:: ::

 
 
 

 

Πόσους Έλληνες εκπροσωπεί η μισελληνική εκκλησία των ναζωραίων;

 

Στην πρόταση νόμου που κατέθεσε στην βουλή ο Συνασπισμός, το ΚΚΕ, η Επιτροπή για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και στήριξαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Στ, Μάνος και Α. Ανδριανόπουλος, η ιερά σύνοδος των κατακτητών ναζωραίων απάντησε με πρόσκληση σε δημοψήφισμα.

Ο ισχυρισμός τους βασίστηκε στο σαθρό επιχείρημα ότι η κατακτητική αίρεση των ναζωραίων εκπροσωπεί το 97% του Ελληνικού Λαού.

Δεν γνωρίζουμε τον αντίκτυπο του επιχειρήματος στα κόμματα της βουλής του νεοβυζαντινού κράτους που ατυχώς συνιστά την παρουσία μίας θεοκρατικής ανατολής σε ευρωπαϊκό έδαφος. Γνωρίζουμε όμως ότι οι ευρωπαίοι μουλάδες της ορθοδοξίας, στηρίζονται στον αριθμό των νηπίων που βαπτίζουν υποχρεωτικώς στο ορθόδοξο δόγμα, στον αριθμό των μικρών παιδιών που καταδυναστεύονται από τον  προσηλυτισμό που ασκούν τα κατηχητικά, στην υποχρεωτική χριστιανική κατήχηση στα σχολεία, και στους γέρους και γριές που ζητιανεύουν μία θέση στον παράδεισο, διαποτισμένοι από τα φοβικά σύνδρομα που εμφύτευσαν οι ναζωραίοι δυνάστες στα παιδικά τους χρόνια.

Η αριθμητική δύναμη των ναζωραίων σήμερα δεν ξεπερνά το 25% των κατοίκων της Ελλάδος. Αυτό ξεκαθαρίστηκε στο θέμα των ταυτοτήτων. Μετά τις μεγαλειώδεις λαοσυνάξεις του κου Παρασκευαΐδη, τις πομπώδεις κουστωδίες, τις βαρύγδουπες εξαγγελίες, την ανύψωση λαβάρων, τις απειλές μαζί με την εκστρατεία των  ρασοφόρων σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, δεν κατάφερε παρά να συλλέξει δύο εκατομμύρια τριακόσιες χιλιάδες υπογραφές.

Ακόμα πανελλήνιες έρευνες που έγιναν για την θρησκευτικότητα των Ελλήνων, επιβεβαίωσαν αυτό το ποσοστό του 25% επί του συνόλου των κατοίκων αυτής της χώρας.

Οι ναζωραίοι κατακτητές αναλογικώς έχουν σήμερα μόνο έναν ναζωραίο πιστό σε κάθε οικογένεια, συνήθως μια γιαγιά, ή την μητέρα του σπιτιού και κάποιες φορές έναν γέρο ή έναν νέο προσήλυτο, προϊόν της υποχρεωτικής σχολικής κατηχήσεως. Οι ναζωραίοι κατακτητές γνωρίζουν ότι αυτοί ασκούν επιρροή και σε άλλα μέλη της οικογενείας και ευελπιστούν σε αλλοίωση του ποσοστού τους.

Η αλήθεια όπως πάντα θα τους διαψεύδει.

Η συλλογή υπογραφών απέδειξε ότι οι ναζωραίοι είναι τουλάχιστον κατά ένα πέμπτο λιγότεροι από τον αριθμό των υπογραφών που συνέλεξαν, αφού η συλλογή έγινε με τους ναζωραίους στην πόρτα του σπιτιού και τον ναζωραίο πιστό να εκβιάζει και τα άλλα μέλη της οικογενείας να υπογράψουν.

Ένας γονέας σαφώς διατηρεί ένα ποσοστό εξουσίας στην οικογένειά του και με την παρουσία του ρασοφόρου στην πόρτα αυτή αυτομάτως ενισχύεται. Αντιθέτως ο χαρακτήρας ενός δημοψηφίσματος είναι διαφορετικός. Δεν είναι συλλογή υπογραφών για να κινητοποιήσουν οι ναζωραίοι πιστοί τα μέλη της οικογενείας τους με απειλές και εκφοβισμούς. Όλοι καλούνται να ψηφίσουν υπέρ ή κατά σε μία αυστηρώς μυστική ψηφοφορία.

Εμείς οι υπόδουλοι Έλληνες θρησκευτές συντασσόμαστε στο αίτημα  των κατακτητών μας για δημοψήφισμα και τους καλούμε να μετρηθούν. Επιτέλους να δούμε πόσους ναζωραίους φιλοξενεί καταχρηστικά ο Ιερός αυτός Τόπος των Ελεύθερων Προγόνων μας.

Για ποιά μειοψηφία τόσους αιώνες υπέφερε το σύνολο του Ελληνικού Λαού, για πόσους ναζωραίους τόσες δεκαετίες έκαναν υποχωρήσεις τα πολιτικά κόμματα, για πόσους πιστούς επιτέλους η εκκλησία των ναζωραίων μελανοχιτώνων εισπράττει σημαντικό μέρος των φόρων που μας επιβάλουν οι κυβερνήσεις, πόσους τελικά πληρώνουμε με τα λεφτά μας;

Ας μετρηθούνε λοιπόν!

Εμείς οι Έλληνες κάτω από καθεστώς θρησκευτικών διώξεων, θρησκευτικής μισαλλοδοξίας, και της ιστορικής αγνοίας που μας υποχρέωσαν οι ναζωραίοι ήδη αριθμούμε 500.000, και αυτό το λένε επίσημες πηγές όπως προσφάτως η εφημερίδα «τα Νέα» και όχι εμείς, και όλα αυτά χωρίς επίσημο Ιερατείο, Θεολογικές σχολές, Ναούς και δική μας Παιδεία για 1.700 χρόνια.

Μετρηθείτε λοιπόν ναζωραίοι και μην μας απειλείτε. Δεν εκπροσωπείτε κανέναν παρά την μισελληνική ιουδαιο-χριστιανική νόσο που κουβαλάτε και μολύνετε όσους σας πλησιάζουν και τα οικονομικά συμφέροντα 35.000 ρασοφόρων κληρικών και μοναχών κηφήνων που μαγαρίζουν την Ελληνική Γη.

Θα έρθει η ποθητή ανατολή του Ηλίου που σύσσωμος ο πικραμένος Λαός μας θα γελάσει και η χαρά που του στερήσατε θα επιστρέψει και σε αυτόν τον τόπο των Ηρώων και των Αθανάτων Πατρώων Θεών και Μητρώων Θεαινών.

 

Δέξιππος

5η Μεσούντος μηνός Ποσειδεώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα         

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα