:: ::

 
 
 

 

Ειδήσεις περί του Ιερού Αγώνος κατά των ναζωραίων κατακτητών στην υπόδουλη Ελλάδα και τις χώρες ανά την Υφήλιο

  4η Ισταμένου μηνός Ποσειδεώνος

 27-11-«2003»

 1. Η προκλητική ενέργεια των ναζωραίων απέτυχε, ο Σιβυλλικός χρησμός εκπληρώθηκε, η αποκομιδή των σκουπιδιών επέτυχε

 Αποκομιδή σκουπιδιών στην Νέα Ρώμη μετετράπη σε πρόκληση από την ηγεσία των ναζωραίων κατακτητών. Στις 14-11-«2003», στην Νέα Ρώμη, οι Τουρκικές αρχές συνέλεξαν και πολτοποίησαν πολλά αντικείμενα της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων.

Τα μιαρά αντικείμενα βρισκόντουσαν σε αποθήκες του χριστιανικού πορνείου που οι ναζωραίοι εγκληματίες ονομάζουν «αγία σοφία». Κατεστράφησαν ολοσχερώς εικόνες δολοφόνων που οι ναζωραίοι αποκαλούν προκλητικώς «αγίους».

Επίσης αποτεφρώθηκαν σε ειδικό κλίβανο οστά δολοφόνων της χριστιανικής συμμορίας διότι προκαλούσαν την ευσέβεια του Τουρκικού λαού. Αποσυναρμολογήθηκαν και διελύθησαν εικόνες ναζωραίων καθαρμάτων, χειρόγραφα ναζωραίων βρυκολάκων, ράσα ναζωραίων παπάδων και άλλα μιαρά και φονικά αντικείμενα που χρησιμοποιούν οι αιμοδιψείς ναζωραίοι βρυκόλακες για να τελούν τις ανθρωποθυσίες των.

Έτσι εκπληρώθηκε ο Σιβυλλικός χρησμός που προφήτευσε ότι θα καούν τα ενδύματα, θα καταστραφούν οι εικόνες, θα καούν τα βιβλία των απίστων. Έλεγε η Σίβυλλα: «οι Θεοί μαστίγωσαν την καρδιά μου για να με κάνουν να πω στους ανθρώπους τα μέλλοντα να συμβούν. Ακούστε άνθρωποι, όλη την αλήθεια. Ο χρησμός μου είναι από τον Φοίβο που οι άνθρωποι σε όλη την Οικουμένη αποκαλούν Θεό και του έστησαν άγαλμα και βωμούς.

Ακούστε άνθρωποι την φωνή του Φοίβου, του Δαφνηφόρου, που σας μεταφέρω εγώ. Θα καούν τα ενδύματα, θα καταστραφούν οι εικόνες, θα καούν τα βιβλία των ιεροσύλων. Θα τιμωρηθούν με θεϊκή για την ανομία τους.».

Είναι απίστευτο το πόσο ακριβής ήτο ο χρησμός στην εκπλήρωσή του. Οι Έλληνες πάντα πίστευαν και πιστεύουν στην Θεία Τιμωρία.

Οι Τουρκικές αρχές, δίχως να μπορούν να πράξουν διαφορετικά, ενημέρωσαν το κοινό ότι το χριστιανικό πορνείο «αγία σοφία» δεν έχει καμμία απολύτως αξία και δεν μπορούν να το συντηρούν άλλο με τα χρήματα του Ελληνικού και του Τουρκικού λαού, ούτε καν ως μουσείο.

Το βρωμερό υλικό από τις αποθήκες έπρεπε να μεταφερθεί στους χώρους επεξεργασίας αποβλήτων ώστε να απολυμανθεί η περιοχή γύρω από το χριστιανικό πορνείο.

Όμως με προκλητική ενέργεια ελληνόφωνοι ναζωραίοι είχαν το θράσος να ζητήσουν από τις Τουρκικές αρχές να παραβλέψουν την επιθυμία του Ελληνικού λαού και την Οργή των Θεών και να παρανομήσουν. Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι προκλητικότατα ζήτησαν να διαταχθεί έρευνα και να διωχθούν οι Τούρκοι υπάλληλοι διότι κατά τα αρρωστημένα μυαλά τους η ενέργεια των Τουρκικών αρχών δεν ήτο σύννομος.

Η πρόκληση απέτυχε. Οι Τουρκικές αρχές επέδειξαν ευσυνειδησία καθήκοντος και άψογη στάση. Δεν λύγισαν μπροστά στις απειλές των ναζωραίων κακούργων. Οι Έλληνες στέκονται στο πλευρό του Τουρκικού λαού που επιθυμεί διακαώς την απολύμανση στο χριστιανικό πορνείο που οι ναζωραίοι εγκληματίες αποκαλούν «αγία σοφία».

Εκπρόσωποι Ελληνικών Οργανώσεων χαιρέτισαν την γενναία και η ηρωική απόφαση των Τουρκικού λαού να πετάξει στα απορρίμματα τα μιαρά και φονικά εργαλεία των ναζωραίων εγκληματιών.

 

2. Βομβιστική ενέργεια στην Νέα Ρώμη κατά εβραϊκής συναγωγής από τρομοκρατική οργάνωση ναζωραίων

 Είκοσι νεκροί και πάνω από τριακόσιοι τραυματίες ο απολογισμός της τρομοκρατικής ενέργειας. Η Τουρκική κυβέρνηση δήλωσε ότι δεν πείθεται καθόλου από τις φήμες περί αναλήψεως της ευθύνης από την ισλαμική οργάνωση Στοά της Ανατολής.

Θεωρεί την τρομοκρατική ενέργεια εισαγόμενη, και μη έχουσα σχέση με το Ισλάμ καθώς στην χώρα δεν υπάρχουν εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις.

Αντιθέτως ανώτατο στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι έχουν συλληφθεί τρεις ύποπτοι οι οποίοι έχουν σχέση με το οικουμενικό πατριαρχείο της Νέας Ρώμης και οι οποίοι είναι φανατικοί χριστιανοί ορθόδοξοι. Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η επίθεση έγινε επειδή κάποιοι τρομοκράτες θεώρησαν την εβραϊκή κοινότητα υπεύθυνη για την «βεβήλωση» της αγίας σοφίας.

Οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ διέρρευσαν στον Τύπο ότι η τρομοκρατική ενέργεια είχε όλα τα χαρακτηριστικά παλαιοτέρων κτυπημάτων από ναζωραίους τρομοκράτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βαρθολομαίος και η χριστιανική ορθόδοξη κοινότητα αρνήθηκαν να καταδικάσουν την τρομοκρατική ενέργεια.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ισραήλ και της Τουρκίας αν και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο πιστεύουν ότι πρόκειται για μέλη χριστιανικής οργάνωσης προσκείμενης στο χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα.

 

3. Ο οδηγός προστασίας των Ελλήνων από την χριστιανική προπαγάνδα τυπώνεται και διανέμεται στο εξωτερικό

 Έλληνες φοιτητές και εργάτες, σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Νότια Αφρική, τύπωσαν τον οδηγό προστασίας από την χριστιανική προπαγάνδα και τον μοίρασαν σε Έλληνες ώστε να επανέλθουν κοντά στην Θρησκεία των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών.

Συνεχώς η Εκκλησία λαμβάνει μηνύματα που αποδεικνύουν την εξάπλωση της Ελληνικής Θρησκείας σε όλο τον κόσμο. Πολλοί ξένοι προσηλυτίζονται στην Ελληνική Θρησκεία. 

Η Εκκλησία εδώ και αιώνες εξαπλώνεται και το μήνυμα των Θεών διαδίδεται σε όλο τον Κόσμο.

Η Εκκλησία στέλνει συνεχώς άρθρα στον ξένο και Ελληνικό Τύπο και αρκετά από αυτά φιλοξενούνται στον ξένο Τύπο. Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε την ανακοίνωση της Εκκλησίας για την αναγνώριση του Ολοκαυτώματος και της Γενοκτονίας των Ελλήνων από τους ναζωραίους κατακτητές.

Επιπλέον συνεχώς πληθαίνουν τα συγχαρητήρια και οι χαιρετισμοί από ξένες προσωπικότητες κυρίως ακαδημαϊκούς, για τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων. Πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια έχουν ιστοσελίδες για την Ελληνική Θρησκεία που ξεπερνούν σε υλικό και καλαισθησία αντίστοιχες Ελληνικές.

 

4. Νέα καταδίωξη Ελλήνων στην Πάτρα από τους ναζωραίους κατακτητές

 Για μία ακόμη φορά οι ναζωραίοι κατακτητές, τώρα στην Πάτρα, αναγκάστηκαν να προσλάβουν ειδικό συνεργείο καθαρισμού, για να καθαρίσουν από τους τοίχους συνθήματα κατά του Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη και του αγύρτη Τζεσουά.

Η κα Καμβύση, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε σε τοπικό ΜΜΕ ότι πρόκειται για αναρχικούς, φανερά εκνευρισμένη, αποσιωπώντας ότι επρόκειτο για πράξεις που αφορούν τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα των Ελλήνων.

Έχει γίνει βραχνάς για τους ναζωραίους κατακτητές σε όλη την Ελλάδα τα συνθήματα που αναγράφονται στους τοίχους από Έλληνες μαχητές. Οι Έλληνες γέμισαν τους τοίχους με συνθήματα όπως «Τιμή και Μνήμη σε Θεούς και Προγόνους», «Ζευ Πάτερ Σωτήρα», «Βυζάντιο=Μεσαίωνας», «έξω οι ρωμιοί από την Ελλάδα», κ.α.

 

5. Νέες συγκρούσεις στην Δραπετσώνα μεταξύ Ελλήνων και δυνάμεων κατοχής

 Καθώς οι Έλληνες μοίραζαν πάλι προκηρύξεις, συγκρούστηκαν μετά από νέα πρόκληση με τους μισέλληνες ναζωραίους κατακτητές οι οποίοι για να σωθούν από τον Ελληνικό λαό κάλεσαν τα ένοπλα τμήματα κατοχής.

Οι Έλληνες έκαναν την συνηθισμένη τελετή τους υπέρ του Ολυμπίου Διός και αφού τελείωσαν μοίρασαν προκηρύξεις στους παρευρισκομένους υπέρ του Ιερού Αγώνος.

Όμως δύο ναζωραίοι άρχισαν να τους πετούν πέτρες. Οι Έλληνες αντέδρασαν πετώντας τους ξύλα και πέτρες. Η μάχη άναψε καθώς όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν να πολεμήσουν τους κατακτητές. Οι ναζωραίοι φώναξαν τα ένοπλα τμήματα κατοχής για να καταστείλουν την εξέγερση.

Ακολούθησαν μικροτραυματισμοί αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Καθημερινά οι κατακτητές ναζωραίοι θα βρίσκουν τους Έλληνες εμπόδιο στα μισελληνικά τους σχέδια.

             

6.  Ανάθημα στον Θεό Ασκληπιό από Έλληνα ευσεβή

Ο κ. Κλεάνθης Πετρόπουλος έπασχε από καρκίνο. Είχε απελπισθεί από την διάγνωση. Οι γιατροί του έδιναν λίγους μήνες ζωής. Όμως ο κ. Πετρόπουλος δεν εγκατέλειψε την μάχη καθώς είδε όνειρο όπου εμφανίστηκε ο Αγαθοδαίμων του και τον προέτρεψε να αφιερώσει ανάθημα στον Θεό Ασκληπιό.

Ο κ. Πετρόπουλος υποσχέθηκε ανάθημα ένα ασημένιο κύπελλο στον Ασκληπιό ασχέτως αν θεραπευθεί από τον καρκίνο. Συγχρόνως ετοίμασε το εξής αναθηματικό επίγραμμα για τον βωμό του:

«Απογοητευμένος από τις τέχνες των ανθρώπων, έχω όλη την ελπίδα σε σένα. Έρχομαι σε σένα Ασκληπιέ, στο άλσος σου και ξέρω ότι θα ακούσεις την παράκλησή μου να γιατρευτώ. Το ανάθημα σου το προσφέρω για την Δόξα σου και όχι ως ενέχυρο για την θεραπεία μου». 

 Ο κ. Πετρόπουλος ισχυρίζεται ότι ο Θεός Ασκληπιός εισάκουσε την ευσεβή του παράκληση και θεράπευσε την αρρώστια του.

 

7. Συγκρούσεις ναζωραίων κατακτητών και Σκανδιναβών στο Όσλο

Σκανδιναβοί συγκρούστηκαν με ναζωραίους στο Όσλο διότι οι ναζωραίοι κατακτητές έσπασαν τον βωμό που έστησε ομάδα θρησκευτών για να κάνει Ιεροπραξία προς τιμήν του Θεού Οντίν. Δύο νεκροί Σκανδιναβοί και 30 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός. Αρκετοί ναζωραίοι συμμορίτες κατάφεραν να γλυτώσουν τα αντίποινα υπό την προστασία των ενόπλων δυνάμεων κατοχής.

 

8. Αντίποινα Ινδουϊστών κατά ναζωραίων στην Ινδία

Αντίποινα Ινδουϊστών κατά ναζωραίων συμμοριτών στην Ινδία. Έριξαν βόμβα σε χριστιανική «εκκλησία» τραυματίζοντας πολλούς ναζωραίους εγκληματίες. Οργάνωση Ινδουϊστών Μαχητών ανέλαβε την ευθύνη δηλώνοντας ότι η ενέργεια έγινε σε αντίποινα για την τρομοκρατία που ασκεί η αίρεση των ναζωραίων στην Ινδία. Οι συμμορίες των ναζωραίων διεξάγουν έρευνες προς ανεύρεση των υπευθύνων χωρίς ευτυχώς κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

 

9. Ναζωραίοι βίασαν νεαρή Ιταλίδα

Νεαρή Ιταλίδα βιάστηκε από ναζωραίους στο Μιλάνο. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη την είχαν κλείσει σε υπόγειο επί δύο ημέρες και ικανοποιούσαν τις άρρωστες ορέξεις των, απειλώντας ότι αν μιλήσει θα την θυσιάσουν στον Τζεσουά. Οι κατοχικές δυνάμεις αρνήθηκαν να προβούν σε οποιαδήποτε σύλληψη με το αιτιολογικό ότι κάτι τέτοιο θα προκαλέσει θρησκευτικό μίσος, και πρέπει να αποσιωπηθεί. Της υπέδειξαν κάποιο ίδρυμα για βιασμένες γυναίκες και την απείλησαν με μήνυση για ψευδορκία.

 

10. Βαρυτάτη κακοποίηση δύο Ελλήνων από τις δυνάμεις κατοχής των ναζωραίων

 Δύο Έλληνες, η Εκάτη και ο Περσέας κακοποιήθηκαν βαρύτατα από τις δυνάμεις κατοχής για το θρήσκευμά τους. Οι ναζωραίοι «αστυνομικοί» τους ξυλοκόπησαν, τους απείλησαν, τους αφαίρεσαν τα θρησκευτικά τους σύμβολα και τους προπηλάκισαν.

Επιπλέον τους έχουν προσαγάγει στα «δικαστήρια» των δυνάμεων κατοχής για να τους «δικάσουν» με την ψευδή κατηγορία ότι τάχα ο Περσέας και η Εκάτη επιτέθηκαν εναντίον των οπλισμένων δυνάμεων κατοχής.

 Οι ύβρεις και οι διωγμοί των κατακτητών δεν έχουν όρια. Προς το παρόν η «δίκη»=το κυνηγητό έχει πάρει αναστολή λόγω «φόρτου» εργασίας των ναζωραίων κατακτητών.

 

11. Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ως ύποπτοι για συνεργασία με τον ένοπλο Αγώνα του Ισλάμ

 Συνελήφθησαν δύο Έλληνες από την μυστική αστυνομία των δυνάμεων κατοχής με την κατηγορία ότι είναι ύποπτοι για συνεργασία με Ισλαμικές «τρομοκρατικές» οργανώσεις.

Μάλιστα στον έναν από τους δύο έγινε σωματική έρευνα και κατ’ οίκον έρευνα για σχέσεις με την Αλ-Κάϊντα. Οι ναζωραίοι κατακτητές κράτησαν 6 ημέρες τους δύο Έλληνες και ύστερα τους άφησαν με περιοριστικούς όρους.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι συλλήψεις Ελλήνων καθώς υπάρχουν στην υπόδουλη Ελλάδα πολλές μειονότητες με αποσχιστικές τάσεις που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με το χριστιανικό τυραννικό καθεστώς. Και καθώς Έλληνες και μουσουλμάνοι καταπιέζονται από τις δυνάμεις κατοχής, αρκεί μία σπίθα για να ξεσπάσει γενική σύρραξη.

Ήδη είναι γνωστό στις δυνάμεις κατοχής ότι πολλοί Έλληνες συνεργάζονται με το Ισλάμ ώστε να αντιμετωπίσουν διπλό μέτωπο οι δυνάμεις κατοχής των ναζωραίων.

Ανώτατος αξιωματικός των δυνάμεων κατοχής διέρρευσε σε αθηναϊκή εφημερίδα ότι φοβάται πολύ την στάση που θα κρατήσουν οι Έλληνες καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι φωνές για ένοπλο αγώνα κατά του καθεστώτος.

 

 12. Πληθαίνουν οι αναφορές στο Σπίγκελ και στον ξένο Τύπο για τον Απελευθερωτικό Αγώνα στην Ελλάδα και την Ευρώπη

 Πληθαίνουν οι αναφορές του περιοδικού Σπίγκελ, Νιούσγουικ και άλλων εντύπων σχετικά με την στάση που θα κρατήσουν τα βαλκανικά κράτη και ειδικώτερα οι Έλληνες απέναντι στο Ισλάμ

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ανησυχούν πολύ για την στάση που θα κρατήσουν οι Έλληνες απέναντι στον Ιερό Πόλεμο του Ισλάμ καθώς ξέρουν ότι και οι Έλληνες έχουν κηρύξει Ιερό Πόλεμο κατά του χριστιανισμού.

Ευρωπαίοι ηγέτες επισημαίνουν το γεγονός ότι ιστορικά ο Ελληνισμός δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία όταν του δίνεται για να σπάσει τα δεσμά του. Επίσης Ευρωπαίοι αναλυτές ανησυχούν για τις πληροφορίες που φέρουν τους Ισλαμιστές σε στενή επαφή και συνεργασία με Έλληνες που διεξάγουν Απελευθερωτικό Αγώνα.

Οι Ευρωπαίοι αναλυτές εκτιμούν ότι οι Ισλαμιστές θα ζητήσουν την ένοπλη υποστήριξη του Ελληνισμού. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ξέρουν ότι με τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο χριστιανισμός κατά των Εθνών πολλοί λαοί θα συμμαχήσουν ανοικτά με το Ισλάμ για να πολεμήσουν τον χριστιανισμό. Οι Ευρωπαίοι αναλυτές ανησυχούν ιδιαίτερα διότι διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι και στην μπαρουταποθήκη της Ευρώπης, τα Βαλκάνια, ο Ελληνισμός θα ακολουθήσει το παράδειγμα των άλλων λαών.

Την ίδια στιγμή ο ευρωπαϊκός τύπος καταγράφει ότι ναζωραίοι συγκεντρώνουν όπλα και οργανώνουν παραστρατιωτικές ομάδες για να σφάξουν Έλληνες, Βουλγάρους, Αλβανούς, Τσετσένους και άλλους λαούς που αγωνίζονται για την Ελευθερία. Διενεργούν απαγωγές και συλλήψεις κορυφαίων στελεχών των ΕθνικοΑπελευθερωτικών Κινημάτων με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν.

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες της Μακεδονίας και της Ηπείρου συγκεντρώνουν όπλα και στρατό και ετοιμάζονται για τον Ιερό Αγώνα.

Οι ναζωραίοι κατακτητές διαδίδουν συκοφαντικά ψεύδη ότι τάχα αυτοί είναι Αλβανοί, Τσάμηδες και Ουτσεκάδες και ότι τάχα θέλουν να κάνουν κακό στην Ελλάδα, προσπαθώντας έτσι να ποινικοποιήσουν των αγώνα των Ελλήνων. Αδιαφορούν τελείως οι ναζωραίοι κατακτητές για τις εκκλήσεις της Αλβανικής κυβερνήσεως για ειρηνική συνύπαρξη Ελλήνων, Αλβανών και χριστιανών.

Η αγγλική εφημερίδα Ιντεπέντεντ δημοσίευσε απόσπασμα από αναφορά της ΣΙΑ που λέει ότι αξιωματούχοι της εν λόγω υπηρεσίας φοβούνται σύνδεση των Ισλαμιστών με αυτονομιστικά, εθνικά, πολυθεϊστικά και κοινωνικά Κινήματα.

Επίσης οι Νιού Υόρκ Τάϊμς έγραψαν για μυστικό μηχανισμό των Οντινιστών που κτύπησε χριστιανικές «εκκλησίες» και άλλους στόχους κατακτητών στην Βόρειο και Κεντρική Ευρώπη. Οι αρχές, έγραψε η εφημερίδα, ανησυχούν για συνεργασία Ευρωπαίων με Ισλαμιστές κατά χριστιανών.

 

13. Σύντομες ειδήσεις

Στην Πετρούπολη ναζωραίοι έσπασαν βωμό των Θεών. Ο Ρωσσικός λαός είναι εξαγριωμένος και ζητά από τους ναζωραίους να ξανακτίσουν τον βωμό αλλιώς θα υπάρξουν αντίποινα. Στο Μόναχο, Γερμανοί ξυλοκόπησαν άγρια ναζωραίο παπά επειδή ήτο παιδεραστής και ασελγούσε σε μικρά παιδάκια.

Σε χωριό του Μεξικού, Μεξικανοί αγρότες αντήλλαξαν πυροβολισμούς με ναζωραίους κατακτητές επειδή οι τελευταίοι προσπάθησαν να κάψουν βωμό προς τιμήν των Θεών της Πολυθεϊστικής τους θρησκείας.

Φοιτητές της Σορβόννης συγκρούστηκαν με συμμορίες ναζωραίων.

Έλλην επιχειρηματίας θα ανεγείρει Ναό στον Όλυμπο προς τιμήν των Θεών.

Ελληνίδα μητέρα ζήτησε από τους ναζωραίους κατακτητές το παιδί της να μην παρακολουθεί το μάθημα της χριστιανικής κατήχησης στο σχολείο διότι η ίδια και το παιδί της είναι Έλληνες. Το αίτημά της ύστερα από συνεχή πίεση έγινε αποδεκτό από τους ναζωραίους.

Στην Ολλανδία, μία Ολλανδή μητέρα κατέθεσε μήνυση εναντίον ενός ναζωραίου παπά διότι πήγε στο σχολείο που φοιτούσε το παιδί της και χωρίς να την ρωτήσει χάραξε στο μέτωπο του παιδιού το σημάδι του εσταυρωμένου Κτήνους. Έντρομη η μητέρα πήρε το παιδί της και αφού κατέθεσε μήνυση για την βλασφημία του ναζωραίου, έγραψε το παιδί της σε άλλο σχολείο.

Έλληνες στην Ρόδο έκαναν τελετουργικό προς τιμήν της Θεάς Αφροδίτης απαγγέλλοντες Ορφικούς Ύμνους.

Ο Ιωάννης Παντελίδης πήρε το όνομα Αιακός σε τελετή ονοματοδοσίας που έγινε στην Καλαμάτα. Συγχαρητήρια για την επιστροφή του στις Ελληνικές Αξίες και στο Ελληνικό Έθνος.  

Έλληνες μαθητές έπαιξαν σε θεατρική παράσταση τα Έργα των μεγάλων μας Τραγικών Ποιητών, ντυμένοι μάλιστα ως Μάντεις και Ιερείς. Μπράβο στην νέα γενεά. Την παράσταση έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός 902.

 Έλληνες της Μακεδονίας σε τελετουργικό εξαγνισμού έκαψαν συμβολικά το εσταυρωμένο Κτήνος καθώς η τοπική κοινωνία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την γεωργική παραγωγή. Το τελετουργικό επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά καθώς οι κάτοικοι είναι πεπεισμένοι ότι το μίασμα που τους καταστρέφει την γεωργική παραγωγή πρέπει να εξαγνισθεί. Το εσταυρωμένο Κτήνος πρέπει να καεί, είπε ένας γεωργός στους συγχωριανούς του, και όλοι ακολούθησαν το παράδειγμά του.

 Στο Ηράκλειο της Κρήτης, Έλληνες έκαψαν βυζαντινές σημαίες εκδηλώνοντας την δυσφορία τους για τον αδριάντα του βυζαντινού σφαγέως Νικηφόρου Φωκά, που έστησε ο ναζωραίος μισέλλην Βαρθολομαίος στο νησί τους.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα