:: ::

 
 
 

              

                         Ήρθε η ώρα να δοξαστεί το όνομα των Θεών

 

Οι Θεοί μάς καλούν. Μάς καλούν να πράξουμε το καθήκον μας. Οι Θεοί ζητούν τους ναούς Των. Ζητούν τους Ιερούς Τόπους Των, τους βωμούς Των. Απαιτούν Δικαιοσύνη.

Τα παιδιά τους είναι σκλαβωμένα. Οι ψυχές μας είναι υπόδουλες στο Κτήνος. Οι άπιστοι, μάς εκβιάζουν να προσκυνούμε περιτετμημένους ραββίνους ως θεούς. Μολύνουν τις ψυχές των παιδιών μας.

Αλλά το Θεϊκό κάλεσμα των προφητών μας βοά: «Εγερθείτε, έφτασε η ώρα να δοξαστεί το όνομα των Θεών. Οι Θεοί θα σαλπίσουν τον παιάνα της οργής και σαν κεραυνοί θα κάψουν τους εχθρούς τους. Θα δικάσουν τους βεβήλους. Θα τιμωρήσουν τις ψυχές τους να καίγωνται μέσα στο αιώνιο σκότος».

Οι Θεοί απαιτούν Δικαιοσύνη, απαιτούν την τιμωρία των ασεβών.

Οι Θεοί καλούν να μετανοήσουμε για τα προηγούμενα λάθη μας και να υπακούσουμε στα κελεύσματά Τους. Αλλιώς οι Έλληνες θα υποφέρουν από τις τυραννικές διώξεις των ασεβών και των οργάνων του Κτήνους. Οι Θεοί θα παλινορθώσουν την αλήθεια, την ελευθερία. Θα φέρουν το αιώνιο φώς και θα ξεσκίσουν το σκοτάδι των τυράννων.

Το Κτήνος βασανίζει τους ανθρώπους, αλλά η Θεϊκή Δύναμη έχει αποκαλυφθεί σε όλους, και αυτοί που μέχρι τώρα είτε από φόβο, είτε από ευπιστία, είτε από εγκατάλειψη ζούσαν μέσα στην πλάνη και το σκότος, τώρα αναγνωρίζουν τους Θεούς, και τους ζητούν να τους απελευθερώσουν από τα δεσμά της δουλείας.

Οι Θεοί πυρπολούν την ψυχή μας με ζήλο για αγώνα.

Οι Θεοί γνωρίζουν ότι οι ειδωλολάτρες του Κτήνους από την κακία τους έριξαν ακαθαρσίες και πέτρες πάνω στους ναούς Των. Οι βέβηλοι, πρόθυμοι να καταστρέψουν κάθε ανάμνηση του έργου των Θεών, έκτισαν πάνω στους Ναούς των Θεών εκμαυλιστήρια ψυχών για να χλευάζουν την Θεά Αθηνά και τους Πατρώους Θεούς. Γι’ αυτό οι Θεοί διέταξαν τους βεβήλους να γκρεμίσουν όλα τα εκμαυλιστήρια επειδή μολύνουν τους Ιερούς Τόπους με ανήκουστες τελετές οργίων. Ζήτησαν να εξαγνιστούν με φωτιά.

Και νέοι, Ιεροί Ελληνικοί Ναοί να κτισθούν σε αυτούς τους Ιερούς Τόπους. Γιά να καταλαγιάσει η Οργή των Θεών, που είναι ανήκουστη και τρομερή. Θα υπακούσουμε στην Θεϊκή εντολή και θα διακοσμήσουμε τους Ιερούς Τόπους με όμορφα αγάλματα και Ναούς, και με την βοήθεια των Θεών θα ανακουφίσουμε τους Ιερούς Τόπους από το βάρος των ειδώλων του Κτήνους που τους μολύνουν.

Οι Θεοί μας καλούν να σώσουμε την Πατρίδα. Να υπερασπίσουμε το Έθνος. Οι Θεοί μας καλούν να μεταδόσουμε το σωτήριο μήνυμά Τους σε όλους τους ανθρώπους. Μας καλούν να φωτίσουμε τους Έλληνες και όλη την ανθρωπότητα με την μόνη Αλήθεια. Θα υπακούσουμε στις εντολές Τους. Δεν θα προδώσουμε την αγάπη Τους. Το αίμα των Μαρτύρων μας δεν χύθηκε μάταια.

Οι Θεοί πολεμούν τους εχθρούς μας. Εμείς δεν θα δειλιάσουμε. Θα  ακολουθήσουμε  το πεπρωμένο μας. Οι Θεοί μάς καταδίκασαν να κυριαρχήσουμε σε όλο τον κόσμο.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα