:: ::

 
 
 

       

                Το πιό βασικό και ιερό δόγμα του Ελληνισμού

 

«Οι Έλληνες δεν ακολουθούν τα μονοπάτια των μη-Ελλήνων, ούτε υπακούν στους νόμους των μη-Ελλήνων, διότι οι Αθάνατοι Θεοί τους επέλεξαν να ζουν ξεχωριστά από τους άλλους λαούς και να μην αναμειγνύωνται μαζί τους», αυτό το βασικό και ιερό δόγμα διδάσκουν οι Ιεροφάντες εδώ και αιώνες σε τόσες γενεές Ελλήνων.

Και κατάφεραν οι γίγαντες της Ελληνικής διανοήσεως να εμφυσήσουν τον Ελληνικό γενετικό και πολιτιστικό διαχωρισμό στην Ελληνική Διασπορά, όπως ακριβώς πρόσταξαν οι Αθάνατοι Θεοί.

Μέσα από μυριάδες κόπους και ατελείωτες δυσκολίες οι Ιεροφάντες διαχώρισαν τους Έλληνες από το μιαρό περιβάλλον των βεβήλων. Με την ξεχωριστή ενδυμασία, την γλώσσα, την κόμμωση, το διαιτολόγιο, τον χαιρετισμό, τις εορτές, με την αποφυγή επαφής με μη-Έλληνες και τόσες άλλες τεχνικές, οι Ιεροφάντες μετέτρεψαν τους Έλληνες σε συνεκτική ομάδα με εξελικτική στρατηγική και κυρίως σταμάτησαν τις επιγαμίες και την αφομοίωση.

Οι Ελληνίδες του παρελθόντος, σε έναν τρομακτικό αγώνα ζωής και θανάτου κατά της αφομοιώσεως, καλλιέργησαν την ψυχή και την συνείδησή τους ώστε να συντονίζωνται καθημερινώς με τους Θεούς, διότι ήξεραν ότι από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η επιβίωση της Ελληνικής Φυλής. Δεν επιτρέπεται οι σημερινές Ελληνίδες να μην σταθούν αντάξιες των γιαγιάδων τους.

Οι Ελληνίδες έδωσαν σκληρό αγώνα για να ξεχωρίζουν από τις ναζωραίες. Η διάστιξη, η διαφορετική ένδυση, η χαρακτηριστική κόμμωση, η ενδογαμία, τα πολλά παιδιά, ο παρατεταμένος θηλασμός, η αλληλοβοήθεια, η αγορά Ελληνικών προϊόντων, η αφοσίωσή τους ως Ιέρειες των οίκων και των Ελληνικών Κοινοτήτων, η Ελληνική παιδεία, η πίστη στους Θεούς, τις κράτησαν ξεχωριστά από τις μιαρές ναζωραίες.

Όμως αυτό ήταν και παραμένει το αιώνιο πρόβλημα του Ελληνισμού. Σήμερα, πάλι και πάλι, η Ελληνική Διασπορά και οι Ελληνικές Κοινότητες που ζουν στο ρωμέϊκο μισελληνικό ψευδοκράτος, αντιμετωπίζουν καθημερινώς τον τρόμο της αφομοιώσεως.

Οι Έλληνες σε πολύ μεγάλο βαθμό καταστράφηκαν με τον δυτικό Διαφωτισμό και την πολιτική χειραφέτηση. Οι κορυφαίοι Ιεροφάντες προτιμούσαν οι Έλληνες να έχουν λιγώτερα πολιτικά δικαιώματα και να είναι διαχωρισμένοι φυλετικώς και πολιτιστικώς από τους μη-Έλληνες παρά να έχουν ίσα δικαιώματα και να αναμειγνύωνται με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.

Οι Έλληνες μέχρι στιγμής διατηρούνται εν ζωή εξ αιτίας της πολύ καλής αντι-αφομοιωτικής εργασίας των προηγουμένων αιώνων. Όμως αν συνεχιστεί άλλον έναν αιώνα στην Δύση αυτή η κατάσταση, οι Έλληνες θα αφομοιωθούν και θα χαθούν. Ίσως για αυτό οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται που καταστρέφεται η Δύση ενώ επελαύνει το ισλάμ. Και αυτό διότι οι Έλληνες ξέρουν ότι αφ’ ενός διαμένουν προσωρινώς στην Δύση και αφ’ ετέρου μία καταστροφή της διεφθαρμένης Δύσεως θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν τον φυλετικό και πολιτιστικό διαχωρισμό τους.

Μπορεί αυτή την στιγμή μέρος της Δύσεως να προστατεύει τους Έλληνες αλλά οι Ιεροφάντες ξέρουν πολύ καλά ότι πληρώνουμε με πάρα πολύ αίμα και πάρα πολλή αφομοίωση αυτή την συμμαχία. Περισσότερα χάνουν οι Έλληνες από την δυτική αφομοίωση και διαφθορά παρά κερδίζουν από τα χρήματα και τα όπλα που τους προσφέρει η Δύση.

Κάποιοι Ιεροφάντες φθάνουν να αναπολούν τους σκληρούς διωγμούς κατά των Ελλήνων διότι οι διωγμοί βοήθησαν τους Έλληνες να διατηρήσουν την Ελληνική τους ταυτότητα. Πάντα ο μισελληνισμός έφερνε τους Έλληνες πιό κοντά στους Θεούς και στους Ιερούς Νόμους της Φυλή τους.

Η απάντηση των Ιεροφαντών στην διαφθορά και την αφομοίωση της Δύσεως ήταν να διαλύσουν την πολιτιστική συνοχή της Δύσεως με τον πολυφυλετισμό και πολυπολιτισμό. Ο πολυπολιτισμός ήταν η απάντηση του Ελληνισμού στα προβλήματα αφομοιώσεως που τους προκάλεσε ο Διαφωτισμός.

Αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό. Εμείς ως νέοι Έλληνες πρέπει να αναπτύξουμε νέους μηχανισμούς γενετικού και πολιτιστικού διαχωρισμού από αυτούς που είχαμε στο παρελθόν. Αντιμετωπίζουμε δύο δύσκολες επιλογές, διωγμοί ή αφομοίωση. Δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ τους, και τα δύο μας καταστρέφουν.

Σήμερα οι νέες τεχνικές γενετικού και πολιτιστικού διαχωρισμού περιλαμβάνουν την αγορά αποκλειστικώς Ελληνικών προϊόντων που μας διαχωρίζει από τους απίστους και βεβήλους. Αυτό όμως δεν αρκεί ως σημάδι πολιτιστικού και γενετικού διαχωρισμού. Οι Έλληνες είναι αποστασιοποιημένοι από την ρωμέϊκη αποικία. Δεν ενδιαφέρονται αν καταστραφεί. Ενδιαφέρονται μόνον αν θα απελευθερωθεί. Δεν είναι η μόνιμη κατοικία των Ελλήνων το ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο. Αυτός ο διαχωρισμός από την μιασμένη γη επιβεβαιώνει την θέση πολλών Ελλήνων διανοουμένων ότι οι Έλληνες είναι εθνοκεντρικοί διεθνιστές.

Εδώ και πολλές δεκαετίες δίνουν παθιασμένο αγώνα όχι μόνον να μην αφομοιωθούν από το αφομοιωτικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η ευρωπαϊκή ένωση, αλλά αντιθέτως να αφομοιώσουν την ευρωπαϊκή ένωση και την Ευρώπη στις Ελληνικές διεθνιστικές ιδεολογίες.

Το πιό φιλόδοξο πρόγραμμα των Ελληνικών Κοινοτήτων ξεκίνησε, σε όλον τον κόσμο. Έχει στόχο όχι μόνον να διαχωριστούν οι Έλληνες από τους αλλοφύλους αλλά κυρίως να παντρεύωνται μεταξύ τους. Θα χρειαστούν εργαστήρια DNA, συνεργασία με τράπεζες, δημόσιοι υπάλληλοι, βιοχημικοί, γραφεία συνοικεσίων, εταιρίες διαδικτύου, δικαστές να εκδίδουν ταχύρυθμα διαζύγια στους υβριδικούς γάμους, και να τιμωρούν όσους μη-Έλληνες παριστάνουν τους Έλληνες για να κερδίζουν προνόμια.

Ο γενετικός και πολιτιστικός διαχωρισμός των Ελλήνων, και ο ανταγωνισμός Ελλήνων και μη-Ελλήνων για πλουτοπαραγωγικές πηγές, εξουσία αποτελεί το μόνιμο και αιώνιο πρόβλημα της Ελληνικής Θρησκείας.

Οι Έλληνες πρέπει να παραμείνουν καθαροί αν θέλουν να εκπροσωπούν ως Ιερείς όλη την ανθρωπότητα μπροστά στους Θεούς, και τους Θεούς μπροστά στην ανθρωπότητα.

Οι Έλληνες ως έθνος σε εξορία, ως έθνος διασποράς, απορρίπτουν τελείως το ιδεολόγημα του αμερικανικού χωνευτηριού και αποδέχονται πλήρως το δόγμα του πολυπολιτισμού, ως μηχανισμού πολιτιστικού και γενετικού διαχωρισμού.

Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες που κατοικούν στην υπόδουλη Ελλάδα. Αποτελούν μειονότητα σε μία κατακτημένη από βαρβάρους χώρα. Οι Έλληνες είναι και νοιώθουν ξένοι στο ρωμέϊκο ψευτοκρατίδιο. Και για να απελευθερωθούν πρέπει να διατηρήσουν με κάθε θυσία τον γενετικό και πολιτιστικό τους διαχωρισμό από τους μη-Έλληνες, όσοι αιώνες και χιλιετίες και αν παρέλθουν. Όπως ακριβώς έπρατταν οι ένδοξοι Πρόγονοι, οι σημερινοί Έλληνες πρέπει μονίμως να υψώνουν ανυπέρβλητα γενετικά και πολιτιστικά τείχη ώστε να μην μπορούν να τα διαπεράσουν οι μιαροί βάρβαροι. Οι Έλληνες ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ακολουθούν τα βήματα και τους νόμους των απίστων.

Δεν αρκεί να διατηρήσουμε την δική μας ξεχωριστή γενετική και πολιτιστική ταυτότητα. Πρέπει να γκρεμιστεί η γενετική και πολιτιστική ταυτότητα των μισελλήνων. Πρέπει να συνεχιστεί ο ανένδοτος αγών κατά του χριστιανικού εθνικισμού και εναντίον κάθε ιδέας ομογενοποιήσεως των πολιτών του ρωμέϊκου ψευτοκρατιδίου. Δεν έχουμε το δικαίωμα να εγκαταλείψουμε τον αγώνα υπέρ του σεβασμού της διαφοράς και της ποικιλομορφίας.

Οι Έλληνες όχι μόνον δεν θέλουν να αφομοιωθούν σε καμμία φυλετική και πολιτιστική ομάδα, αλλά επιπλέον δεν θέλουν να ενσωματώσουν καμμία ξένη φυλετική και πολιτιστική ομάδα.

Οι ναζωραίοι φασίστες προτείνουν την λύση της ενσωματώσεως ως αντίδοτο στο δόγμα του πολυπολιτισμού. Οι Έλληνες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να καταστρέψουν κάθε προσπάθεια αφομοιώσεως που έχουν εξαπολύσει οι ναζωραίοι φασίστες για να τρομοκρατήσουν τις μειονότητες.

Η μάχη θα συνεχιστεί σκληρή αλλά ο εθνικισμός, η ομογενοποίηση, η αγάπη προς την χριστιανική πατρίδα, η αφομοίωση, πρέπει να κτυπηθούν αλύπητα. Αλλιώς δεν έχει μέλλον ο Ελληνισμός. Αν δεν κτυπήσουμε τα εθνικιστικά δόγματα περί αφομοιώσεως θα είμαστε οι μεγαλύτεροι προδότες του Ελληνισμού.

Όχι μόνον πρέπει να διατηρήσουμε αλώβητη την Ελληνική ταυτότητα κτυπώντας τις εθνικιστικές αφομοιωτικές ιδέες αλλά συγχρόνως πρέπει να διαρρήξουμε κάθε φασιστικό, οικογενειακό, ρατσιστικό, εθνικό, θρησκευτικό, ταξικό και επαγγελματικό συνεκτικό δεσμό των ναζωραίων μισελλήνων, πριν μας βρει ένα νέο Ολοκαύτωμα.

 

Ηροφίλη

9η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2781 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα