:: ::

 
 
 

 

       Όποιος θέλει να γίνει Έλλην και προς τούτο επικοινωνεί μαζί μας

 

Καθημερινώς επικοινωνούν άτομα με την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα και δηλώνουν ότι θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας και ότι θέλουν να γίνουν μέλη.

Από τα γραπτά τους φαίνεται ότι οι περισσότεροι είτε έχουν επηρεαστεί από διάφορα καφενεία «εθνικών» είτε δεν έχουν διαβάσει προσεκτικά την ιστοσελίδα μας.

Όποιος θέλει να πολεμήσει μαζί μας πρέπει να γνωρίζει ότι δεν εισέρχεται σε σύλλογο, ή κόμμα, αλλά σε πολεμική μονάδα. Κάτι που σημαίνει ότι ένας υποψήφιος δεν γίνεται δεκτός όποτε αυτός θέλει ούτε μπορεί να φύγει όποτε αυτός θέλει. Για αυτό και η λέξη «μέλος» δεν είναι σωστή. Η σωστή ορολογία είναι «αν κάποιος θέλει να γίνει Έλλην».

Όποιος εισέρχεται στην Ελληνική Θρησκεία δεν αλλάζει απλώς το θρήσκευμά του, αλλά πολιτογραφείται σε άλλο έθνος, σε άλλη φυλή, σε άλλη πολιτεία. Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψεως και συμπεριφοράς του. 

Υπάρχει έλλειψη χρόνου και πόρων για να ασχολείται η Εκκλησία μας με υποψηφίους που δεν πληρούν καμμία προϋπόθεση να γίνουν Έλληνες.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος είναι να ξεχάσει την λέξη «εγώ». Αυτή η λέξη είναι άκρως επικίνδυνη και κολάσιμη στην Ελληνική Θρησκεία. Κυριαρχεί το «εμείς», το «έθνος», η «Ελληνική Θρησκεία», οι «Θεοί», η «Ελληνική Κοινότητα». Δηλαδή κυριαρχεί το σύνολο και ποτέ το άτομο. Το άτομο έρχεται τελευταίο. Όποιος δεν υποβιβάζει το εγώ του μπροστά στο κοινό συμφέρον, δεν επιτρέπεται να ζητήσει εισδοχή στην Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα.  

Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να μελετήσει τις Δογματικές Αρχές της Ελληνικής Θρησκείας και να τις αποδεχτεί πλήρως πριν αρχίσει επαφές με την Εκκλησία.

Η Εκκλησία δεν είναι νηπιαγωγείο για να ταΐζει πνευματικώς το κάθε άτομο ξεχωριστά. Ο υποψήφιος Έλλην πολεμιστής πρέπει να έχει κάνει προεργασία μελετώντας τα πιό βασικά Ιερά Κείμενα της Ελληνικής Θρησκείας.

Ο υποψήφιος Έλλην γνωρίζει ότι οι Θεοί απαιτούν αδιάλλακτη πίστη και απαρασάλευτη υπακοή στις Εντολές Των. Ο Στρατός των Αθανάτων Θεών δεν αποτελείται από περιηγητές αλλά από σκληρούς μαχητές. Άρα δεν υπάρχει χώρος για αργόσχολους, δειλούς και νωθρούς.

Ο υποψήφιος Έλλην ακολουθεί ένα βασικό μονοπάτι: επιθυμία, επιλογή κάτω από πίεση, δράση, σύγκρουση, και ξανά από την αρχή. Δηλαδή οι υποψήφιοι Έλληνες έχουν στον γενετικό τους κώδικα την επιθυμία να δοξάσουν το Όνομα των Θεών, γι' αυτό κάνουν επιλογές κάτω από πίεση, δρουν, συγκρούονται με τον εχθρό, και ξανά από την αρχή. Αυτός ο κύκλος εμφανίζεται συνεχώς διότι αποτελεί μέρος του γενετικού και πολιτιστικού κώδικος των Ελλήνων.

Ο υποψήφιος Έλλην ο οποίος δεν κάνει οδυνηρές επιλογές κάτω από πίεση, δεν πρόκειται ποτέ να εισέλθει στις τάξεις των Ελλήνων. Αν γίνουν δεκτά τέτοια αδύναμα άτομα όταν έρθουν οι δύσκολες ώρες θα εγκαταλείψουν τους συμπολεμιστές των και στο πρώτο φύσημα ανέμου θα αποστατήσουν από τους Θεούς.

Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να περάσει από δοκιμασίες που πέρασαν τόσες γενεές Ελλήνων για να αποκτήσει το προνόμιο να λέγεται Έλλην. Αν έχει παιδιά με αλλόφυλο σύντροφο και υβριδικά τέκνα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των νόθων συγγενών και της Ελληνικής Θρησκείας. Όταν οι ναζωραίοι αρχίσουν να καταδιώκουν τους Έλληνες, όπως κάνουν τόσους αιώνες, ο Έλλην θα αναγκαστεί να επιλέξει μεταξύ των απίστων γονέων του και των Θεών. Ο Έλλην θα αναγκαστεί να επιλέξει μεταξύ ενός ακριβού Ελληνικού προϊόντος και ενός φθηνού ξένου προϊόντος. Όταν ο Έλλην βρεθεί μπροστά σε μη-Ελληνικό δικαστήριο θα του ζητηθεί να επιλέξει μεταξύ του όρκου σε κάποιο ψευδοθεό και του όρκου στους Αληθινούς Θεούς. Όταν οι άπιστοι γκρεμίζουν Ελληνικούς Ναούς και καίνε βιβλία, ο Έλλην θα αναγκαστεί να επιλέξει μεταξύ της ζωής των απίστων και της ζωής των Ελληνικών Ναών και βιβλίων.

Επιλογή κάτω από πίεση και σύγκρουση, είναι η μόνιμη κατάσταση του Έλληνος.

Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να μας απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Θα εγκαταλείψει τους απίστους φίλους και συγγενείς του; Θα ορκιστεί στους Θεούς μπροστά σε μη-Ελληνικό δικαστήριο όποιες και αν είναι οι συνέπειες; Όταν οι βέβηλοι γονείς του τον εκβιάζουν να αποστατήσει από τους Θεούς θα συγκρουστεί μαζί τους; Όταν οι μισέλληνες καταστρέφουν τον Ελληνικό Πολιτισμό θα τους αφήσει να πεθάνουν ή θα τους σώσει;   

Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να μας ενημερώσει για το τί μπορεί να προσφέρει στον Ιερό Αγώνα. Για παράδειγμα αν είναι δάσκαλος, ιατρός, νοσοκόμα, τραπεζικός υπάλληλος, δικαστικός, αστυνομικός, μηχανικός κλπ, θα του ζητηθούν ανάλογες υπηρεσίες για τις Ελληνικές Κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Οι υποψήφιοι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι θα αφιερώσουν ολοκληρωτικώς την ζωή τους στον Ιερό Αγώνα.

Η βασική αρχή είναι ότι πρέπει να δώσουν για να πάρουν, και όχι αντιστρόφως. Η πληρωμή τους μπορεί να μην έλθει σε αυτή την ζωή, αλλά θα την απολαύσουν οι επόμενες γενεές Ελλήνων. Η καλύτερη πληρωμή για έναν Έλληνα είναι ότι αγωνίζεται στον καλύτερο Στρατό του κόσμου, ότι αποκτά το αίσθημα της συντροφικότητος, ότι δοξάζει το Όνομα των Αθανάτων Θεών.

Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να μας ενημερώσει για το τί έχει πράξει για την Ελληνική Θρησκεία πριν αιτηθεί εισδοχή και τί υπόσχεται ότι θα προσφέρει μετά την εισδοχή.

Οι υποψήφιοι Έλληνες πρέπει να στείλουν ένα σύντομο αλλά πλήρες βιογραφικό για να μπορεί να γίνει αξιολόγηση και εξακρίβωση στοιχείων προς αποφυγήν εισροής προβοκατόρων.

Ο υποψήφιος Έλλην πρέπει να δηλώσει τί μπορεί να πράξει ως άτομο για την Ελληνική Θρησκεία, τί μπορεί να πράξει μέσα στην οικογένεια και στο εργασιακό/κοινωνικό του περιβάλλον, και τί μπορεί να πράξει για να υποστηρίξει την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Ως άτομο πρέπει να μας πει αν προσεύχεται στους Θεούς, αν έχει κάνει ποτέ κάποιο τελετουργικό μόνος ή με φίλους.

Σε ότι αφορά την οικογένεια θα θέλαμε να μας πει αν τα παιδιά και ο/η σύντροφός του έχουν κάποια σχέση ή θα ήθελαν να έχουν σχέση με την Ελληνική Θρησκεία. Αν είναι αλλόθρησκοι ή άθεοι πώς το αντιμετωπίζει. Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας Έλλην είναι να διαιωνίσει την Ελληνική Παράδοση και αυτό το καταφέρνει με το να προσελκύει τα μικρά παιδιά και τους συγγενείς του κοντά στους Πατρώους Θεούς.

Σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον ζητάμε από τους Έλληνες να διαχωρίζωνται από τους μη-Έλληνες σε θέματα εορτών, συμβόλων και ονομάτων. Για παράδειγμα δεν επιτρέπεται ένας Έλλην να εορτάζει το πεσάχ(πάσχα), τα χριστούγεννα κλπ. Πρέπει να εορτάζει τις Ελληνικές Εορτές όπως το Τριέσπερο, τα Μαιμακτήρια, τις Ισημερίες, τα Ηλιοστάσια, κλπ. Επίσης πρέπει να πάρει ένα αρχαίο Ελληνικό όνομα και να διαγράψει το χριστιανικό του όνομα.

Σε ότι αφορά το κοινωνικό περιβάλλον ζητάμε όπου σταθεί και όπου βρεθεί να υπερασπίζει το Όνομα των Αθανάτων Θεών και του Ελληνισμού από συκοφαντίες του τύπου «ειδωλολατρεία», «οι Αρχαίοι Έλληνες έκαναν ανθρωποθυσίες» κ.λ.π. Και να δίνει ιδεολογικές μάχες καθημερινώς κατά του χριστιανικού κατοχικού καθεστώτος. 

 Σε ότι αφορά την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα ζητάμε να κάνει γνωστή την ιστοσελίδα μας σε φίλους και συναδέλφους. Ζητάμε να διαδίδει το μαχητικό πνεύμα. Ζητάμε να επαναφέρει τους πλανημένους Έλληνες πίσω στην Ιερά Παράδοση. Φυσικά να συμμετέχει στα ομαδικά τελετουργικά και να υπακούει χωρίς αντιρρήσεις στους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας. 

Επίσης ζητάμε προσφορά απ' όλους τους υποψηφίους στο ιδεολογικό επίπεδο, δηλαδή να γράφει άρθρα, να στέλνει ανακοινώσεις για κάτι που είδε στην τηλεόραση ή διάβασε σε εφημερίδα εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας, πχ καταστροφή κάποιου Αρχαίου Μνημείου ή συκοφαντίες κατά της Ελληνικής Θρησκείας και των Ελλήνων, και αμέσως να απαντά με έντονη διαμαρτυρία είτε με επιστολή στο μέσον μαζικής ενημερώσεως, είτε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας.

Τέλος ζητάμε απ’ όσους μπορούν, υλική συνεισφορά στον Ιερό Αγώνα. Δεν καθορίζονται συνδρομές αλλά άπαντες πρέπει να συνεισφέρουν υλικώς, όσο μικρή και αν είναι η εισφορά τους.

Οι οδυνηρές επιλογές κάτω από πίεση, η υπακοή στους Ιερούς Κανόνες, η σύγκρουση με το μιαρό περιβάλλον, η καθημερινή συνεισφορά στο σύνολο, ο υποβιβασμός του εγώ, ο όρκος προς τους Θεούς και η πειθαρχία, είναι ωρισμένες ασφαλιστικές δικλείδες που αποθαρρύνουν τους δειλούς και τους νωθρούς από το να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο μας και μας προφυλάσσουν από ριψάσπιδες οι οποίοι θα εγκαταλείψουν Θεούς και συμπολεμιστές στις δύσκολες ώρες των σκληρών μαχών που δίνουμε καθημερινώς.

 

Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα