν από αυτά τα παράσιτα, και συγχρόνως προωθεί στην εξουσία μορφωμένους, θαρραλέους, ικανούς, εύστροφους, υπεύθυνους ηγέτες.

Οι Ελληνικές Πολιτείες οφείλουν να μεριμνούν για την ευημερία και τον πολλαπλασιασμό των εκλεκτών. Των αρίστων πολιτών. Αν μία πολιτεία επιβραβεύει τους μετρίους και τιμωρεί τους αρίστους θα μαραθεί. Αν καταπιέζει και εξοντώνει τους εκλεκτούς, προκαλεί μαθηματικώς την δική της εξόντωση από εξωτερικούς εχθρούς που θα την κατασπαράξουν όντας αδύναμη.

Οι εχθροί αγωνίζονται για φυλετική ισότητα. Τα Ελληνικά Γεράκια για φυλετική ποιότητα.  

Ανισότητα και διακρίσεις

Η ανισότητα και οι διακρίσεις, ιεροί νόμοι της Φύσεως, είναι καλοδεχούμενοι και ευεργετικοί. Οι αξίες της ανισότητος, της πολυμορφίας και του ανταγωνισμού μεταξύ εθνών, φυλών, θρησκειών, και πολιτισμών εμψυχώνουν τα Ελληνικά Γεράκια.

Δεν υπάρχουν ίσα δικαιώματα για όλους, είτε για άτομα είτε για έθνη. Έκαστος πρέπει να έχει τόσα δικαιώματα όσα του αξίζουν. Θα λάβει τόσα δικαιώματα για όσα έδωσε αγώνες. Για όσες υποχρεώσεις εκπλήρωσε. Όποιος απολαμβάνει δικαιώματα για τα οποία δεν ηγωνίσθη δεν ξέρει να τα μεταχειριστεί και καταντά δυστυχής, περισσότερο από πριν που δεν τα είχε.

Δεν υπάρχουν δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις. Για να υπάρξει κάποιο δικαίωμα για ένα άτομο, πρέπει να επιβληθεί μία υποχρέωση σεβασμού αυτού του δικαιώματος σε τρίτους. Το αποτέλεσμα είναι να επιβάλλωνται συνεχώς υποχρεώσεις προς τρίτους την στιγμή που δεν επιβάλλεται καμμία υποχρέωση προς αυτούς που ζητούν τα δικαιώματα. Στα δυτικά κράτη ομιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά αποφεύγουν να ομιλήσουν για ανθρώπινες υποχρεώσεις. Η αποκρουστική παραφιλολογία περί δικαιωμάτων που έχει πλημμυρίσει τον δυτικό κόσμο έχει καταντήσει τροχοπέδη για τον δυτικό πολιτισμό. Άτομα ή ομάδες αποκτούν ίσα δικαιώματα χωρίς να εκπληρώνουν ίσες υποχρεώσεις. 

Οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων προάγουν παράλογες απαιτήσεις. Μιλάνε για το δικαίωμα στην εργασία, από την στιγμή που δεν μπορεί να επιβληθεί υποχρέωση στην πρόσληψη. Ουδείς πολίτης δύναται να υποχρεωθεί να προσλάβει κάποιον εργαζόμενο. Ή φωνασκούν για το δικαίωμα στην κοινωνική πρόνοια, ενώ πρόκειται για προνόμιο.

Για τα Ελληνικά Γεράκια ισχύει το ρητό, «Όλοι οι άνθρωποι είναι άνισοι και είναι προικισμένοι από τους Θεούς με συγκεκριμένες απαράγραπτες υποχρεώσεις». Έχουμε απαράγραπτες υποχρεώσεις προς τους Θεούς, το έθνος, την φυλή μας. Και αν τις εκπληρώσουμε, τότε μόνον μπορούμε να ζητάμε κάποια δικαιώματα, στο μέτρο που έκαστος εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις του.

Αρνούμαστε να θυσιάσουμε στον ψευδοθεό της ισότητος. Δεν προσκυνούμε την ειδωλολατρία του αντιφυλετισμού. Θα γκρεμίσουμε την θεομίσητη αίρεση της ισοπεδωτικής ομοιογένειας που ποινικοποιεί τις διακρίσεις. Δεχόμαστε την επιβίωση της ισχυροτέρας ομάδος και του ικανωτέρου ατόμου.

Οι άνθρωποι δεν γεννώνται χωρίς ελαττώματα. Ούτε άγονται από την λογική, ούτε έχουν ανοσία στα αχαλίνωτα πάθη. Συνεπώς δεν έχουν αναφαίρετα δικαιώματα όπως ισχυρίζονται πολλά δυτικά συντάγματα.

Γιατί καταργούν τις διακρίσεις οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι; Διότι αν σε καταστήσουν αδύναμο να διακρίνεις μεταξύ δίκαιου και αδίκου, μεταξύ ανηθίκου και ηθικού, μεταξύ λάθους και σωστού, τότε θα θεωρήσεις ότι δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες συμπεριφορές. Θα θεωρήσεις ότι όλες οι συμπεριφορές είναι ίδιες, και όλες οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα. Λόγω αυτή της ελλείψεως διακρίσεων στην πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά, είναι πολύ λογικό οι εχθροί να συμμαχούν με το κακό έναντι του καλού, με το άδικο έναντι του δικαίου, με το άσχημο έναντι του ωραίου, με την μιζέρια έναντι της αισιοδοξίας.

Η εγκληματική ιδέα της ισότητος προσβάλει όλους τους ανθρώπους, όλα τα έθνη, όλους πολιτισμούς, όλες τις κοινωνικές ομάδες. Τους κονιορτοποιεί σε μία ισοπεδωτική ομοιογένεια. Η ισότητα όταν επεβλήθη στο βυζάντιο είχε ως αποτέλεσμα ένα χιλιετές Ολοκαύτωμα κατά του Ελληνικού Λαού, που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία. Όταν επεβλήθη η ισότητα στην Σοβιετική Ένωση μέσα σε 70 χρόνια εκατομμύρια ανθρώπων από διαφορετικές εθνότητες κατακρεουργήθηκαν. Η ισότητα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Οιεσδήποτε ιδέες, πράξεις, συμπεριφορές, προβάλλουν την ισότητα πρέπει να ποινικοποιηθούν και οι παραβάτες να τιμωρούνται αυστηρότατα για να γλυτώσει η ανθρωπότητα από νέα ολοκαυτώματα. Η κρατικώς επιβληθείσα ισότητα καταλήγει πάντα στην ποινικοποίηση κάθε διαφοράς μεταξύ ατόμων και ομάδων, και στην συνεπακόλουθη εξόντωσή τους. 

Εκεί που δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις είναι στην εξολόθρευση των εχθρών του Ελληνικού Έθνους. Η εφαρμογή της ίσης μεταχείρισης στην εξόντωση ατόμων ή ομάδων που θέλουν να βλάψουν τους Έλληνες πρέπει να τηρείται αυστηρώς, ασχέτως φυλετικής καταγωγής, θρησκευτικών πεποιθήσεων, εθνότητος, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ηλικίας, αναπηρίας, των περί ών ο λόγος.

Γυναικοκρατία

Τις τελευταίες δεκαετίες απέκτησε ισχύ ο φεμινισμός, γυναικεία πτέρυγα του διεθνούς κομμουνισμού. Αφού μεταμφιέστηκε σε ανθρωπιστικό κίνημα για να κρύψει τις κομμουνιστικές του ρίζες, εξαπέλυσε έναν πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων ανάλογο του ταξικού κομμουνιστικού πολέμου.

Για διαφορετικούς λόγους, αρκετές γυναίκες έπεσαν στην παγίδα της γυναικείας πτέρυγος του διεθνούς κομμουνισμού και εκλαμβάνουν τα συμφέροντά τους ως ταυτιζόμενα με αυτά των φεμινιστριών, χωρίς να μελετούν ενδελεχώς τους στόχους, τις ιδέες, και τις νομοθετικές προτάσεις που προωθούν οι φεμινιστικές οργανώσεις.

Αν μελετήσει κάποιος τις νομοθετικές προτάσεις του φεμινιστικού κινήματος σε ΗΠΑ και Ευρώπη, θα διαπιστώσει τα εξής:

Βασικός στόχος του φεμινιστικού κινήματος είναι η κατάργηση της διακρίσεως αρσενικού-θηλυκού σε όλα τα νομοθετικά κείμενα και σε όλους τους θεσμούς. Προτείνεται η κατάργηση της διαφοράς μητρός-πατρός(αυτό εξυπηρετεί τους κιναίδους που ζητούν υιοθεσίες τέκνων). Νομιμοποιούν την γυναικεία ομοφυλοφιλία. Απαιτούν την πλήρη και χωρίς περιορισμούς νομιμοποίηση των εκτρώσεων. Προάγουν την μισανδρία. Αναπτύσσουν μίσος για τον θεσμό του ετεροφυλοφιλικού γάμου και της ετεροφυλοφιλικής σχέσεως. Απαιτούν την νομοθέτηση ποσοστώσεων στην εκλογή βουλευτών με βάση το φύλο. Απαιτούν στις πανεπιστημιακές σχολές να υπάρχει αντιστοιχία 50% σε όλες τις ειδικότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν εισέλθουν αρκετές γυναίκες στην ιατρική σχολή, θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων αρρένων φοιτητών για να υπάρχει αναλογία 50-50.

Ζητούν την κατάργηση των διαφορετικών αποδυτηρίων και αποχωρητηρίων στα πανεπιστήμια, στα αθλητικά κέντρα, με το επιχείρημα να μην τονίζεται η διαφορά των δύο φύλων, διότι δήθεν τα στερεότυπα αρσενικό-θηλυκό προκαλούν αρνητικές επιδράσεις στην κοινωνία. Ζητούν την κατάργηση των γυναικείων και ανδρικών πτερύγων στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Πίσω από το σύνθημα «ισότητα των δύο φύλων», κρύβεται για μία ακόμη φορά η κατάργηση της διαφοράς των δύο φύλων. 

Αλλά το κομμουνιστικής εμπνεύσεως φεμινιστικό κίνημα δεν σταματά εκεί. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνωστές οι απαιτήσεις του διότι δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο, αλλά σε Ευρώπη και Αμερική ζητά να βγαίνουν εύκολα και γρήγορα διαζύγια χωρίς επαρκή δικαιολογία. Ζητά να μειωθεί το όριο ενάρξεως σεξουαλικών σχέσεων των κοριτσιών στα 12 έτη. Στην Αμερική οι φεμινίστριες έφθασαν στο ελεεινό σημείο να ζητήσουν την νομιμοποίηση της πορνείας, και τα κατάφεραν στην πολιτεία της Νεβάδα. Το φεμινιστικό κίνημα ζητά να ξαναγραφτεί το αδίκημα του βιασμού σε ουδέτερη φρασεολογία χωρίς αναφορά σε φύλο. Απεχθάνονται την μητρότητα για αυτό ανακαλύπτουν συνεχώς ανυπέρβλητα εμπόδια μεταξύ μητρότητος και σταδιοδρομίας.

Ζητούν κρατική χρηματοδότηση μέσω φορολογίας των εκτρώσεων με το αιτιολογικό ότι όπως χρηματοδοτείται η εγχείριση προστάτη στους άνδρες, να χρηματοδοτείται η έκτρωση στις γυναίκες και η αλλαγή φύλου στους ερμαφρόδιτους. Με το πρόσχημα ότι αφού μόνον οι γυναίκες υφίστανται έκτρωση η άρνηση κρατικής χρηματοδοτήσεως συνιστά διάκριση κατά του γυναικείου φύλου.

Πρόκειται για άκρως επικίνδυνο αντικοινωνικό κίνημα μεταμφιεσμένο σε δήθεν γυναικείο κίνημα. Ακολουθεί ξεκάθαρα την κομμουνιστική τακτική του ταξικού πολέμου(τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε προλετάριους και αστούς που βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο). Εδώ ο διαχωρισμός είναι σε αρσενικό και θηλυκό και μιλάνε για gender-war. Προσπαθεί να στρέψει τις γυναίκες κατά των ανδρών.

Το φεμινιστικό κίνημα δεν αποβλέπει στην ισότητα, μισεί την διαφορά των δύο φύλων. Οι φεμινίστριες ισχυρίζονται ότι οι αγορίστικες οργανώσεις προσκόπων και οι κοριτσίστικες οργανώσεις προσκόπων αναπαράγουν τα στερεότυπα του αρσενικού και του θηλυκού, κάτι που απεχθάνονται. Θέλουν την δημιουργία ενός ουδετέρου φύλου. Η κατάργηση της διαφοράς των δύο φύλων με το πρόσχημα της ισότητος, αποσκοπεί στην νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ κιναίδων και την υιοθεσία τέκνων από ζεύγη κιναίδων. Το αιτιολογικό θα είναι ότι δεν έχει σημασία αν ένα υιοθετημένο παιδί έχει δύο γονείς του ιδίου φύλου, αφού τα δύο φύλα είναι ...ίσα.

Άλλες εικόνες έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες που συμπαθούν τον φεμινισμό, και άλλους στόχους έχουν στο μυαλό τους οι διεθνιστικοί φεμινιστικοί κύκλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν εφαρμοστεί η ισότητα όπως ονειρεύονται οι φεμινίστριες τότε θα υπάρχει υποχρεωτική στράτευση των γυναικών και μάλιστα σε αναλογία 50-50 με τους άνδρες.

Όλα αυτά τα εφιαλτικά σενάρια έχουν περάσει απαρατήρητα διότι δεν υπάρχει αντίδραση και πληροφόρηση από την μεριά των ανδρών, που θεωρούν ότι δια του φεμινισμού παραχωρούν κάποια δικαιώματα που τα αξίζουν οι γυναίκες. Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια διαλύσεως της Ελληνικής κοινωνίας. Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μελετήσει τα κείμενα, τους στόχους και τις απαιτήσεις του φεμινιστικού κινήματος. Ούτε έχουν συνειδητοποιήσει την μισανδρία που προπαγανδίζουν οι φεμινίστριες. Ενώ ξεκίνησε ως κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών, κατέληξε σε κίνημα ευνουχισμού των ανδρών.

Η Ελληνική παράδοση αναγνωρίζει την διαφορά των δύο φύλων. Δεν υπάρχει ισότητα φύλων. Υπάρχει σεβασμός προς το αντίθετο φύλο. Η Ελληνίδα έχει κάθε δικαίωμα να εισέρχεται σε όλα τα επαγγέλματα, να ιερουργεί στην Ελληνική Θρησκεία ως Ιέρεια, και να καταλαμβάνει θέσεις εξουσίας με την αξία της. Αλλά εκ παραδόσεως έχει καθήκοντα μητρός και συζύγου, τα οποία είναι ασυμβίβαστα προς την μισανδρία, τις εκτρώσεις, τον εκχυδαϊσμό του γάμου, τα εύκολα διαζύγια.

Η Ελληνική Παράδοση απορρίπτει τελείως τον διεθνιστικό κομμουνιστικό φεμινισμό διότι όλες οι παραδοσιακές Ελληνικές αξίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτό το αντικοινωνικό κίνημα.

Ο φεμινισμός προάγει τον εκθηλυσμό του Ελληνικού Λαού. Ελληνικές αξίες όπως πυγμή, ανδρεία, αλκή, ενδογαμία, πολιτιστική υπεροχή, φυλετικός αυτοπροσδιορισμός, ανάληψη ριψοκίνδυνων αποστολών, πειθαρχία, αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση. Την ίδια ακριβώς περιφρόνηση αισθάνονται για τον φεμινισμό όσοι Έλληνες εμφορούνται από τις Ελληνικές αξίες.

Πολυπολιτισμός και ηθικός σχετικισμός

Το Ελληνικό Έθνος είναι μονοπολιτιστικό. Οι ξένες κουλτούρες δεν είναι συμβατές με τον Ελληνικό Πολιτισμό. Όσοι αντιτίθεται στην υπεροχή, είναι τυφλωμένοι από προκατάληψη κατά του Ελληνισμού. Είναι εχθροί της πολυμορφίας. Αξίζουν καταδίκη και τιμωρία. Υπάρχει καλό και κακό στην ανθρωπότητα και οφείλουμε να το διακρίνουμε. Ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί. Είμαστε εχθροί του πολιτιστικής ισοπεδώσεως. Η θεωρία της ισότητος πολιτισμών είναι κομμουνισμός από το οικονομικό στο πολιτιστικό πεδίο.

Για τους Έλληνες πολυπολιτισμός σημαίνει διατήρηση του εθνοτικού πολιτιστικού αυτοπροσδιορισμού. Για τους εχθρούς του Ελληνισμού, πολυπολιτισμός σημαίνει διάλυση της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητος.   

Ο πολυπολιτισμός(έτσι όπως τον εφαρμόζουν οι εχθροί μας) προσπαθεί να επιβάλλει τον ηθικό σχετικισμό στο πεδίο του πολιτισμού. Την απαγόρευση διακρίσεως καλού-κακού. Θεωρεί ότι όλα τα ήθη και έθιμα είναι σεβαστά ασχέτως περιεχομένου. Ο πολυπολιτισμός προσπαθεί να διαγράψει την διαφορά μεταξύ αντικειμενικού και ουδετέρου. Απαιτεί από τους ανθρώπους να είναι ουδέτεροι, δεν τους επιτρέπει να βλέπουν αντικειμενικώς τα πράγματα. Μία ομάδα ανθρώπων με τα πιό ανόσια έθιμα, δεν επιτρέπεται να κατακριθεί.

Έτσι καταργείται ο διαχωρισμός δικαίου-αδίκου, καλού-κακού, σωστού-λάθους. Αυτό σημαίνει ότι πιά δεν υπάρχουν πολιτιστικά ή θρησκευτικά εγκλήματα, άρα ούτε και τιμωρίες.

Απόρροια αυτής της αντιλήψεως είναι το μίσος που τρέφει ο πολυπολιτισμός προς τον Δυτικό πολιτισμό. Θεωρεί ότι οι τριτοκοσμικοί πολιτισμοί είναι ίσοι με τον δυτικό, και άρα δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν σε Ευρώπη και Αμερική εισβάλλουν τριτοκοσμικά ήθη και έθιμα.

Παλαιότερα οι δημαγωγοί της ισοπεδώσεως χρησιμοποιούσαν τον όρο αστός-μπουρζουάς για να εκφράσουν περιφρόνηση για την παράδοση και τα ήθη. Τώρα τα μισελληνικά οπισθοδρομικά παράσιτα υιοθέτησαν τον όρο ρατσιστής για να εκφράσουν την περιφρόνησή τους προς την Ελληνική παράδοση και τα πατρώα έθιμα.

Ο εκφυλισμός ξεκίνησε με την αποδοχή λανθασμένων θεμελιωδών προϋποθέσεων, που οδηγούν μαθηματικώς στην επιβολή τυραννίας. Αν αποδεχθούμε την ισότητα πολιτισμών, αυτό σημαίνει ότι απορρίπτουμε την εξέλιξη των πολιτισμών. Απορρίπτουμε την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει μία ομάδα για να ανέλθει πολιτιστικώς. Αν πρέπει να σεβόμαστε ισαξίως όλους τους πολιτισμούς, τότε θέτουμε εκτός νόμου την αλήθεια, την κριτική, την αντικειμενική παρατήρηση. Τότε όσοι σωπαίνουν προκειμένου να μην προσβάλλουν έναν άλλο πολιτισμό, θεωρούνται φίλοι, ανεκτικοί, ευρείας αντιλήψεως. Ενώ όσοι καταδεικνύουν λάθη, ατέλειες, πολιτιστικά εγκλήματα, θεωρούνται μιάσματα. Έτσι επιβάλλεται ιδεολογική τυραννία, απαγορεύεται η αρνητική κριτική των ξένων ηθών και εθίμων.

Αν επικρατήσει αυτή η τάση, αρχίζει και επικρατεί το ψεύδος στην κοινωνία. Ο κανιβαλισμός ωρισμένων τριτοκοσμικών φυλών, δεν θεωρείται κάτι εγγενώς κακό, αλλά μία διαφορετική διαιτητική αντίληψη.

Το αποτέλεσμα αυτής της αντιλήψεως είναι η επιβολή λογοκρισίας. Το κράτος με πλάγιο τρόπο φιμώνει τους πολίτες. Ενώ επιτρέπει την αρνητική κριτική προς το κράτος, δεν επιτρέπει αρνητική κριτική προς συγκεκριμένες ομάδες(κιναίδους, τσιγγάνους, μαύρους, άτομα με νοητική υστέρηση κλπ), διότι τις χαρακτηρίζει ως «ευαίσθητες». Δεν επιτρέπει να κατακριθεί μία εθνότητα που παρουσιάζει αυξημένες εγκληματικές τάσεις προκειμένου να μην προσβληθεί.

Έτσι το ηθικό και νοητικό επίπεδο όλης της κοινωνίας κατεβαίνει. Εξισώνεται με αυτό των χειροτέρων κοινωνικών ομάδων. Οι χειρότερες κοινωνικές ομάδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτή την τυραννία διότι απλούστατα δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσουν κάτι θετικό. Θέλουν απλώς να εξασφαλίσουν ασυλία για την αντικοινωνική τους συμπεριφορά.

Η αποδοχή του κράτους ως λογοκριτού, και ως τιμωρού της αρνητικής κριτικής σημαίνει ότι παραχωρούμε στο κράτος το μονοπώλιο της αληθείας. Αν δεν αναχαιτιστεί ο πολυπολιτισμικός ισοπεδωτισμός θα καταλήξει στην επιβολή σοβιετικής τυραννίας, όπου καθημερινώς οι πολίτες ζούσαν με τον τρόμο για το ποιά είναι η επίσημη άποψη. Αν ένας σοβιετικός διέπραττε το λάθος να μην υιοθετήσει την επίσημη άποψη κατέληγε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Για να επιβιώσουν οι σοβιετικοί επιστήμονες και λογοτέχνες, έπρεπε να ψεύδωνται.

Αν επιτραπεί στο ρωμέϊκο κράτος να τιμωρεί διαφορετικές απόψεις υπό το πρόσχημα αντιρατσιστικών, ανθρωπιστικών, φεμινιστικών νόμων, τότε η κοινωνία βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Η τυραννία θα βασιλέψει.

Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα κράτος το ηθικό μονοπώλιο να μας επιβάλλει τί είναι ρατσιστικό και τι αντιρατσιστικό, δεν αναγνωρίζουμε μονοπώλιο στην πολιτική ορθότητα, ούτε μονοπώλιο στην προστασία των μειονοτήτων.

Είναι άξιο παρατηρήσεως ότι στoν Δυτικό κόσμο έχει δημιουργηθεί μία αρρωστημένη τάση. Έχουν ψηφιστεί νόμοι κατά του μίσους, οι λεγόμενοι hate laws, που τιμωρούν το hate speech. Αυτοί οι νόμοι σχεδιάστηκαν εξ αρχής να είναι μεροληπτικοί. Οι τριτοκοσμικές μειονότητες επιτρέπεται να μιλούν με μίσος κατά των λευκών, και κατά του Δυτικού πολιτισμού, χωρίς ποτέ να τιμωρούνται. Αν όμως κάποιος λευκός καταφερθεί εναντίον των τριτοκοσμικών μειονοτήτων αμέσως τιμωρείται. Οι λευκοί πολίτες του Δυτικού κόσμου γλυτώνουν την τιμωρία από τους νόμους κατά του μίσους, μόνον όταν μιλούν με μίσος κατά του εαυτού των. Κατά της λευκής φυλής, και κατά του λευκού πολιτισμού. Αν ένας λευκός στην Αμερική ή στην Ευρώπη μιλήσει με μίσος κατά της Λευκής φυλής, η αστυνομία δεν πρόκειται να τον καταδιώξει με την νομοθεσία περί hate speech.

Το ίδιο αρρωστημένο φαινόμενο εμφανίζεται και στην Ελλάδα. Αν κάποιος Έλλην μιλήσει άσχημα εναντίον κάποιας ξένης εθνότητος ή ξένου πολιτισμού, αμέσως καταδιώκεται. Αν όμως άτομα ξένης εθνότητος ή ξένου πολιτισμού μιλούν άσχημα κατά της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Πολιτισμού, ποτέ δεν τιμωρούνται. Και φυσικά αν κάποιοι Ελληνικής καταγωγής πολίτες μιλήσουν με μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού πολιτισμού, δεν πρόκειται να τους τιμωρήσει το ρωμέϊκο ψευδοκράτος. Μάλλον θα τους συγχαρεί για τον «προοδευτισμό» τους.

Ο εξισωτικός πολυπολιτισμός για κάθε αυτοεξευτελισμό και υποβάθμιση του ατόμου, βρίσκει μία δικαιολογία. Στον προδότη και τον δειλό του λέει, «είσαι κατά του ιμπεριαλισμού, όχι ότι είσαι δειλός...», οπότε και αυτός δεν αισθάνεται δειλός και προδότης. Στον ανώμαλο που θέλει να βιάσει μικρά παιδιά του λέει, «είσαι άτομο διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, και το κράτος καταπιέζει τα δικαιώματά σου, όχι ότι είσαι ανώμαλος...». Στον μισέλληνα του λέει, «δεν πειράζει που μισείς τους Έλληνες και τον Πολιτισμό τους. Δεν είσαι ρατσιστής, είσαι ...αντιρατσιστής».

Ο εξισωτικός πολυπολιτισμός αποτελεί ψυχική διαταραχή. Απαιτεί να μισείς τον εαυτό σου, την φυλή σου, το έθνος σου, την θρησκεία σου, και συγχρόνως να αγαπάς τους σφαγείς σου, τους αλλοφύλους, τους αλλοθρήσκους, τους ανωμάλους, τους βαρβάρους. Είναι μία άλλη μορφή χριστιανισμού. «Αγάπα τον εχθρό σου και μίσησε τον εαυτό σου», αυτό δίδασκε και ο απατεώνας Τζεσουά.

Ηθικά συστήματα

Η αρχή της επιβιώσεως διαπερνά τα ηθικά μας συστήματα. Οι νόμοι από μόνοι τους, αν δεν επικεντρώνονται στην επιβίωση, δεν μπορούν να αποτελούν βάση του Ελληνικού Πολιτισμού. Η επιβίωση είναι η ανωτάτη αρχή στην οποία όλα τα Ελληνικά ηθικά συστήματα πρέπει να υποτάσσωνται, και όλοι οι Ελληνικοί θεσμοί να αντανακλούν.

Η θρησκευτική, εθνική, φυλετική, πολιτιστική επιβίωση είναι η απόλυτη αρχή πάνω στην οποία βασίζεται η ηθική των Ελλήνων.

Όταν διακρίνουμε τις εχθρικές ηθικές αξίες που προκαλούν συλλογική αυτοκτονία, πρέπει να τις συνθλίβουμε πάραυτα. Ο ατομισμός, ο κοσμοπολιτισμός, ο μισελληνισμός, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, ο αυτοϋποβιβασμός, η αφομοίωση, η ισότητα με τους άλλους λαούς προκαλούν μαζοχιστικά σύνδρομα συλλογικής αυτοκτονίας.

Εδώ και αιώνες εμφανίζεται υπό διαφορετικές μορφές η ηθική της ισοπεδωτικής ομοιογένειας, που καθόλου δεν έχει ηττηθεί, ούτε εξαφανιστεί. Απλώς μεταλλάσσεται, από το φυλετικό, στο οικονομικό, στο πολιτιστικό, στο πολιτικό, στο ηθικό πεδίο, στο θεολογικό επίπεδο. Προσπάθησαν κάποιοι να επιβάλλουν την ισότητα των φυλών ενώ δεν υπάρχει ούτε μεταξύ ατόμων της ιδίας φυλής, μετά προσπάθησαν να την επιβάλλουν στο οικονομικό πεδίο με τον κομμουνισμό, μετά προσπάθησαν στο πολιτιστικό πεδίο με τον πολυπολιτισμό, μετά στο πολιτικό πεδίο, και τέλος στο ηθικό πεδίο.

Όταν η ισότητα μολύνει τα ηθικά μας συστήματα προξενεί συλλογική αυτοκτονία. Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πιά για την δική τους επιβίωση αλλά για την επιβίωση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Εισέρχονται σε ένα κοσμοπολιτικό σύνολο που λέγεται ανθρωπότητα και δεν μπορούν πια να ξεχωρίσουν το συμφέρον τους.

Οφείλουμε να αναλύσουμε γιατί ο ιός της ισοπεδώσεως μεταδίδεται στα πλατιά κοινωνικά στρώματα. Θα θεωρήσουμε την ιδέα της ισότητος ως πολιτιστικό προϊόν, το οποίο επιλέγεται από καταναλωτές διότι τους αρέσουν τα πολιτιστικά γονίδια που μεταφέρει. Ο ιός της ισότητος όταν έρχεται σε επαφή με τις πλατιές μάζες κερδίζει διότι απευθύνεται σε ωρισμένα χαρακτηριστικά του ξενιστή.

Απευθύνεται στην ματαιοδοξία, στον φθόνο και στην απληστία των μαζών. Δικαιολογεί την αποτυχία κοινωνικής αναρριχήσεως. Αποθεώνει την ανευθυνότητα. Γοητεύει μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν κοινά ελαττώματα. Απαλύνει τον πόνο της απορρίψεως, των λαθών και των αποτυχιών που πρέπει να αισθανθεί κάποιος μέχρι να αναρριχηθεί κοινωνικώς. Είναι μια αγελαία ιδεολογία σκλάβων. Προσφέρει την ψευδαίσθηση της δυνάμεως. Έχει καταστρεπτική και όχι δημιουργική δύναμη. Κολακεύει τους ανικάνους. Τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι τίποτε δεν βρίσκεται πάνω από αυτούς. Ο αρνητισμός βοηθά στην σύμπηξη συμμαχιών. Οι ανίκανοι είναι πάντα περισσότεροι από τους ικανούς. Επιβραβεύει τους ανικάνους και τιμωρεί τους ικανούς. Υπόσχεται έναν εσχατολογικό παράδεισο. Έχει στοιχεία δυσανεξίας έναντι της ανισότητος και κάθε υπεροχής. Απευθύνεται σε χαμερπείς υποσυνείδητες ανάγκες, ελπίδες, πόθους, κίνητρα, ένστικτα.

Είναι πολύ εύκολο κάποιος να αποδεχτεί την ιδέα της ισότητος αφού δεν πρέπει να κάνει κάτι για να την αποκτήσει. Δεν χρειάζεσαι κάποια ικανότητα για να είσαι μέλος των εξισωτικών δογμάτων, όσο πιό βλάξ, ανίκανος, άρρωστος, τόσο καλύτερα. Ενώ για να αποδεχθεί κάποιος την ανωτερότητα πρέπει να ανεβεί έναν πολύ τραχύ δρόμο, πρέπει να καταβάλει σκληρή προσπάθεια, κάτι που δεν αρέσει σε αρκετούς ανθρώπους.

Ο ιός της ισότητος λειτουργεί ως εγωιστικό γονίδιο το οποίο χειραγωγεί την μάζα των ξενιστών προκειμένου να αναπαραχθεί, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των δημαγωγών και όχι των ξενιστών.

Η νίκη κατά του ιού της ισότητος θα επέλθει με την χειραγώγηση του ασυνειδήτου. Οποιαδήποτε λογικά επιχειρήματα υπέρ της ανισότητος δεν έχουν ελπίδες αποδοχής, διότι ο ιός της ισότητος γαντζώνεται πάνω σε φόβους, πάθη, ελπίδες, συναισθήματα.

Όταν καταστρέψουμε τον ιό της ισότητος, η αξία της επιβιώσεως θα διαδοθεί και θα ριζώσει πολύ πιό εύκολα στις ψυχές των Ελλήνων.

Δικαιοσύνη

Αποκρυστάλλωση των ηθικών αξιών μιάς κοινωνίας αποτελεί η δικαιοσύνη. Όταν μία κοινωνία θέλει να επιβιώσει νομοθετεί αναλόγως. Όταν θέλει να αυτοκτονήσει, πάλι νομοθετεί αναλόγως.

Η Ελληνική δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τις νομοθετικές τάσεις που ακολουθούνται στην Ευρώπη και στην Αμερική. Επίκεντρο της Ελληνικής δικαιοσύνης είναι η επιβίωση της κοινωνίας, και όχι η αναμόρφωση του εγκληματίου. Επίκεντρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι το θύμα και όχι ο εγκληματίας. Η θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα αποτρέπει την αύξηση της εγκληματικότητος. Η επιείκεια επιβραβεύει τον εγκληματία και τιμωρεί το θύμα.  

Στον Δυτικό κόσμο έχει επικρατήσει η διεστραμμένη άποψη ότι η ατιμωρησία είναι δείγμα πολιτισμού. Με το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άναρθρες κραυγές κατά της θανατικής ποινής, οι ιδεολόγοι που εναντιώνονται στην θανατική ποινή για τα πιό ειδεχθή εγκλήματα, προάγουν την θανατική ποινή εις βάρος αθώων πολιτών. Μετατρέπουν την κοινωνία σε κοινωνία βαρβάρων, εν τούτοις ισχυρίζονται ότι την εκπολιτίζουν.

Ενώ ισχυρίζονται ότι σέβονται την ανθρώπινη ζωή, αποδεικνύεται ότι σέβονται μόνον την ζωή των κακούργων, ποτέ την ζωή των θυμάτων.

Ναρκωτικά

Το σώμα μας είναι κατοικία των Θεών. Δεν έχουμε το δικαίωμα να βρωμίσουμε την οικία των Θεών με ναρκωτικές ουσίες. Δεν πρέπει να γίνεται καμμία διάκριση σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά. Καμμία νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Έχουμε ευθύνη έναντι του Έθνους και των Θεών να μην κάνουμε κακό στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας.

Η πολιτεία πρέπει να αποκτήσει μονοπώλιο στην διάθεση ναρκωτικών τα οποία να χορηγεί δωρεάν στους ναρκομανείς προκειμένου να εξαλειφθεί ο συνδετικός κρίκος εμπόρων και χρηστών.

Η διάκριση χρηστών και εμπόρων είναι επωφελής μόνο εφ’ όσον οι χρήστες δέχονται οικειοθελώς να εισέλθουν σε πρόγραμμα αποτοξινώσεως. Αλλιώς αν συμμετέχουν σε εμπορία ναρκωτικών για να κερδίσουν την δόση τους, πρέπει να έχουν την ίδια τύχη με τους εμπόρους ναρκωτικών.

Άγρια ζώα

Κάθε καταστροφή της φύσεως είναι καταστροφή εναντίον μας. Χωρίς καθαρό αέρα, χωρίς ύδατα, χωρίς δάση, χωρίς ζωικά είδη, θα καταστραφεί ο άνθρωπος. Η διατήρηση των αγρίων ζώων είναι ζήτημα ανθρωπίνης επιβιώσεως.

Το κυνήγι αγρίων ζώων πρέπει να απαγορευθεί για ηθικούς λόγους. Η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία επιτρέπεται μόνον για την αυτοπροστασία μας. Αν χρησιμοποιήσουμε το όπλο μας για να σκοτώσουμε ένα άγριο ζώο, που δεν μας φταίει σε τίποτε, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό.

Το κυνήγι αγρίων ζώων πρέπει να απαγορευθεί για πολιτιστικούς λόγους. Δεν χρειάζεται να σκοτώνουμε ένα ζώο για το δέρμα του, ούτε για την τροφή μας. Έχουμε στην διάθεσή μας πολλά είδη τροφής και ενδυμάτων. Όποιος σκοτώνει άγριο ζώο για να το βαλσαμώσει, ή για το δέρμα του, ή για διασκέδαση, ή για να αποδείξει τον ανδρισμό του, είναι δολοφόνος και πρέπει να θανατώνεται.

Είναι υποχρεωτικό να ανακληθούν δια παντός όλες οι κυνηγητικές άδειες. Το σωστό είναι να δίδωνται κυνηγητικές άδειες για να κυνηγιούνται μέχρι θανάτου οι κυνηγοί αγρίων ζώων.  

Σοσιαλιστική πρόνοια

Το μεγάλο μυστικό των δημαγωγών της σοσιαλιστικής προνοίας, είναι ότι λειτουργούν σαν μία οργάνωση προστασίας του περιβάλλοντος η οποία συνεχώς μολύνει το περιβάλλον για να δικαιολογεί την ύπαρξή της. Δημιουργούν πτώχεια αλλά δεν λένε στους πτωχούς πώς να ξεφύγουν από αυτή, για να μπορούν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους.

Επαναλαμβάνουν διαρκώς το απατηλό σύνθημα, «θα φορολογήσουμε τους πλουσίους για να τα δώσουμε στους πτωχούς». Στην πραγματικότητα φορολογούν τους πτωχούς και τα δίνουν στους κομματικούς γραφειοκράτες.

Το ίδιο ακριβώς ψεύδος διέδιδαν οι μπολσεβίκοι. Προεπαναστατικώς μίλαγαν για συμμαχία με τους αγρότες και διανομή της γής των μεγαλο-γαιοκτημόνων στους αγρότες. Αλλά μετά την αρπαγή της εξουσίας, οι μπολσεβίκοι κατέσφαξαν τους πτωχούς αγρότες για να μην γίνουν ιδιοκτήτες γής.

Για να υπάρξει ανακούφιση των πτωχών Ελλήνων, πρέπει να απαλειφθούν οι αιτίες που εμποδίζουν τους Έλληνες να πλουτίσουν, και οι αιτίες που αφαιρούν εισόδημα από τους Έλληνες. Ο κύριος υπεύθυνος που πτωχαίνουν οι Έλληνες είναι το ρωμέϊκο ψευδοκράτος που αρπάζει χρήματα από τους πολλούς Έλληνες εργαζομένους και τα δίνει στην κρατική γραφειοκρατία δια μέσω της φορολογίας.

Μία άλλη απάτη που διαδίδουν οι δημαγωγοί της σοσιαλιστικής προνοίας, είναι η εξασφάλιση ενός ελαχίστου ορίου διαβιώσεως σε όλους τους πολίτες. Αλλά αυτό το όριο το καθορίζουν αυτοί, μονομερώς και αυθαιρέτως. Ζητούν να εξισωθούν όσοι ζουν κάτω από το όριο πτώχειας με αυτούς που βρίσκονται λίγο πάνω από το όριο. Αλλά έτσι δημιουργούν αντικίνητρα εργασίας σε όσους είναι πάνω από το όριο της πτώχειας, διότι βλέπουν ότι δεν έχει νόημα να εργάζωνται για να κερδίσουν το ψωμί τους. Αν δηλώσουν πτωχοί, θα έχουν ένα ελάχιστο βοήθημα από το κράτος.

Οι δημαγωγοί κραυγάζουν «να εξαλειφθεί η πτώχεια», και εννοούν να κατακλέψουν όσους έχουν χρήματα για να τα δώσουν σε όσους δεν έχουν. Εμείς απαντούμε, «Να εξαλειφθεί η ανοησία. Να εξαλειφθεί η οκνηρία. Να εξαλειφθεί η κρατική μέγγενη».

Οι αξίες της ατομικής αυτοπεποιθήσεως και συλλογικής αυτάρκειας, είναι που μισούν οι δημαγωγοί της σοσιαλιστικής προνοίας. Οι Έλληνες λατρεύουν την ανεξαρτησία, την αυτονομία, τον αγώνα, την περιπέτεια. Θέλουν να ριψοκινδυνεύουν. Η αγάπη για δημιουργία και ελευθερία, είναι αυτό που κατακρίνεται. Το ρωμέϊκο ψευδοκράτος θέλει τους Έλληνες να στέκωνται σε μία ουρά και να παρακαλούν για ένα κομμάτι ψωμί. Για αυτό προσπαθεί να τους ευνουχίσει νοητικώς και συναισθηματικώς. Να τους σακατέψει, να μην μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Δεν είναι τυχαίο το μίσος που τρέφει το ρωμέϊκο ψευδοκράτος για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για όσους είναι οικονομικώς ανεξάρτητοι.

Οι κραυγές για σοσιαλιστική πρόνοια, σκοπεύουν στην νομιμοποίηση της συλλογικής ληστείας των Ελλήνων πολιτών, για να ωφεληθούν πολλοί απατεώνες και ίσως λίγοι, πολύ λίγοι πτωχοί Έλληνες. Το τίμημα είναι πολύ βαρύ. Αν οι Έλληνες εστηρίζοντο στις δικές τους δυνάμεις θα ήταν πολύ πλουσιότεροι και δεν θα είχαν ανάγκη κανένα κράτος, ειδικά το ρωμέϊκο ψευδοκράτος.

Τα Ελληνικά Γεράκια αισθάνονται μία απέραντη αγάπη για την ζωή, για την υγεία, για την ομορφιά, για την δύναμη, για την φυλή, για τους Θεούς, για την οικονομική ανεξαρτησία, για την φύση, για την οικογένεια, για τα παιδιά, για τους προγόνους. Όλες αυτές οι αξίες είναι ακριβώς ό,τι μισεί η αίρεση των ναζωραίων. Και αυτό διαχέεται και αντανακλάται πολλαπλώς στις αποφάσεις του ρωμέϊκου ψευδοκράτους. Είναι χρέος των Ελληνικών Γερακιών να κατακρεουργήσουν τους εχθρούς του Ελληνισμού.

 

Πανελλήνιος Σύλλογος προστασίας αρπακτικών ενστίκτων

9η Ισταμένου μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2784 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα