:: ::

 
 
 

                      

         Ο καθημερινός Ιερός Πόλεμος και η παγκοσμιοποίησή του 

 

Ο καθημερινός Ιερός Πόλεμος είναι αγώνας για την σωτηρία ενός Έλληνος σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι αγώνας για την εξόντωση του εχθρού χωρίς όπλα, μόνο με την χρήση των Θεϊκών Πνευματικών Όπλων στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Οι πολεμικές τέχνες του πνεύματος απαιτούν καθημερινή εξάσκηση και εφαρμογή στην πράξη, μέσα και έξω από την υπόδουλη Ελλάδα.

Για αιώνες, κάθε ημέρα, ο ιδεολογικός μας στρατός δίνει ηρωικές μάχες για να διασώσει την Ελληνική ψυχή και το Ελληνικό σώμα. Κάθε ημέρα δίνουμε μάχη κατά της αμβλώσεως, κατά της φυλετικής αναμίξεως, κατά της υπογεννητικότητος, κατά των λοιμώξεων. Περισσότεροι Έλληνες πεθαίνουν από αμβλώσεις και φυλετικές αναμίξεις παρά σε στρατιωτικές μάχες. Οι αμβλώσεις και οι φυλετικές αναμίξεις αποτελούν τις πρώτες αιτίες θανάτου των Ελλήνων.

Και για αυτό οι Αθάνατοι Θεοί μας τιμωρούν τόσο σκληρά για αυτά τα επαίσχυντα εγκλήματα. Ξέρουμε καλά, όπως μας δίδαξαν οι σοφοί Ιερείς, ότι όποιος Έλλην αναμιγνύεται με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους αρνείται τους Αθανάτους Θεούς, αρνείται τον θεϊκό ζυγό που του δώρισαν οι Θεοί.

Όποιος σκοτώνει Ελληνόπουλα δια της αμβλώσεως ψάχνει την Θεϊκή Πύρινη Ρομφαία για να καρφωθεί στα σωθικά του. Τίποτε δεν μπορεί να τον σώσει μετά από τέτοια εγκλήματα. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θα αρπάξουν την περιουσία του, θα σκλαβωθεί στους εχθρούς του. Οι εχθροί του θα τον ληστεύουν, θα τον βιάζουν, θα τον εξευτελίζουν και οι Θεοί δεν θα κάνουν τίποτε για να τον σώσουν. Αντιθέτως του στέλνουν περισσότερες συμφορές για να τον εκδικηθούν για την απείθεια εναντίον Τους.

O καθημερινός ιερός πόλεμος διεξάγεται σε όλα τα επίπεδα, όπως για παράδειγμα στο επίπεδο ευρέσεως εργασίας για τους Έλληνες και εκτοπίσεως των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Εκεί οι Έλληνες πρέπει να αντιμετωπίσουν τον εναντίον τους ρατσισμό ο οποίος διαδίδει ότι τάχα οι Έλληνες δεν πάνε να εργαστούν ή ότι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι είναι καλύτεροι εργάτες. Όσοι ψεύτες διαδίδουν τέτοιες συκοφαντίες συγκεντρώνουν την Οργή των Θεών επάνω τους.

Και πραγματικά οι Θεοί επιτελούν το έργο Των. Οι πλούσιοι που απολύουν Έλληνες και προσλαμβάνουν αλλοφύλους πληρώνουν καθημερινά την Οργή των Θεών. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι τους κλέβουν τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τα σπίτια των, τους κολλάνε μεταδοτικές αρρώστιες.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να εμποδίζουν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στο να επιτελέσουν το έργο της Εκδικήσεως των Θεών κατά των ανθελληνικών καθαρμάτων. Αφού αυτά τα υποκείμενα απολύουν τους Έλληνες από την εργασία των οι Έλληνες δεν εμποδίζουν τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους να κλέβουν αυτά τα άντρα της διαφθοράς και του ανθελληνισμού.

Οι Έλληνες στις εργασίες των προσλαμβάνουν μόνον Έλληνες. Ποτέ αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Οι Έλληνες αγοράζουν μόνον Ελληνικά προϊόντα, ποτέ προϊόντα αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Αλλιώς αρνούνται την καταγωγή και τους Προγόνους των.

Ο καθημερινός Ιερός Πόλεμος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σύγκρουση με άλλες φυλετικές, εθνικές και θρησκευτικές ομάδες για πρόσβαση των Ελλήνων στην εξουσία, τοπική και διεθνή.

Ο καθημερινός  Ιερός Πόλεμος συνεχίζεται με στόχο την εισαγωγή Ελλήνων στις περιωρισμένες πανεπιστημιακές θέσεις, για την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών, για κοινωνικές παροχές, για κατοικία, για ασφάλεια, για προνόμια στην δικαιοσύνη, για προνομιακή μεταχείριση στις δημόσιες προμήθειες, για την υπεροχή στην διάδοση ιδεών, για τον έλεγχος της παιδείας, για την ανέγερση Ναών, για καλύτερη διανομή του πλούτου υπέρ των Ελλήνων, για την κατοχή ψυχών.

Σε όλα αυτά τα πεδία ο Έλλην δίνει καθημερινές μάχες έναντι πολυαρίθμων αλλοφύλων και αλλοθρήσκων. Σε αυτές τις καθημερινές μάχες ο Έλλην έχει την βοήθεια των Αθανάτων Θεών και την βοήθεια της Φύσεως που τον έχει επιλέξει για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Ο καθημερινός Ιερός Πόλεμος αποτελεί εξάσκηση και εκπαίδευση των Ελλήνων πάνω στην εφαρμογή διπλών κριτηρίων: προστασία των Ελλήνων από λοιμώξεις και θανάτωση των εχθρών από λοιμώξεις. Δημόσια έκθεση Ελληνικών έργων τέχνης και αποβολή εχθρικών έργων τέχνης. Εύρεση εργασίας για τους Έλληνες και ανεργία για τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Σε καθημερινή βάση οι Έλληνες μαθαίνουν πώς να παρακάμπτουν τα εμπόδια για επιβίωση που τους παρουσιάζουν οι ναζωραίοι κατακτητές στην εφορία, στα διόδια, στην πολεοδομία, στην γραφειοκρατία.

Όταν οι Έλληνες κατέχονται από το Πνεύμα των Θεών παίρνουν εκδίκηση κατά των ναζωραίων εχθρών που τους κλέβουν την περιουσία. Οι Έλληνες επιτίθενται σε διαφορετικά σημεία ανταλλαγής αγαθών για να ανακτήσουν την περιουσία τους.

Οι ναζωραίοι ελκύουν επάνω τους την Τιμωρία των Θεών καθώς αυξάνει ο αριθμός των κλοπών, μικραίνει ο αριθμός των αστυνομικών, αγοράζονται τα κλεμμένα από σημεία πωλήσεως κλεμμένων, μειώνεται η τιμωρία για κλοπή. Όλα αυτά διαλύουν την συνοχή των ναζωραίων και αυξάνουν την συνοχή των Ελλήνων.

Οι Έλληνες μετακυλίουν το κόστος ζωής σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Μετακυλίουν την ανεργία, τον πληθωρισμό, τα χρέη στις πλάτες των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εχθρών τους.

Οι Έλληνες για να αντιμετωπίσουν την εισροή ξένων ανατολικών προϊόντων παράγουν Ελληνικά προϊόντα και τα πωλούν με την ξένη ονομασία των εισαγομένων ώστε να ανταποδώσουν την επίθεση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων της ανατολής που αιώνες τώρα προσπαθούν να εξοντώσουν τους Έλληνες.

Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εχθροί εξοντώνονται καθημερινά από τους Αθανάτους Θεούς από λοιμώξεις, οικονομικό πόλεμο, εκτρώσεις, από εξωτερικούς και εσωτερικούς πολέμους, από την διαφθορά διότι με τα εγκλήματά τους κατά των Ελλήνων δεν έχουν την προστασία των Αθανάτων Θεών.

Δεν υπάρχει τίποτε πιό ευγενές από τον καθημερινό Ιερό Πόλεμο που οι Έλληνες διεξάγουν για την επιβίωσή των. Δεν υπάρχει τίποτε που να τους σταματήσει από την εξόντωση των αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εχθρών τους.

 

Ωκυρρόη, Ιέρεια της Προμάχου Αθηνάς

7η Μεσούντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα  

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα