:: ::

 
 
 

 

       Ή η Ελλάς θα αφανίσει το πασοκ ή το πασοκ την Ελλάδα

 

Κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πεί, «ή η Ελλάς θα μειώσει το δημόσιο χρέος ή το δημόσιο χρέος θα αφανίσει την Ελλάδα». Η αλήθεια είναι ότι το χρέος δεν αφανίζει την Ελλάδα, το πασοκ την αφανίζει.

Τώρα το δίλημμα είναι να αφανίσει η Ελλάδα το πασοκ, για να μην αφανίσει το πασοκ την Ελλάδα. 

Ο ψυχολογικός πόλεμος που διεξάγει η πράσινη χούντα κατά του Ελληνικού Λαού δεν κατάφερε να παραλύσει τα αντανακλαστικά του Ελληνικού Λαού. Η πασοκική λαίλαπα προσπάθησε να καταστρέψει την εκτίμηση των Ελλήνων προς το Έθνος τους.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι το Ελληνικό πρόβλημα δεν είναι το χρέος αλλά η πασοκική συμμορία. Έρμαιο των ξένων προστατών και του παρασιτικού μεγάλου κεφαλαίου εξωτερικεύει μία δουλική συμπεριφορά.

Στην περιφέρεια της πασοκικής χούντας κινείται μία βδελυρή κάστα χρηματιστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων, οι οποίοι χωρίς να είναι μέλη της πασοκικής συμμορίας, υποστηρίζουν την ανάγκη και τον μονόδρομο του Τζέφρυ για την υποταγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ. Αποτελούν παρακλάδια μίας αθλίας εθελόδουλης αρχούσης τάξεως, η οποία βυσσοδομεί εις βάρος του Έθνους. Προσπαθεί να πείσει ότι τα οικονομικά μέτρα είναι επίπονα αλλά αναγκαία και προς την σωστή κατεύθυνση για να βγει η Ελλάς από την κρίση.

Όσα μέλη της αρχούσης τάξεως συντάσσονται με τον Τζέφρυ στα οικονομικά μέτρα, ασχέτως αν δεν είναι μέλη του πασοκ, φέρουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τις αποφάσεις του Τζέφρυ σε όλα τα ζητήματα. Μεταναστευτικό, παράδοση του Αιγαίου στους τούρκους, εθνικό ακρωτηριασμό στην Θράκη, εκποίηση δημοσίας περιουσίας αντί πινακίου φακής στους ξένους κατακτητές, όνομα Μακεδονίας, διζωνική λύση στο Κυπριακό.

Τα μέλη της κάστας θα καταγραφούν σε μαύρη λίστα και θα πληρώσουν μαζί με τους προδότες. Αφ’ ής στιγμής υποστηρίζουν την οικονομική πολιτική του Τζέφρυ, είναι υπεύθυνοι για την εθνική πολιτική του Τζέφρυ. Είναι συνυπεύθυνοι για την διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Εφ’ όσον αποδέχονται τον μονόδρομο του Τζέφρυ, μονόδρομος είναι η θανατική τους καταδίκη.

Ο Τζέφρυ κατάφερε για ένα χρονικό διάστημα να πείσει τους Έλληνες να αυτομαστιγώνωνται, με το ύπουλο σύνθημα «όλοι φταίμε για την διαφθορά». Όσοι Έλληνες έπεσαν στην παγίδα πρέπει να καταλάβουν ότι με το να επαναλαμβάνουν το «όλοι φταίμε», ενισχύουν περισσότερο την ετικέτα «ο Έλλην είναι διεφθαρμένος», με αποτέλεσμα να αθωώνουν εμμέσως τον Τζέφρυ για τα εγκλήματά του.

Στόχος του αγώνος είναι να αφανιστεί το πασόκ και να τιμωρηθούν οι ένοχοι της εσχάτης προδοσίας. Αν αυτομαστιγωνώμαστε αμβλύνεται το αίσθημα εκδικητικότητος που καλλιεργούμε κατά των προδοτών.  

Ο ρατσιστής Τζέφρυ προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι η διαφθορά είναι μέσα στο γενετικό υλικό του Έλληνος. Ακόμη και αν υπάρχει εκτεταμένη διαφθορά, δεν ευθύνεται το DNA των Ελλήνων. Φταίει ο εκμαυλισμός που υπέστησαν οι Έλληνες από τους κατακτητές. Οι κατακτητές επέβαλαν πρότυπα και ο αμόρφωτος και άπιστος Έλλην τα μιμήθηκε.

Επί μήνες ο πανάθλιος υπουργός Παπακωνσταντίνου προσπαθούσε να πείσει τους Ευρωπαίους για την παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος από την προηγουμένη κυβέρνηση. Τώρα εμφανίζεται ο πανάθλιος και ισχυρίζεται ότι στο πρώτο τετράμηνο με τα μέτρα που πήρε, μειώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού κατά 41.5%.

Ο αρχιψεύτης αποκρύπτει ότι η μείωση του ελλείμματος αποτελεί παραποίηση λογιστικών στοιχείων για την οποία πρέπει να συλληφθεί. Η μείωση του ελλείμματος δεν προήλθε από φυσιολογική αύξηση εσόδων ούτε μείωση εξόδων. Αλλά από την μη επιστροφή φπα που οφείλει το κράτος σε επιχειρήσεις και αρνείται να καταβάλλει. Από την έκτακτη εισφορά ήτις επεβλήθη στις επιχειρήσεις. Από καθυστερήσεις στις πληρωμές αποδοχών προς ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς. Από την καθυστέρηση στην πληρωμή υπερωριών των ιατρών των δημοσίων νοσοκομείων. Από την μη πληρωμή του δημοσίου χρέους προς τους φαρμακοποιούς.

Τα τακτικά καθαρά έσοδα του κράτους αυξήθηκαν μόλις κατά 1.5% στο πρώτο τετράμηνο, έναντι προβλέψεως κατά 11,7%. Η απόκλιση είναι τρομακτική. Η υστέρηση εσόδων ξεπερνά το 1 δις ευρώ σε απόλυτους αριθμούς.

Το σεσηπός πασοκικό οικοδόμημα, απέδειξε το μίσος του στην υπόθεση Μαντέλη και στο ζήτημα του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διαστρεβλώνοντας το ζήτημα. Παρουσιάζουν ως δικαιολογία ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Παραγραφή σημαίνει ότι ο έχων έννομο συμφέρον αρνείται ή αδιαφορεί να εγείρει δίωξη. Ενώ ο δικός τους νόμος απαγορεύει την δίωξη των εγκλημάτων. Βαπτίζουν παραγραφή την ασυλία τους για κάθε έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.

Ήδη δόθηκε εντολή να σταματήσουν περαιτέρω διώξεις για οικονομικά σκάνδαλα και να μην κληθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Σημίτης και Καραμανλής με το πρόσχημα ότι έτσι ελλοχεύει κίνδυνος γενικής απαξιώσεως του πολιτικού συστήματος. Η συγκάλυψη εγκλημάτων βαπτίστηκε από το πασοκ «κίνδυνος γενικευμένης αποσταθεροποιήσεως».

Η μεγάλη προπαγανδιστική παγίδα που στήνει το πασοκ στους Έλληνες είναι η εσκεμμένη ταύτιση Ελληνικής κοινωνίας και ρωμέικου ψευδοκράτους. Εσκεμμένη ταύτιση Ελληνικού Έθνους και πασοκικής χούντας.

Μεταξύ ψευδοκράτους και Ελληνικής κοινωνίας, να χρεωκοπήσει το ψευδοκράτος. Μεταξύ πασοκικής χούντας και Ελληνικού Έθνους, να χρεωκοπήσει η πασοκική χούντα. Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται την λέξη χρεωκοπία όταν αφορά το ρωμέικο ψευδοκράτος. Αν χρεωκοπήσει το ψευδοκράτος υπάρχει σωτηρία. Το Ελληνικό Έθνος θα αποφύγει την χρεωκοπία μόνον αν αφανιστεί το πασοκ.

Το πρόβλημα είναι να μην επιτρέψουμε να συμβεί το αντίστροφο: να σωθεί το πασοκ αφανίζοντας την Ελλάδα.

Ίων

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα