:: ::

 
 
 

                   

                        Η περιβόητη πολυδιάσπαση των «Εθνικών»

 

Οι αλλόφυλοι ναζωραίοι, συγκάτοικοι μας λόγω ανωτέρας βίας αφού επί 17 αιώνες πάσχισαν να μας επιβάλλουν με την ωμή βία και το δόλιο ψέμμα ότι αποτελούν κοινό έθνος με τους Έλληνες, τώρα πασχίζουν να αποδείξουν ότι οι Έλληνες δεν αποτελούν κοινό έθνος μεταξύ τους.

Οι αλλόφυλοι ναζωραίοι, αφού επί 17 αιώνες αγωνίστηκαν να μας αποδείξουν ότι και οι Τούρκοι και οι Αρμένιοι και οι Σλάβοι και οι Ρώσοι και οι Αλβανοί, αν είναι ναζωραίοι και ακόμα περισσότερο αν είναι «ορθόδοξοι», αποτελούν αρχαιόθεν Ελληνικό φύλο, δεν το έχουν σε τίποτα να επιδιώξουν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες δεν αποτελούν κοινό φύλο μεταξύ τους.

Ο βασικός γνώμονας της πολιτικής τους ήταν και είναι ο ίδιος: η αποδοχή ή μη του ναζωραϊκού δόγματος!

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και για τους ισλαμιστές θεωρούνται οι πλέον πονηροί και δόλιοι εχθροί. Δεν είναι σύμπτωση που και οι ιουδαίοι τους φοβούνται. Κάποτε ονειρεύτηκαν μια παγκόσμια χριστιανική Ιερουσαλήμ πάνω στις μυριάδες εκατόμβες των αθώων λαών της γης. Αργότερα περιορίστηκαν σε μια σκληροπυρηνική Δύση που θα επαναλάβει την τελική σταυροφορία. Σήμερα κρύβονται πίσω από μια φοβική Αμερική σε μια ύστατη προσπάθεια να βρουν ένα νέο σφαγέα-προστάτη.

Τί κάνουν λοιπόν προτού γραφούν, άπαξ και δια παντός, στα μαύρα κατάστιχα της Ιστορίας; Mεταφέρουν τα δικά τους ελαττώματα στα έθνη που τους αποτινάσσουν από το σβέρκο τους!

Πώς το κάνουν αυτό άραγε; Απλά εκμεταλλεύονται τις νηπιακές αρρώστιες των Εθνικών Κινημάτων. Ανοργανωσιά, έλλειψη τελικού σκοπού, απουσία συνεκτικής ταυτότητος.

Φορτώνουν τους αποστάτες ναζωραίους στους Εθνικούς. Φορτώνουν τους αιρετικούς ναζωραίους στους Εθνικούς. Φορτώνουν και τους αναρχικούς μαζί με τους φασίστες στους Εθνικούς. Φορτώνουν οτιδήποτε κατακριτέο στην σημερινή κοινωνία για να ταυτιστούν αυτοί μαζί της. Φορτώνουν όλα τα δικά τους παράγωγα στο Εθνικό Κίνημα που τους καταδιώκει. Έτσι θέλουν να βαπτίσουν με τα δικά τους περιττώματα τα κινήματα που επαναστατούν και να τα αμαυρώσουν.

-Σε αυτούς θα στηριχτείτε; λένε. Κοιτάξτε τα χάλια τους. Δεν είναι αυτοί αξιόλογοι, άρα είμαστε εμείς, οι ναζωραίοι.

Με αυτό το κόλπο, παρουσιάζοντες τους αθλιότερους χριστιανούς ως εχθρούς των, θέλουν να παραμείνουν στο σβέρκο των λαών. Μη δυνάμενοι να τα βάλουν με τους λαούς που τους σιχαίνονται, τα βάζουν με μια καθοδηγούμενη από αυτούς μειοψηφία αιρετικών.

Σε αυτόν τον πολύπαθο από την εισβολή τους τόπο, χαρακτηρίζουν πρώτα απ’ όλα ως «Εθνικό» κάθε βυζαντινοφασίστα που τυπώνει με αρχαιοελληνικούς τίτλους ένα βιβλίο, κάθε αιρετικό ναζωραίο που αφού του έπεσε μια κεραμίδα στο κεφάλι ψάχνει τους Πατρώους Θεούς σε σκάφη από τα μακρινά άστρα την ίδια ώρα που ονειρεύεται τον Παλαιολόγο να απελευθερώνει την αγιά-σοφιά. Βαπτίζουν ως «Εθνικό» κάθε αιρετικό ναζωραίο με χλαμύδες που ανακαλύπτει χειρόγραφα στα μοναστήρια του Σινά με χριστιανές Σίβυλλες και χαλκευμένους χρησμούς για την μοιραία αναγκαιότητα του ναζωραϊκού δόγματος.  Βαπτίζουν ως «Εθνικό» κάθε αποτυχημένο ναζωραίο ακροδεξιό που ψάχνει να βρει οπαδούς στο δικό μας στρατόπεδο. Τέτοιου τύπου ναζωραίους, οι οποίοι δεν μπορούν μετά από την πολυετή κατήχηση να θεραπεύσουν την καταστροφική ζημιά που έχει υποστεί ο εγκέφαλός των, τούς φορτώνουν στους Έλληνες στο θρήσκευμα.

Μη δυνάμενοι να τα βάλουν με τους λαούς, που αιώνες αγωνίζονται να απομακρύνουν το ανατολίτικο δόγμα από την ζωή τους, κατασκευάζουν «Εθνικούς» για να μπορούν να τους λοιδορούν. Με αυτήν την κραυγαλέα προβοκάτσια οι ναζωραίοι βάζουν στο στόμα των κατασκευασμένων «Εθνικών» ό,τι δεν μπορούν οι ναζωραίοι να πουν απ’ ευθείας.

Ο κάθε «ελληνολάτρης» ναζωραίος ελληνοποιεί τον χριστιανισμό, σε ένα βιβλίο, κάνοντας τον σκλάβο και τον αφέντη ένα πακέτο, βλέπε Ελληνισμός-χριστιανισμός. Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διατηρήσουν διχασμένο τον λαό σε υπόδουλους και αφέντες, λένε όχι στον διχασμό(από τους αφέντες)!

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να συγκινήσουν τους διώκτες των οι «ελληνοκεντρικοί» κατασκευασμένοι «Εθνικοί» ικετεύουν την άφεση του παρασιτικού και λαοπλάνου ανθελληνικού κλήρου. Μέμφονται τον κακό ιουδαιογενή κλήρο αλλά συγχρόνως χύνουν δάκρυα για τον διωκόμενο «στυλοβάτη Ιερέα» από τους «κακούς» ισλαμιστές. Διακηρύσσουν ότι ο κλήρος ανήκει στην μασονία και κλαίνε την απώλεια κάθε μασόνου ως εθνική απώλεια! Δεν διστάζουν την ώρα που ρίχνουν σε εμάς ως δόλωμα τέτοιους «ελληνοκεντρικούς» βυζαντινιάδηδες, να τους εντάσσουν ως πρωτοκλασάτα στελέχη στο βυζαντινό πολιτικό κόμμα τους.

Τέλος η πολυδιάσπαση συμπληρώνεται με «Εθνικούς» που είτε λόγω δειλίας είτε λόγω μωρίας, που συχνά συνοδεύει την τρίτη ηλικία, δεν θέλουν να τα τσουγκρίσουν με τον αφέντη που γνώριζαν από μωρά. Στο φτωχό μυαλό τους συνθέτουν την Εθνική αυτοθέσμιση, αυτοτέλεια και αυτάρκεια, με την δυναστεία του ναζωραίου. Μιλάνε για δημοκρατία στα πλαίσια της ολιγαρχικής πλουτοκρατίας.

Μιλάνε για Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα στα όρια που θέτει το εμπορικό σύστημα των φιλαργύρων ναζωραίων. Μιλάνε για αμόλυντους Ελληνικούς Ναούς μέσα στα νεκροταφεία των ναζωραίων ή σε έρημα χωράφια όπου μπορούν εύκολα να αρπάξουν φωτιά. Μιλάνε για αναγνώριση της γηγενούς Προγονικής Θρησκείας από τα χριστιανικά δικαστήρια! Μερικοί φτάνουν στο σημείο να περιμένουν την δίωξη της μισελληνικής αιρέσεως των ναζωραίων από Ευρωπαϊκούς νόμους χωρίς αγώνα, χωρίς οργάνωση!

Άλλοι ζητούν την αναγνώριση της Πατρώας Θρησκείας χωρίς Ιερατείο! Πόσο βολικά είναι όλα αυτά, για τον πονηρό ναζωραίο που στέκεται πίσω από τις κουρτίνες. Πόσο συμφέρουσα είναι αυτή η μαύρη προπαγάνδα για την αντιμετώπιση ενός Κινήματος που προσπαθεί να ορθοποδήσει.

-Να οι «Εθνικοί» που κατασκευάσαμε για να ποδηγετήσουμε το Κίνημα λένε οι ναζωραίοι πίσω από την κουρτίνα. Εμπιστευθείτε μας για άλλα χίλια χρόνια, εμείς είμαστε η εγγύηση, οι άλλοι είναι διαλυμένοι!!

Είδαμε λοιπόν ότι πολυδιάσπαση στον χώρο των «Εθνικών» δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν υπάρχουν «Εθνικοί». Κανένας Έλλην στο θρήσκευμα δεν αποδέχεται τον απαξιωτικό όρο του σφαγέως των Προγόνων του, του εμπρηστού των Ιερών Βιβλίων του, των βιαστών του Πολιτισμού του, του κατακτητού της ιδίας του της ψυχής.

Η πολυδιάσπαση υπάρχει όπως πάντα στον αρχισεκταριστή ναζωραίο. Στον επινοητή της αιρέσεως και των αιρετικών πολέμων. Στον δολοφόνο των ομοδόξων του για την κατάκτηση του θρόνου που ονειρεύεται μέρα και νύκτα.

Δεν υπάρχουν διασπασμένοι «Εθνικοί». Αυτοί είναι μόνο αποστάτες ναζωραίοι που δειλιάζουν να προσχωρήσουν στους Έλληνες. Το υπόδουλο Ελληνικό Έθνος, παρά τις φοβέρες και τις κατάρες τους, στην πρώτη ευκαιρία που ιστορικά του δόθηκε να εκφράσει τους πόθους του, τους απέρριψε. Παρά την κρατική αρωγή της βυζαντινοκρατούμενης κυβέρνησης στο ζήτημα των ταυτοτήτων το 78% τούς γύρισε την πλάτη.

Το Ελληνικό Έθνος δεν γυρίζει πίσω. Ο διαχωρισμός κράτους και αιρέσεως των ναζωραίων είναι το πρώτο βήμα σε ένα μονόδρομο χωρίς επιστροφή: την χειραφέτηση του Ελληνικού Έθνους που τώρα στρέφεται στις ρίζες του και στην ένδοξη καταγωγή του.

 

Δέξιππος-Κήρυξ των Αθανάτων Θεών

3η Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα       

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα