:: ::

 
 
 

 

Μποϊκοτάζ παρανόμων χριστιανικών «εκλογών», γενική πολιτική απεργία, ελεύθερες εκλογές Ανεξαρτήτου Εθνοσυνελεύσεως

 

Μποϊκοτάζ παρανόμων χριστιανικών «εκλογών», γενική πολιτική απεργία, ελεύθερες εκλογές Ανεξαρτήτου Εθνοσυνελεύσεως. Αυτό είναι το σύνθημα του Ιερού Πολέμου στην παρούσα φάση.

Στο καθεστώς των ναζωραίων κατακτητών δεν υπάρχουν άλλα αισθήματα παρά μόνον ο τρόμος. Οι ναζωραίοι βρυκόλακες πίνουν το αίμα των Ελλήνων. Συντρίβουν την σκέψη. Γκρεμίζουν τα αγάλματα των Θεών. Συνθλίβουν τον Έλληνα άνθρωπο.

-Γιατί; Γιατί τα κάνουν όλα αυτά, ρώτησε ο Ακέστιος τον Ιερέα Γνήσιππο. Και οι Ιερεύς Γνήσιππος απάντησε:

«Για να συντρίψουν οι Θεοί τους οικογενειακούς δεσμούς των. Οι Θεοί θα τους κάνουν να φάνε τις σάρκες των παιδιών τους. Κανείς ναζωραίος δεν θα μπορεί πιά να εμπιστευθεί τα παιδιά του. Ούτε τον φίλο του. Ούτε την γυναίκα του. Τα παιδιά του ναζωραίου γίνονται Έλληνες, μαθαίνουν να αγαπούν τους Θεούς. Η γυναίκα του θραύει τις αλυσίδες της ανάβοντας θυμίαμα στους Θεούς.»

Και πραγματικά, δεν υπάρχει άλλη πίστη από την Πίστη στους Θεούς. Δεν υπάρχει τέχνη, επιστήμη, λογοτεχνία, πολιτική έξω από την Ελληνική Θρησκεία. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην υποτάσσεται στους Θεούς.

Οι άνθρωποι μπορεί να πλανώνται. Οι Θεοί ποτέ. Η Εκκλησία είναι η ενσάρκωση των Θεϊκών Εντολών δια μέσου των αιώνων. Και οι Θεοί δεν έχουν τύψεις, ούτε δισταγμούς. Άτεγκτοι δικαστές ορίζουν την ετυμηγορία των βεβήλων.

Σε κάθε βρυχηθμό Τους ξεβράζουν τα πτώματα των βεβήλων στις όχθες των ποταμών. Με κάθε εντολή Τους πλημμυρίζουν τα ποτάμια από το αίμα των κανιβάλων που κάνουν ανθρωποθυσίες.

Η πορεία της Ιστορίας χαράσσεται με ακρίβεια από τους Θεούς και ουδείς μπορεί να ξεφύγει το πεπρωμένο του.

«Μην αφήσεις ποτέ την ζεστή αγκαλιά των Θεών, διότι βαδίζεις στο χείλος της αβύσσου. Αν παραπατήσεις χάθηκες. Θα τσακιστείς στα αγκάθινους γκρεμούς των ιεροσύλων», δίδασκε ο Ιεροφάντης Ονάκριτος τους μαθητές του.

Ο Ιερεύς Πίνδαρος του Δημοσθένους έγραψε το εξής για τους «ελληνοκεντρικούς» προδότες που προσπαθούν να αποσχίσουν τους Έλληνες από το Ελληνικό Έθνος και να τους εντάξουν στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων κατακτητών:

«Μοναδικός στόχος αυτής της «ελληνοκεντρικής» συμμορίας είναι να θραύσει τον δεσμό μεταξύ Ελλήνων, να τον υποβιβάσει και να φέρει στην επιφάνεια οικονομικούς, επαγγελματικούς, πολιτικούς ή άλλους δεσμούς μεταξύ Ελλήνων και ναζωραίων. Αντιθέτως μοναδικός στόχος της Εκκλησίας είναι να διαχωρίσει τους Έλληνες από τους ναζωραίους και να υποβιβάσει κάθε άλλη διαφορά σε δευτερεύον ζήτημα.

Το αυτό ισχύει και για όλα τα Έθνη και τις Φυλές της Ευρώπης και κυρίως της Βαλκανικής όπου η Εκκλησία αγωνίζεται να σφυρηλατήσει την συνεργασία με όλα τα Έθνη και τις ομάδες ώστε να ενωθούν υπό την αναγεννημένη Ομοσπονδιακή Κοινότητα κατά των ναζωραίων φονιάδων των Εθνών».

Το μποϊκοτάζ των παρανόμων χριστιανικών εκλογών, η γενική πολιτική απεργία, και οι ελεύθερες εκλογές για Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση δεν είναι αρκετά για να φέρουν την ολοκληρωτική νίκη κατά των ναζωραίων κατακτητών.

Χρειάζεται αμείλικτη, ακλόνητη Πίστη στους Αθανάτους Θεούς. Χωρίς την βοήθειά Τους, χωρίς την καθοδήγησή Τους, χωρίς την προστασία Τους ουδείς αγών τελειώνει νικηφόρα.

Τώρα που οι Έλληνες ετοιμάζονται για την εκλογή της Ανεξαρτήτου Εθνοσυνελεύσεως που θα τους προστατεύει πλήρως από τις σφαγές των ναζωραίων, δεν πρέπει να ξεχνούν να ανάβουν καθημερινώς θυμίαμα και να προσεύχωνται στους Θεούς.

Όλες οι Ελληνίδες Ιέρειες για μία ακόμη φορά θα βρεθούν επικεφαλής στον Ιερό Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία. Μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους θα εμψυχώσουν τους Έλληνες για την ανατροπή και το τσάκισμα της χριστιανικής τυραννίας.

Έλληνες! οι Θεοί σας καλούν κοντά Τους. Μην αρνηθείτε το κάλεσμά Τους. Θα τιμωρηθείτε με Αιώνιο Θάνατο.

Έλληνες! οι Πρόγονοι ζητούν να τους τιμήσετε. Μην αρνηθείτε την έκκλησή τους. Θα τιμωρηθείτε με Αιωνία Κατάρα.

Έλληνες! ελάτε κοντά στους Ιερούς Ελληνικούς Ναούς για θεραπεύσετε την ψυχή σας. Ελάτε κοντά στις Ελληνίδες Ιέρειες και τους Έλληνες Ιερείς για να ακούσετε τα γλυκά λόγια των Θεών. Φύγετε μακριά από τους ναζωραίους σφαγείς και βασανιστές σας.

Έλληνες! οι ναζωραίοι βρυκόλακες πίνουν το αίμα σας. Δεν θα τους ψηφίσετε. Εκλέξτε Ανεξάρτητη Εθνοσυνέλευση, χωρίς τους ναζωραίους βρυκόλακες.   

Έλληνες! οι ναζωραίοι κανίβαλοι τρώνε τις σάρκες σας. Δεν θα τους ψηφίσετε. Κατεβείτε στους δρόμους και συμμετάσχετε στην γενική πολιτική απεργία.

Έλληνες! οι ναζωραίοι κατακτητές ζητούν την ψήφο σας ώστε μετά να σας σφάξουν ανηλεώς. Ζητούν την ψήφο σας για να σας κάψουν ζωντανούς στην πυρά. Μην υπογράψετε την θανατική σας καταδίκη.

Έλληνες! οι Πρόγονοι δεν θα σας συγχωρήσουν ποτέ αν αποδώσετε τιμές στους ναζωραίους σφαγείς των Προγόνων σας.

Έλληνες! οι Θεοί δεν θα σας συγχωρήσουν ποτέ αν παραβείτε τους Θεϊκούς Νόμους Των και υποταχθείτε στα όργανα του εσταυρωμένου Κτήνους.

Έλληνες! η Εκκλησία, οι Ιέρειες και οι Ιερείς συμπαρατάσσονται με την Ομοσπονδιακή Κοινότητα των Βαλκανικών λαών,  στον αγώνα για την Ελευθερία από την χριστιανική τυραννία.

Έλληνες! ο Ιερός Πόλεμος των Θεών φέρνει την Ελευθερία στους δούλους και τον θάνατο στους τυράννους.

Έλληνα! μην τραβήξεις τα μάτια σου ούτε μία στιγμή από τους Ουρανούς. Το πύρινο άρμα των Θεών σκορπάει την Ελευθερία στην Ελλάδα και τον θάνατο στους ναζωραίους κατακτητές.

Έλληνα! μείνε μακριά από τα κόμματα των νεο-βυζαντινών καθαρμάτων που παριστάνουν τους «εθνικιστές» και τους «πατριώτες». Πίνουν αίμα Ελλήνων αντί για κρασί. Είναι πόρνες των μαυροφορεμένων μισελλήνων ιουδαιοχριστιανών.

Καμμία συμμετοχή Ελλήνων στις παράνομες «εκλογές» των ναζωραίων κατακτητών. Γενική πολιτική απεργία ώστε να παραλύσουν οι δυνάμεις κατοχής των ναζωραίων. Εκλογές Ανεξαρτήτου Εθνοσυνελεύσεως των Ελλήνων, χωρίς τους ναζωραίους κατακτητές. Ένωση με την Ομοσπονδιακή Κοινότητα και χάραξη διαφορετικών συνόρων, χωριστά από τους ναζωραίους.

Ω Πότνια Θηρών! Δώσε μου δύναμη να οδηγήσω τα τέκνα των Ελλήνων στα Ιερά Νάματα της Στυγός. Δώσε μου δύναμη Σελασφόρε να φέρω τα τέκνα των Ελλήνων να προσκυνήσουν τους Ναούς Σου. Δώσε μου δύναμη Τοξόκλυτε να συντρίψω αμείλικτα τα κεφάλια των βεβήλων.

Ω Ανίκητη Θεά! δώσε μου δύναμη να οδηγήσω τους Έλληνες στην Ελευθερία και να θραύσω τα δεσμά των ναζωραίων μισανθρώπων.

 

Ζευξίππη, Ιέρεια της Φαεσφόρου Αρτέμιδος

8η Μεσούντος του μηνός Γαμηλιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα