:: ::

 
 
 

 

               Ενδυναμώνοντας την Ελληνική Αριστοκρατία

 

Τις τελευταίες δεκαετίες η Αριστοκρατία του Ελληνικού Έθνους έχει κάνει σημαντικά αλλά όχι αρκετά βήματα στην κοινωνική αναρρίχηση. Παρά τις αντιξοότητες που ανεφύησαν από τις ισοπεδωτικές ιδεοληψίες όλο και μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής νεολαίας ασπάζεται τις φιλοσοφικές αρχές της Αριστοκρατίας.

Με την συνεχή παρουσίαση φιλολογικών έργων, την έρευνα, τις ομιλίες, τις εκδηλώσεις και την εκπαίδευση του Λαού, προοδεύει και αναδεικνύεται η πνευματική, βιολογική, ηθική και δημογραφική Αριστοκρατία του Ελληνικού Έθνους.

Σε κάθε τομέα της κοινωνίας οι Έλληνες Αριστοκράτες υπερέχουν και δίνουν το παράδειγμα στις νέες γενεές Ελλήνων. Απλοί πολίτες τηρούν τις βασικές αρχές της αναπαραγωγής της Αριστοκρατικής φιλοσοφίας, η τέχνη του ευ ζην μιμείται τα πρότυπα των Αριστοκρατών, οι νέοι διαχωρίζονται από την λαίλαπα της αφομοιώσεως.

Αλλά δεν αρκούν τα αριστοκρατικά πρότυπα.

Η Αριστοκρατία για να υπερισχύσει και να εξυψωθεί ως κυρίαρχη πολιτιστική δύναμη, πρέπει να έχει δικό της μαζικό κίνημα, με οργανωμένους διαδηλωτές και συχνές διαδηλώσεις. Πρέπει να προάγουμε την λαϊκή συμμετοχή στην Αριστοκρατική φιλοσοφία για να αντιληφθεί ο Λαός τις απέραντες δυνάμεις που φωλιάζουν μέσα του.

Οφείλουμε να στηρίζουμε την διάχυση του πλούτου στην κοινωνία και σε καμμία περίπτωση την συγκέντρωσή του στους ολιγαρχικούς δημοκράτες που καταδυναστεύουν τον Λαό. Η διάχυση του πλούτου όχι μόνον βοηθά να διατηρείται η κοινωνική συνοχή αλλά εξυψώνει τον Λαό δίδοντάς του χρόνο να μελετά και να πολιτικοποιείται απερίσπαστος από βιοποριστικά προβλήματα.

Η Ελληνική Αριστοκρατία οφείλει να τιμωρεί ανηλεώς τον εγωισμό όσων μελών της παρεκκλίνουν από τις Αριστοκρατικές αρχές μεταφέροντας όλα τα φορολογικά βάρη στα πτωχά λαϊκά στρώματα. Η μετάλλαξη της Αριστοκρατίας σε ολιγαρχία πρέπει να εντοπίζεται και να τιμωρείται σε πρώιμο στάδιο. Αλλιώς μέλη της Αριστοκρατικής μερίδος της κοινωνίας θα μετατραπούν σε ολιγαρχικά παράσιτα.

Για την ανάδειξη και διαφύλαξη της βιολογικής Αριστοκρατίας, πρέπει να εκπαιδευτούν όλα τα Αριστοκρατικά μέλη ώστε να μην επιμειγνύωνται φυλετικώς με άτομα κατωτέρας νοητικής και βιολογικής ποιότητος. Η σκληρή και επίμονη εργασία αιώνων που έκαναν οι Αριστοκράτες πρόγονοι μπορεί να χαθεί εξ αιτίας της ανευθυνότητος μελών της Αριστοκρατικής τάξεως: αναμειγνυόμενοι με κατώτερα άτομα, κατεβάζουν τον μέσο όρο νοητικής και βιολογικής ποιότητος του Λαού μας.  

Η ενδυνάμωση της Αριστοκρατικής ιδεολογίας απαιτεί την συνεχή καταπολέμηση των καταστρεπτικών εξισωτικών θεωριών ανάμεσα στον Λαό. Πρέπει να εμβολιάσουμε τον Λαό με αντισώματα ώστε να εξεγείρεται αμέσως σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής θεωριών που στηρίζονται στην ποσοτική, αντί στην ποιοτική πλειοψηφία.

Διατηρώντας έναν μέσο όρο 6 τέκνων ανά οικογένεια, η δημογραφική Αριστοκρατία σίγουρα θα αναλάβει τα ηνία του Έθνους. Όσο και να υπερέχει σε ποιότητα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δημογραφικές πιέσεις των αντιπάλων της χωρίς να διατηρεί έναν πολύ υψηλό ρυθμό γεννήσεων.

Στην αρχαιότητα ένας σημαντικός λόγος εξαλείψεως των Αριστοκρατικών γενών ήταν η εμπλοκή τους σε φατριαστικές δολοφονίες. Σήμερα η Ελληνική Αριστοκρατία πρέπει να αναπτύξει τεχνικές επιλύσεως των διαφορών μεταξύ Αριστοκρατικών φρατριών, που να μειώνουν τα κίνητρα για σύγκρουση και να αυξάνουν τις ευκαιρίες για συμμαχίες κατά των κοινών εχθρών.

Όταν το Έθνος αντιμετωπίζει εξωτερικούς εχθρούς, εμφανίζονται αδύναμα πλάσματα που ηγούνται πολιτικών κομμάτων, και εγκαταλείπουν τον Λαό συμμαχώντας με τους ξένους λόγω δειλίας και φυγοπονίας. Οι συγκεκριμένες συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να αναδείξουν τους Έλληνες Αριστοκράτες. Συντρίβοντας τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς τους Έθνους, η Αριστοκρατική πυγμή θα αποδείξει στον Ελληνικό Λαό ότι μόνον αυτή μπορεί να τον οδηγήσει στην Ελευθερία και την Σωτηρία.

Η Ελληνική Αριστοκρατία ενώ εμφανίζει το ισχυρό της πρόσωπο στα γράμματα, στις τέχνες, στις επιστήμες, στην τεχνολογία, στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, εν τούτοις δεν έχει την ανάλογη δύναμη στην πολιτική. Διαπιστώνουμε οργανωτικό κενό που πρέπει να καλυφθεί με την δημιουργία δεξαμενών σκέψεως που θα εκπαιδεύουν νέα αριστοκρατικά μέλη και θα ενδυναμώνουν οργανωτικώς την πολιτική παρουσία.

Επί αρκετές δεκαετίες η Αριστοκρατία στην Ελλάδα έπραξε το λάθος να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από δημοκρατικά κόμματα και τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων. Αλλά μόνον με την αυτόνομη παρουσία σε λέσχες, κόμματα, σχολεία, αθλητικούς ομίλους, ξεχωριστές συνοικίες, και κυρίως με την αυτόνομη ιδεολογική παρουσία στα μμε, θα μπορέσει η Ελληνική Αριστοκρατία να μαγέψει τα πλήθη με την αίγλη της.

Για να μπορέσουμε να ανακόψουμε τον φθόνο που κατευθύνουν εναντίον μας οι οπαδοί των εξισωτικών θεωριών, πρέπει να διεξάγουμε καθημερινό αγώνα κατά της βλακείας, κατά της πτώχειας, κατά της επιμειξίας, κατά της αρρώστιας, κατά της ασχήμιας. Αλλιώς θα υφιστάμεθα τον φθόνο των μειονεκτικών έναντι της ευφυίας, έναντι της ομορφιάς, έναντι του πλούτου, έναντι της υγείας, έναντι της βιολογικής αγνότητος. Ο φθόνος είναι η αιχμή του δόρατος των δημαγωγών της οχλοκρατίας. Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο στην αρρώστια τους από την ανόθευτη έκρηξη οργής σε κάθε συμπεριφορά ή μορφή ζωής που αρνείται την ανέλιξη του ανθρώπου στα ύψιστα όρη της Γνώσεως.

Η Αριστοκρατία μας οφείλει να ανακόψει τον εκχυδαϊσμό της γλώσσης και των ηθών που υποβάλλουν στον Λαό οι οπαδοί της οχλοκρατίας. Εκχυδαϊσμός της γλώσσης σημαίνει εκχυδαϊσμός της σκέψεως. Ο πνευματικός ορίζων του ανθρώπου συρρικνούται με αυξανόμενο ρυθμό, και η κοινωνία βυθίζεται στην ηδονή και στα όργια, δαπανώντας πολύτιμη ενέργεια σε εφήμερες απολαύσεις αδιαφορώντας για μελλοντικές γενεές. Καταπολεμώντας τον εκχυδαϊσμό των ηθών η Αριστοκρατία θα εμβολιάσει τον Λαό με τα δικά της ήθη, οίτινα αποσκοπούν στην πνευματική και συναισθηματική εξέλιξη του Λαού σε ανώτερα επίπεδα.

Η Ελληνική Αριστοκρατία πρέπει να δημιουργήσει τον δικό της μηχανισμό αναπαραγωγής χαρισματικών μελών. Ένας μηχανισμός ανόδου νέων ισχυρών Αριστοκρατών και πτώσεως παρηκμασμένων Αριστοκρατών, θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση και στην πύκνωση των γραμμών μας με νέο και δυνατό αίμα. Η κληρονομική Αριστοκρατία που επικράτησε σε αρκετές εποχές είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν εφαρμοστεί λανθασμένα δημιουργεί μία αλυσίδα εκφυλισμένων αριστοκρατών που λειτουργεί ως παράσιτο στην κοινωνία. Αν εφαρμοστεί σωστά τα καλύτερα στοιχεία της προηγουμένης γενεάς μεταλαμπαδεύονται στην επομένη γενεά Αριστοκρατών.

Πρέπει συνεχώς να είμαστε σε συναγερμό για να επιτυγχάνουμε την χρυσή τομή μεταξύ κληρονομικής και ανταγωνιστικής Αριστοκρατίας. Τα παρηκμασμένα μέλη πρέπει να εγκαταλείπουν την σκηνή και να αφήνουν χώρο για τους ανερχομένους Αριστοκράτες που θα προσδώσουν  ισχύ στο Έθνος δια της πυγμή τους.

Η ανάπτυξη και διάχυση της Αριστοκρατίας μέσα στο Έθνος απαιτεί καθημερινή διαφώτιση μέσα στον Λαό. Δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τον Λαό έρμαιο στις εξισωτικές θεωρίες. Οι δημαγωγοί του εξισωτισμού προκαλούν τον όλεθρο στον Λαό μόνον όταν απουσιάζει η Αριστοκρατική θεώρηση των πραγμάτων.

Με την σύσταση του νεο-«ελληνικού» κράτους, η Ελληνική Αριστοκρατία περιορίστηκε στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες, σε ωρισμένες θέσεις μέσα στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων και σε κάποιες οικονομικές δραστηριότητες. Η απουσία της ήταν αισθητή στον πολιτικό τομέα. Αλλά σήμερα δεν δικαιολογείται τέτοια απουσία. Τώρα, σε χαλεπούς καιρούς οι Έλληνες Αριστοκράτες πρέπει να υψώσουν το πολιτικό τους ανάστημα και να τραβήξουν τον Λαό έξω από τον βούρκο των εξισωτικών, εθνομηδενιστικών και αφομοιωτικών θεωριών που τον έρριξαν οι δημαγωγοί των εξισωτικών θεωριών.

 

Ιφικράτης Χολαργεύς

3η Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2786 μετά πρώτην Ολυμπιάδα   

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)