:: ::

 
 
 

 

       Η παρούσα πολιτική κατάσταση και η τακτική των Ελλήνων     

 

Τις τελευταίες εβδομάδες έλαβε χώρα μία ιδεολογική σύγκρουση γύρω από την εξουσία της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων, όπου απεκαλύφθη πλήρως για μία ακόμη φορά η δύναμη και η αδυναμία εχθρών και φίλων. Οι ναζωραίοι κατακτητές έδειξαν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα διαλύσεως αλλά συγχρόνως και κάποια δείγματα πάλης να κρατηθούν στην εξουσία. Οι Έλληνες έδειξαν επιτέλους πυγμή διαχωρίζοντας τους θεσμούς από την αίρεση των ναζωραίων αλλά επέδειξαν και αρκετές αδυναμίες.

Η εθνική συνείδηση των Ελλήνων βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η πολιτική και θρησκευτική εκπαίδευση της κρισίμου μάζης για να δώσει στον κατακτητή το θανατηφόρο κτύπημα.

Οι ναζωραίοι κατακτητές για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες εναντίον τους για εμπόριο ναρκωτικών, παιδεραστία, υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, αμέσως διέδωσαν ότι βάλλονται οι θεσμοί, ώστε να κλείσουν τα στόματα των αντιφρονούντων.

Δυστυχώς οι Έλληνες, για μία ακόμη φορά, δεν τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια των ναζωραίων κατακτητών. Ναι μεν διαχώρισαν τους θεσμούς από την αίρεση των ναζωραίων και δεν κατάπιαν το δόλωμα που τους έρριξαν οι ναζωραίοι, αλλά ούτε ταυτίσθηκαν με τους θεσμούς, όπως ώφειλαν να πράξουν.  

Οι Έλληνες από την αρχή διέπραξαν το λάθος να μην ταυτίζωνται με τους θεσμούς, εξ αιτίας της ψυχολογίας του ραγιά. Αφού ο ναζωραίος εχθρός ταυτίζεται με τους θεσμούς, τότε εγώ πρέπει να αποστασιοποιηθώ από τους θεσμούς, σκέφτεται ο μέσος Έλλην.

Αυτό είναι το μόνιμο νοητικό σχήμα που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά στον λανθασμένο τρόπο σκέψεως των Ελλήνων. Με οποιοδήποτε όρο οι ναζωραίοι ισχυριστούν ότι ταυτίζονται, οι Έλληνες βλακωδώς αντί να αποσυνδέσουν τον όρο από τους ναζωραίους και να ταυτιστούν με τον όρο, αποσυνδέονται από τον όρο για να μην ταυτιστούν με τους ναζωραίους.

Για παράδειγμα, αφού οι ναζωραίοι ταυτίζονται με την θρησκεία, τότε εμείς δεν είμαστε θρησκεία, λένε ωρισμένοι ανώριμοι Έλληνες. Αφού οι ναζωραίοι δηλώνουν ότι έχουν δόγμα, τότε εμείς δεν πρέπει να έχουμε δόγμα, για να μην ταυτιστούμε με τους ναζωραίους. Αφού οι εθνικοσοσιαλιστές δηλώνουν ότι έχουν ως βασική θέση την προστασία της Ελληνικής Φυλής, τότε εμείς δεν πρέπει να μιλάμε για προστασία της Ελληνικής Φυλής, για να μην μας χαρακτηρίσουν εθνικοσοσιαλιστές. Αφού οι κομμουνιστές μιλάνε για κοινωνικές παροχές, τότε εμείς δεν πρέπει να προβάλλουμε οικονομικά αιτήματα για να μην μας χαρακτηρίσουν κομμουνιστές.

Αυτή η κατάσταση λειτουργεί και αντιστρόφως. Αφού οι κοσμοπολίτες και οι διεθνιστές μιλάνε για «Ευρωπαϊκή Ένωση», «Διεθνές Δίκαιο» και «Ενωμένη Ευρώπη», τότε εμείς πρέπει να αποδεχτούμε ή να ταυτιστούμε με αυτούς τους όρους επειδή συνηχούν θετικά. Και αυτό χωρίς να εξετάζουμε ποιές ολιγαρχίες και ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω από όρους τύπου «Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αυτή η στάση των Ελλήνων προκαλεί τεράστιες απώλειες ψυχών και ολέθρια αποτελέσματα. Η εύκολη αποσύνδεση ή ταύτιση με όρους και έννοιες που έχουν φορτιστεί αρνητικά ή θετικά, αποδεικνύει την ιδεολογική ατροφία των Ελλήνων.

Όταν κάποιος έχει απαλλοτριώσει έναν δικό μας όρο, δεν τον εγκαταλείπουμε στα χέρια του εχθρού, αλλά προσπαθούμε να αποσυνδέσουμε τον εχθρό από τον όρο και να τον απαλλοτριώσουμε εμείς.

Η λανθασμένη σκέψη των Ελλήνων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αφού οι νεοναζιστικές οργανώσεις ασχολούνται με το ζήτημα της Φυλής άρα και όσοι ασχολούνται με το ζήτημα της Ελληνικής Φυλής είναι νεοναζί. Το αντίστροφο συμπέρασμα πρέπει να βγάζουμε. Πρέπει να επιβάλλουμε τον αντίστροφο τρόπο σκέψεως. Κακώς οι ελληνόφωνοι νεοναζί ασχολούνται με το ζήτημα της Ελληνικής Φυλής. Οι ελληνόφωνοι νεοναζί πρέπει να εγκαταλείψουν το ζήτημα της Ελληνικής Φυλής για να μην τους συνδέουν με τους Έλληνες.

Η φυλετική έρευνα είναι ίδιον των Ελλήνων και όχι των ελληνοφώνων νεοναζί. Οι ελληνόφωνοι νεοναζί προσπαθούν να ταυτιστούν μαζί μας παίρνοντας την Ελληνική Φυλετική ιδεολογία από τα χέρια μας. Διαμαρτυρόμαστε διότι ο εχθρός εισβάλλει στα ιδεολογικά μας χωράφια. Τον καλούμε να εγκαταλείψει την ιδεολογία μας και να μην ταυτίζεται με την ιδεολογία μας. Κατηγορούμε τους γελοίους δημοσιογραφίσκους ότι ταυτίζονται με τους νεοναζί διότι αντιδιαστέλλουν την έννοια της φυλετικής υπερηφάνειας από τους Έλληνες και την ταυτίζουν με τους νεοναζί.

Απαλλοτριώνουμε την έννοια της Ελληνικής Φυλής από τους ελληνόφωνους νεοναζί. Δεν την εγκαταλείπουμε στα χέρια τους. Δεν αποσυνδεόμαστε εμείς από την προστασία της Ελληνικής Φυλής για να μην χαρακτηριστούμε νεοναζί. Αποσυνδέουμε τους νεοναζί από την Ελληνική Φυλή για να μην χαρακτηριστούν Έλληνες. Αυτό σημαίνει Ιερός Αγών.

Αν οι Πρόγονοί μας στην διάρκεια του βυζαντίου είχαν τα μυαλά ωρισμένων σημερινών Ελλήνων, θα εγκατέλειπαν για πάντα τον όρο Έλλην επειδή τα βυζαντινά κτήνη μετέτρεψαν την χρήση του όρου σε ποινικό αδίκημα.

Αλλοίμονό μας αν κάθε φορά που οι εχθροί απαλλοτριώνουν έναν Ελληνικό όρο ή τον φορτίζουν αρνητικά, να τον εγκαταλείπουμε στα χέρια τους ή να αποστασιοποιούμαστε από αυτόν τον όρο.

Αν είμαστε Έλληνες πρέπει να απαλλοτριώσουμε το σύμβολο της σβάστικας από τους εθνικοσοσιαλιστές. Η σβάστικα είναι αρχαίο, παγκόσμιο, παγανιστικό σύμβολο, με πολλαπλές ερμηνείες, δεν το εφηύραν οι ναζί. Αν είμαστε Έλληνες πρέπει να το απαλλοτριώσουμε από τους νεοναζί και να ξεκαθαρίσουμε ότι οι νεοναζί δεν πρέπει να μολύνουν Ελληνικά Σύμβολα.

Αν συνεχίσουν κάποιοι Έλληνες να λειτουργούν σαν αυτόματα και δεν μάθουν να υπερασπίζωνται το Ελληνικό Δόγμα, τότε ο ιδεολογικός τους κατήφορος δεν θα έχει τέλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί Έλληνες πιστεύουν την κομμουνιστική προπαγάνδα η οποία λέει ότι κομμουνισμός και καπιταλισμός είναι τα δύο αντίθετα οικονομικά άκρα. Οποίο ψεύδος! Ο κομμουνισμός είναι το άκρον άωτον του καπιταλισμού. Κομμουνισμός σημαίνει περισσότερος καπιταλισμός. Οι κομμουνιστές δεν πολεμούσαν τους δυτικούς καπιταλιστές για να καταργήσουν τον καπιταλισμό, αλλά για να τον επιβάλλουν στην πιό ακραία μορφή του, την κομμουνιστική.

Στον κομμουνισμό οι πάντες εργάζονται για τον κομματικό εργοδότη. Στον κομμουνισμό το κομμουνιστικό αφεντικό δεν επιτρέπει απεργίες και διαμαρτυρίες. Η κομμουνιστική σκλαβιά είναι το αποκορύφωμα του καπιταλισμού.

Ο Λένιν έγραψε ότι «ο ιμπεριαλισμός είναι το ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού». Τον συμπληρώνω και τον  διορθώνω: «Ο ιμπεριαλισμός είναι ένα ανώτερο στάδιο του καπιταλισμού. Ο κομμουνισμός είναι το ανώτατο στάδιο του ιμπεριαλισμού».

Είναι απαράδεκτο να επιτρέπουμε στους ιδεολογικούς εχθρούς μας να αντιδιαστέλλουν έννοιες που είναι συμπληρωματικές. Φτάσαμε στο γελοίο σημείο οι ναζωραίοι δημαγωγοί να διαδίδουν ότι τάχα ο χριστιανισμός έρχεται σε αντίθεση με τον ιουδαϊσμό. Χριστιανισμός σημαίνει περισσότερος ιουδαϊσμός και όχι αντίθεση με ιουδαϊσμό. Φτάσαμε στο γελοίο σημείο οι ναζωραίοι δημαγωγοί να διαδίδουν ότι ο χριστιανισμός ταυτίζεται με τον Ελληνισμό. Χριστιανισμός σημαίνει τον απόλυτο μισελληνισμό και όχι ταύτιση με οτιδήποτε Ελληνικό.

Ασχέτως του τί ερμηνεία δίνουν οι Έλληνες στον όρο «εθνικισμός», φτάσαμε στο γελοίο σημείο οι νεοβυζαντινοί «εθνικιστές» να καθορίζουν το περιεχόμενο του εθνικισμού βάσει του χριστιανισμού τους.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να γνωρίζουν ότι χριστιανισμός και εθνικισμός είναι δύο όροι αμοιβαίως αποκλειόμενοι, ασχέτως του τί περιεχόμενο δίνει κάποιος στον όρο «εθνικισμός». Ο χριστιανισμός είναι διεθνιστικό και αντεθνικό κίνημα. Δεν είναι δυνατόν να ταυτίζεται με το οτιδήποτε εθνικό.

Οι νεοβυζαντινοί διεθνιστές σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατηθούν ζωντανοί αναλαμβάνουν την προπαγάνδιση απόψεων υπέρ της Ελληνικής Διασποράς και των Ελλήνων υποδούλων σε ξένα εδάφη. Και σε αυτά τα δύο θέματα, οι Έλληνες υστερούν έναντι των ναζωραίων.

Προκειμένου οι Έλληνες να μην ταυτιστούν με «εθνικιστικές» θέσεις, αφήνουν τους νεοβυζαντινούς διεθνιστές να μιλάνε για υπόδουλους Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο και για Ελληνική Ομογένεια-Διασπορά του εξωτερικού. Ας το καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε στους ναζωραίους, στους νεοβυζαντινούς κατακτητές να απαλλοτριώνουν και αυτούς τους όρους.

Το ότι υπάρχουν υπόδουλοι Έλληνες στην Ιωνία, στην Κύπρο, στην Βόρειο Ήπειρο και αλλού είναι δεδομένο. Αλλά οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες δεν σκοπεύουν να τους απελευθερώσουν αλλά να τους υποδουλώσουν στην μισελληνική αίρεση των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι κατακτητές που μιλούν για «αλύτρωτες πατρίδες» δεν θέλουν να επανελληνίσουν τα σκλαβωμένα αδέλφια μας αλλά να τους αφελληνίσουν, να τους εκχριστιανίσουν. Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν θέλουν να διεξάγουν εθνικούς αγώνες υπέρ των Ελλήνων αδελφών μας στο εξωτερικό, αλλά σταυροφορίες και βυζαντινές σφαγές.

Είναι εγκληματικό, είναι βλακώδες να αφήνουμε τους ναζωραίους κατακτητές να μιλάνε εξ ονόματός μας.

Οι Έλληνες της υποδούλου Ελλάδος διεξάγουν πολυσχιδή Ιερό Αγώνα σε πολλά μέτωπα, με πολλούς αντιπάλους. Αγωνιζόμαστε για να απελευθερώσουμε την Ελλάδα από τους ναζωραίους κατακτητές αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αμβλύνουμε την προσοχή μας στο τί γίνεται με τους Έλληνες της Αλβανίας, της Κύπρου, της Γεωργίας και αλλού, όπου υφίστανται τρομακτικές διώξεις.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αναγνωρίζουμε μονοπώλιο αλυτρωτικών τάσεων στους ναζωραίους κατακτητές. Για μία ακόμη φορά προκειμένου να μην χαρακτηρισθούμε «εθνικιστές» αφήνουμε στους ναζωραίους φασίστες να μιλούν εξ ονόματος των Ελλήνων της Διασποράς. Αυτό είναι στυγερό έγκλημα.

Όπως και στα προηγούμενα παραδείγματα πρέπει να απαγορεύσουμε στους ναζωραίους να μιλούν για τους υποδούλους Έλληνες στην Κύπρο, στην Αλβανία και αλλού. Αυτό είναι υπόθεση των Ελλήνων και όχι των ναζωραίων. Οι ναζωραίοι θέλουν να πάρουν αυτούς τους δυστυχισμένους Έλληνες από το Ισλάμ και να τους υποδουλώσουν στην μισελληνική αίρεσή τους.

Πρέπει να αποσυνδέσουμε τους ναζωραίους από κάθε αναφορά σε αλυτρωτικές τάσεις και όχι να αποσυνδεθούμε εμείς από τον αλυτρωτικό αγώνα των Ελλήνων αδελφών μας στο εξωτερικό.

Φυσικά, το ζήτημα περιπλέκεται πολύ διότι αρκετοί από τους αδελφούς μας στο εξωτερικό είναι εγκλωβισμένοι στην αίρεση των ναζωραίων. Αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί για μας δικαιολογία για φυγομαχία και εγκατάλειψή τους.

Πρέπει να τους απελευθερώσουμε και από τα δεσμά των αλλοφύλων και από τα δεσμά των αλλοθρήσκων. Κάθε φορά πρέπει να αυξάνουμε τους στόχους μας και όχι να τους μειώνουμε.

Κατηγορούμε τους εν Ελλάδι «Εθνικούς» ότι αφήνουν την «αλυτρωτική» προπαγάνδα των ναζωραίων χωρίς απάντηση υποδουλώνοντας έτσι και τους Έλληνες του εξωτερικού στην αιμοσταγή τους αίρεση.

Αντί οι αδελφοί μας στο εξωτερικό να περιμένουν βοήθεια και λύτρωση από τους Έλληνες και τους Αθανάτους Θεούς, περιμένουν να υποδουλωθούν ακόμη περισσότερο στην αίρεση των ναζωραίων. Οι Έλληνες πρέπει βοηθούν τις Ελληνικές Κοινότητες του εξωτερικού που χρειάζονται οργάνωση για να αυτονομηθούν από την χριστιανική πανούκλα και να ενωθούν με τον υπόλοιπο Ελληνισμό.

Αν δεν λάβουμε μέρος σε αυτόν τον Ιερό Αγώνα για την Ελληνική Ψυχή, οι ναζωραίοι θα αφομοιώσουν τους εκτός Ελλάδος αδελφούς μας στις μισελληνικές φασιστικές θεωρίες τους περί αναβιώσεως της βυζαντινής αυτοκρατορίας.

Η μόνη ελπίδα των μισελλήνων είναι η ενότητα του ανθελληνικού νεοβυζαντινού κινήματος. Αυτό το μέτωπο πρέπει να το τσακίσουμε. Πρέπει να απαγορεύσουμε στους νεοβυζαντινούς φασίστες να χρησιμοποιούν τον όρο «Έλληνες πατριώτες». Αν σε κάθε ιδεολογική μάχη οι νεοβυζαντινοί μισέλληνες αρπάζουν τους όρους, τους στόχους και τα συνθήματά μας και συγχρόνως εμείς αρνούμαστε να τα υπερασπίσουμε για να μην ταυτιστούμε με τους «εθνικιστές», τότε ο Ελληνισμός χάθηκε.

Το σύνθημά μας είναι «Λευτεριά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από τους ναζωραίους κατακτητές». Οι ναζωραίοι κατακτητές θέλουν να σκλαβώσουν τα αδέλφια μας που ζουν στην  Βόρειο Ήπειρο. Οι ναζωραίοι κατακτητές καταπιέζουν τα αδέλφια μας στην Βόρειο Ήπειρο. Τους αφελληνίζουν. Τους αφανίζουν. Τους εκχριστιανίζουν. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ειρήνη μεταξύ Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και νεοβυζαντινών «πατριωτών». Μόνον πόλεμο μέχρις εσχάτων.

Επίσης έχουμε ανοικτό μέτωπο με τους διεθνιστές θολοκουλτουριάρηδες της μισελληνικής αριστεράς. Διάφορα φρόκαλα της διεθνιστικής αριστεράς μάς πληροφορούν ότι τάχα ο εθνικισμός έσβησε και ότι τάχα νίκησε ο αντιρατσισμός και ο πολυπολιτισμός. Πρόκειται για φαντασιοπληξίες και ανοησίες διεθνιστών.

Τους θολοκουλτουριάρηδες της διεθνιστικής αριστεράς τους διαψεύδει καθημερινώς η Ρωσσία, η Κίνα και το Ισλάμ. Στην Κίνα έχει αναζωπυρωθεί ένας φοβερός κινεζικός εθνικισμός που λειτουργεί ως κινητήριος δύναμις για την παγκόσμια κυριαρχία των Κινέζων. Στην Ρωσσία οι εθνικισμοί έχουν οδηγήσει σε απόσχιση κρατών και τρομερούς εθνοφυλετικούς πολέμους. Και το Ισλάμ έχει αποδείξει ότι η μη ανοχή είναι κάτι παραπάνω από κινητήριος δύναμις.

Σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στις ΗΠΑ, πλην της Δυτικής Ευρώπης, υπάρχει μία καθολική αναβίωση των θρησκειών. Η βασική αιτία για αυτή την τάση είναι η χρήση της θρησκείας ως βασικό στοιχείο για τον καθορισμό των εθνικών ταυτοτήτων.

Στην Αφρική, την Ασία, την Λατινική Αμερική, την Μέση Ανατολή, παντού διεξάγονται αιματηροί εθνοθρησκευτικοί πόλεμοι. Και οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες στην Ελλάδα απαντούν: Όχι, δεν υπάρχει θεός, η θρησκεία ανήκει στην σφαίρα της ιδιωτικής ζωής, ο εθνικισμός πέθανε, κτλ.

Μα καλά, πού ζουν αυτά τα φρόκαλα; Δεν διαβάζουν ξένο τύπο και ξένα βιβλία; Δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο; Δεν βλέπουν το διεθνές γίγνεσθαι εκτός Δυτικής Ευρώπης; Ποιά έθνη πέθαναν και ποιός εθνικισμός πέθανε; Τα φρόκαλα της διεθνιστικής αριστεράς εκλαμβάνουν τους ευσεβείς πόθους των ως βέβαια γεγονότα. Είναι πραγματικά τόσο γελοίοι και τυφλωμένοι που δεν βλέπουν ότι μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων στην ανατολική Ευρώπη και την Ασία παντού έχει αναβιώσει ο εθνικισμός και η θρησκεία.

Αλλά δεν πειράζει που τα φρόκαλα της διεθνιστικής μισελληνικής αριστεράς δεν θέλουν να βλέπουν την πραγματικότητα. Ίσως τους πονάει πολύ και ικανοποιούνται από τον στρουθοκαμηλισμό τους.

Αφήστε τα διεθνιστικά φρόκαλα να δημαγωγούν. Χωρίς να το θέλουν ανοίγουν τον δρόμο στην Ελληνική Θρησκεία και τον Ελληνισμό. Βέβαια το ίδιο πράττουν και για τους ισλαμιστές και γενικώς για όσους ξέρουν να εκμεταλλευθούν προπαγανδιστικώς τα λάθη και τις προτροπές της διεθνιστικής αριστεράς.

Οι Έλληνες σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθουν κοντά στους ναζωραίους «εθνικιστές» για να υπερασπιστούν το Έθνος και την Φυλή τους. Αντιθέτως πρέπει να αποσυνδέσουν την Ελληνική Φυλή και το Ελληνικό Έθνος από τους ναζωραίους «εθνικιστές».

Πρέπει να πείσουμε τους ναζωραίους να εγκαταλείψουν τους όρους φυλή, έθνος, πατρίδα, Ελληνισμός. Αυτοί οι όροι ανήκουν στην Ελληνική Θρησκεία. Και οποιαδήποτε αναφορά σε αυτές τις έννοιες πρέπει να τους απωθεί.

Οι Έλληνες πρέπει να συγκρουστούν συγχρόνως με όλους τους ιδεολογικούς εχθρούς. Με ναζωραίους, κομμουνιστές, ισλαμιστές, καπιταλιστές, διεθνιστές κάθε αποχρώσεως και να τους τσακίσουν. 

Συγκρουόμαστε ταυτοχρόνως με όλα τα ιδεολογικά ρεύματα. Μόνον έτσι θα κάνουμε αισθητή την διαφορά μας. Δεν έχει σημασία ο αριθμός μας. Σημασία έχει η ιδεολογική μας ευρωστία και η Πίστη στην Δύναμη των Αθανάτων Θεών.

Το πραγματικό Ελληνικό σχολείο είναι ο καθημερινός Ιερός Αγών για την συνεχή ανακατάληψη ιδεολογικών και πολιτιστικών εδαφών που κατέχουν οι εχθροί μας. Σκοπός μας είναι να απαλλοτριώνουμε από τον εχθρό έννοιες και σύμβολα που μας ανήκουν. Και όχι με την πρώτη συνειρμική σύνδεση με αρνητικά σύμβολα και όρους, οι οπαδοί μας να σκορπίζουν.

Ο ανταγωνισμός των ναζωραίων με τον Ελληνισμό απορρέει από βαθύτερες αιτίες. Από τον φόβο που νοιώθουν για την Δύναμη των Θεών, από τον φθόνο τους για τον πνευματικό πλούτο των Ελλήνων.

Οι Έλληνες συγκρούονται με τον χριστιανισμό διότι τον αντιλαμβάνονται ως κυριαρχία, εκμετάλλευση, υποτέλεια, και έχουν εχθρότητα προς την χριστιανική κουλτούρα ως άκρως αντίθετη της Ελληνικής. Τέτοια επιθετική και φανατική στάση κατά των ναζωραίων κατακτητών προπαγανδίζεται καθημερινώς στα Ελληνικά σχολεία και σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, υποστηρίζεται από κυβερνήσεις του εξωτερικού, και από άτομα και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι Έλληνες όλο και περισσότερο βλέπουν τον χριστιανισμό ως τον απόλυτο εχθρό τους.

Έτσι αρχίζει η ιδεολογική, θρησκευτική και ηθική επανάσταση. Με το γκρέμισμα του ιδεολογικού οικοδομήματος των εχθρών. Ο τρόπος που έχουν διαταχθεί οι έννοιες μέσα στο μυαλό και την ψυχή των Ελλήνων τους εγκλωβίζει σε λανθασμένες πρακτικές. Η συνειρμική διάταξη των όρων μέσα στο μυαλό των Ελλήνων προκαλεί εξηρτημένα αντανακλαστικά, όπως θα έλεγε και ο Παυλώφ. Εκμαιεύει συγκεκριμένες σκέψεις. Αλλά αυτές οι λανθασμένες σκέψεις μας έχουν υποβληθεί από τους ναζωραίους κατακτητές. Αυτά είναι τα ιδεολογικά δεσμά που πρέπει να σπάσουμε.

Οι Έλληνες ανήκουν σε διαφορετικό έθνος απ’ ότι οι ναζωραίοι. Οι Έλληνες δεν ανήκουν στην ίδια φυλή με τους ναζωραίους. Οι Έλληνες έχουν σύνορα, νόμους, πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, στρατό πλήρως διαφοροποιημένα από τα των ναζωραίων.

Όποιος απορρίπτει την αίρεση των ναζωραίων και βαπτίζεται Έλλην, αυτομάτως πολιτογραφείται σε άλλο έθνος, στο ένδοξο Ελληνικό Έθνος. Αυτομάτως πολιτογραφείται υπήκοος άλλης πολιτείας, της Θεϊκής Πολιτείας. Της Πολιτείας των Αθανάτων Θεών.

Για να εγχαραχθεί στην συνείδηση των Ελλήνων το Ελληνικό Δόγμα απαιτείται συνεχής σύγκρουση με όλους τους ιδεολογικούς αντιπάλους.

Απαιτείται η πλήρης ιδεολογική αυτονομία και ανεξαρτησία. Το ότι πρέπει να προστατεύσουμε την Ελληνική Φυλή δεν μας επιτρέπει να ερωτοτροπούμε με νεοβυζαντινούς «εθνικιστές» που δημαγωγούν τάχα υπέρ της Ελληνικής Φυλής. Αντιθέτως πρέπει να τους απορρίψουμε πλήρως διότι η νεοβυζαντινή «εθνικιστική» ιδεολογία είναι καθαρά αντιφυλετική. Στηρίζεται στο μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής.

Όλοι οι Πλεύρηδες, Καρατζαφέρηδες, Λιακόπουλοι και λοιποί νεοβυζαντινοί μισέλληνες, εμφορούνται από τρομερό μίσος κατά της Ελληνικής Φυλής. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να μιλούν περί Ελληνικής Φυλής και Ελληνικού Έθνους. Αλλιώς θα πάθουμε από τους νεοβυζαντινούς «εθνικιστές» ότι και από τους κομμουνιστές, οι οποίοι τον καπιταλισμό τους τον βάπτισαν κομμουνισμό, ώστε να μην τον αναγνωρίζουν οι μάζες.

Οι Πλεύρηδες, Λιακόπουλοι, Βορίδηδες και Σία, το μίσος τους κατά της Ελληνικής Φυλής και κατά του Ελληνικού Πολιτισμού το βαπτίζουν «εθνικισμό» και «πατριωτισμό».

Μόνον η καθημερινή, αδυσώπητη, ασυμβίβαστη σύγκρουση με τους μισέλληνες όλων των αποχρώσεων, στο θρησκευτικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό πεδίο θα μας ενδυναμώσει και θα επιφέρει συντριπτικά πλήγματα κατά των εχθρών μας.

Ο κορυφαίος Γάλλος επαναστάτης Δαντών συμβούλευε τους συναγωνιστές του: Τόλμη, τόλμη και ξανά τόλμη. Η Ελληνική Θρησκεία επιτάσσει: Σύγκρουση, σύγκρουση και ξανά σύγκρουση.

 

Θηραμένης Μελεάγρου

10η Ισταμένου μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα