:: ::

 
 
 

 

Ήρθε και πάλι η ώρα δημιουργίας ανεξαρτήτου Ελληνικού Έθνους και Ελληνικού Κράτους

 

Για άλλη μία φορά, η απάντηση της Ελληνικής Θρησκείας στους μισέλληνες, διεθνιστές, ναζωραίους, βυζαντινολάτρεις της χερσονήσου του Αίμου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την απάντηση που έδωσαν οι Έλληνες Πρόγονοι στους βυζαντινούς υπανθρώπους: Η δημιουργία ανεξαρτήτου Ελληνικού Έθνους και Κράτους.

Τα ιδεολογικά σύνορα της Ελληνικής Θρησκείας ταυτίζονται με τα εθνικά σύνορα, μας διδάσκουν οι Ιερές Παρακαταθήκες του Ελληνισμού. Έτσι η Ελληνική Θρησκεία αναπτύσσεται συνεχώς μέσω κοινωφελών ιδρυμάτων ώστε να μεταλλαχθεί ως Έθνος και Κράτος.

Από το 3ο άρθρο της Διακηρύξεως του Ελληνικού Έθνους, και βάσει των Ιερών Εντολών (αριθμός 35) και Ιερών Νόμων (9ος Νόμος, άρθρο 1ο) γνωρίζουμε ότι η δημιουργία Ελληνικού Έθνους και Κράτους επέρχεται όταν η Κοινότητα φτάσει σε ώριμο συνείδηση ώστε να διοικεί μόνη τον λαό της.

Τα Ελληνικά Έθνη και Κράτη προκήρυξαν ότι «δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί από τους Πατρώους». Δεν υπάρχει άλλο νομοθετικό σώμα από την Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση. Δεν υπάρχουν άλλοι Ιερείς από τους Έλληνες. Δεν υπάρχουν άλλοι νόμοι από τους Ιερούς Νόμους. Δεν υπάρχουν άλλοι κανόνες από τους Ιερούς Κανόνες. Δεν υπάρχουν άλλοι κώδικες από τους Ηθικούς Κώδικες. Δεν υπάρχουν άλλες εντολές από τις Ιερές Εντολές. Δεν υπάρχουν άλλα δόγματα από τα Θεϊκά Δόγματα. Δεν υπάρχει άλλη εκκλησία από την Ελληνική Εκκλησία.

Όλα αυτά μας είναι γνωστά και κατανοητά. Όμως πού βρίσκεται το λάθος πολλών Ελλήνων όταν προσπαθούν να αντιπαρατεθούν με τους ναζωραίους προσδιορίζοντας τον όρο «Έλλην»;

Το μόνιμο και τραγικό λάθος, το οποίο αμέσως εκμεταλλεύονται οι ναζωραίοι, είναι ότι δεν μπορείς σε μία μάχη ζωής και θανάτου του Ελληνισμού να ορίζεις μόνον το ποιός είναι ο Έλλην και ταυτοχρόνως να αφήνεις ένα σωρό βασικές έννοιες χωρίς να τις προσδιορίζεις.

Και εξηγούμαστε: Από την στιγμή που προσδιορίζουμε τον όρο Έλλην και εφόσον χρησιμοποιούμε τον όρο Ελληνικό Έθνος, που όπως όλοι παραδέχονται δεν ταυτίζεται με το νεοβυζαντινό ρωμέϊκο κρατίδιο του ελλαδιστάν, τότε πρέπει να ορίσουμε τον πληθυσμό, τα σύνορα και τους νόμους αυτού του Έθνους.

Δεν μπορείς να λες «ορίζω μόνον το τί εστί Έλλην». Πρέπει να προσδιορίσεις τα πάντα. Πρέπει να τα ορίσεις, αλλιώς θα τα ορίσει ο ναζωραίος κατακτητής.

Εφ’ όσον λες ότι ο Έλλην δεν ταυτίζεται με τον χριστιανό ορθόδοξο κατακτητή και βάρβαρο, τότε είναι ανοησία να χρησιμοποιείς την ιστορία, τους νόμους, τα πληθυσμιακά στατιστικά στοιχεία και τις δημόσιες υπηρεσίες του νεοβυζαντινού ρωμέϊκου κρατιδίου. Πρέπει λοιπόν να παραδεχτείς ότι το Ελληνικό Έθνος δεν ταυτίζεται με τα γεωγραφικά όρια του ρωμέϊκου χριστιανικού κρατιδίου.

Δεν μπορείς να λες ότι ανήκεις σε άλλο έθνος και συγχρόνως να λες ότι έχουμε την ίδια κυβέρνηση, π.χ. Πασόκ. Πρέπει να λες ότι είμαστε υπόδουλοι σε ένα βάρβαρο και μισελληνικό κράτος στην χειροτέρα των περιπτώσεων, ενώ στην καλυτέρα των περιπτώσεων ότι είμαστε οι δημιουργοί-πολίτες ενός νέου Έθνους-Κράτους μέσα στο κράτος του ρωμέϊκου κρατιδίου του ελλαδιστάν.

Ανήκω σε άλλο έθνος σημαίνει ότι έχω τα δικά μου σύνορα, έχω την δική μου κυβέρνηση και τους δικούς μου νόμους.

Αν δεν συντάξεις νόμους, αν δεν χαράξεις σύνορα, αν δεν προσδιορίσεις πληθυσμό, αν δεν οργανώσεις ένοπλες δυνάμεις, τότε ποιός ο λόγος να μιλάς για διαφορετικό ορισμό του όρου Έλλην; Για να περνά η ώρα και να έχουμε κάτι να λέμε;

Αν περιορίσεις την μάχη σου στον διαφορετικό ορισμό του όρου Έλλην από αυτόν που δίνουν οι ναζωραίοι, τότε βασικά αυτό που ζητάς είναι απλώς μία διαφορετική παιδεία. Τίποτε περισσότερο.

Όμως ο προσδιορισμός του όρου Έλλην δεν καθορίζει μόνον την Κοσμοαντίληψη αλλά κυρίως τον Εθνισμό ενός ατόμου. Έχουμε διαφορετικό Εθνισμό από τους ελληνόφωνους ναζωραίους. Αυτοί ανήκουν σε άλλο έθνος. Άρα αυτά τα δύο διαφορετικά έθνη έχουν διαφορετικό πληθυσμό, διαφορετικά σύνορα, διαφορετικούς νόμους, διαφορετικές αξίες, διαφορετικά ήθη, διαφορετικά έθιμα, διαφορετικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο ελληνόφωνος ναζωραίος αφού υποβιβάσει τον Έλληνα σε καθαρά βιολογικό όν, για να αποδείξει ότι Έλληνες είναι και οι ναζωραίοι, προσπαθεί να συρρικνώσει τα πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού. Όμως οι Έλληνες προσδιορίζουν τον Έλληνα άνθρωπο πρώτα ως πολιτιστικό όν ώστε να επεκτείνουν τα πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού.

Ως Έλληνες πολίτες ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος, σε οποιοδήποτε έθνος-κράτος και αν ζούμε μέσα. Ως εκ τούτου οφείλουμε να υπακούμε στους Νόμους των Θεών και σε κανέναν άλλο. Οφείλουμε να ανακηρύττουμε Ελληνικά Έθνη μέσα σε έθνη και Ελληνικά Κράτη μέσα σε κράτη. Μόνον έτσι θα σωθεί η ανθρωπότης από την μονοθεϊστική πανούκλα.

Σε καμμία περίπτωση δεν ορρωδούμε επειδή ο ελληνόφωνος ναζωραίος έχει κατακλέψει τους όρους Έλλην, Ελληνισμός, Ελληνικό κράτος. Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι προσπαθούν με αυτή την κλοπή να εμποδίσουν την δημιουργία Ελληνικού Έθνους και Κράτους. Ως Έλληνες απαλλοτριώνουμε τους όρους των και δεν αφήνουμε να τους χρησιμοποιούν, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά μας από τους ελληνόφωνους ναζωραίους.

Είναι θανατηφόρο λάθος για τον Ιερό Αγώνα κάποιοι ανόητοι να δίνουν μάχη πιέζοντας τα παράνομα «δικαστήρια» των ναζωραίων κατακτητών να αναγνωρίσουν το δίκαιο των Ελλήνων.

Όποιος διαπράττει τέτοιο έγκλημα μετατοπίζει το κέντρο βάρος του Ιερού Αγώνος στο έδαφος που συμφέρει τον ναζωραίο κατακτητή.

Η μάχη δίνεται για να αναγνωρίσουν οι ναζωραίοι τα Ελληνικά Δικαστήρια, τους Ελληνικούς Νόμους και όχι το αντίστροφο. Η μάχη δίνεται για το ποιός θα είναι δικαστής: ο Έλλην ή ο ναζωραίος; Η μάχη δίνεται για το ποιός θα έχει το μονοπώλιο ψηφίσεως και εφαρμογής νόμων: ο Έλλην ή ο ναζωραίος; Για το ποιός θα έχει το μονοπώλιο τηρήσεως ενόπλων σωμάτων ασφαλείας: ο Έλλην ή ο ναζωραίος;

Απαλλοτριώνουμε από τους ναζωραίους κατακτητές το δικαίωμα προσδιορισμού του Έλληνος, του προσδιορισμού των συνόρων, της συγγραφής και ερμηνείας της ιστορίας, της εκδόσεως χαρτονομίσματος, της ψηφίσεως και επιβολής νόμων, της νομοθετικής, εκτελεστικής, δικαστικής εξουσίας, του δικαιώματος κατοχής όπλων.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να εργαστούν συλλογικά και με ενότητα όπως σε όλα τα Ελληνικά Έθνη στο παρελθόν, ώστε να φτιάξουν νόμους που να περιλαμβάνουν διαταγές ιδρύσεως ληξιαρχείων, διοικητικών αρχών, εμπραγμάτου, ενοχικού, εμπορικού, ποινικού, στρατιωτικού, θρησκευτικού, συνταγματικού, κληρονομικού, και οικογενειακού δικαίου, του Ελληνικού Έθνους.

Όλοι οι Έλληνες μαζί, και ξεχωριστά από τους ναζωραίους κατακτητές, πρέπει να ετοιμάσουν κανονισμούς λειτουργίας σχολείων, νοσοκομείων, γηροκομείων, νεκροταφείων, τραπεζών, επιχειρήσεων, σωματείων, επαγγελματικών ενώσεων, συνδικαλιστικών φορέων, σωμάτων ασφαλείας, φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών και αθλητικών ιδρυμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνισμός αγωνίζεται για την ολοκληρωτική απόρριψη της χριστιανικής υφισταμένης τάξεως και κοσμοθεάσεως. Δεν αρνείται ωρισμένες πλευρές του καθεστώτος. Το απορρίπτει εξ ολοκλήρου. Δεν θέλει την βελτίωση του. Θέλει την καταστροφή του.

Ελληνισμός είναι η Κοσμοθεωρία που δέχεται και επιτρέπει μία μόνον αλήθεια. Ένα μοναδικό και απόλυτο δόγμα, το: Ο Ελληνισμός απορρίπτει κάθε ανοχή που βρίσκεται έξω από αυτόν.

Ο Ελληνισμός δεν μπορεί να ανεχτεί τον ρατσισμό των ναζωραίων κατακτητών να εορτάζουν τα «χριστούγεννα» επί Ελληνικών Εδαφών. Τέτοιο μίσος για τον Ελληνισμό είναι πρωτοφανές.

Το ζήτημα λοιπόν πρέπει να τεθεί ορθά-κοφτά: Πώς αφανίζουμε τον χριστιανισμό;

Απάντηση: η διάλυση των χριστιανικών κρατιδίων πρέπει να γίνει με την προώθηση της παγκοσμιοποιήσεως. Η παγκοσμιοποίηση, ένα εξαίσιο εργαλείο στα χέρια εμπείρων ανθρώπων, διαλύει και δημιουργεί έθνη και κράτη σε χρόνο μηδέν.

Το ζήτημα είναι να εξηγήσουμε στον Ελληνικό λαό την παγίδα που τον έχουν ρίξει οι ναζωραίοι: Ενώ οι ναζωραίοι «εθνικιστές» υποστηρίζουν μία διεθνιστική, μισελληνική και αντεθνική αίρεση, κατάφεραν με την δημαγωγία τους να παγιδεύσουν πολλούς ΄Ελληνες στα νεοβυζαντινά τους κόμματα, με δήθεν πατριωτικά συνθήματα. Ότι τάχα υποστηρίζουν το έθνος.

Συγχρόνως υβρίζουν την παγκοσμιοποίηση διότι τάχα κτυπά το Έθνος ενώ στην πραγματικότητα κλαψουρίζουν διότι η παγκοσμιοποίηση της Δύσεως, κτυπά την δική τους παγκοσμιοποίηση. Οι παγκοσμιοποιητές της Δύσεως θέλουν ένα νόμισμα. Οι ναζωραίοι παγκοσμιοποιητές θέλουν ένα ψευδοθεό, τον Τζεσουά.

Η διάλυση του ρωμέϊκου κρατιδίου του ελλαδιστάν και η δημιουργία Ελληνικού Έθνους-Κράτους περνά μέσα από την επίπονη δημιουργία πολλών φυλετικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών μειονοτήτων-κοινοτήτων, που έχουν συμπαγή συνοχή μεταξύ τους. Έτσι διαλύεται το μισελληνικό κράτος των ναζωραίων και αναδεικνύεται το μονο-φυλετικό, μονο-θρησκευτικό, μονο-πολιτιστικό κράτος των Ελλήνων.

Το πολυ-φυλετικό, πολυ-θρησκευτικό, πολυ-πολιτιστικό νεοβυζαντινό κρατίδιο των ναζωραίων, είναι το πρώτο στάδιο διαλύσεως ενός σαθρού οικοδομήματος για να κτισθεί πάνω στα ερείπιά του το μονο-φυλετικό, μονο-θρησκευτικό, μονο-πολιτιστικό Κράτος των Ελλήνων.

Οι πολυ-πολιτιστικοί μηχανισμοί της παγκοσμιοποιήσεως προωθούν την διάλυση του ρωμέϊκου ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ κράτους του ελλαδιστάν και όχι του Εθνικού-Ελληνικού κράτους των Ελλήνων. Πρώτα πρέπει να θραύσουμε την φασιστικώς και αιματηρώς επιβληθείσα ομοιογένεια των ναζωραίων κατακτητών, και μετά να κτίσουμε την μονο-φυλετική, μονο-θρησκευτική, μονο-πολιτιστική κοινωνία των Ελλήνων.

Για τους Έλληνες η παγκοσμιοποίηση αποτελείς αναγκαίο κακό. Ακόμα και οι πόλεμοι που δημιουργεί η δυτική παγκοσμιοποίηση, για τους Έλληνες αποτελούν την αναγκαία επαναστατική γυμναστική.

Είδαμε ότι με τον πόλεμο στην Βοσνία διεσπάσθη πρώτα η ενωμένη Γιουγκοσλαβία και μετά η «ορθόδοξη» Σερβία, και δημιουργήθηκε ένας συμπαγής μουσουλμανικός θύλακας στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Να λοιπόν η απόδειξη. Να λοιπόν στην πράξη πώς δημιουργείται ένας συμπαγής μονο-θρησκευτικός θύλακας: προπαγανδίζοντας τον πολυ-πολιτισμό!!!

Το παραπέτασμα καπνού περί «προστασίας μειονοτήτων» βλακωδώς ερμηνεύεται από ωρισμένους ανίδεους και ανιστόρητους ότι τάχα αποτελεί κίνδυνο για την ενότητα των εθνών. Οι επαΐοντες γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα αποτελεί κίνδυνο για τα καρκινώματα τύπου γιουγκοσλαβίας, βυζαντίου, αυστρο-ουγγρικής αυτοκρατορίας κ.α.

Πριν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο οι επαΐοντες προπαγάνδιζαν την «προστασία των μειονοτήτων». Μετά το πέρας του πρώτου παγκοσμίου πολέμου το σύνθημα μετετράπη σε δημιουργία κρατών με βάση την «αρχή των εθνοτήτων».

Ότι ακριβώς συμβαίνει και στο ρωμέϊκο νεοβυζαντινό κρατίδιο του ελλαδιστάν. Η «προστασία των μειονοτήτων» θα οδηγήσει στην «αρχή των εθνοτήτων». Αυτό ακριβώς αποσιωπούν οι ναζωραίοι κατακτητές: ότι ανήκουμε σε διαφορετικά έθνη.  

  Στο ρωμέϊκο νεοβυζαντινό κρατίδιο βλέπουμε καθημερινά την διάλυση του χριστιανικού συστήματος εκπαιδεύσεως, την επανα-συγγραφή της χριστιανικής ιστορίας, τον κατακερματισμό του χριστιανικού πυρήνος αξιών, και τον ηθικό σχετικισμό με το γκρέμισμα του χριστιανικού απολύτου.

Μα δεν είναι υπέροχο; Όλα αυτά φυσικά και οδηγούν στο κτίσιμο του Ελληνικού Απολύτου Δόγματος!!!

Ναι, αυτός είναι ο αναγκαίος δρόμος, το αναγκαίο επίπονο στάδιο, για την συμπαγή μονο-φυλετική, μονο-θρησκευτική, μονο-πολιτιστική Ελλάδα: Η δημιουργία κάθε είδους μειονοτήτων και το τσάκισμα της συμπαγούς οργανώσεως των ναζωραίων κατακτητών.

Εννοείται ότι η κάθε είδους ανάμειξη φυλών, η σχετικοποίηση των αξιών, η αέναος αμφισβήτηση θεσμών, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, θρησκειών κλπ, που προπαγανδίζουμε, ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ισχύουν πάντα κατά του εχθρού ποτέ κατά αδελφού, ώστε να διαλύσουμε την ενότητα των ναζωραίων εχθρών και ποτέ την ενότητα των Ελλήνων.    

Οι Έλληνες δεν επιτρέπουν ανάμειξη με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Ούτε επιτρέπουν να αναπτύσσονται ανάμεσά τους φυλετικές, θρησκευτικές ή άλλου είδους μειονότητες.

Το ρητό των Ρωμαίων «αν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο», παραφράζεται στην περίπτωσή μας στο «αν θέλεις μονο-πολιτιστικό κράτος, προπαγάνδιζε τον πολυ-πολιτισμό», (των άλλων, όχι τον δικό σου). Αν θέλεις να επιβιώσει η δική σου φυλή, προπαγάνδιζε την ανάμειξη των αλλοφύλων.

Το ψευτοδίλημμα των ανιστόρητων Ελλήνων είναι: ναι ή όχι στον πολυ-πολιτισμό; Απάντηση: ναι για τους άλλους, όχι για τους Έλληνες. Ναί όπου μας συμφέρει, και όχι όπου δεν μας συμφέρει.

Και εξηγούμεθα: Όταν οι πολυ-πολιτισμικές θεωρίες διασπούν το ρωμέϊκο κρατίδιο των ναζωραίων κάνουν καλό, όταν διασπούν το Ελληνικό Έθνος κάνουν κακό.

Οι αφελείς Έλληνες επειδή δεν θέλουν διάλυση της Ελληνικής Φυλής πέφτουν θύματα της ψευτο-«εθνικιστικής» προπαγάνδας των διεθνιστών ναζωραίων, οι οποίοι μισούν τον Ελληνισμό. Η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων ποτέ δεν μίλησε υπέρ του Έθνους. Απλώς αφήνουν την δημαγωγία τους να το υπονοεί.

Ήδη οι «εθνικιστές» ελληνόφωνοι ναζωραίοι κλαψουρίζουν διότι «μερίδα του τύπου και της κυβερνήσεως υποθάλπει αυτονομιστικά κινήματα σε βάρος του εθνικού κορμού». Απλώς μέσα στην κλάψα τους «ξέχασαν» να αλλάξουν τον όρο «εθνικού κορμού» με τον αληθινό, «χριστιανικού κορμού».

Οι Έλληνες πρέπει πάση θυσία να υποθάλπουν αυτονομιστικά και διαμελιστικά κινήματα εις βάρος του χριστιανικού κορμού του ρωμέϊκου νεοβυζαντινού κρατιδίου. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί επανασύσταση της βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Οι νεοβυζαντινοί ταλιμπάν της «ελληνοχριστιανικής» ουτοπίας είναι έτοιμοι να πολεμήσουν σε σταυροφορίες που θα ονομάσουν «εθνικούς αγώνες», σε ιμπεριαλιστικούς-ανθελληνικούς-χριστιανικούς πολέμους. Είναι έτοιμοι να διαπράξουν γενοκτονίες στο όνομα της «μεγάλης ιδέας». Είναι έτοιμοι να σφάξουν Έλληνες που δεν θέλουν να γίνουν γενίτσαροι.

Θα τους αφήσουμε να διαπράξουν τέτοια εγκλήματα μόνο και μόνο επειδή εκτοξεύουν λεκτικά πυροτεχνήματα περί «ενότητος του έθνους»;

«Ενότητα του έθνους» είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο των ναζωραίων διεθνιστών τύπου Χριστόδουλου Παρασκευαΐδη και Γεωργίου Καρατζαφέρη. Όταν φωνασκούν «ενότητα του έθνους» εννοούν να υποταχθούμε όλοι ενωμένα στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων κατακτητών. Όσο πιό δυνατά φωνάζουν υπέρ του Έθνους τόσο πιό πολύ το μισούν. Αυτοί οι διεθνιστές βαπτίζουν έθνος το ...βυζάντιο!!!

Η προπαγάνδα μας προς αντιμετώπιση των ναζωραίων πρέπει να λέει ότι:

Α) Η αίρεση των ναζωραίων και το βυζάντιο είναι δημιουργήματα φασιστικών αντιλήψεων και οι αρχές τους είναι ιμπεριαλιστικές, αντεθνικές, ρατσιστικές βασισμένες στην εθνοκτονία λαών και τον αφανισμό πολιτισμών.

Β) Όλοι οι λαοί, φυλές, έθνη, θρησκείες, πολιτισμοί είναι ίσοι. Δεν υπάρχουν ανώτεροι λαοί, φυλές, θρησκείες, ώστε να τσακίσουμε την όποια ομοιογένεια των ναζωραίων, προωθώντας την δημιουργία μειονοτήτων που θα εξελιχθούν σε έθνη.

Προπαγανδίζουμε την ισοπέδωση (των ναζωραίων) προς τα κάτω, ώστε να προωθήσουμε την διαφοροποίηση (των Ελλήνων) προς τα άνω.

Για να τσακίσεις έναν εχθρό δύο τρόποι υπάρχουν: Ή να ανυψωθείς εσύ ή να τον υποβιβάσεις. Και εφ’ όσον αυτή την στιγμή δεν έχουμε αρκετή δύναμη για να επιβάλουμε την εξουσία των Ελλήνων, οφείλουμε να ισοπεδώσουμε τον ναζωραίο κατακτητή. Φυλετικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά, πολιτικά, οικονομικά.

Για τους Έλληνες Ιερείς και Ιέρειες είναι πραγματικά μία πρόκληση το πώς αντιμετωπίζουμε μία τέτοια κατάσταση και με τί όπλα. Επειδή η αίρεση των ναζωραίων είναι ισοπεδωτικό κίνημα δεν έχεις άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιείς αντίστοιχα ισοπεδωτικές τεχνικές. Να πλειοδοτείς στις δημαγωγίες και τον ισοπεδωτισμό τους.

Στην αρχή της πλειοψηφίας των ναζωραίων προτάσσουμε τα αφηρημένα «δικαιώματα των μειονοτήτων». Στην έννοια της «εθνικής»(=χριστιανικής) κυριαρχίας προτάσσουμε το τέλος των χριστιανικών κρατών και την ανάδυση της παγκοσμίου δημοκρατίας και τα ανοικτά σύνορα.

Ως συμμάχους στο θεάρεστο ισοπεδωτικό μας έργο έχουμε μία ελίτ από πολιτικούς, πανεπιστημιακούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους οι οποίοι λόγω των διεθνιστικών τους αντιλήψεων θέλουν να οικοδομήσουν μία ισοπεδωμένη κοινωνία. Δεν μας φοβίζει ο ισοπεδωτισμός τους. Αντιθέτως μας συμφέρει εθνικά.

Το αιώνιο παιχνίδι ζωής και θανάτου των Εθνών απαιτεί την επιβίωση του ικανοτέρου μέσα στις πιό αντίξοες συνθήκες. Όσο υποτασσόμαστε στα Κελεύσματα των Θεών και διαφοροποιούμεθα, ακόμα και στον τρόπο που πίνουμε νερό από τους ναζωραίους, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Ούτε από την δυτική παγκοσμιοποίηση, ούτε και από την χριστιανική παγκοσμιοποίηση.

Όμως οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι έχουν κάθε λόγο να φοβούνται διότι έχουν αποκηρύξει όλα τα Ελληνικά στοιχεία διαφοροποιήσεως και έχουν υποταχθεί στον Τζεσουά. Ο διεθνισμός τους κινδυνεύει να καταβροχθιστεί από έναν μεγαλύτερο διεθνισμό. Αυτό τους φοβίζει: ο μεγάλος διεθνιστής τρώει τον μικρό διεθνιστή...

Το πασιφανές μίσος του χριστιανισμού προς οτιδήποτε Εθνικό και Παραδοσιακό προκαλεί ανοικτή ρήξη με την δήθεν «εθνικιστική» προπαγάνδα του. Για τους Έλληνες λοιπόν ο δυτικός πολυ-πολιτισμός είναι το τέλος του χριστιανισμού, της χριστιανικής κυριαρχίας και της νεο-βυζαντινής «δημοκρατίας».

Οι δυτικοί πολυ-πολιτισμικοί ονειρεύονται μία «παγκόσμια δημοκρατία», με «πολίτες του κόσμου» που θα έχουν «παγκόσμια» και όχι χριστιανική συνείδηση. Στο δρόμο τους είναι πρόθυμοι να ισοπεδώσουν τα χριστιανικά κράτη. Κανένα πρόβλημα. Αυτό ακριβώς θέλουμε και εμείς. Η συμβολή τους στο ισοπεδωτικό μας έργο κατά της αιρέσεως των ναζωραίων είναι θείο δώρο, ουρανόθεν δοσμένο.

Οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι, μετά την ισοπέδωση του Ελληνικού Πολιτισμού από την θεομίσητη αίρεσή τους, ανησυχούν ότι κάποιοι ίσως να απέκτησαν καλύτερες ισοπεδωτικές ικανότητες από αυτούς. Δεν έχουν άδικο που ανησυχούν. Οι Έλληνες Ιερείς και οι Ελληνίδες Ιέρειες δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να χαθεί.

Κτυπάμε μαζί (τα χριστιανικά κράτη) και παρελαύνουμε ξεχωριστά από τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές. Το τέλος των χριστιανικών κρατών πλησιάζει αμείλικτο. Η εκδίκηση είναι δική μας.

Οι ανόητοι «ελληνοκεντρικοί», «εθνικιστές», βυζαντινολάτρεις ναζωραίοι δεν κατανοούν ότι με τον πολυ-πολιτισμό οι Έλληνες μετατρέπονται σε εθνικώς ενσυνείδητα και ευσυνείδητα άτομα. Οι «ελληνοκεντρικοί» ναζωραίοι δεν κατανοούν ότι έτσι οι Έλληνες ανακτούν την Εθνική τους ταυτότητα. Ότι με τον πολυ-πολιτισμό οι Έλληνες διαχωρίζονται από τους ναζωραίους κατακτητές. Ότι με τον πολυ-πολιτισμό οι Έλληνες αποκόπτονται από την διεθνιστική αίρεση των ναζωραίων. Και αυτό διότι αμέσως οι Έλληνες στρέφονται εσωτερικά. Προς τα εθνοφυλετικά τους ένστικτα και ψάχνουν να γαντζωθούν από την Πατρώα και Μητρώα Θρησκεία-Παράδοση για να επιβιώσουν.

Οι ναζωραίοι δεν κατανοούν ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να γαντζωθούν από την ανατολική διεθνιστική τους αίρεση για να αποφύγουν τον δυτικό διεθνισμό.

Οι ναζωραίοι δεν κατανοούν ότι η ιστορία είναι το άθροισμα των επιμέρους εθνών και πολιτισμών και όχι το άθροισμα των επιμέρους διεθνιστικών αιρέσεων.

Δεν μπορείς να ζητάς από τον Έλληνα να αποφύγει την ισοπέδωση της δυτικής παγκοσμιοποιήσεως εντασσόμενος σε μία άλλη παγκοσμιοποίηση (=διεθνιστική αίρεση των ναζωραίων, βυζάντιο).

Οι νεοβυζαντινοί Ταλιμπάν όσο και να κλαψουρίζουν κατά της δυτικής παγκοσμιοποιήσεως δεν μπορούν να αποκρύψουν το πασιφανές: Ότι αυτή στρέφεται εναντίον των χριστιανικών-διεθνιστικών κρατικών μορφωμάτων και όχι εναντίον των Εθνών-Κρατών.

Χάρις την σύγκρουση δυτικού διεθνισμού και ανατολικού διεθνισμού οι Έλληνες έρχονται σε επαφή με την πραγματική υφή του μισελληνικού χριστιανισμού και στρέφονται προς τα Πατρώα Ήθη και Έθιμα.

Η νεοβυζαντινή διεθνιστική λαίλαπα επιλέγει την εθνοκτονία για μία ακόμη φορά, με πρόσχημα τάχα την σωτηρία του Ελληνισμού. Η νεοβυζαντινή διεθνιστική λαίλαπα των νεοβυζαντινών κομμάτων τύπου Βυζαντινός Λ.Α.Ο.Σ. και Βυζαντινό Μέτωπο, θέλουν την διάλυση του Έθνους-Κράτους. Ζητούν την σύσταση μίας ανθελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Σε αυτό τον Ιερό Αγώνα, η Ελληνική Θρησκεία επιλέγει την συμπόρευση με τους εχθρούς της διεθνιστικής εθνοκτόνου αιρέσεως των ναζωραίων. Οι δυτικοί παγκοσμιοποιητές είναι προσωρινοί σύμμαχοί μας. Διότι όπως λέει και το ρητό «ο εχθρός του εχθρού μας είναι φίλος μας».

Η αθρόα λαθρομετανάστευση, οι μαζικές «ελληνοποιήσεις», οι επιθέσεις κατά της χριστιανικής ταυτότητος, η πολυ-πολιτισμική κοινωνία, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, έχουν καταφέρει τρομακτικά πλήγματα κατά του ψευδεπιγράφου «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού. Μέχρι πριν λίγες δεκαετίες αυτό το σύνθημα εθεωρείτο η σφραγίδα των ομογενοποιημένων ελληνοφώνων ναζωραίων. Σήμερα τους έχουμε κάνει θρύψαλα την «ελληνοχριστιανική» τους ταυτότητα.

Πρέπει πάση θυσία να προωθούμε μέσα στα χριστιανικά κράτη τον πολυ-φυλετισμό, τον πολυ-πολιτισμό, τον πολυ-θρησκευτισμό, και αντιθέτως μέσα στα Ελληνικά Έθνη να προωθούμε τον μονο-φυλετισμό, τον μονο-πολιτισμό, τον μονο-θρησκευτισμό.

Σε αντίθεση με ηλιθίους αμερικανούς στρατηγούς που αντιμετωπίζουν τους φανατικούς ισλαμιστές με καθαρά στρατιωτικά μέσα, με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οικονομικό αποκλεισμό, οι Έλληνες Ιερείς και Ιέρειες διδάσκουν ότι το πρόβλημα είναι μέχρι ποιό στάδιο αφήνεις να αναπτυχθεί ο εχθρός σου και σε ποιό στάδιο θα τον αντιμετωπίσεις.

Διότι αν αφήσεις τον ναζωραίο από παιδί να ανδρωθεί ως μισέλλην στο χριστιανικό σχολείο, να έχει κατηχητικά, εκκλησίες, πανεπιστήμια, ιερατείο, έντυπα, ένοπλα σώματα, συνδικαλιστικές και άλλου είδους οργανώσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα και νοσοκομεία, τότε σημαίνει ότι βλακωδώς τον αντιμετωπίζεις στο τελικό στάδιο. Όταν είναι ήδη ώριμος, άντρας ναζωραίος και ένοπλος.

Αν δεν του κλείσεις τα σχολεία, αν δεν του απαγορεύσεις τους δασκάλους και ιερείς, έντυπα κλπ, ώστε να τον αντιμετωπίσεις πριν κατέχει όπλα, δικαιοσύνη, εξουσία τότε μειώνεις τις πιθανότητές σου και δυσκολεύεις την νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ναζωραίο κατακτητή στο φυλετικό στάδιο. Να του διασπάσεις την φυλετική ομοιογένεια, να του διαλύσεις την οικογένεια, να τον γονατίσεις οικονομικά με ανεργία και λαθρομετανάστευση, με πολιτικούς τύπου Σημίτη. Να του λειάνεις την ψυχή.

 Η δυτική παγκοσμιοποίηση είναι η εμπροσθοφυλακή του Ελληνισμού για την διάλυση των οργανωμένων ναζωραίων. Ακολουθεί η διάλυση των χριστιανικών κρατών και η γένεση Ελληνικών Εθνών.

Αντιμετωπίζουμε τον ναζωραίο κατακτητή πολύ πιό πριν από την ένοπλη σύγκρουση. Σε πολύ πρώιμο στάδιο: φυλετικό, οικονομικό, πολιτικό, θρησκευτικό, εκπαιδευτικό, και όχι στο στάδιο του ενόπλου ωρίμου ναζωραίου ανδρός. Μόνον έτσι θα τον τσακίσουμε.

 

Ωκυρρόη, Ιέρεια της Προμάχου Αθηνάς

5η Μεσούντος μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα