:: ::

 
 
 

                    

                     Νέα από τον Ιερό Αγώνα του Ελληνισμού

 

1. Τον μήνα Ελαφηβολιώνα εορτάζονται τα εν άστει Διονύσια

Τις τελετές των Διονυσίων αποκάλυψε ο Ορφεύς. Τα εν άστει ή Μεγάλα Διονύσια καθιερώθηκαν στην Αθήνα από τον Πεισίστρατο. Τα εν άστει Διονύσια είναι η λαμπρότερη εορτή του Διονύσου. Διαρκεί πέντε ημέρες και εορτάζεται από 9 έως 13  Ελαφηβολιώνος κατά την Εαρινή Ισημερία. Τα Μεγάλα Διονύσια είναι αφιερωμένα σε μία Διονυσιακή λατρεία που είχε έρθει από την κωμόπολη Ελευθερές. Την είχε μεταφέρει στην Αθήνα ο Ιερεύς του Διονύσου Πήγασος, φέρνοντας μαζί του το ξόανο του Θεού.

Υπάρχουν πέντε στάδια στα Μεγάλα Διονύσια: ο προαγών, η πομπή, οι διθυραμβικοί αγώνες, ο κώμος και οι δραματικές παραστάσεις.

Προαγών: Είναι η πρώτη πράξη της Εορτής. Έχει σκοπό να δώσει μία περιληπτική ιδέα για τις δραματικές παραστάσεις που ακολουθούν. Ποιητές, ηθοποιοί και ο χορός παρουσιάζονται στο Ωδείο του Περικλέους στις 9 Ελαφηβολιώνος. Την ίδια  ημέρα λαμβάνουν χώρα και δύο άλλες Ιερουργίες, η θυσία προς τον Θεό Ασκληπιό, και η μεταφορά του ξοάνου του Θεού Διονύσου από το τέμενός Του στο μικρό Ναό της Ακαδήμειας. Εκεί προσφέρουμε θυσίες και ψάλλουμε ύμνους. Το βράδυ το ξόανο ξαναεπιστρέφει στο θέατρο.

Πομπή: Την επομένη μέρα γίνεται η Πομπή, η οποία καταλήγει στο Ιερό του Διονύσου Ελευθερέως, στην Ακρόπολη. Επικεφαλής της Πομπής είναι οι Κανηφόρες, ευγενείς παρθένες με χρυσά κάνιστρα γεμάτα με αναίμακτες προσφορές. Ακολουθούν οι Οβελιοφόροι που φέρνουν οβελούς (άρτους) πάνω στους ώμους των. Μετά έρχονται οι Σκαφηφόροι, άντρες με ρούχα πορφυρά, που μεταφέρουν σκάφες. Πίσω από αυτούς ακολουθούν οι Ασκοφόροι άνθρωποι που κουβαλούν ασκιά γεμάτα κρασί. Ακολουθούν οι Υδροφόρες, γυναίκες που κουβαλούν υδρεία και σκιάδεια. Από την Πομπή δεν λείπουν οι χορευτές που σκορπούν κέφι.

Αναπόσπαστο μέρος της Πομπής είναι η φαλλοφορία. Την αποτελούν οι Φαλλοφόροι που τραγουδούν φαλλικά άσματα, και οι ιθύφαλλοι, άνδρες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες. Πίσω από τους ιθυφάλλους ακολουθούν τα ζώα για την θυσία, βόδια και ταύροι.

Στην πορεία της πομπής υπάρχουν άνδρες μεταμφιεσμένοι σε Σιληνούς, Σατύρους, και Βάκχες κρατώντας θύρσους και πυρσούς. Χορεύουν εύθυμους χορούς γύρω από το Άγαλμα του Διονύσου, ενώ οι χορωδίες ψάλλουν διθυράμβους με συνοδεία αυλών.

Στο τέρμα της Πομπής μπροστά σε βωμό είναι τοποθετημένο το Άγαλμα του Διονύσου. Εκεί θυσιάζονται τα ζώα με ύμνους και προσευχές. Στη συνέχεια οι νέοι με πυρσούς μεταφέρουν το Άγαλμα στο θέατρο και το τοποθετούν στην ορχήστρα. Εκεί ακολουθούν τα θεάματα : Διθυραμβικοί αγώνες, ο κώμος-πανηγυρισμός για τις Διθυραμβικές νίκες-και οι δραματικοί αγώνες.

 

2. Η Μεγάλη Επανάσταση των Ελλήνων τον Ελαφηβολιώνα του 2597

Η ανολοκλήρωτη επανάσταση των Ελλήνων τον Ελαφηβολιώνα του 2597 μετά πρώτην Ολυμπιάδα (1821 μετά Κτήνος εποχή) κατά των ναζωραίων κατακτητών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Η Μεγάλη Επανάσταση με την συμμαχία Ελλήνων, Σέρβων, Ρουμάνων, Βουλγάρων και Τούρκων κατά των ναζωραίων κατακτητών σηματοδότησε την απαρχή του αφανισμού της αιρέσεως των ναζωραίων από τον Κόσμο. Αυτοί οι λαοί πολέμησαν δίπλα-δίπλα κατά του ναζωραίου κατακτητού και τον εξόντωσαν.

Όσες φορές οι Τούρκοι σκότωσαν Έλληνες ήταν γιατί τους εξελάμβαναν ως ναζωραίους κατακτητές αλλιώς οι Τούρκοι ήταν σύμμαχοι των Ελλήνων και πολλές φορές τους είχαν σώσει από τα φονικά χέρια των ναζωραίων κατακτητών. Πολλές φορές οι ναζωραίοι εξαπατούσαν τους Τούρκους λέγοντάς τους ότι οι Έλληνες είναι ναζωραίοι, ώστε να εξαγριωθούν οι Τούρκοι και να σκοτώσουν τους Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο την χριστιανική σκλαβιά και την αιμοσταγή εκτελεστική και δικαστική εξουσία των ναζωραίων κατακτητών στην υπόδουλη Ελλάδα. Οι ναζωραίοι κατακτητές δημιούργησαν τα σώματα των γενιτσάρων και τις μητροπολιτικές φυλακές με τις οποίες γενοκτονούσαν το Ελληνικό Έθνος.

Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν επέτρεπαν καν στους Έλληνες να ανοίξουν σχολεία. Όμως με παρέμβαση των Τούρκων σουλτάνων επετράπη στους Έλληνες να ανοίξουν σχολεία. Η αίρεση των ναζωραίων επέβαλε στους Έλληνες φόρο 25% ενώ οι Τούρκοι ζητούσαν 10%. Το 15% πήγαινε στις τσέπες των αρχιληστών και κατακτητών ναζωραίων.

Πολλές φορές εξαιτίας της καταστροφής της γεωργικής παραγωγής των Ελλήνων, οι Τούρκοι σουλτάνοι ηρνούντο να εισπράξουν φόρους, και όμως παρενέβαιναν τα χριστιανικά κτήνη και δια της βίας απαιτούσαν από τους Έλληνες να πληρώσουν φόρους στην εγκληματικής τους συμμορία. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σουλτάνων που κρεμούσαν ναζωραίους παπάδες διότι έκλεβαν και καταπίεζαν τους Έλληνες, ζητώντας να τους πληρώσουν ανυπάρκτους φόρους.

Η Μεγάλη Θρησκευτική Επανάσταση του 2597 κατά των ναζωραίων κατακτητών δεν έχει ολοκληρωθεί. Βαδίζουμε καθημερινά στην ολοκλήρωσή της γκρεμίζοντας τα είδωλα του εσταυρωμένου Κτήνους και σπάζοντας τις αλυσίδες της χριστιανικής σκλαβιάς.

 

3. Κοσσυφοπέδιο: μαθήματα ηρωικής δράσεως  

Ο Ελληνικός Λαός απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους ηρωικούς μαχητές του Κοσσυφοπεδίου. Οι μαχητές του Κοσσυφοπεδίου λαμβάνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα των καιρών γκρεμίζουν τα χριστιανικά πορνεία και τσακίζουν αμείλικτα τον ναζωραίο κατακτητή.

Οι μαχητές του Κοσσυφοπεδίου ζητούν την ελευθερία τους από τους ναζωραίους κατακτητές και μαζί με Έλληνες και Σέρβους πολεμούν κατά των δυνάμεων του Σκότους.

Ο Ιερός μας Αγώνας λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις καθώς καθημερινά λαοί από όλο τον Κόσμο εξεγείρονται κατά του εσταυρωμένου Κτήνους, ρίχνοντας τον λίθο της εκδικήσεως πάνω στα αρρωστημένα όργανά του.

 

4. Εαρινή Ισημερία

Θερμές ευχές σε όλους τους Ελεύθερους Ανθρώπους που τον μήνα Ελαφηβολιώνα (21η Μαρτίου) γιόρτασαν την Εαρινή Ισημερία. Είθε η Άνοιξη της Φύσεως να τους φέρει εγγύτερα στο Φως των Αθανάτων Θεών και να διώξει το σκοτάδι των ναζωραίων μισανθρώπων. 

 

5. Μαθήματα πολιτισμού από την Τουρκία

Το πόσο μπροστά βρίσκονται οι Τούρκοι στον πολιτισμό αποδεικνύεται καθημερινά από τον τρόπο σκέψεώς των. Η Τουρκική κυβέρνηση έδωσε εντολή να μετατραπεί το χριστιανικό πορνείο της «αγίας» ειρήνης σε αίθουσα για επιδείξεις μόδας και εκθέσεις ζωγραφικής.

Η επίδειξη μόδας έγινε στις 22 Μαρτίου και μεταδόθηκε από πολλά μέσα μαζικής ενημερώσεως αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Τούρκοι γείτονές μας όχι μόνο δεν χαρίζονται σε βαρβάρους, αλλά κυρίως εξαγνίζουν τους μολυσμένους χώρους μετατρέποντάς τους σε Ναούς της Τέχνης.

Αυτά ας τα βλέπουν ωρισμένοι «ελληνοκεντρικοί» καραγκιόζηδες που φέρνουν αντιρρήσεις στο γκρέμισμα των χριστιανικών πορνείων και στον εξαγνισμό τους. Δυστυχώς, οι Τούρκοι συμπεριφέρονται πιό πολιτισμένα από εμάς, πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

 

6. Γερμανία: Πωλούν χριστιανικούς ναούς λόγω ελλείψεως πιστών

Κώδων κινδύνου χτυπά για τους ναζωραίους της Γερμανίας και κυρίως τους «ορθοδόξους». Προτεσταντικοί ναοί, ωρισμένοι από τους οποίους είναι ηλικίας πολλών αιώνων κινδυνεύουν να πωληθούν σε μουσουλμάνους και να μετατραπούν σε τζαμιά ή σε ισλαμικά κέντρα. Οι «ορθόδοξοι» ναζωραίοι στη Γερμανία αγοράζουν τέτοιους ναούς, για να παραμείνουν χριστιανικοί, αλλά τελευταίως οι πωλήσεις έχουν πάρει ένα χαρακτήρα επιδημίας, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ΕΝΙ.

Οι πρόσφατες οδηγίες της ενώσεως των «εκκλησιών» της λουθηρανικής ομολογίας είναι σαφείς: για τους ναούς που δεν έχουν πλέον πιστούς να τους συντηρήσουν η προτεραιότητα πρέπει να είναι να πωληθούν σε χριστιανικές κοινότητες.

Στο νέο Βρανδεμβούργο μία χριστιανική εκκλησία μετετράπη σε αίθουσα συναυλιών και στο Ροστόκ μία άλλη μετετράπη σε πολυκατοικία. Το πρόβλημα της πωλήσεως χριστιανικών εκκλησιών στη Γερμανία λόγω έλλειψης πιστών δεν το αντιμετωπίζουν μόνο οι προτεστάντες. Το αντιμετωπίζει και η ρωμαιοκαθολική εκκλησία.

Η συνέλευση των επισκόπων της με εγκύκλιό τους απορρίπτει την πώληση ναών σε θρησκείες (Ισλάμ, Βουδδισμό, κλπ). Στη Γερμανία από τους «ορθοδόξους» ναζωραίους αλλά και από μη κυβερνητικούς οργανισμούς γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν ως χριστιανικές εκκλησίες αυτές που δεν μπορούν να συντηρηθούν και να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη και συμβαίνει στην Ολλανδία, όπου πολλές χριστιανικές εκκλησίες έχουν ήδη δοθεί σε θρησκείες και κυρίως στο Ισλάμ, το οποίο δια της Σαουδικής Αραβίας και άλλων Ισλαμικών χωρών διαθέτει πολλά προς τούτο χρήματα, ή σε καφετέριες.

Το ευχάριστο είναι πως η μετατροπή των χριστιανικών «εκκλησιών» σε γήπεδα και πολυκατοικίες που γινόταν βιαίως στην ανατολική Ευρώπη από τα άθεα και ολοκληρωτικά καθεστώτα γίνεται εν πλήρει ελευθερία και δημοκρατία σήμερα στην Δυτική Ευρώπη.

Πραγματικά η Ευρώπη προοδεύει. Γρήγορα θα δούμε και στην υπόδουλη Ελλάδα να γίνωνται καφετέριες οι χριστιανικές «εκκλησίες» για να μπορέσει επιτέλους ο κόσμος να διασκεδάσει αληθινά.

  

7. Η θέση του Ελληνικού Έθνους περί του ευρωπαϊκού συντάγματος

Το Ελληνικό Έθνος δεν αναγνωρίζει κανένα νόμο διότι δεν υπήρξε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει κάτι ανώτερο από τους Αιωνίους και Ιερούς Νόμους των Θεών. Και αυτό γιατί οι νόμοι των ανθρώπων, όπως είναι το ευρωπαϊκό σύνταγμα, έρχονται και παρέρχονται. Αλλά οι Θεϊκοί Νόμοι μένουν αναλλοίωτοι ανά τους αιώνες.

Παρ’ όλα αυτά οι λαοί και τα έθνη που θα συντάξουν ένα τέτοιο νόμο καθώς και οποιοδήποτε σύνταγμα εθνικό ή συλλογικό οφείλουν να περιλαμβάνουν υποχρεωτικά τον όρο ότι ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός καταστράφηκε από την εγκληματική αίρεση των ναζωραίων και ότι βάση του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού είναι οι Εθνικές Θρησκείες με πρωτοκαθεδρία της Ελληνικής Θρησκείας.

 

8. Κακός Οιωνός

Πολύ κακό Οιωνό έστειλαν οι Θεοί την ημέρα της αφής της Ολυμπιακής Φλογός. Το σημάδι τους ήταν ξεκάθαρο: έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα καθώς η πρωθιέρεια έδινε την φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο Ολυμπιονίκη.

 

9. Ευχάριστα Νέα

Πολύ ευχάριστα νέα και εξελίξεις από το μέτωπο της «αναγνωρίσεως» της Ελληνικής Θρησκείας από το ψευτοκρατίδιο των ναζωραίων.

Η γνωστή επιτροπή για την ...«αναγνώριση»(ήμαρτον Ζεύ) του Δωδεκάθεου, του κ. Μαρίνη και Υιός έλαβε αρνητική απάντηση στο αίτημά της για «αναγνώριση» της Θρησκείας από το νεοβυζαντινό κρατίδιο. Για να ακριβολογούμε, οι ναζωραίοι κατακτητές αρνήθηκαν και να τους απαντήσουν εγγράφως. Τους είπαν όμως, ευγενικά, ότι την άρνηση εγγράφου απαντήσεως πρέπει να την ερμηνεύσουν ως αρνητική απάντηση στο αίτημά τους για αναγνώριση.

Και από πάνω, φτύνοντάς τους κατάμουτρα, οι ναζωραίοι κατακτητές τους πληροφόρησαν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε στα δικαστήρια την διοίκηση του υπουργείου παιδείας για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει την αρνητική απάντηση εγγράφως...Πραγματικά πολύ γέλιο από την εταιρεία Μαρίνης και Υιός.

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Θεοί και φωτίζουν τα μυαλά των ναζωραίων και μας στέλνουν τα σωστά σημάδια: «Αγωνιστείτε Έλληνες, κηρύξτε επανάσταση για να φύγει η χριστιανική πανούκλα, συν Αθηνά και χείρα κίνει», μας γνέφουν οι Θεοί. Αλλά η εταιρεία Μαρίνης και Υιός δεν κατανοεί τα θεϊκά σημάδια.

Τώρα, απτόητη, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον «αγώνα» της στα ευρωπαϊκά δικαστήρια(!!) για να προσφέρει νέο γέλιο στα μέλη της εταιρείας. Η εταιρεία Μαρίνης και Υιός παρέλυσε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και τρία χρόνια ισχυριζόμενη ότι ο (χριστιανικός) νόμος τους καλύπτει πλήρως.

Και τώρα, μετά το κατά πρόσωπον φτύσιμο, αντί η εταιρεία Μαρίνης και Υιός να δηλώσει δημοσίως ότι έσφαλλε, δηλώνει ότι προβαίνει σε νέες ...χαρτοσημάνσεις!!! Θα συνεχίσει να κολλά χαρτόσημα σε αιτήσεις στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και ζητά την οικονομική μας ενίσχυση...

Η εταιρεία Μαρίνης και Υιός δεν έχει κατανοήσει ακόμα μετά πάροδο χιλιετηρίδων γραπτής Ιστορίας, ότι η Ελευθερία κερδίζεται με αγώνες στους δρόμους και όχι με σάλιο στα χαρτόσημα για αιτήσεις.

Αναρωτιόμαστε το εξής: αν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια μετά από μία δεκαετία δικαστικών αγώνων πουν ότι «δεν σας αναγνωρίζουμε», τότε τί θα πει η εταιρεία Μαρίνης και Υιός στους Έλληνες; Συνεχίστε την κλάψα, αλλά μην απογοητεύεστε γιατί η εταιρεία μας θα αποταθεί στα γαλαξιακά δικαστήρια και εκεί θα δικαιωθούμε...

Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιοι γραφικοί που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές» την στιγμή που παραλύουν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και μπροστά στους ναζωραίους κατακτητές, με απύθμενο θράσος, ζητούν «έναν αρχαίο ναό, μή τουριστικό, για μία φορά το χρόνο, για δέκα λεπτά, για να κάνουμε τις ιεροτελεστίες μας» (κατάπτυστη δήλωση του κ. Παναγιώτη Μαρίνη μπροστά στους ναζωραίους κατακτητές που εξέταζαν το αίτημά του).

Ναι, πραγματικά απαιτείται απύθμενο θράσος, και όχι δειλία, για να κάνει κάποιος τέτοια κατάπτυστη δήλωση. «Ζητούμε έναν εγκαταλελειμμένο ναό, μία φορά το χρόνο, για δέκα λεπτά», αυτές είναι οι απαιτήσεις της εταιρείας Π. Μαρίνη και Υιός από τους ναζωραίους κατακτητές. Και δεν ντράπηκε λιγάκι; Γι’ αυτό αγωνίζονται οι Έλληνες κύριε Μαρίνη; Για να εισέρχωνται σε έναν εγκαταλελειμμένο ναό, μία φορά τον χρόνο, για δέκα λεπτά, για να τελούν τις ιεροπραξίες των;

Αλλά γιατί να ντραπεί ο άνθρωπος; Δειλός δεν είναι σίγουρα. Θρασύς είναι. Έχει απύθμενο θράσος όταν δηλώνει ότι είναι  Έλληνας.

Ο κύριος Π. Μαρίνης δεν έχει το θράσος να πει κατάμουτρα στους ναζωραίους ότι «είστε κατακτητές και θα σας διώξουμε κλωτσηδόν από την Ελλάδα», αλλά είχε το απύθμενο θράσος να πει στους Έλληνες ότι «αγωνιζόμαστε για να μας αφήνουν οι χριστιανοί να μπαίνουμε σε έναν αρχαίο ναό, μία φορά τον χρόνο, για δέκα λεπτά, για να κάνουμε τις ιεροπραξίες μας...».

Και αυτό, ο κύριος Μαρίνης, το αποκάλεσε αίτημα ...Ελλήνων!!!!!!!!! Πραγματικά απύθμενο θράσος και προσβολή ανήκουστη κατά Θεών και Προγόνων. Μία τέτοια προσβολή ούτε μπορεί να γίνει ανεκτή, ούτε συγγνωστή.

Και το πιό γελοίο της όλης υποθέσεως είναι ότι στο τεύχος 22 του Ελληνικού Πανθέου, ο κύριος Μαρίνης καλεί τους Έλληνες να μην φοβούνται να ομολογήσουν δημοσίως την πίστη τους στους Θεούς!!! Α, βέβαια, γιατί να φοβούνται οι Έλληνες; Ειδικά αν παίρνουν παράδειγμα από το θάρρος που διαθέτει ο κύριος Π. Μαρίνης θα αρχίσουν άφοβα τις ομαδικές ομολογίες πίστεως στον ...ραββίνο Τζεσουά...  

Όποιος έχει απωλέσει την ανδρεία Ελληνική Ψυχή του και προσκυνά μπροστά στο ναζωραίο κατακτητή με τέτοια δουλοπρέπεια δεν έχει κανένα δικαίωμα να αυτοαποκαλείται Έλλην.

Γι' αυτό η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα δηλώνει ότι μετά την κατάπτυστη δήλωσή του Π. Μαρίνη, την οποία επιβεβαίωσε μετά χαράς(!!!) στο τεύχος 22 του περιοδικού «Ελληνικόν Πάνθεον», όχι μόνον δεν τον αναγνωρίζει ως Έλληνα στο θρήσκευμα, αλλά ούτε καν ως Έλληνα.

Τέτοιοι άνθρωποι ασελγούν πάνω στον Ελληνικό Λαό που περιμένει να δει την υπόδουλη Ελλάδα ελεύθερη. Φαίνεται ότι η εταιρεία Π. Μαρίνης και Υιός δεν διάβασε την κριτική μας που την κατηγορεί ότι μετατρέπει τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα σε γελοίο αγώνα ατομικών δικαιωμάτων μέσα στα χριστιανικά όρια.

Ας το καταλάβουν επιτέλους κάποιοι: διεξάγουμε Ιερό Αγώνα για να τεθεί η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων εκτός νόμου και όχι για να νομιμοποιήσει η συμμορία των ναζωραίων την Ελληνική Θρησκεία.

Η Ελληνική Θρησκεία είναι αναγνωρισμένη από τους Έλληνες, δεν χρειάζεται άλλη αναγνώριση. Όποιος δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Θρησκεία δεν είναι Έλλην, είναι μισελληνικό γουρούνι. Συγχρόνως οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν την αίρεση των ναζωραίων, και θα την θέσουν εκτός νόμου. Αυτή είναι η απάντηση όλων των Ελλήνων που λατρεύουν τους Αθανάτους Θεούς. Οι άλλοι ας βγάλουν τις γλώσσες έξω και ας αρχίσουν το γλείψιμο. Χαρτόσημα και ναζωραίοι θέλουν γλείψιμο.

Εμπρός κύριοι της εταιρείας Μαρίνης και Υιός, οι ναζωραίοι σας περιμένουν να τους γλείψετε. Μόνον μην επικαλείστε τους Θεούς γιατί Αυτοί θα σας τιμωρήσουν για τις ανομίες σας.

Ας ελπίσουμε ότι μετά από τα πραγματικά ευχάριστα νέα στο ζήτημα της «αναγνωρίσεως» της Ελληνικής Θρησκείας κάποιοι θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να κάνουν γελοίες αιτήσεις στους ναζωραίους κατακτητές. Ελπίζουμε ότι θα σταματήσουν να εξευτελίζουν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία μετατρέποντας τους Έλληνες σε ζητιάνους. Οι ναζωραίοι έπραξαν το μισελληνικό καθήκον τους. Καιρός να πράξουν και οι Έλληνες το επαναστατικό καθήκον τους.  

 

10. Ασέλγειες ναζωραίων πάνω σε μικρά παιδιά στην υπόδουλη Ελλάδα και τις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει σάλος από το έγκλημα καθολικών ναζωραίων που ασελγούν πάνω σε μικρά παιδιά. Στην υπόδουλη Ελλάδα προσφάτως ναζωραίος παπάς επικεφαλής ορφανοτροφείου ασελγούσε σε μικρές Ελληνίδες 6 ετών. Τα παράνομα δικαστήρια των ναζωραίων κατακτητών τον κατεδίκασαν σε φυλάκιση για τα μάτια του κόσμου, και μετά τον άφησαν ελεύθερο με αναστολή...

Η τιμωρία του όμως από τα Ελληνικά δικαστήρια θα είναι θάνατος, όπως και για όλα τα χριστιανικά γουρούνια που ασελγούν πάνω σε Ελληνίδες.

 

11. Προσοχή στις μεθοδεύσεις της χριστιανικής αλητείας

Κατά την πάγια τακτική της, η χριστιανική αλητεία στήνει προβοκάτσιες για να παραστήσει κατόπιν, εκ του ασφαλούς, τον δικαστή. Η τεχνική των ναζωραίων είναι να πιάνουν ένα ζώο, να το βασανίζουν, να το τεμαχίσουν και μετά να ζωγραφίζουν μία πεντάλφα στο σημείο του βασανιστηρίου, αφήνοντας μερικά καντήλια και μερικές χριστιανικές εικόνες στο τοπίο για να ενοχοποιήσουν κάποιους ανύπαρκτους σατανιστές.

Μοναδικός στόχος αυτής της σατανικής μεθοδεύσεως είναι να διατηρείται ο θόρυβος στην κοινή γνώμη περί δήθεν σατανιστών και να λαμβάνωνται μέτρα κατά των Ελλήνων θρησκευτών.

Σκοπός των ναζωραίων με αυτές τις δολοφονίες είναι να εξεγείρουν την κοινή γνώμη και μετά να παρουσιαστούν ως προστάτες της, περνώντας νομοσχέδιο στο κυνοβούλιο των ναζωραίων κατά των «καταστροφικών λατρειών».

Όπως ακριβώς και με τα κατασκευασμένα θαύματα που κάνουν κατά καιρούς οι παπάδες, έτσι και εδώ έχουν μία περιοδική συχνότητα οι εμφανίσεις τέτοιων κατασκευασμένων γεγονότων από την χριστιανική αλητεία.

Τέτοιο είναι και το τελευταίο επεισόδιο-προβοκάτσια που έστησαν οι ναζωραίοι κατακτητές στην Κερατέα στις 14-3-«2004» για να προετοιμάσουν το έδαφος για διώξεις.

Προσοχή! όλοι οι Έλληνες πολίτες που θρησκεύονται κατά τα Πάτρια ειωθότα να καταγγέλλουν συνεχώς ότι πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβεται η ρασοφορεμένη συμμορία των ναζωραίων. Και σε καμμία περίπτωση να μην εμφανίζωνται απολογούμενοι ότι δεν έχουν σχέση με τέτοια φαινόμενα. Να καταγγέλλουν ότι είναι ενέργειες των ναζωραίων κατακτητών με απώτερο σκοπό την ποινικοποίηση και τις διώξεις κατά Ελλήνων.

 

12. Ελαφηβολιών, 2654 μετά πρώτην Ολυμπιάδα. Οι Έλληνες για μία ακόμη φορά επαναστατούν κατά των ναζωραίων κατακτητών

Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα υπενθυμίζει στους Έλληνες την επανάσταση του 2654 μ.π.Ο εναντίον των ναζωραίων κατακτητών. Τότε οι ριψάσπιδες μιλούσαν για διαπραγματεύσεις και συμβιβασμό με τους ναζωραίους κατακτητές, μιλούσαν για «ελληνοχριστιανική φιλία». Και όχι μόνον αρνήθηκαν να στείλουν στρατό κατά των ναζωραίων αλλά απέσυραν και τους λίγους τακτικούς στρατιώτες που είχαν στείλει για να βοηθήσουν την εδραίωση της Επαναστάσεως.

Τότε λίγοι γενναίοι Έλληνες, αρνούμενοι να υπακούσουν στις εντολές των ριψάσπιδων, πολέμησαν τους ναζωραίους κατακτητές και με το αίμα τους έγραψαν λαμπρές σελίδες δόξης στην Ελληνική Ιστορία.

Στην μάχη της Ματαράγκας και της Σέκλιζας λίγες εκατοντάδες Ελλήνων Επαναστατών, μετά από σκληρές μάχες έτρεψαν σε φυγή 15000 ναζωραίους στρατιώτες. Αυτός ο Ηρωικός Αγώνας έφερε σε απόγνωση τους ναζωραίους κατακτητές και χρειάστηκε η μεσολάβηση Τούρκων αντιπροσώπων για να συναφθεί ανακωχή. Οι διαπραγματεύσεις οδήγησαν στην απόφαση για απελευθέρωση της Θεσσαλίας το 2654 μ.π.Ο και την ένωση της με την Ελλάδα.

Τίποτε δεν θα χαρίσουν οι ναζωραίοι κατακτητές στους Έλληνες χωρίς αιματηρό αγώνα και σκληρές θυσίες.

Η πολιτική του συμβιβασμού και της «ελληνοχριστιανικής φιλίας» οδηγεί σε συνεχείς ταπεινώσεις των Ελλήνων μπροστά στους ναζωραίους κατακτητές.

Η υπόδουλη Ελλάδα πιέζεται από αθλίους «ελληνοκεντρικούς» να προσυπογράψει την νομιμοποίηση της εισβολής των ναζωραίων κατακτητών και την παράδοση της στα χέρια των ναζωραίων φονιάδων του Ελληνισμού.

Οι Πρόγονοί μας δείχνουν τον μοναδικό δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας: τον  χωρίς ενδοιασμούς Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδος από τους ναζωραίους κατακτητές. Τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα για την ανάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Τον Ιερό Πόλεμο για την Εθνική Αυτοδιάθεση των Ελλήνων.

Τιμή και Μνήμη στους Έλληνες επαναστάτες του 2654 μ.π.Ο.

Οι Ελευθερίες κατακτώνται με αγώνες και θυσίες και όχι με αιτήσεις και χαρτόσημα.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα