:: ::

 
 
 

                     

                                Εκάς οι βέβηλοι, Εκάς οι χριστιανοί

 

Οι χριστιανοί ποτέ τους δεν ήταν Έλληνες. Εάν ήταν θα μπορούσαν να ομιλούν την Ελληνική γλώσσα και όχι ένα φτηνό κακέκτυπό της, τόσο περιωρισμένο σε έννοιες, ανάλογο με την ψυχική τους πενία.

Οι χριστιανοί ποτέ τους δεν ήταν Έλληνες. Εάν ήταν, θα γνώριζαν ότι είναι αισχρό να φέρει κάποιος ένα όνομα και όχι τις ιδιότητες τους. Εάν ήταν Έλληνες θα γνώριζαν με ποιό τρόπο οι Θεοί και οι Αλάστωρες Δαίμονες τιμωρούν τους αισχρούς.

Οι χριστιανοί ποτέ τους δεν ήταν Έλληνες. Εάν ήταν, θα γνώριζαν τί εστί μίασμα και ποιές πράξεις το φέρουν, αποφεύγοντάς τες με κάθε τρόπο.

Οι χριστιανοί είναι χριστιανοί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βρισιά από αυτό, δεν υπάρχει αισχρότερος χαρακτηρισμός, βαρύτερο μίασμα, σκληρότερη τιμωρία.

Οι χριστιανοί είναι αισχροί, χωμόπλαστα υπανθρωπάκια που αναιδέστατα και άμυαλα τολμούν να ισχυριστούν ότι μπορούν να σηκώσουν τον Αείφωτο Ελληνικό Πυρσό. Και δεν γνωρίζουν ότι θα τους κάψει ολοσχερώς την στιγμή που θα αποτολμήσουν να απλώσουν το χέρι τους.

Οι χριστιανοί είναι μιασμένοι και μιαροί. Και κλείνουν τα αυτιά τους εθελοτυφλώντας μπροστά στο βαρύτατο μίασμά τους, που θα τους πνίξει όλους στο αίμα τους. Όσο και να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά, το μίασμα δεν φεύγει. Πολλαπλασιάζεται μέρα με την μέρα, λεπτό προς λεπτό. Το Ορθόδοξο Κτήνος πεθαίνει όλο και γρηγορότερα, όλο και πιο βασανιστικά. Μαζί του υποφέρουν οι μιαροί χριστιανοί εγκληματίες που το στήριξαν.

Οι χριστιανοί είναι υβριστές. Και όπου υπάρχει Ύβρις έρχεται η Θεά Νέμεσις, με το τρομερό κι αμείλικτο σπαθί της. Ψυχές και σώματα υβριστών διαλύονται οριστικά και τελειωτικά και δε μένει τίποτε από δαύτους, ούτε καν λίγη αστρική σκόνη...

Το Ορθόδοξο Κτήνος ψυχορραγεί. Όσο και αν οι ρασοφόροι του επιδίδονται σε τελετές μαγγανείας για να ρουφήξουν αγνές ψυχές και να συντηρηθούν έτσι λίγο περισσότερο, τόσο τους πλησιάζει η σπάθα της Θεάς Νεμέσεως. Όσο κι αν επιδίδονται σε τελετές υποδούλωσης ανυποψίαστων νεογνών, τόσο βαρύτερα και σκληρότερα τους δικάζει η Θεά Δίκη. Όσο κι αν επιδίδονται σύσσωμοι σε τελετές κατάρων και αναθεμάτων ενάντια σε Έλληνες, τόσο περισσότερο τους πλησιάζει η οργή των Θεών.

Το Ορθόδοξο Κτήνος έτοιμο να διαλυθεί, μέρα με την μέρα αποσυντίθεται όλο  και περισσότερο, μαζί του και όλοι οι αναιδείς χριστιανοί εγκληματίες που το στήριξαν.

Κανείς ας μην πλησιάζει πιά τους χριστιανούς. Κανείς ας μην τους μιλά, ας μην τους αγγίζει, ας μην τους συναναστρέφεται. Οι χριστιανοί Απόκληροι είναι μιασμένοι που πρέπει να μένουν ανέγγιχτοι, από οποιονδήποτε θέλει να παραμείνει υγιής.

Εάν κάποιος καλοπροαίρετος Εθνικός κάνει το λάθος να τους πλησιάσει, οφείλει να τελέσει αμέσως τους κατάλληλους καθαρμούς, σύμφωνα με τις Αρχές της Ελληνικής Θρησκείας.

Εάν κάποιος Εθνικός ξεγελαστεί από ψευδώς μασκαρεμένη σε ανεκτικότητα, πλάνη, και συμπαραταχθεί με αυτούς, θα μιανθεί. Και θα πάψει αυτομάτως να λογίζεται για Εθνικός. Το μίασμα των χριστιανών θα τον μολύνει και αυτόν.

Οι χριστιανοί πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν μολυσμένοι από θανατηφόρο ψυχοφθόρο ιό. Χωρίς οίκτο πρέπει να τους αποπέμψουμε από κάθε επίπεδο, από κάθε πολιτεία, από κάθε εκδήλωση της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωής. Κι αν αυτό φαίνεται σκληρό στους μαλθακούς, ας μάθουν ότι οι Θεοί μερίμνησαν ακόμη και για τους χριστιανούς και πρόσφεραν τον δρόμο της σωτηρίας σε αυτούς.

Όσοι χριστιανοί σήμερα βρίσκονται σε αυτόν τον Ιερό Τόπο, είναι τέκνα της αναίδειας, χωμόπλαστα μιάσματα που αρνήθηκαν να σωθούν, όταν οι Θεοί τους το πρόσφεραν. Όλοι τους αρνήθηκαν να δεχθούν την σωτηρία των Θεών. Όλοι τους προτίμησαν την αναίδεια, το έγκλημα, το μίασμα, την αδικία. Οι άδικοι και οι εγκληματίες πάντοτε τιμωρούνται.

Σκληρή είναι η τιμωρία των Θεών για αυτούς τους χριστιανούς.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΕΚΑΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Αστερία

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα