:: ::

 
 
 

                 

                     Οι άθεοι είναι εχθροί του Ελληνισμού

 

Καμία σημασία δεν δίνουν οι άθεοι αν εσφαγιάσθησαν 1.000.000 Έλληνες ή ένα δισεκατομμύριο. Δεν θα τους ένοιαζε ακόμα και αν δεν έμενε ούτε ένας Έλληνας αφού ήταν αλλόδοξος.

Οι άθεοι χαίρονται όταν μαθαίνουν την πραγματική φύση της ψευδοθρησκείας τους γιατί τους δίνει την αίσθηση νίκης που η πλαστή ιστορία της ειρηνικής αποδοχής τους είχε στερήσει.

Είναι περήφανοι για τις σταυροφορίες τους και κατά των συγγενών τους ακόμα αρκεί να είναι νικηφόρες.

Για τον επίπεδο νου τους είναι η νίκη του ιδρυτού της ιδεοληψίας τους στην ιστορία και η ευωδόσητου εκδικητικού ισοπεδωτικού ψυχισμού τους. Η ασθενής ανασφαλής ιδιοσυγκρασία τους, αυτή η ενοχική ψυχούλα τους ζητάει την ασφάλεια της ισότητας και της τιμωρίας του θεού πάνω σε κάθε δυνατό ελεύθερο περήφανο στην ζωή.

Εξαφάνισαν την θρησκεία από την γη και την αντικατέστησαν με ένα ξόανο, την Ιερή Παράδοση με μπαλώματα και τον Ιερό Λόγο με ρεκάσματα. Σαδιστές ως είναι ζητάνε συνεχώς να τους αποδείξεις με στοιχεία λες και τους νοιάζει, μόνο και μόνο για να δουν μήπως τους διέφυγε κάτι και να το καταστρέψουν.

Οι δειλές ψυχές τους δεν θέλουν την γνώση και τη σοφία. Επιζητούν μόνο τη θεία τιμωρία που λειτουργεί ήδη πάνω τους. Τιμωρία που επενεργεί αδιαλείπτως πάνω τους όντες αφύσικοι. Αυτό που τρέμουν δεν είναι η κόλαση που η βλακεία τους τούς καταδικάζει αλλά η διαφυγή. Η κάθε προσπάθεια διαφυγής των άλλων που δεν την αποδέχονται.

Η σύγκρουση με τα λείψανα του χριστιανισμού ως ετικέτα πιά αφού έχει συντριβεί ηθικά και ιστορικά είναι αναπόφευκτη όχι γιατί την επιζητούμε αλλά γιατί θέλουμε να την αποφύγουμε. Αυτό είναι που δεν αντέχουν, όχι την σκλαβιά τους, αλλά την ελευθερία μας.

Ας αναρωτιούνται στραμμένοι στην έρημο από πού θα έρθει η Νέμεσις. Από το αδερφικό χέρι του Ισλάμ, από το πατρικό χέρι του Διός ή τα χέρια των παιδιών τους για την ασέβεια προς τους Θείους Νόμους και την ανίερη στάση απέναντι στον Κόσμο που καταχρηστικά κατοικούν.

 

Μεγιστίας

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα