:: ::

 
 
 

 

   Νέα από όλο τον κόσμο για τον Ιερό Αγώνα κατά του χριστιανισμού και τις νίκες των συμπολεμιστών μας 

 

Η διεθνής κοινότητα δίνει Ιερό Αγώνα υπέρ του Πολιτισμού και καταδικάζει την τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων λαμβάνουσα τα κατάλληλα μέτρα για να την πατάξει αμείλικτα. Σε όλες τις χώρες του κόσμου οι λαοί αποτίνουν φόρο τιμής στην Δικαιοσύνη και στους δολοφονημένους Προγόνους των από την τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων. Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων και ο διεθνής τύπος συνεχώς αναμεταδίδει τις νίκες κατά της χριστιανικής τρομοκρατίας:

 

Σομαλία: Ο λαός υποστηρίζει το γκρέμισμα των χριστιανικών πορνείων

 Ο λαός της Σομαλίας αγκάλιασε την απόφαση της κυβερνήσεως να γκρεμίσει τις χριστιανικές «εκκλησίες» στην βόρεια Σομαλία σε μία προσπάθεια να σταματήσει η ηθικός εκμαυλισμός του λαού και να επανέλθει η ηθική και αγάπη στον λαό.

Ένας εκπρόσωπος των χριστιανοσυμμοριτών NORCEF απείλησε τον λαό της Σομαλίας ότι δεν θα ανεχθεί άλλο το γκρέμισμα των πορνείων τους καθώς και την κυβέρνηση επειδή υποστηρίζει το πρόγραμμα αποχριστιανοποιήσεως της χώρας.

Πάντως ο εκπρόσωπος της χριστιανικής συμμορίας NORCEF Αdamu Baikie παραδέχτηκε ότι πολύς κόσμος ήτο εξωργισμένος διότι οι «εκκλησίες» είχαν κτισθεί πάνω σε παραδοσιακούς βωμούς και πάνω σε εδάφη που επροορίζοντο για κατασκευή κατοικιών.

 

 Παπούα: Χριστιανικές «εκκλησίες» καίγονται στην πυρά, δύο ναζωραίοι «ιεραπόστολοι» σκοτώθηκαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές

 Η Παπούα είναι μία πρώην ολλανδική αποικία με Μαλαισιανούς κατοίκους στο δυτικό κομμάτι του νησιού της Νέας Γουϊνέας. Σήμερα παρά τις φοβερές σφαγές της αιρέσεως των ναζωραίων λιγώτερο από το 5% των ιθαγενών Παπούα είναι ναζωραίοι. Τον Δεκέμβριο του «2001» ο πρόεδρος της Ινδονησίας Μεγκαβάτι Σουκαρνοπούτρι υπέγραψε νόμο που αυτονομεί την περιοχή. Το Μέτωπο των Ελευθέρων Παπούα, όπως αποκαλείται, συνεχίζει τον ένοπλο Ιερό Αγώνα που έχει αναλάβει κατά των χριστιανικών συμμοριών που θέλουν να επωφεληθούν της αυτονομίας και λυμαίνονται την περιοχή. Σε συνεργασία με τις αρχές της Ινδονησίας καταδιώκουν συνεχώς τους ναζωραίους σαμποτέρ της αυτονομίας.

Το πρόβλημα είναι ότι μετά την αποχώρηση των Ινδονησιακών αρχών ασφαλείας οι χριστιανικές συμμορίες που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από την διεθνή χριστιανική τρομοκρατία θα προσπαθήσουν να πάρουν τον έλεγχο του νησιού επιβάλλοντας την γνωστή σε όλους αιμοσταγή χριστιανική δικτατορία τους. Οι ιθαγενείς φοβούνται ότι οι συμμορίες των ναζωραίων θα εξαπολύσουν νέο κύμα βίας κατά του λαού που θέλει να λατρεύει τους Θεούς των Προγόνων τους και να διατηρήσουν την Εθνική τους Παράδοση. Άλλωστε οι επικεφαλής των χριστιανικών συμμοριών έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι θεωρούν την Νέα Γουϊνέα χριστιανικό έδαφος.

Σε μία προσπάθεια να ξεκινήσει νέος κύκλος αίματος στις 4 Απριλίου «2003», δεκαπέντε ναζωραίοι εισέβαλαν σε στρατιωτική αποθήκη στην Βαμένα της Παπούα σκοτώνοντας τρείς Παπούα και κλέβοντας 29 τουφέκια. Οι νεοσυσταθείσες αρχές των ιθαγενών Παπούα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό που κατέληξε στην σύλληψη εννέα δραστών, στην εύρεση δεκαεννέα τουφεκιών και στον θάνατο δύο ναζωραίων «ιεραποστόλων» μετά από αιματηρή συμπλοκή.

Πέντε στρατιώτες των Παπούα σκοτώθηκαν στις μάχες. Έντεκα χριστιανικές «εκκλησίες» γκρεμίστηκαν με διαταγή των ιθαγενών Παπούα σε αντίποινα για την τρομοκρατική επίθεση. Οι δύο ναζωραίοι «ιεραπόστολοι» που σκοτώθηκαν στην επίθεση βασάνιζαν με φρικτά βασανιστήρια τους ιθαγενείς για να εγκαταλείψουν την Θρησκεία των Προγόνων τους, τρομοκρατώντας πολλούς χωρικούς, γυναίκες και μικρά παιδιά.

Σε δύο χωριά γύρω από την Βαμένα οι χριστιανικές συμμορίες έκαψαν ζώα, σχολεία, καθώς και ένα κέντρο υγείας. Το Μέτωπο των Ελευθέρων Παπούα δήλωσε ότι όσο καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα στο νησί τους από τους ναζωραίους εισβολείς τόσο η αντίσταση θα μεγαλώνει και η δικαιοσύνη θα θριαμβεύει.

 

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα χαιρετίζει τον Ιερό Αγώνα των ιθαγενών Παπούα και καλεί τους Έλληνες να προσευχηθούν για τους ιθαγενείς Παπούα που αγωνίζονται για την Ελευθερία, την Πατρίδα και την Παράδοσή τους. Η φωνή των Παπούα που δίνουν Ιερό και αιματηρό Αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργανώσεως των ναζωραίων πρέπει να ακουστεί από την διεθνή κοινότητα. 

 

 Νιγηρία: Είκοσι χριστιανικές εκκλησίες κατεδαφίστηκαν για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος

 Τον Ιούλιο, στο Κανό της Νιγηρίας, άλλα είκοσι χριστιανικά εκμαυλιστήρια κατεδαφίστηκαν για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι οι είκοσι χριστιανικές «εκκλησίες» απέτυχαν να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του νόμου για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο πάστορας Γαβριήλ Όζο επικεφαλής της χριστιανικής «ιεραποστολής» στο Κανό, διαμαρτυρήθηκε διότι όπως ισχυρίστηκε οι «εκκλησίες» βρισκόντουσαν εκεί για πάνω από 30 χρόνια. Και συγχρόνως εξέφρασε την ανησυχία ότι οι Αρχές θα προχωρήσουν στην κατεδάφιση και άλλων «εκκλησιών».

Όμως ο Αλχάζι Ραμπιού Μπίσχι, εκπρόσωπος της υπηρεσίας περιβαλλοντολογικού σχεδιασμού δήλωσε ότι οι κατεδαφίσεις δεν έγιναν για να καταδιώξουν τους χριστιανούς αλλά για να αποστειρώσουν το περιβάλλον. Αυτό γίνεται, συνέχισε ο κύριος Μπίσχι, σε όλες τις περιπτώσεις που παράνομα κτίρια δεν τηρούν τις προϋποθέσεις Δημοσίας Υγιεινής.

Ο πάστορας Όζο διαφώνησε λέγων ότι πρόκειται για καταδίωξη των χριστιανών και δεν τίθεται ζήτημα Δημόσιας Υγείας. Δήλωσε ότι αν κάποιες «εκκλησίες» δεν τηρούν τις προδιαγραφές υγείας όπως τις ορίζει η υπηρεσία περιβαλλοντολογικού σχεδιασμού είναι γιατί δεν τις βοηθούν οι Αρχές με το να τις χαρακτηρίζει παράνομες κατασκευές.

 

Κένυα: Δύο χριστιανικές «εκκλησίες» κάηκαν στην βορειοανατολική Κένυα

Οι χριστιανοί θεωρούν ως υπευθύνους τους Κενυάτες αλλά οι αρχές δεν προχώρησαν σε συλλήψεις. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι συνθήματα όπως «θάνατος στους χριστιανούς» γράφτηκαν πάνω στα ερείπια των κατεστραμμένων εκμαυλιστηρίων.

Οι ηγέτες των Κενυατών προσπαθούν να κατευνάσουν τον πληθυσμό λέγοντες ότι οι χριστιανοί θα φύγουν σε λίγο καιρό και γι’ αυτό να παραμείνουν ήρεμοι. Οι χριστιανοί «ιεραπόστολοι» καταδίκασαν την επίθεση κατά των «εκκλησιών».

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την δύσκολη σχέση μεταξύ του Πολιτισμένου Κόσμου και των χριστιανών, με το να προχωρούν σε πράξεις βίας.

Όμως η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα θρησκευτικών διαφορών επειδή κάποιοι έκαψαν δύο χριστιανικές «εκκλησίες». Αυτές οι «εκκλησίες» υπήρχαν εδώ για πέντε χρόνια και είχαν υποστεί πάνω από 30 εμπρηστικές επιθέσεις. Η τελευταία επίθεση ήταν συνηθισμένη και αναμενόμενη δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τ. Σχίλε, κάτι που δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα εφόσον δεν υπάρχουν θρησκευτικές διαφορές.

 

  Ινδία: Η καταδίωξη της τρομοκρατικής αιρέσεως των ναζωραίων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

 Η κυβέρνηση του Δελχί την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να αφαιρέσει τις χριστιανικές «εκκλησίες» από την λίστα των τόπων λατρείας διότι ο χριστιανισμός, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της κυβερνήσεως, πληγώνει τα πατριωτικά αισθήματα των Ινδουϊστών και απειλεί την εθνική τους ταυτότητα.

Τα τελευταία χρόνια η Ινδία ενεργοποιημένη από τον χριστιανικό κίνδυνο καταδιώκει όλες τις χριστιανικές «ιεραποστολές». Οι πιό γενναίοι Ινδοί πατριώτες σκοτώνουν τους χριστιανούς «ιεραποστόλους».

Οι μάχες γίνονται σε τρία μέτωπα: Πρώτον άμεση καταδίωξη των παπάδων και των καλογριών, έχουν εκτελεστεί πάνω από ογδόντα χριστιανοί παπάδες. Δεύτερον οι Ινδοί διαλύουν όλες τις συγκεντρώσεις και λειτουργίες των χριστιανών. Τρίτον, οι Ινδοί κλείνουν όλα τα χριστιανικά σχολεία, κολλέγια, «εκκλησίες» και ιδρύματα.

Οι Αρχές απαλλοτρίωσαν την γή σε 120 περιπτώσεις πάνω στην οποία είχαν κτισθεί χριστιανικές «εκκλησίες» και κατεδάφισαν τα κτίρια.

Αλλά ούτε και ο απλός κόσμος μένει απαθής στις προσπάθειες των Αρχών. Οι επιθέσεις των απλών Ινδών στην Γκουζαράτ γίνονται με ιλιγγιώδη συχνότητα. Στις 2 Μαρτίου αυτού του έτους έγινε συνέδριο «ιεραποστόλων» στο χωριό Πάντρα της Μπαρόντα. Εκεί τους αναχαίτισαν νεαροί Ινδοί φωνάζοντας συνθήματα «έξω οι φονιάδες». Έβαλαν φωτιά και έκαψαν τον χώρο του συνεδρίου. Επίσης οι νεαροί Ινδοί έσπασαν όλες τις αποσκευές των χριστιανών και χειροδίκησαν κατά των «ιεραποστόλων». Το συνέδριο φυσικά διεκόπη.

Σε ένα άλλο συνέδριο που έγινε στις 15 Απριλίου και ενώ είχε κληθεί η αστυνομία για προστασία των χριστιανών, Ινδοί πατριώτες εισέβαλαν στον χώρο και το διέλυσαν. Στις 18 Απριλίου στο χωριό Ναρόντα οι κάτοικοι κατεδάφισαν μία χριστιανική «εκκλησία» διότι δεν είχε άδεια λειτουργίας επί Ινδικού εδάφους.

Στην Μαχαράστρα έχει ξεκινήσει εκστρατεία για την εκδίωξη όσων διαδίδουν την θανατηφόρο χριστιανική ιδεολογία. Ο λαός επιτέθηκε εναντίον ενός χριστιανικού ιδρύματος που διέδιδε την ιδεολογία του αντί μερίδων φαγητού. Οι Αρχές το έκλεισαν με την κατηγορία ότι προσηλύτιζε Ινδούς στον χριστιανισμό.

Μία από τις πιό γενναίες μάχες έγινε στην Βομβάη τον περασμένο Ιούνιο. Μία χριστιανική «εκκλησία» ισοπεδώθηκε τελείως από Ινδές μητέρες μαζί με τα μικρά παιδιά τους αφού πρώτα έκαψαν το εκμαυλιστήριο για εξαγνισμό.

Οι συνεχιζόμενες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους χριστιανούς εισβολείς οι οποίοι χαρακτήρισαν τις εκκαθαριστικές ενέργειες ως ενέργειες κατά των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τους.

Στην περιοχή της Ραζαστάν ο Απελευθερωτικός Αγών είναι πιό συστηματικός: Τυπώνονται προκηρύξεις που καλούν τον κόσμο να διώξει τους χριστιανούς από τα εδάφη τους διότι είναι ξένοι κατακτητές. Παρουσιάστηκε ένα χρονοδιάγραμμα που απαγορεύει όλες τις δραστηριότητες των χριστιανών καθώς και κατάσχεση όλης της περιουσίας των.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιερός Αγών που διεξάγουν οι Ινδοί δεν είναι σποραδικός και χωρίς οργάνωση. Αλλά συστηματοποιημένος και με ιδεολογικά κίνητρα. Υπάρχει σχέδιο εξοστρακισμού των χριστιανών εισβολέων κατηρτισμένο από Ινδούς Βραχμάνες. Ο Γκουρού Γκολβάλκαρ δήλωσε ότι όποιος δεν ακολουθεί την Ινδική Παράδοση και Θρησκεία είναι εχθρός και πρέπει να διωχθεί από την Ινδία.

Η ιδεολογία του Γκουρού Γκολβάλκαρ έχει διαποτίσει τον λαό και κυρίως την νεολαία που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή του Ιερού Αγώνος κατά των χριστιανών εισβολέων.

 

 Στείλτε μας νέα από όλο τον κόσμο για τον Ιερό Αγώνα που διεξάγεται σε όλα τα έθνη κατά των χριστιανών δολοφόνων.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα