:: ::

 
 
 

                                

                                     Βασικές Αρχές Ελληνισμού

 Αν οι Έλληνες επιθυμούν να αναζωογονήσουν τον Ελληνισμό και να διαδώσουν την Αλήθεια της Ελληνικής Θρησκείας σε όλο τον Κόσμο τότε για να υπηρετούν σωστά τους Θεούς πρέπει να επιστρέψουν στο αρχικό Πνεύμα και Μήνυμα του Ελληνισμού. Στην πρακτική και θεωρητική του βάση. Στο να εργαστούν σαν ομάδα, συλλογικώς. Αυτό είναι το Μήνυμα των Θεών που οδήγησε τους Ιερείς και τους Μάντεις σε Επικές Νίκες κατά των απίστων.

Ποιός θα το φανταζόταν ότι μετά είκοσι ολόκληρους αιώνες αιματηρών Ιερών Αγώνων μεταξύ Ελλήνων και συμμοριών ναζωραίων, μετά την εξάπλωση του Ελληνισμού σε όλο τον Κόσμο, μετά το ιδεολογικό τσάκισμα της αιρέσεως των ναζωραίων από τον Ελληνισμό, μετά τα Ολοκαυτώματα και τις Γενοκτονίες που έχει διαπράξει η αιμοδιψής αίρεση των ναζωραίων, μετά τα δισεκατομμύρια αθώα θύματα των ναζωραίων βρυκολάκων, θα εμφανίζονταν στη σύγχρονη Ελλάδα μερικοί ψυχασθενείς που εν ονόματι του «ελληνο-χριστιανισμού» στρέφονται συλλήβδην εναντίον του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας.

Αυτοί οι πνευματικώς ανάπηροι καλούν τους Έλληνες σε επιστροφή στην λατρεία του εσταυρωμένου Κτήνους! Καλούν τους Έλληνες να προσκυνήσουν το Κτήνος με το οποίο συνουσιάζονται οι κανίβαλοι ναζωραίοι. Καλούν τους Έλληνες να προσκυνήσουν και να λάβουν μέρος στις ανθρωποθυσίες που διαπράττουν τα γουρούνια οι ναζωραίοι.

Ωρισμένοι ψυχανώμαλοι που δηλώνουν νεο-βυζαντινοί μέσα στο παραλήρημά τους και στην σύγχυση φρενών εκλαμβάνουν την χριστιανική πανούκλα ως συνεχιστή(!) των Αρχών και των Αξιών του ...Ελληνισμού!!!

Υπάρχουν σήμερα ωρισμένα ανθρωπόμορφα κτήνη, ελάχιστα ευτυχώς, που υποστηρίζουν ότι σωτήρας του Ελληνισμού υπήρξε ο ...χριστιανισμός(!) και ότι όποιος πιστεύει στις Αξίες και τα Ιδανικά τού Ελληνισμού είναι αυτομάτως χριστιανός(!), που ως θρησκεία ...ωφέλησε τον Ελληνισμό!!!

Το αποκορύφωμα αυτής της χριστιανικής φρενοβλάβειας και γιαχωβικής ηλιθιότητος είναι ότι η αποδοχή του Ελληνισμού δεν συνδέεται αυτομάτως με την πλήρη απόρριψη της χριστιανικής «θρησκείας»!! Αυτά τα άρρωστα κτήνη υποστηρίζουν ότι μπορεί κάποιος να είναι Έλλην και ναζωραίος σφαγέας των λαών συγχρόνως!!! Να είναι Έλλην Άνθρωπος και ανθρωπόμορφο κτήνος ταυτοχρόνως!!!

Πρόκειται για μια αρρωστημένη αντίληψη συφιλιδικών εγκεφάλων που πολιτισμικά σημαίνει αυτοκτονία για τον Ελληνισμό. Αυτή η αρρωστημένη αντίληψη για την Φύση, τον Κόσμο και τους Θεούς ταυτίζει ανεπίτρεπτα και ανιστόρητα τον Ελληνισμό με τα εγκλήματα που διέπραξε η αιμοσταγής αίρεση των ναζωραίων. Πρόκειται για τραγελαφική κατάσταση. Μπορεί μάλιστα να πάρει και τη μορφή κωμικοτραγικής πρόκλησης, όταν ζητείται από τους νεο-βυζαντινούς ψυχασθενείς η  ...συνύπαρξη με τον Ελληνισμό!!!

Όσο αυτές οι αποκρουστικές αντιλήψεις περιορίζονται μέσα στον έμπυο αρρωστημένο εγκέφαλο των ψυχασθενών που τις υιοθετούν δεν υπάρχει κίνδυνος για το Ελληνικό Έθνος. Όταν όμως ταυτίζονται στο μυαλό κάποιων αφελών με την απόδοση τιμής προς τον χριστιανισμό και με την ανιστόρητη παραδοχή ότι Ελληνισμός και αίρεση των ναζωραίων υπήρξαν δύο αγαπημένοι κόσμοι που συνέπλευσαν στο ιστορικό γίγνεσθαι, τότε πρόκειται για ανοικτή κήρυξη πολέμου κατά του Ελληνικού Έθνους, της Ιστορίας και της Ανθρωπότητος.

H πραγματικότητα είναι ότι ο Ελληνισμός και η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων, δύο άκρως αντίθετοι κόσμοι, ουδέποτε βρέθηκαν σε άλλη κατάσταση παρά σε κατάσταση αιματηρού Πολέμου. Υπάρχει μία σειρά ηρωικών, θαυμαστών και ιστορικώς τεκμηριωμένων αιματηρών Ιερών Πολέμων του Ελληνισμού κατά της χριστιανικής πανούκλας προκειμένου να σωθεί η Ανθρωπότητα από το σκότος των ναζωραίων βρυκολάκων.

Στο πέρασμα του χρόνου ο Έλλην διδάχθηκε από τους Ιεροφάντες ότι η ανθρωπότητα έχει πολλά να κερδίσει από την εξόντωση των ναζωραίων δολοφόνων και τον αφανισμό των χριστιανικών πορνείων και συγγραμμάτων. Και ότι ο ανελέητος Αγών κατά των ναζωραίων κτηνανθρώπων είναι ο μόνος δρόμος για την Σωτηρία και την Γνώση των Θεών.

Είναι εγκληματικό να προσπαθούν μερικοί μελλοθάνατοι νεο-βυζαντινοί γραικύλοι, συνεργάτες των κατακτητών ναζωραίων να βάλουν εναντίον του Ελληνισμού εν ονόματι δήθεν της «ενότητος» με την αίρεση των ναζωραίων. Παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν μία ιστορική πραγματικότητα που πέρασε μέσα από φωτιά και σίδερο και προβάλλουν ψευτοδιλήμματα που ξεπέρασε ο Ελληνισμός με ελάχιστες εξαιρέσεις ωρισμένων φρενοβλαβών που υποστηρίζουν την ενότητα ...Ελληνισμού-αιρέσεως ναζωραίων!!!

Εν τέλει οι νεο-βυζαντινοί γραικύλοι καταφέρνουν να εξευτελίσουν τον ίδιο τον χριστιανισμό αφαιρώντας του τις «δάφνες» των δισεκατομμυρίων ανθρωποθυσιών που διέπραξε στο όνομα του ραββίνου Τζεσουά. Όμως οι ψυχές των δισεκατομμυρίων αθώων θυμάτων που ανθρωποθυσιάστηκαν στην πυρά των ναζωραίων ζητούν εκδίκηση. Το αίμα τους δεν πήγε χαμένο. Ο Ιερός Πόλεμος του Ελληνισμού τροφοδοτείται από το Ιερό Αίμα των αθώων θυμάτων της χριστιανικής πανούκλας σε όλον τον Κόσμο. Η Θεϊκή Οργή και Εκδίκηση θα πέσει στα κεφάλια των ναζωραίων φονιάδων αμείλικτη.

 

 Παραδίδουμε στην Μνήμη των Ελλήνων τις Βασικές Αρχές του Ελληνισμού ώστε να μην ξεχνά ουδείς Έλλην τα Ιερά του καθήκοντα και τις Παρακαταθήκες που του άφησαν οι Πρόγονοί μας.

 

Ιστορικές, Εθνο-Φυλετικές και Θρησκευτικο-Πολιτικές Αρχές του Ελληνισμού:

 1. Ο πλήρης διαχωρισμός Ελληνισμού-χριστιανισμού εξασφάλισε την επιβίωση του Ελληνικού Πνεύματος μέσα στην βυζαντινή λαίλαπα, η οποία όταν επέβαλλε την χριστιανική πανούκλα κατεδίωξε την Ελληνική Θρησκεία, Παιδεία και Πολιτισμό. Το Ολοκαύτωμα που διέπραξε και διαπράττει η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων κατά του Ελληνισμού συρρίκνωσε τον Ελληνισμό στην Ασία, Κίνα, Ινδία, Αφρική, Ασία κ.α.

 2. Η εγκληματική αίρεση των ναζωραίων είναι ιουδαϊκής προελεύσεως και εχθρός της Ανθρωπότητος. Οι Έλληνες ταυτίζουν τον Ελληνισμό με την απόρριψη της αιρέσεως των ναζωραίων διαφωτίζοντας την ανθρωπότητα ότι Έλλην είναι ο μη χριστιανός.

Οι ναζωραίοι ταυτίζουν τον Ελληνισμό με την αίρεση των ναζωραίων παραπλανώντας μερικούς ανυποψίαστους συμπατριώτες μας ότι δήθεν Έλληνας σημαίνει ναζωραίος εγκληματίας. Οι ναζωραίοι κατακτητές προσπαθούν να ταυτίσουν τους υπόδουλους Έλληνες με τους κατακτητές της Ελλάδος και σφαγείς της Ανθρωπότητος ναζωραίους.

 3. Οι ναζωραίοι εγκληματίες δολοφόνησαν και δολοφονούν πολλούς Έλληνες  και ανθρώπους κάθε εθνότητος σε ολόκληρο τον Κόσμο. Κατέστρεψαν και καταστρέφουν όλους τους Πολιτισμούς.

 4. Οι Έλληνες λατρεύουν μία και μοναδική θρησκεία, την Ελληνική Θρησκεία.

 5. Οι ναζωραίοι είναι μισέλληνες και άρα εξ ορισμού εχθροί προς εξόντωση. Οι ναζωραίοι είναι αγνώστου φύλου και εθνικότητος. Είναι διεθνιστές και φονιάδες των λαών.

6. Η θεομίσητη βυζαντινή αυτοκρατορία κατέσφαξε τους Έλληνες γι’ αυτό την εκδικήθηκαν με Ιερό Πόλεμο. Κατά την διάρκεια των Ελληνο-βυζαντινών πολέμων οι Έλληνες συμμάχησαν με όλους τους εχθρούς του βυζαντίου και τελικά το ισοπέδωσαν με την βοήθεια των Θεών.

7. Αρχαία Ελλάδα σημαίνει Μεγαλείο. Η Αρχαία Ελλάδα ταυτίζεται με τους Έλληνες. Ο όρος Έλληνες είναι προσδιοριστικός όρος Θρησκείας, Κοσμοαντιλήψεως και Πολιτισμού. Η Ελληνική Θρησκεία ταυτίζεται με τον Ελληνισμό. Η Ελληνική Θρησκεία ταυτίζεται με το Ελληνικό Έθνος. Όποιος δεν λατρεύει τους Θεούς και δεν πιστεύει στην Ελληνική Θρησκεία δεν είναι Έλλην.

8. Η αιμοσταγής τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων δεν έχει καμμία σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Οι ναζωραίοι φονιάδες λαών δεν είναι Έλληνες, ούτε άνθρωποι, είναι ανθρωπόμορφα κτήνη, όπως άλλωστε οι ίδιοι παραδέχονται με τα λόγια και τις πράξεις των. Δεν έχουν καμμία σχέση με το Ελληνικό Έθνος. Είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι, κανίβαλοι κατακτητές και θα εξοντωθούν όπως απαιτεί η Ιερά Παράδοση εδώ και αιώνες.

9. Αθάνατοι και Αληθινοί Θεοί είναι μόνον οι Πατρώοι Θεοί του Ελληνικού Πανθέου. Ο ραββίνος Τζεσουά ουδέποτε υπήρξε. Είναι μία απάτη και μία συνωμοσία κατά της Ανθρωπότητος από την συμμορία της ναζαρέτ. Όποιος αποκαλεί τον Τζεσουά θεό, εγκληματεί κατά του Πολιτισμού και της Ανθρωπότητος και η ποινή του θα είναι αιώνιος θάνατος.

10. Δημόσια εξουσία και δικαίωμα ψηφίσεως Νόμων που αφορούν το Ελληνικό Έθνος έχουν μόνον οι Έλληνες. Οι ναζωραίοι και γενικώς οι άπιστοι που μισούν τους Θεούς και δεν προσκυνούν την Σοφία, την Δύναμη και το Μεγαλείο των Θεών, είναι εχθροί του Έθνους. Είναι κατακτητές, μιαροί και θα εκδιωχθούν από τα υπόδουλα Ελληνικά εδάφη.

 

Ο Ιερός Εθνικο-Απελευθερωτικός Πόλεμος περιλαμβάνει τις εξής Βασικές Αρχές:

1. Εκδίωξη και αφανισμός του εισβολέως και κατακτητού χριστιανισμού όχι μόνον απ’ όλα τα Ελληνικά Εδάφη αλλά και από προσώπου γης.

2. Αποστασία από τον Ελληνισμό και την Ελληνική Θρησκεία είναι εσχάτη προδοσία και δεν μπορεί ο προδότης να παραμένει ζωντανός.

3. Η σύγκρουση με την αίρεση των ναζωραίων είναι Θρησκευτική, Πολιτιστική, Πολιτική, Οικονομική και Στρατιωτική. Είναι Ιερός Αγών ζωής και θανάτου. Η σύγκρουση δεν μπορεί να τελειώσει παρά μόνο με τον αφανισμό της μνήμης του Τζεσουά από προσώπου γης.

4. Ο Ελληνισμός βλέπει τους ναζωραίους φονιάδες ως κατακτητές και αποικιοκράτες, που θέλουν να διαλύσουν την ενότητα του Ελληνικού Έθνους. Η αίρεση των ναζωραίων προσπαθεί να διακόψει την Ιστορική και Πολιτιστική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους και να το συνδέσει με τον ιουδαϊσμό. Αποστραγγίζει το Έθνος από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του.

5. Ο κίνδυνος αφανισμού του Ελληνισμού είναι ορατός. Κάθε σκέψη και ενέργεια της εγκληματικής αιρέσεως των ναζωραίων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα δίκαια, τους στόχους, τα συμφέροντα και τις ανάγκες του Ελληνισμού.

6. Ο εξοπλισμός των Ελλήνων και ο ανηλεής Ιερός Πόλεμος είναι η καλύτερη εγγύηση και ο αποτρεπτικός παράγων κατά των χριστιανικών αξιώσεων. Θα τους εμποδίσει να απειλήσουν την ασφάλεια και τα δικαιώματα των Ελλήνων. Οι Έλληνες χρησιμοποιούν όλα τα νόμιμα μέσα για να απελευθερωθεί η Ελλάς από τον κατακτητή συμπεριλαμβανομένου και του ένοπλου Ιερού Αγώνος.

7. Απελευθέρωση της υποδούλου Ελλάδος από τον χριστιανισμό είναι η άρνηση αναγνωρίσεως στον χριστιανικό εχθρό οιουδήποτε δικαιώματος σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικρατείας.

8. Οι Θεοί ευλογούν μόνον τους Ιερείς, Μάντεις και τους πιστούς ακολούθους Των, καθώς και αυτούς που διαδίδουν το Μήνυμα των Θεών και υπακούν στους Νόμους Των. Σωτηρία έξω από την Ελληνική Θρησκεία δεν υπάρχει για κανέναν.

9. Όταν η Πίστη στους Θεούς αδυνατίζει δεν υπάρχει ζωή γι’ αυτόν που δεν ακολουθεί την Ελληνική Θρησκεία. Αυτός που ζει χωρίς τους Θεούς συζεί με την καταστροφή ως σύντροφο της ζωής του.

10. Ο Ιερός Αγών, η Ελληνική Επανάσταση, ο Ιερός Πόλεμος είναι διεθνής. Όλα τα έθνη συμμετέχουν και πολεμούν την θεομίσητη αίρεση των ναζωραίων σε συμμαχία με τους Έλληνες. Όποιο Έθνος πολεμά τον χριστιανισμό χαρακτηρίζεται αυτομάτως αδελφό Έθνος και οι πολίτες του ως αδελφοί των Ελλήνων. Το αυτό ισχύει και για ομάδες, μειονότητες, οργανώσεις που πολεμούν εμπράκτως μέχρι θανάτου την καταραμένη αίρεση των ναζωραίων.

11. Η Ελληνική Εκκλησία εργάζεται για την πραγματοποίηση της υποσχέσεως των Θεών, όσο χρόνο και αν χρειαστεί. Η Εκκλησία είναι θείο καθίδρυμα που εργάζεται ως μία Ψυχή για τον θρίαμβο του Λόγου των Θεών και την εξόντωση των απίστων.

12. Ο θάνατος για την Αγάπη των Θεών είναι η υψηλότερη αξία για τους Έλληνες. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Η Πίστη στους Θεούς είναι πιό δυνατή από τις πυρές των απίστων ναζωραίων.

13. Η Ελληνική Θρησκεία καταδιώχθηκε για πολύ διάστημα από τις δυνάμεις του Σκότους, έτσι οι αξίες κατέρρευσαν προσωρινά. Κακοί άνθρωποι επικράτησαν. Η καταπίεση και ο σκοταδισμός επικράτησαν. Οι δειλοί παριστάνουν τους τίγρεις. Τα Ελληνικά Ιερά εδάφη λεηλατήθηκαν από τους απίστους, και οι άνθρωποι περιπλανήθηκαν σε όλο τον Κόσμο. Η Δικαιοσύνη χάθηκε και βασιλεύει η αδικία. Όταν ο Ελληνισμός λείπει από το προσκήνιο οι βέβηλοι κυριαρχούν. Γι’ αυτό οι Θεοί έστειλαν τους Υιούς και τις Θυγατέρες Των για να απελευθερώσουν τον Κόσμο από τις δυνάμεις του Σκότους.

14. Η Εκκλησία θα απελευθερώσει τους σκλαβωμενους λαούς και τα υπόδουλα έθνη. Θα υποστηρίξει τους αδυνάτους και θα τσακίσει την αδικία.

15. Όσοι πράττουν και λένε διαφορετικά από τους Θεϊκούς Νόμους, οι πράξεις των είναι άκυρες και παράνομες. Ουδείς Έλλην έχει το δικαίωμα να υπακούει στους άκυρους και παράνομους «νόμους» των απίστων.

16. Το κύριο εθνικό πρόβλημα των Ελλήνων είναι το θρησκευτικό πρόβλημα, το οποίο συνεπάγεται τον ακριβή προσδιορισμό της Εθνικής ταυτότητος των Ελλήνων. Κανένα άλλο ζήτημα επιτρέπεται να επισκιάζει το Εθνικό μας πρόβλημα. Ούτε η ανεργία, ούτε το κυκλοφοριακό αποτελούν συγκρίσιμα ζητήματα με το Εθνικό πρόβλημα.

Η Εθνική ταυτότητα των Ελλήνων όπως διδάσκουν όλοι οι Ιερείς και Μάντεις είναι η αρχαία Ελληνική, χωρίς καμμία ιουδαιοχριστιανική ή άλλη ανθελληνική πρόσμειξη. Κοινές αξίες και παραδοχές υπάρχουν μόνον με τις Παραδοσιακές, Εθνικές, Πολυθεϊστικές Θρησκείες.

 17. Ο ρόλος της Ελληνίδος είναι κυρίαρχος στην κοινωνική ζωή με το να ενσταλάζει στα παιδιά της τις αξίες του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας. Η Ελληνίδα μητέρα διδάσκει τα παιδιά της το να μην παραμελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα προς τους Θεούς και τους Προγόνους και τα προετοιμάζει για τον Ιερό Πόλεμο που τα περιμένει στην αγκαλιά του. Οι Ελληνίδες μεγαλώνουν τα παιδιά τους ευσυνείδητα για τον Ιερό Αγώνα υπέρ της Ελευθερίας του Έθνους από τους απίστους.

 18. Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες του Ελληνικού Λαού. Οι Ιεροφάντες και οι Μύστες της Ελληνικής Θρησκείας θα τον οδηγήσουν πάλι, όπως πάντα, στον θρίαμβο. Οι Πιστοί, οι Ιεροφάντες και οι Μύστες ως Εθνομάρτυρες και Αξιωματικοί του Ιερού Πολέμου κατά των απίστων δεν περιμένουν την αμοιβή τους σε αυτόν τον κόσμο αλλά στα Ηλύσια Πεδία. 

 19. Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία καταδικάζουν το έγκλημα που λέγεται θρησκευτικώς ουδέτερο κράτος. Η συμπεριφορά, οι αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης και ζωής ενός έθνους διαμορφώνονται από την θρησκεία. Άρα καμμία παραχώρηση και συμβιβασμός δεν μπορεί να γίνει με τους απίστους ώστε να συνυπάρχουν οι Έλληνες μαζί τους.

 20. Το βασικό πρόβλημα του Ιερού Πολέμου είναι η μεταφορά της θεωρίας στην πράξη. Ο Ελληνισμός είναι δράση και αγών. Αγών και δράση. Οι ψευδοφιλόσοφοι και οι αορίστως θεωρητικο-λογούντες πρέπει να εξοντώνωνται ανηλεώς.

 21. Οι φάσεις του Ιερού Αγώνος: Προσηλυτισμός = διάδοση του Θεϊκού Μηνύματος στους απίστους. Οργάνωση = στρατολόγηση και εκπαίδευση των Ιερών Πολεμιστών. Ενεργοποίηση =  Μετατροπή της θεωρίας σε πράξη.

22. Η Ελληνική Θρησκεία είναι πράξη λατρείας και τρόπος ζωής. Προσδιορίζει έθνος και εθνικότητα. Είναι κράτος και πολιτεία. Πνεύμα και Αγών. Η Ελληνική Θρησκεία έχει δικαστική, νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. Έχει στρατό και αστυνομία.

 

Κατηγορητήριο:

Το χείριστο έγκλημα που διαπράττουν οι μισάνθρωποι ναζωραίοι είναι η προσπάθεια ιδιοποιήσεως της αρχαίας Ελλάδος προσπαθώντας να την συνδέσουν με την εγκληματική τους αίρεση ώστε να προβάλουν διεκδικήσεις επί των Ιερών Ελληνικών Εδαφών με απώτερο σκοπό την σύνδεση Ελληνισμού-ιουδαϊσμού. Αυτή η ταύτιση μετατρέπεται σε πολιορκητικό κριό και προσπαθεί να επιβάλει τον Τζεσουά στην Ψυχή του ανθρώπου με Ελληνική καταγωγή.

Οι μισάνθρωποι ναζωραίοι λένε ότι ο Τζεσουά είναι θεός ενώ γνωρίζουν καλά πόσο υπερήφανοι εθνικά είναι οι Έλληνες. Γνωρίζουν επίσης την υπερηφάνεια που τους διακατέχει για την Αρχαία Ελλάδα και προσπαθούν να κλονίσουν την Πίστη στους Θεούς αποκαλώντας τον ραββίνο Τζεσουά θεό. Μία βλασφημία που ξέρουν καλά οι συμμορίτες ναζωραίοι ότι δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητη.

Όταν η αίρεση των ναζωραίων εμφανίσθηκε στην ιστορία οι Έλληνες πρόβλεψαν με την βοήθεια των Θεών την επερχόμενη σύγκρουση. Οι Έλληνες βρήκαν στην αίρεση των ναζωραίων αυτό που έψαχναν: τον απόλυτο εχθρό, την προσωποίηση του Κτήνους, την δοκιμασία για την Πίστη τους προς τους Θεούς, τον συνεχή, αδυσώπητο Ιερό Πόλεμο για Ελευθερία και Δικαιοσύνη.

 

Ετυμηγορία:

Οι Έλληνες έμαθαν να πολεμούν το Κτήνος με οποιαδήποτε μορφή και αν εμφανίζεται. Απέναντι στο Αρχαίο Θέατρο η χριστιανική πανούκλα αντέταξε την λατρεία του Κτήνους. Απέναντι στην Ελληνική Κοσμογονία οι εραστές του Κτήνους αντιπαραθέτουν την συλλογική τους φρενοβλάβεια προσωποποιημένη στον ανύπαρκτο Τζεσουά που δήθεν έφτιαξε τον κόσμο.

Αυτό το καταπληκτικό φαινόμενο που ονομάζεται εμπόλεμος Ελληνισμός βρήκε την ιστορική του πραγμάτωση στην υπερχιλιετή βυζαντινή λαίλαπα και δημιούργησε ένα μοναδικό Έπος και μία Ιερά Παρακαταθήκη για όλη την Ανθρωπότητα: την Τέχνη αφανισμού της χριστιανικής πανούκλας από προσώπου γης.

Σε μια εποχή που ο Ελληνισμός αντιμετωπίζει κρίση ταυτότητος, αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Ελληνισμός διασώθηκε δια της ανηλεούς εξοντώσεως του χριστιανισμού. Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων πολεμήθηκε με θαυμαστό ζήλο και αδάμαστο πάθος από τους Έλληνες και ηττήθηκε πνευματικώς. Τώρα ηττάται πολιτικώς και στρατιωτικώς.

Μόνον έτσι οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουν δημιουργικά την ψευδή διδασκαλία του νεο-χριστιανισμού και των νεο-βυζαντινών καθαρμάτων περί δήθεν «ελληνοχριστιανικού» πολιτισμού.

Το εθνοπροδοτικό σύνθημα «ελληνο-χριστιανικός» πολιτισμός επιδιώκει να γκρεμίσει την Πίστη των Πατέρων μας και το Πολιτιστικό μας υπόβαθρο και να επιβάλει τον ισοπεδωτικό «πολιτισμό» των ναζωραίων δολοφόνων. Δεν υπήρξε Ελληνο-ιουδαϊκός πολιτισμός και ούτε πρόκειται να υπάρξει όσο και αν αγωνίζονται οι δημαγωγοί των ναζωραίων. Τα ψεύδη των ναζωραίων κατακτητών δεν εξαπατούν τους λαούς και τα έθνη. Δεν μπορούν να νικήσουν το Ελληνικό Φως.

Η ισοπεδωτική λαίλαπα της αιρέσεως των ναζωραίων στην οποία δεν θα υπάρχει θέση για τον Ελληνισμό, για τον Άνθρωπο, για την Ζωή και για την Ελευθερία δεν θα περάσει. Ο θάνατος της αιρέσεως των ναζωραίων ισοδυναμεί με την επιβίωση του Ελληνισμού.

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα