:: ::

 
 
 

 

                            Μουσικό σχήμα «Δίας + Ήρα»

 

Το μουσικό σχήμα  «Δίας + Ηρα» ιδρύθηκε το «2002» στο Καπανδρίτι Αττικής από τον Διονύσους και την Νεσιβίλια.

Ο Διονύσους είναι μουσικός παραγωγός, συνθέτης, στιχουργός, ενορχηστρωτής, ηχολήπτης, και παίζει πλήκτρα (πιάνο + αρμόνιο), ντράμς, κρουστά, μπάσο και κιθάρα.

Η Νεσιβίλια είναι στιχουργός και παίζει φλογέρα, αυλό του Πανός, και κρουστά. Και τα δύο μέλη τραγουδάνε. Το ύφος μουσικής του συγκροτήματος είναι το  «Διονυσιακό 12τονο» προσαρμοσμένο στα σημερινά μουσικά δεδομένα.

Έως σήμερα το συγκρότημα έχει κάνει αρκετές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, και έχει εκδώσει 4 σύμπακτούς δίσκους (ανεξάρτητη παραγωγή). Το τελευταίο κυκλοφόρησε το «2010» με τίτλο «Διας + Ηρα S.O.S.»

Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει  1) 200 δικά τους τραγούδια, των οποίων οι στίχοι αναφέρονται στον άνθρωπο Έλληνα, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες σήμερα!! 2)  Ελληνικά γνωστά λαϊκά και ρεμπέτικα για γάμους, γιορτές, κλπ.

Επίσης, παραδίδουν μαθήματα χορού στο στούντιο που διαθέτουν στο Καπανδρίτι. Οι χοροί που διδάσκονται είναι οι ακόλουθοι: χασάπικος, ζεϊμπέκικος, νησιώτικος, μπάλος, καλαματιανός, τσάμικος, χασαποσέρβικος, καρσιλαμάς, συρτάκι, ντίσκο, σάμπα, τανγκό, μάμπο, τσάτσα, ροκ ν ρολ,  φοξ τροτ, μπόσα νόβα, τουίστ, σάλσα, ρούμπα, βαλς, νοκέρο.

Αναλαμβάνουν α) διοργάνωση αποκριάτικων πάρτυ, β) δημιουργία ντέμο για τραγουδιστές και μουσικούς στο μουσικό εργαστήριο που διαθέτουν στο Καπανδρίτι, γ) δημιουργία χορογραφιών ανάλογα την περίπτωση, δ) μουσική επένδυση για ταινίες, ε) μαθήματα μαγειρικής + ζαχαροπλαστικής.

*** Τιμές λογικές!

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασίες

τηλ. 693 839 1787, email: sintrofakia@yahoo.gr

Τέλος,  όποιος θέλει να αγοράσει cd με την εργασία τους, ας έρθει σε επαφή με τους Δίας + Ηρα !!! 

Φωτογραφίες του μουσικού σχήματος:

Φ1, Φ2, Φ3, Φ4, Φ5, Φ6, Φ7, Φ8, Φ9

Μουσικά στιγμιότυπα:

Μ1, Μ2

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα