:: ::

 
 
 

 

  Η βομβιστική ενέργεια δεν είχε στόχο τους πολίτες, ούτε την δημοκρατία

 

Είναι πασιφανές ότι η βομβιστική ενέργεια κατά του κατοχικού υπουργού Χρυσοχοΐδη, είχε στόχο να πλήξει το κατοχικό καθεστώς. Η δήλωση του κατοχικού πρωθυπουργού δια της οποίας διευκρίνισε ότι στόχος της ενέργειας ήταν να πληγεί η δημοκρατία, η ομαλότητα, και τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, δεν πείθει κανέναν. Με αυτή την επαίσχυντη δήλωση αποδεικνύεται το απύθμενο θράσος του ΓΑΠ, ο οποίος προσπαθεί να ταυτιστεί με την Ελληνική κοινωνία και να κρυφτεί πίσω από την δημοκρατία.

Ο δολοφόνος της Δημοκρατίας προσπαθεί να παραστήσει τον δημοκράτη. Ο θύτης προσπαθεί να παραστήσει το θύμα. Όταν κατέλυε το σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος, όταν συνωμοτούσε με ξένους κύκλους για να προκαλέσει ανώμαλες πολιτικές καταστάσεις στην Ελλάδα, δεν είχε πρόβλημα. Τώρα θυμήθηκε την πολιτική ομαλότητα.

Ο κατοχικός πρωθυπουργός όφειλε να γνωρίζει ότι οι εγκληματικές του ενέργειες θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Φέρει ακεραία την ευθύνη για τα θύματα μεταξύ αόπλων και αθώων πολιτών από τέτοιες βομβιστικές ενέργειες. Είναι ο ηθικός αυτουργός.

Αυτός κήρυξε τον πόλεμο κατά των Ελλήνων πολιτών και κατά της Δημοκρατίας. Αυτός προσπάθησε και προσπαθεί να τρομοκρατήσει την Ελληνική κοινωνία. Αυτός επέλεξε τον ρόλο του αρχιτρομοκράτη.

Οι πολίτες και η κοινωνία δεν τρομοκρατούνται από τις επαίσχυντες δολοφονικές ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος. Ο ΓΑΠ φέρει πλήρως την ευθύνη για τον κοινωνικό πόλεμο που θα επακολουθήσει και για τα αθώα θύματά του. Κήρυξε τον πόλεμο κατά της Ελλάδος. Θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

Ιφικράτης Χολαργεύς

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα