:: ::

 
 
 

 

Στον σβέρκο των μαθητών η πολιτική ηγεσία με τον ραντισμό των ναζωραίων!

 

Η πολιτική ηγεσία έδωσε και φέτος το παρόν, δια των θεσμικών εκπροσώπων της στο υποχρεωτικό ράντισμα των Ελληνόπουλων, μαρτυρώντας έτσι την υποταγή και υποστήριξή της στο ιουδαιοχριστιανικό δόγμα της ερήμου, και διαιωνίζοντας την ξένη κατοχή.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η υπουργός παιδείας μίλησαν για «ενότητα του Ελληνικού Έθνους», και ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε ότι «Οι νέοι πρέπει να είναι επαναστάτες», για να εξηγήσει ότι «επανάσταση δεν είναι να αλλάξουμε τους άλλους, αλλά τον εαυτό μας, και εφόσον αυτό συμβεί θα αλλάξει και η κοινωνία».

Η Ε.Ε. όμως απαγορεύει ρητώς τον προσηλυτισμό. Στην διακήρυξη δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών για τις εθνότητες, τα έθνη και οι εθνότητες όπως η Ελληνική, έχουν το συλλογικό και ατομικό δικαίωμα να μην υποχρεώνονται σε πολιτιστική γενοκτονία από δράσεις οι οποίες στερούν την διακριτή τους ταυτότητα και τις πολιτιστικές αξίες που απορρέουν από αυτήν. Επίσης οι εθνότητες προστατεύονται από κάθε μορφής ομογενοποίηση και αφομοίωση που επιβάλλεται νομοθετικώς ή διοικητικώς από άλλες κουλτούρες. Τέλος απαγορεύεται κάθε μορφή προπαγάνδας που κατευθύνεται πάνω τους δια λόγων, έργων, συμβόλων ή τελετουργικών.

Ένας αθλητής ασφαλώς δεν μπορεί να σέρνεται σε υποχρεωτική στρατολόγηση, όπως είναι ο ραντισμός των ναζωραίων. Δεν είναι δυνατόν να ραντίζεται από τους εκπροσώπους του δόγματος που δεν κάνει ουδεμία αναφορά στον αθλητισμό παρά ως γήινη ματαιότητα. Ένας αθλητής δεν επιτρέπεται να ραντίζεται από τους διώκτες των Ολυμπιακών και άλλων Πανελλήνιων Αγώνων, από τους εκφραστές της μοναχικής οκνηρίας, και της φυγής του αναχωρητισμού.

Ένας επαναστάτης που δεν αλλάζει την κοινωνία παράλληλα με την αλλαγή του εαυτού του, εξ ορισμού δεν είναι επαναστάτης, αλλά φυγάς. Αν όλοι οι επαναστάτες σκεφτόντουσαν έτσι, η κοινωνία θα βρισκόταν ακόμα στα μαύρα σκοτάδια του χριστιανικού μεσαίωνα. Η αλλαγή του εαυτού χωρίς την επαναστατική κοινωνική δράση είναι μόνο υποταγή μέσω της προσαρμογής στο κυρίαρχο κατεστημένο ή απλά μια φυγή από αυτό.

Αυτή η διαστρέβλωση των εννοιών, οριοθέτησε και την φετινή χρονιά τα κελεύσματα της κατοχικής αιρέσεως των ναζωραίων για υποταγή, και επεξήγησε τί σημαίνει «ενότητα του Ελληνικού Έθνους» για το χριστιανικό κατεστημένο. Σημαίνει υποταγή των Ελληνόπουλων στην ναζωραϊκή κατοχή, μια πλάνη με την οποία εμβολιάζουν οι διαστροφείς των εννοιών την Ελληνική νεολαία, εκμεταλλευόμενοι τις πολιτισμικές αξίες των Ελλήνων όπως το Αθλητικό Ιδεώδες, για την παραμονή τους στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή εκπαιδευτικοί οργανώνουν πανελλαδική απεργία ενώ γονείς και μαθητές, οι οποίοι αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα σε ακατάλληλα κτήρια, ακόμη και σε κοντέϊνερς επεχείρησαν να εμποδίσουν την έναρξη του καθιερωμένου «αγιασμού».

Χιλιάδες Ελληνόπουλα, γέμισαν τα πάρκα και τις πλατείες σε όλη την χώρα απέχοντας από τον ναζωραϊκό «αγιασμό», ενώ τα μικρότερα σε ηλικία που παρακολουθούντο από γονείς και δασκάλους αγωνίζονταν να καταλάβουν τις πίσω σειρές για να αποφύγουν το ναζωραϊκό μίασμα που ως γνωστόν φέρνει πολλές αναποδιές στον άτυχο νέο που θα πέσει επάνω του.

Έχει διαπιστωθεί από πολλά παιδιά που είχαν την ατυχία να ραντιστούν, ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς είχαν ατυχήματα, κακές επιδόσεις και στρυφνούς δασκάλους που τους κατεδίωκαν σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ζητούμε από όλους του συμμαθητές μας, να απέχουν κάθε χρονιά από αυτή την ατιμωτική επίδειξη της ξένης επιβολής. Ζητούμε από τους Έλληνες δασκάλους να μας βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, τους γονείς να μας στηρίξουν να διατηρήσουμε την Ελληνική μας ταυτότητα. Επίσης ζητούμε από την πολιτική ηγεσία, αν φοβάται τόσο τις επαναστάσεις ώστε να μας πουλάει το μοντέλο του δούλου για επαναστάτη, να πάρει άμεσα αποστάσεις από αυτήν την ατιμωτική πρακτική, που πρέπει να πάρει τέλος.

 

Ελληνική μαθητική συσπείρωση Δ. Προαστίων  

2α Μεσούντος μηνός Βοηδρομιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα