:: ::

 
 
 

 

Η εξέγερση στις 23 Φεβρουαρίου είναι το τελετουργικό μυήσεως του Λαού στην Επανάσταση

 

Τα τελετουργικά μυήσεως των Αδελφοτήτων έχουν ως κύριο στάδιο τον όρκο πίστεως στην κοινή ιδέα.

Έφθασε η πολυπόθητη ώρα που οι Έλληνες θα δώσουν τον δικό τους όρκο πίστεως. Θα περάσουν με επιτυχία το δικό τους τελετουργικό μυήσεως λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός στις 23 Φεβρουαρίου.

Όταν οι Πρόγονοι δουν το πλήθος των Ελλήνων να εφορμά ακάθεκτο κατά των τυράννων, όταν ακούσουν το κέντρο των Αθηνών να σείεται από τις ιαχές των εξεγερμένων, το πνεύμα τους θα ζωντανέψει με την μορφή της Ελευθερίας.

Θα χυθεί αίμα στην γενική απεργία, λένε κάποιοι. Θα γίνουν έκτροπα, λένε κάποιοι άλλοι.

Το τελετουργικό μυήσεως στην Επανάσταση ουδέποτε ήταν αναίμακτο, λένε οι αραβικοί λαοί.

Ελευθερία και φόβος δεν συνυπάρχουν. Η Ελευθερία απαιτεί θυσίες. Τόλμη και αρετή, όπως γράφει ο Κάλβος.

Αρκετοί ρωτούν, «και μετά την εξέγερση, τί;». Οι Έλληνες στο θρήσκευμα ξέρουν τί πρέπει να ακολουθήσει. Συντακτική Εθνοσυνέλευση, έκδοση εθνικού νομίσματος, οργάνωση πολιτοφυλακών, λαϊκά δικαστήρια, εκκλησίες του Δήμου σε όλη την Ελλάδα, επανελλήνιση των σχολείων και των πανεπιστημίων, πάταξη της φορολογίας, ανάκτηση της Εθνικής ανεξαρτησίας – έξοδος από την Ε.Ε, ακύρωση του Μνημονίου, διαγραφή του πλασματικού δημοσίου χρέους, είναι μερικά από τα επαναστατικά διατάγματα που θα υπογραφούν άμεσα.

Η κατοχική συμμορία δεν στηρίζεται στην λαϊκή βούληση. Στηρίζεται στην εξαπάτηση, στην βία και στον εθισμό των μαζών σε υποταγή. Αλλά οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον να αγνοούν τις διεθνείς εξελίξεις στον Αραβικό κόσμο.

Δεν μπορούν να αγνοήσουν την αλαζονική ατιμωρησία των κατακτητών και τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού. Η κατοχική συμμορία έδειξε πλήρη περιφρόνηση στην λαϊκή εντολή. Επομένως δεν δικαιούται υπακοή ή στήριξη. Η συμπεριφορά της κατοχικής συμμορίας μετατρέπει την εξέγερση εναντίον της με κάθε μέσο σε πατριωτικό και ανθρωπιστικό καθήκον.

Οι Έλληνες έχουν καθήκον να διαρρήξουν κάθε σχέση υπακοής προς το καθεστώς του Τζέφρυ Παπανδρέου. Καμμία υπακοή στην αστυνομία του Τζέφρυ Παπανδρέου. Δεν είναι αστυνομία που υπακούει στο σύνταγμα της Ελλάδος, στον Λαό, στο Έθνος. Είναι προσωπική αστυνομία του Τζέφρυ. Βιαιοπραγεί εναντίον οιουδήποτε αντιστέκεται ηρωικώς στην κατοχική συμμορία.

Η επικείμενη εξέγερση ως θείο δώρο έρχεται να θεραπεύσει την τραυματισμένη συνείδηση των Ελλήνων. Θα εξυψώσει την αυτοπεποίθησή τους. Μέσα από τις ηρωικές συγκρούσεις με την κατοχική συμμορία οι Έλληνες θα συνειδητοποιήσουν την τρομακτική τους δύναμη.

Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα ο διαχωρισμός διαδηλώσεις βίας ή μη-βίας είναι παραπλανητικός. Ο Παπανδρέου χρησιμοποιεί μόνον την βία εναντίον μας. Δεν αφήνει περιθώρια ειρηνικής διευθετήσεως της κρίσεως. Διεξάγει γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Λαού, με οικονομικά και πολιτικά μέσα. Θα βάζει στην φυλακή πολίτες για 1 ευρώ χρέος στην εφορία.

Ο αληθινός διαχωρισμός είναι ή ο Παπανδρέου θα επιβιώσει ή ο Ελληνικός Λαός. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Ελληνική Θρησκεία -  Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

10 Λήγοντος μηνός Ανθεστηριώνος, έτους 2787 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)