:: ::

 
 
 

 

                           Ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό

 

Οι ναζωραίοι κατακτητές προκειμένου να γκρεμίσουν το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, έχουν σκαρφιστεί 5-10 γελοία σοφίσματα τα οποία επαναλαμβάνουν διαρκώς, για να αποτρέψουν τον Ελληνικό Λαό από το να ακούσει την Ελληνική απάντηση στο πρόβλημα του ασφαλιστικού και του συνταξιοδοτικού προβλήματος.

Οι ναζωραίοι κατακτητές επί μονίμου βάσεως χρησιμοποιούν την κινδυνολογία και το ψεύδος, ότι δήθεν επίκειται κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος. Αυτό το ψεύδος το λένε εδώ και τέσσερις δεκαετίες για να δικαιολογήσουν τα ρατσιστικά και μισελληνικά τους μέτρα. Φυσικά αυτές τις τέσσερις δεκαετίες οι ναζωραίοι δεν έμειναν άπραγοι. Έκαναν ότι ήταν δυνατό για να κάνουν πραγματικότητα το ψεύδος των ότι «καταρρέει το ασφαλιστικό σύστημα». Έκαναν όσες περισσότερες απάτες και εγκλήματα μπορούσαν για να διαλύσουν το Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα.

Επί μονίμου βάσεως οι ναζωραίοι κατακτητές αποσιωπούν τα δικά τους οικονομικά εγκλήματα και επιρρίπτουν τις ευθύνες στον Ελληνικό Λαό ή σε απρόσωπα ουσιαστικά(πχ το δημογραφικό πρόβλημα).

Και αφού τελειώσουν με την κινδυνολογία τους μάς ρίχνουν το δηλητήριο. Μας λένε ότι «αφού δεν πάει καλά το ασφαλιστικό σύστημα, πρέπει να μειώσουμε τις κοινωνικές παροχές, πρέπει να αυξήσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές, πρέπει να αυξήσουμε τα συνταξιοδοτικά όρια, πρέπει να καταργήσουμε την κοινωνική ασφάλιση και να έχουμε ατομική ασφάλιση, πρέπει τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων να επενδύωνται στο χρηματιστήριο, πρέπει να φέρουμε και άλλους ξένους στην Ελλάδα για να γεμίσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, κλπ».

Αυτή είναι η μόνιμη επωδός των ναζωραίων κατακτητών. Βασική τακτική των ναζωραίων κατακτητών είναι να θέτουν ψευτοδιλήμματα και να λένε ότι δεν υπάρχουν άλλες λύσεις παρά μόνον οι ανοησίες που προτείνουν. Και φυσικά αυτές οι ανοησίες που προτείνουν όχι μόνον επιδεινώνουν το πρόβλημα αλλά αποτελούν τις αιτίες του ασφαλιστικού προβλήματος. Θα απαντήσουμε σε κάθε σημείο της μισελληνικής προπαγάνδας των για να μην δύνανται να εξαπατούν τους Έλληνες.

Ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο εμετικό τους σόφισμα. Διαδίδουν το ψεύδος ότι η Ευρώπη έχει ανάγκη από ακόμη 70 εκατομμύρια μετανάστες για να αναπληρώσει το κενό που δημιουργείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων.

Οι ναζωραίοι κατακτητές αντί να χρηματοδοτήσουν την αύξηση των γεννήσεων των γηγενών Ευρωπαίων, χρηματοδοτούν την λαθρομετανάστευση εξω-ευρωπαϊκών λαών, που μετατρέπεται σε αποικιοκρατία. Τα ίδια εγκλήματα διαπράττουν και στην Ελλάδα. Λένε ότι πρέπει να έρθουν και άλλοι ξένοι για αναπληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τα κενά τους. Ποτέ δεν προτείνουν την αύξηση των Ελληνικών γεννήσεων. Πάντα ζητούν περισσότερους ξένους επειδή υπάρχει γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού. Αλλά όπως πάντα αντιστρέφουν το αποτέλεσμα με την αιτία. Οι ναζωραίοι φταίνε για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος. Αυτοί επιβάλλουν εκτρώσεις, επιμειξίες, δυσβάσταχτους φόρους, για να προκαλούν δημογραφικό πρόβλημα στους Έλληνες.

Όμως η υποκρισία των ναζωραίων είναι απίστευτη. Οι λόγοι που οι ξένοι λαθρομετανάστες βρίσκουν εργασία είναι πρώτον διότι οι εργοδότες δεν τους πληρώνουν ασφάλεια, δεύτερον διότι το χριστιανικό ψευδοκράτος δημιουργεί αντικίνητρα στην πρόσληψη νομίμων εργαζομένων με τα εξαιρετικώς υψηλά ασφάλιστρα που έχει επιβάλλει, και τρίτον διότι οι μηχανισμοί ελέγχου της εργατικής νομοθεσίας έχουν εσκεμμένως αδρανήσει ώστε να μην διώκωνται οι εργοδότες που κάνουν χρήση «μαύρης» εργασίας.

Δηλαδή το χριστιανικό ψευδοκράτος δίνει κίνητρα για ανασφάλιστη εργασία(δεν τιμωρεί τους παραβάτες), και αντικίνητρα για ασφαλισμένη εργασία(απαιτεί πολύ υψηλά ασφάλιστρα).

Άρα είναι υποκριτές οι ναζωραίοι όταν λένε ότι με τους ξένους λαθρομετανάστες θα καλυφθούν τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων. Αντιθέτως θα αυξηθούν τα ελλείμματα των ταμείων, διότι οι ναζωραίοι δεν αρκούνται σε αυτό το έγκλημα. Επιπλέον παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ξένους λαθρομετανάστες, με πρόσχημα τους ανθρωπιστικούς λόγους, και αυτά τα νοσήλια χρεώνονται στους Έλληνες φορολογουμένους. Για τους ναζωραίους κατακτητές οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι.

Οι ναζωραίοι την επιδείνωση σοκ του ασφαλιστικού συστήματος την βαπτίζουν «θεραπεία σοκ». Θεωρούν ως «σωτηρία» του ασφαλιστικού συστήματος την κατάργηση του κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα των πάντων σε ξένους ιδιώτες, την επιβολή της ασυδοσίας της αγοράς, τον εξευτελισμό της ανθρωπίνου εργασίας.

Η Ελληνική απάντηση για την σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος έχει ως κυρίους άξονες την εφαρμογή οικονομικής πολιτικής πλήρους απασχολήσεως, τις χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές, τις αυστηρές τιμωρίες στην εισφοροδιαφυγή, την αύξηση των Ελληνικών γεννήσεων ώστε να αλλάξει ο λόγος συνταξιούχων προς εργαζομένους, την μετανάστευση(=επαναπατρισμός) των λαθρομεταναστών, την εφαρμογή της προληπτικής ιατρικής, την επιστροφή στην δραχμή αντί του ευρώ ώστε να τυπώνεται εθνικό χαρτονόμισμα και να καλύπτωνται τα αιτιολογημένα ελλείμματα, την διαχείριση των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων από τους ασφαλισμένους και όχι από το χριστιανικό ψευδοκράτος, ούτε από τους απατεώνες του χρηματιστηρίου.

Οι ναζωραίοι έχουν ως αρχή να αποκρύπτουν τις ευθύνες των και τις βασικές αιτίες για την κατάρρευση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, ώστε να εξαπατούν ανερυθριάστως τον Ελληνικό Λαό. Προσπαθούν συνεχώς να μην ακούσει ο Ελληνικός Λαός άλλη άποψη που θα γκρεμίσει τα εμετικά ψεύδη των.

Οι ναζωραίοι έχουν ως αρχή να μην αναλύουν τις αιτίες του προβλήματος αλλά μετακυλίουν το πρόβλημα σε όσους δεν φταίνε, ή ακόμη χειρότερα, να το επιδεινώνουν.

Για τους ναζωραίους κατακτητές η τιμωρία του αθώου και η επιβράβευση του ενόχου, δια μετακυλίσεως των ευθυνών και των βαρών στους αθώους, αποτελεί δόγμα. Δημοσιεύουν διάτρητες από επιστημονικής απόψεως μελέτες, βάζουν απατεώνες ψευτο-οικονομολόγους να προτείνουν λύσεις που στην ουσία αποτελούν αντιγραφή των όσων προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και άλλοι αντι-αναπτυξιακοί και παρασιτικοί οργανισμοί.

Ας δούμε αναλυτικώς τί φταίει και τί πρέπει να αλλάξει ώστε να λυθεί το ασφαλιστικό πρόβλημα στην Eλλάδα:

1. Οι ναζωραίοι επί δεκαετίες έδιναν και δίνουν συντάξεις σε ανυπάρκτους αντιστασιακούς για να εξυπηρετούν κομματικούς και ανθελληνικούς σκοπούς. Οι ναζωραίοι επί δεκαετίες έδιναν και δίνουν αναπηρικές συντάξεις σε αρτιμελή άτομα. Υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες οι παράνομες συντάξεις. Αν συνυπολογισθούν οι χρηματικές απώλειες και επιστραφούν τα παρανόμως δοθέντα χρήματα, και αν σταματήσουν αυτού του είδους οι απάτες, τότε σίγουρα ένα σημαντικό ποσοστό ελλειμμάτων θα απαλειφθεί.

2. Οι ναζωραίοι δίνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες σε λαθρομετανάστες. Για παράδειγμα σε αφρικανούς λαθρομετανάστες τα νοσήλια για ασθενείς με AIDS είναι δωρεάν, ενώ για τους Έλληνες καρκινοπαθείς τα φάρμακα είναι πανάκριβα. Όταν εκατομμύρια λαθρομετανάστες λαμβάνουν δωρεάν περίθαλψη χωρίς να πληρώνουν εισφορές τότε είναι λογικό να καταρρέει το ασφαλιστικό σύστημα, εξ αιτίας της μισελληνικής πολιτικής των ναζωραίων κατακτητών.  

3. Οι ναζωραίοι για ψηφοθηρικούς λόγους συνταξιοδοτούν κάποιες κατηγορίες εργαζομένων στο 40ο έτος, ενώ Έλληνες εργαζόμενοι με πραγματικώς επικίνδυνο και ανθυγιεινό επάγγελμα, αγνοούνται πλήρως στα αιτήματά των. Όμως η παράνομη πρόωρη συνταξιοδότηση δημιουργεί ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία και αδικίες στους αληθώς έχοντας ανάγκη παροχών, όπως είναι οι εργαζόμενοι στα επικίνδυνα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.  

4. Το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν πληρώνει τις οφειλές του προς το ΙΚΑ και άλλα ταμεία. Πάρα πολλές δημόσιες υπηρεσίες καθυστερούν τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών. Και από πάνω έχουν το θράσος να καταδιώκουν μικροβιοτέχνες και μικροεμπόρους και να τους βάζουν φυλακή για 100 και 200 χιλιάδες δραχμές που χρωστούν στο ΙΚΑ. Δεν μπορείς να χρωστάς δισεκατομμύρια στο ΙΚΑ και να κυνηγάς τους μικροβιοτέχνες για μικροποσά. Τα τεράστια ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων τα δημιουργεί το χριστιανικό ψευδοκράτος και όχι οι Έλληνες επιχειρηματίες.

5. Το χριστιανικό ψευδοκράτος ανέχεται να γίνωνται παράνομες συνταγογραφήσεις και εξετάσεις για να πλουτίζουν παρανόμως ωρισμένοι απατεώνες ιατροί και διαγνωστικά κέντρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες απώλειες από τα ασφαλιστικά ταμεία που πληρώνουν τις πανάκριβες αλλά μη αναγκαίες εξετάσεις. Αντί το χριστιανικό ψευδοκράτος να πατάξει την διαφθορά καλεί τους αθώους Έλληνες πολίτες να πληρώσουν υψηλότερα ασφάλιστρα και να αποδεχτούν λιγώτερες παροχές. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός των ναζωραίων. Δεν λύνουν το πρόβλημα, το επιδεινώνουν και μετακυλίουν τα βάρη στους αθώους.

6. Το χριστιανικό ψευδοκράτος όχι απλώς ανέχεται αλλά προωθεί την εισφοροδιαφυγή από εργοδότες και την μαύρη εργασία. Το χριστιανικό ψευδοκράτος σχεδίασε, οργάνωσε και επέβαλε την λαθρομετανάστευση. Η μαύρη εργασία είναι δικής του εμπνεύσεως. Από την μαύρη εργασία χάνουν τρισεκατομμύρια τα ασφαλιστικά ταμεία. Άρα το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει υποδείξεις για την λύση του ασφαλιστικού.

Ο εγκληματίας δεν επιτρέπεται να παριστάνει τον ηθικολόγο κάνοντας κήρυγμα κατά της εγκληματικότητος, πολλώ δε μάλλον να δικάζει το θύμα.   

7. Τα ασφάλιστρα που έχει επιβάλλει το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι πολύ υψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνητρο για την αποφυγή πληρωμής των  ασφαλίστρων. Ή τουλάχιστον σημαντική καθυστέρηση στην πληρωμή των.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν είναι απατεώνες, αλλά από την άλλη μεριά δεν έχουν την δυνατότητα σε έναν μισθό 700 ευρώ να καταβάλλουν 300 ευρώ ασφάλιστρα. Αυτό είναι κλοπή. Πρέπει να μειωθούν και οι εργοδοτικές και οι εργατικές εισφορές χωρίς να μειωθούν οι παροχές, ώστε επιχειρηματίες και εργαζόμενοι να μπορούν να ανταποκριθούν στις ασφαλιστικές υποχρεώσεις των. Το 40% έως 50% των χρημάτων από τις ασφαλιστικές εισφορές ιδιοποιούνται από το χριστιανικό ψευδοκράτος και χρησιμοποιούνται για οτιδήποτε άλλο πλην από τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

Στην ουσία οι πολύ υψηλές ασφαλιστικές εισφορές αποτελούν άμεση φορολογία του χριστιανικού ψευδοκράτους κατά των Ελλήνων πολιτών.

8. Το χριστιανικό ψευδοκράτος επί δεκαετίες έκλεβε τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, δήθεν για αναπτυξιακά προγράμματα, ενώ στην πραγματικότητα τα κατασπαταλούσε σε ιδιοτελείς σκοπούς. Αν επιστραφούν τα κλεμμένα από το χριστιανικό ψευδοκράτος, δεν θα υπάρχουν ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία.

9. Το χριστιανικό ψευδοκράτος επί δεκαετίες επέβαλε στα ασφαλιστικά ταμεία να καταθέτουν τα χρήματά τους ατόκως σε τράπεζες, για να εκμεταλλεύωνται ωρισμένοι απατεώνες τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, ή ακόμη χειρότερα, για να τα δανείζουν εντόκως οι τοκογλυφικές τράπεζες.

Με την υποχρεωτική κατάθεση με μηδενικό επιτόκιο, τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τρισεκατομμύρια, ενώ κέρδισαν τρισεκατομμύρια οι τοκογλυφικές τράπεζες. Αν επιστραφούν οι παρακρατηθέντες τόκοι δεκαετιών, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα έχουν ελλείμματα.

10. Οι ναζωραίοι παρακωλύουν τις παραγωγικές επενδύσεις στην Ελλάδα και υποθάλπουν την ανεργία με τις αθρόες εισαγωγές ξένων προϊόντων, με αποτέλεσμα τα ασφαλιστικά ταμεία να αδειάζουν αντί να γεμίζουν.

11. Το χριστιανικό ψευδοκράτος χρηματοδοτεί τις εκτρώσεις και υποθάλπει την υπογεννητικότητα του Ελληνικού Λαού, με αποτέλεσμα να αυξάνει ο αριθμός των συνταξιούχων σε σχέση με τον αριθμό των εργαζομένων. Αντιθέτως πολλά ασφαλιστικά ταμεία, με εντολή του χριστιανικού ψευδοκράτους, δεν χρηματοδοτούν τον τοκετό. Οι ναζωραίοι κατακτητές επειδή είναι ρατσιστές και μισέλληνες χρηματοδοτούν τις εκτρώσεις αλλά όχι τους τοκετούς. Αυτό αποτελεί ωργανωμένη γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και ωργανωμένη δολιοφθορά του Ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος.  

12. Οι ναζωραίοι με τις απάτες του «1999» στο χρηματιστήριο άρπαξαν πολλά δισεκατομμύρια των ασφαλιστικών ταμείων, διότι επέβαλαν στα ασφαλιστικά ταμεία να διακινδυνεύσουν τα αποθεματικά τους, προκειμένου να ανεβούν οι χρηματιστηριακοί δείκτες. Τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν δισεκατομμύρια από αυτή την απάτη.

13. Με τις αθρόες εισαγωγές κινεζικών και άλλων ξένων προϊόντων κλείνουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα την μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

14. Εξ αιτίας της διαφθοράς του χριστιανικού ψευδοκράτους γίνονται απίστευτες υπερτιμολογήσεις στα νοσοκομεία από απατεώνες προμηθευτές, με αποτέλεσμα να υπερχρεώνωνται τα ασφαλιστικά ταμεία.

15. Οι μισέλληνες ναζωραίοι έκλεισαν και κατέστρεψαν την Ελληνική φαρμακοβιομηχανία με αποτέλεσμα η Ελλάς να αιμορραγεί συναλλαγματικώς για να κάνει εισαγωγές φαρμάκων και να πληρώνει τεράστια ποσά στις ξένες φαρμακοβιομηχανίες.

Αν υπήρχε Ελληνική φαρμακοβιομηχανία, αυτό θα αντανακλούσε θετικώς στα έξοδα των ασφαλιστικών ταμείων. Αλλά οι ναζωραίοι κατακτητές στα Ελληνικά φάρμακα επέβαλαν εσκεμμένως πολύ χαμηλή τιμή, κάτω του κόστους, για να κλείσουν την Ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ενώ στα ξένα φάρμακα έδιναν υπερβολικές τιμές για να διαλύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.  

16. Οι ναζωραίοι κατακτητές έφτασαν στο αισχρό σημείο να χρηματοδοτούν Ελληνικές επιχειρήσεις για να μεταβούν στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει μη απόδοση ασφαλιστικών εισφορών.

17. Οι ναζωραίοι έχουν θέσει εκτός νόμου την πρόληψη ατυχημάτων και την προληπτική ιατρική. Δεν επιτρέπουν καμμία ενέργεια για να περιοριστούν οι ασθένειες, τα τροχαία κλπ, με αποτέλεσμα να φορτώνεται με αχρείαστα νοσήλια το ασφαλιστικό σύστημα. Αν επέτρεπαν την λήψη μέτρων για τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, κάθε χρόνο, εκτός ότι θα σωζόντουσαν πολλές ζωές, τα ασφαλιστικά ταμεία θα ανακουφιζόντουσαν από το τεράστιο κόστος εγχειρήσεων, παρατεταμένης θεραπείας, και κόστος φυσιοθεραπείας και κοινωνικής αποκαταστάσεως των αναπήρων.

18. Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν επιτρέπουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα Ελληνικά νοσοκομεία. Έλληνες ιατροί καθυστερούν πάρα πολλά χρόνια για να κάνουν την ειδικότητά τους. Το τραγικό αποτέλεσμα είναι Έλληνες ασθενείς και Έλληνες ιατροί να καταφεύγουν στο εξωτερικό, για θεραπεία και σπουδές αντιστοίχως. Έτσι το ασφαλιστικό σύστημα φορτώνεται νοσήλια και συναλλαγματική αιμορραγία.

19. Με την κατάργηση της δραχμής το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν μπορεί να τυπώσει χρήμα στο νομισματοκοπείο του Χολαργού για να καλύψει προσωρινώς τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων. Αν είχαμε το εκδοτικό κυριαρχικό δικαίωμα θα τυπώναμε χρήμα και θα πληρώναμε ασφάλιστρα και συντάξεις, χωρίς να δανειζόμαστε και χωρίς να αυξάνουμε τις εισφορές και να μειώνουμε τις παροχές.

20. Η επιμήκυνση του εργασιακού βίου για όσους είναι πάνω από 60 ετών, κάτι που προτείνουν συνεχώς οι μισέλληνες ναζωραίοι, θα επιδεινώσει περαιτέρω το ήδη οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας. Η αύξηση της ανεργίας των νέων Ελλήνων προκαλεί χαρά στους ναζωραίους κατακτητές.

Οι ναζωραίοι δεν ενδιαφέρονται για το ότι αν κερδίσουν κάτι μέσω παρατάσεως του εργασιακού βίου των ηλικιωμένων, θα το χάσουν με το να πληρώνουν επιδόματα ανεργίας στους νέους ανέργους. Αν αυξηθεί η εγκληματικότητα ή η μετανάστευση των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, προκειμένου να επιβιώσουν, αυτό δεν τους νοιάζει.

Το επιχείρημά τους ότι «ο ηλικιωμένος θα καθήσει άλλον ένα χρόνο στην δουλειά, άρα περισσότερες εισφορές και άρα όχι σύνταξη», είναι σαθρό. Δεν τους νοιάζει αν αυτό σημαίνει ότι από τους νέους δεν παίρνουν ασφαλιστικές εισφορές, ότι οι νέοι δεν κάνουν παιδιά λόγω ανεργίας και έτσι μακροχρόνια επιδεινώνεται το ασφαλιστικό σύστημα.

Οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν ως στόχο το ασφαλιστικό πρόβλημα και το πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα να το «λύσουν» δια της επιβεβλημένης υπογεννητικότητος και της εσκεμμένης μεταναστεύσεως των Ελλήνων εκτός Ελλάδος. Σκέπτονται ότι «αφού οι Έλληνες δεν θα κάνουν παιδιά και αφού θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, τότε δεν θα έχουμε ούτε ασφαλιστικό πρόβλημα ούτε πρόβλημα ανεργίας στην Ελλάδα». Έτσι σκέπτονται οι ναζωραίοι κατακτητές.  

21. Οι ναζωραίοι πάντα προτείνουν μέτρα για τους Έλληνες, ποτέ για τους εαυτούς των. Για παράδειγμα διάφοροι μεγαλόσχημοι παράγοντες τραπεζών, ιδρυμάτων κλπ, προτείνουν μειώσεις μισθών και συντάξεων, για τον Ελληνικό Λαό, πάντα με πρόσχημα την ανταγωνιστικότητα και την σωτηρία του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά οι ίδιοι αμείβονται με 20.000 ευρώ μηνιαίως ή έχουν συντάξεις 3000 ευρώ μηνιαίως. Ποτέ δεν προτείνουν την κατάργηση των δικών τους προνομίων για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και να σωθεί το ασφαλιστικό σύστημα. Άρα δεν είναι πρόβλημα οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων. Το πρόβλημα είναι οι ναζωραίοι κατακτητές και η μισελληνική πολιτική τους.

Ένας σοβαρός επιστήμων, αν έπρεπε να λύσει το ασφαλιστικό πρόβλημα, θα συνέλεγε αριθμητικά δεδομένα για όλους αυτούς τους παράγοντες που αναφέραμε, και θα καθόριζε το βάρος επί τοις εκατό κάθε παράγοντος στην κακοδαιμονία του ασφαλιστικού συστήματος.

Δηλαδή ένας σοβαρός επιστήμων θα καθόριζε στις εκατό δραχμές έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων, τί ποσοστό αντιστοιχεί σε κάθε αιτία. Έτσι θα εξάλειφε τις αιτίες του προβλήματος με προτεραιότητα αναλόγως της εκατοστιαίας βαρύτητος της κάθε αιτίας, αντί να μετακυλίει τις ευθύνες των ναζωραίων ενόχων στις πλάτες των αθώων Ελλήνων πολιτών.

Όλα αυτά τα εγκλήματα οι ναζωραίοι απατεώνες ψευτο-οικονομολόγοι τα αποσιωπούν. Ενώ μιλάνε συνεχώς για αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδοτήσεως και μείωση των παροχών, παριστάνουν ότι δεν τα ξέρουν. Το μόνο που ξέρουν να παπαγαλίζουν είναι αύξηση των εισφορών και μείωση των παροχών. Ούτε γραμμόφωνα να ήταν.

Αν διορθωνόντουσαν οι άνωθεν εγκληματικές πρακτικές, τα ασφαλιστικά ταμεία θα ήταν γεμάτα. Αλλά «επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος» για τους ναζωραίους κατακτητές σημαίνει μεθοδευμένη απαξίωση του ασφαλιστικού αγαθού.

Την στιγμή που σήμερα το χριστιανικό ψευδοκράτος χρωστά 9 δις ευρώ(!!) στο ΙΚΑ, αντί να τα δώσει, παρουσιάζεται στην κοινή γνώμη με θράσος και λέει ότι πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις κλπ. Τόσο ρατσιστές και μισέλληνες είναι οι ναζωραίοι κατακτητές. Ενώ αυτοί δεν πληρώνουν τα χρέη τους στο ΙΚΑ, επιρρίπτουν τις ευθύνες στους Έλληνες πολίτες.

Μιλάνε με ύφος δικαστού, σε ουδέτερο πρόσωπο ότι «κινδυνεύει το ασφαλιστικό σύστημα με κατάρρευση», και υπονοούν ότι φταίνε κάποιοι άλλοι, και όχι οι ίδιοι που δεν πληρώνουν στο ΙΚΑ τις οφειλές τους.

Οι ναζωραίοι κατακτητές διεξάγουν μία μεθοδευμένη προπαγάνδα περί «επερχομένης καταρρεύσεως του ασφαλιστικού συστήματος» εδώ και πολλά χρόνια για να τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, και να τον κάνουν να θεωρεί τις εγκληματικές τους προτάσεις ως τις μοναδικές λύσεις. Το ασφαλιστικό σύστημα δεν κινδυνεύει παρά μόνον από τους ναζωραίους κατακτητές.

Έχει καταντήσει μόνιμη επωδός των ναζωραίων να λένε ότι επιβάλλονται αντιλαϊκά μέτρα εξ αιτίας της κακής οικονομικής πολιτικής των προηγουμένων κυβερνήσεων. Αυτό είναι σαθρό επιχείρημα. Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να πληρώνουν για αυτά που έκλεψαν οι προηγούμενοι ναζωραίοι.

Είναι τεραστίας σημασίας να υπενθυμίζουμε συνεχώς στους Έλληνες ότι δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τους ναζωραίους να καθορίζουν το περιεχόμενο των λέξεων. Οι ναζωραίοι με τους όρους «επίλυση», «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού συστήματος, πάντοτε υπονοούν εισπρακτικά μέτρα. Και πάντα υπονοούν ότι θα μας κλέβουν περισσότερα, μέσω εισφορών, και ότι θα μας επιστρέφουν λιγώτερα, μέσω παροχών. Έτσι μέσα στους όρους «μεταρρύθμιση» και «επίλυση» του ασφαλιστικού συστήματος οι ναζωραίοι ποτέ δεν συμπεριλαμβάνουν την επίλυση χρονίων προβλημάτων του ασφαλιστικού μας συστήματος, που αυτοί δημιούργησαν.

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί Έλληνες εργαζόμενοι οι οποίοι είτε λόγω ανεργίας, είτε λόγω κακών εργοδοτών, υπολείπονται σε ένσημα. Και ενώ είναι σε ηλικία συντάξεως, δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη. Το χριστιανικό ψευδοκράτος με τον αμίμητο μισελληνισμό του αντί να τους δώσει το πχ 90% της συντάξεως που τους αναλογεί, ή το 80%, ή το 70%, αναλόγως των ενσήμων που έχουν, δεν τους δίνει καθόλου σύνταξη. Αυτό αποτελεί ληστεία. Το χριστιανικό ψευδοκράτος απαιτεί όλα τα ένσημα, με αποτέλεσμα πολλοί ηλικιωμένοι Έλληνες να έχουν μετατραπεί σε επαίτες.

Ακόμη και αν το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν θέλει να τους δώσει αναλογική σύνταξη, πρέπει να τους επιστρέψει εντόκως τις ασφαλιστικές εισφορές των. Το ότι τα ασφαλιστικά ταμεία δεν επιστρέφουν τα χρήματα σε όσους δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για σύνταξη ή το ότι δεν τους δίνουν αναλογική σύνταξη και αντιθέτως παρακρατούν όλο το ποσόν, για τους ναζωραίους κατακτητές είναι νόμιμο. Για τους Έλληνες είναι εξωφρενική ληστεία.

Υπάρχουν άλλα σημαντικά προβλήματα όπως το ζήτημα της μηχανογραφήσεως των ασφαλιστικών ταμείων. Εξ αιτίας της διαλύσεως του χριστιανικού ψευδοκράτους αρκετοί πολίτες καθυστερούν να πάρουν την σύνταξή τους ακόμη και μετά 2 έτη από την κατάθεση των δικαιολογητικών τους, λόγω ελλείψεως οργανώσεως και μηχανογραφήσεως. Όταν λαμβάνουν τελικώς την καθυστερημένη σύνταξη, την λαμβάνουν ατόκως, κάτι που είναι παράνομο.

Το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν καλύπτει τα έξοδα κυήσεως και τοκετού με το πρόσχημα ότι ο τοκετός αποτελεί «φυσιολογική κατάσταση». Φυσιολογική κατάσταση είναι το να απαγχονίζωνται δημοσίως οι μισέλληνες ναζωραίοι κατακτητές.

Το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν καλύπτει το σύνολο του ύψους της δαπάνης που πληρώνει ο ασφαλισμένος όταν κάνει επίσκεψη στον ιατρό του, ή όταν κάνει ιατρικές εξετάσεις, ή όταν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Δεν είναι δυνατόν ένας Έλλην ασφαλισμένος να κάνει μια ιατρική εξέταση που κοστίζει 500 ευρώ και όταν πηγαίνει στο ασφαλιστικό του ταμείο να εισπράττει 5 ευρώ. Ο ρατσισμός και ο μισελληνισμός πρέπει να καταπολεμηθεί αγρίως.

Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι όταν οι ναζωραίοι κατακτητές μιλάνε για «μεταρρυθμίσεις» στο ασφαλιστικό πάντα εννοούν επιδείνωση του ασφαλιστικού. Πάντα υπονοούν μείωση παροχών και αύξηση εισφορών.

Η διάλυση του Ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος, το οποίο αποτελεί υψίστη πολιτιστική κατάκτηση, είναι απόδειξη ρατσισμού και μισελληνισμού των ναζωραίων κατακτητών.

Οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν δημιουργήσει μία εσωτερική αντιπολίτευση για να απορροφά τους κραδασμούς του συστήματος. Αυτή η ελεγχομένη αντιπολίτευση, προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό Λαό να σκέφτεται μόνον προς μία κατεύθυνση, δηλαδή το να μην μειωθούν οι συντάξεις. Δεν απαιτεί ποτέ το να μην αυξηθούν ή ακόμη καλύτερα, να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές. Διότι οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν ως βασική αρχή το να αρπάζουν την μεγαλύτερη δυνατή ασφαλιστική εισφορά και να επιστρέφουν την μικρότερη δυνατή παροχή. Αντιθέτως σκοπός των Ελλήνων είναι το κλάσμα όφελος προς κόστος, να ισούται με την μονάδα.

Τα τελευταία χρόνια οι ναζωραίοι προσπαθούν να αλλάξουν τα πρόσωπα που θα κλέβουν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Μέχρι τώρα τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων τα έκλεβε κυρίως το χριστιανικό ψευδοκράτος. Τώρα θέλουν να βάλουν και ωρισμένους ιδιώτες απατεώνες στο παιχνίδι.

Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων τα προτιμούν οι κρατικοί και οι ιδιώτες ναζωραίοι διότι έχουν μία καταπληκτική ιδιότητα: δεν τα ελέγχει κανείς εργαζόμενος. Όσα και να κλέψουν οι κρατικοί και οι ιδιώτες ναζωραίοι, κανείς δεν θα τους ζητήσει τον λόγο. Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων τα αρπάζουν οι κρατικοί ναζωραίοι και είτε τα παίζουν στο χρηματιστήριο, είτε κλείνουν κάποιες τρύπες στον προϋπολογισμό, είτε τα δίνουν ατόκως σε κάποιους δικούς τους ψευτοεπιχειρηματίες, δήθεν για αναπτυξιακές επενδύσεις.

Αν δεν είχαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, οι ναζωραίοι κατακτητές θα έπρεπε είτε να δανειστούν από τράπεζες, είτε να εκδώσουν ομόλογα, είτε να επιβάλουν φόρους. Η επιβολή φόρων είναι πολιτικώς δυσάρεστη, τα δάνεια απαιτούν εγγυήσεις και πληρωμή τοκοχρεωλυσίων, και τα ομόλογα απαιτούν την καταβολή κουπονιού στους δικαιούχους. Δηλαδή οι κάτοχοι χρήματος-δανειστές δεσμεύουν τους οφειλέτες με χίλιους-δυό όρους, και οι κυρώσεις για την μη πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων είναι βαρύτατες.

Αντιθέτως όλες αυτές οι υποχρεώσεις δεν υπάρχουν όταν κάποιος αρπάζει τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων(ειδικά μέσω χρηματιστηρίου). Διότι οι εργαζόμενοι δεν τα αισθάνονται δικά τους και δεν τα προστατεύουν, ούτε ελέγχουν την εισροή και εκροή τους. Οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων διορίζονται από κρατικούς ή από ιδιώτες απατεώνες ναζωραίους, οι οποίοι αρπάζουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων και δεν τα επιστρέφουν, ούτε δίνουν ποτέ λογαριασμό σε κανέναν.

Οι ναζωραίοι κατακτητές βαπτίζουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων «αποθεματικά προς επένδυση» και όχι «δάνεια προς επένδυση», και μετά τα διαθέτουν στο χρηματιστήριο, δήθεν για επενδυτικούς σκοπούς. Έτσι σε περίπτωση αποτυχίας δεν θα έχουν καμμία συνέπεια οι απατεώνες που θα αρπάξουν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Οι απατεώνες δεν θα πάθουν ότι έπαθαν οι Έλληνες εξαπατημένοι στο χρηματιστήριο το «1999» όπου δανειζόντουσαν για να παίξουν στο χρηματιστήριο, και έτσι έχασαν τις περιουσίες των αφού ασχέτως ζημίας, πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια.

Οι κρατικοί και ιδιώτες ναζωραίοι, μέσω χρηματιστηρίου, ιδιοποιούνται ατόκως τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, λες και ήταν δικά τους αποθεματικά. Αν ήθελαν να τα επενδύσουν πραγματικά, θα έπρεπε να δεχτούν την πρόταση να τα ΔΑΝΕΙΖΩΝΤΑΙ από τους ασφαλισμένους. Έτσι, με το να αρπάζουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων και να τα «επενδύουν» ως αποθεματικά στο χρηματιστήριο, οι ναζωραίοι παρακάμπτουν τις ποινικές συνέπειες για υπεξαίρεση χρημάτων, και εγγυώνται σίγουρα ότι δεν πρόκειται να τα επιστρέψουν στα ασφαλιστικά ταμεία. Όλοι οι απατεώνες ναζωραίοι που διαδίδουν ότι εγγυώνται υψηλές αποδόσεις των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων, αν τα επενδύσουν στο χρηματιστήριο, πρέπει να διωχθούν ποινικώς για απάτη κατ' εξακολούθηση. Παντού, σε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου, δεν υπάρχει καμμία εγγύηση, ούτε για υψηλή, ούτε καν για απόδοση των επενδυμένων χρημάτων. Κάλλιστα τα χρήματα μπορούν να χαθούν.

Η Ελληνική οικονομική σκέψη για τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων επιτάσσει τα εξής:

Πρώτον, την αύξηση των παροχών και κάλυψη όλων των αναγκών των ασφαλισμένων, ιατροφαρμακευτική και συνταξιοδοτική. Π.χ. κάλυψη τοκετού και έξοδα κυήσεως, αξιοπρεπείς συντάξεις, προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για την αποφυγή ασθενειών.

Δεύτερον, μείωση του ασφαλίστρου για εργοδότες και εργαζομένους.

Τρίτον, επένδυση στο τομέα της δημοσίας υγείας με το να γίνουν ιατρικές μονάδες πχ για τον αντικαρκινικό αγώνα, αγορά μηχανημάτων π.χ. αξονικοί τομογράφοι, ή μία δωρεά στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Ή να δοθούν χρήματα για την επιστημονική έρευνα για την εξάλειψη ασθενειών όπως ο ιός του AIDS. Μία τέτοια επένδυση των χρημάτων των ασφαλιστικών ταμείων είναι και υποχρεωτική και πολλαπλώς συμφέρουσα από το να τα αρπάξουν κάποιοι απατεώνες στο χρηματιστήριο. Τα χρήματα των ασφαλισμένων πρέπει να δαπανώνται αποκλειστικώς στην υγεία και επ’ ουδενί λόγω σε χρηματοοικονομικά προϊόντα με βάση την παρούσα και μέλλουσα αξία του χρήματος. Η παρούσα και μέλλουσα υγεία του Ελληνικού Λαού είναι το άλφα και το ωμέγα.

Τέταρτον, αν πρόκειται να επιλεγούν χρηματοοικονομικές λύσεις, τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων να επενδυθούν σε κλειστό λογαριασμό με σταθερό τραπεζικό επιτόκιο. Όχι στο χρηματιστήριο. Αν ποτέ δοθούν χρήματα για επένδυση, οι αποδέκτες θα τα πάρουν ως δάνειο. Αν δεν τους αρέσει, τότε να πάνε να δανειστούν από αλλού.

Το έγκλημα που διεπράχθη στο χρηματιστήριο το «1999» αποδεικνύει το γιατί οι ναζωραίοι προτιμούν το χρηματιστήριο από τα δάνεια. Διότι στο χρηματιστήριο μπορούν να αρπάξουν όσα χρήματα θέλουν χωρίς υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων. Αντιθέτως αν δανειστούν χρήματα από τράπεζες ή ιδιώτες δανειστές, πρέπει να τα επιστρέψουν. Άρα δεν είναι ζήτημα επιτοκίου τραπεζών το ότι οι ναζωραίοι προτιμούν το χρηματιστήριο. Είναι ζήτημα κλοπής χωρίς συνέπειες.

Οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων δεν επιτρέπεται να παρακρατούνται από τους εργοδότες για να αποδοθούν μέσω αυτών στα ταμεία. Τις εργατικές εισφορές πρέπει να τις πληρώνουν οι εργαζόμενοι απευθείας στα ασφαλιστικά ταμεία. Αλλιώς οι κακοί εργοδότες τις κρατούν για δικές τους ταμειακές ανάγκες.

Το πιό σημαντικό πράγμα είναι να μην επιτρέπεται συγκέντρωση αυτών των ιερών χρημάτων από το χριστιανικό ψευδοκράτος ή κάποιους ιδιώτες απατεώνες ναζωραίους, διότι σίγουρα θα τα αρπάξουν, επειδή τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων είναι απροστάτευτα. Και γιατί όχι, αφού από την στιγμή που συγκεντρώθηκαν αυτά τα χρήματα, βρίσκονται υπό την κατοχή των ναζωραίων, και συγχρόνως ό,τι και να κάνουν δεν φοβούνται καμμία τιμωρία.

Οι ναζωραίοι συνεχώς λένε το αντίστροφο απ’ ότι συμβαίνει. Μας λένε ότι οι συντάξεις που καταβάλλονται είναι υψηλότερες από τις εισφορές που έχουν καταβληθεί. Ενώ οι εισφορές που καταβλήθηκαν είναι πολύ πάνω από τις κατώτερες συντάξεις του ΙΚΑ και του ΟΓΑ. Αυτές οι συντάξεις πείνας δεν ανταποκρίνονται καθόλου στα χρήματα που έδωσε ο ασφαλισμένος. Αλλά οι ναζωραίοι κατακτητές διαδίδουν το αντίθετο. Ότι δήθεν οι συντάξεις είναι πολύ πάνω από αυτά που έδωσε ο εργαζόμενος.

Φυσικά αντί οι ναζωραίοι να πουν στον Ελληνικό Λαό ότι πολλοί λαθρομετανάστες έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν δικαιούνται διότι δεν πλήρωσαν εισφορές, άρα δεν επιτρέπεται να έχουν τέτοιες παροχές, λένε ότι πρέπει να μειώσουμε τις συντάξεις των Ελλήνων που είναι νόμιμοι και πληρώνουν κανονικά!!! Ο μη-Έλλην που δεν πλήρωσε ποτέ εισφορές και είναι παράνομος επιβραβεύεται, και ο Έλλην που πλήρωσε εισφορές και είναι νόμιμος, τιμωρείται από τους ναζωραίους κατακτητές.

Το υπάρχον κεφαλαιοποιητικό συνταξιοδοτικό σύστημα των ναζωραίων σε Ευρώπη και Αμερική βρίσκεται ήδη μπροστά σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Καταρρέει. Εν τούτοις οι ναζωραίοι κατακτητές θέλουν να διαλύσουν την κοινωνική πρόνοια και στην Ελλάδα, η οποία έχει τις ρίζες της στην Αρχαία Ελλάδα.

Οι ναζωραίοι κατακτητές έχουν συνδέσει εννοιολογικώς την «κατάρρευση» του ασφαλιστικού συστήματος με την οποιαδήποτε κοινωνική παροχή, και την «σωτηρία» του ασφαλιστικού συστήματος με την κατάργηση κάθε κοινωνικής παροχής.

Ωρισμένοι ναζωραίοι που παριστάνουν την εσωτερική αντιπολίτευση του κατοχικού καθεστώτος, μας λένε ότι «ο δημόσιος και αναδιανεμητικός χαρακτήρας του ασφαλιστικού συστήματος επέτρεψε στους πολιτικούς να αρπάξουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων».

Ε τότε να τιμωρηθούν οι απατεώνες πολιτικοί και όχι οι αθώοι ασφαλισμένοι, είναι η φυσιολογική απάντηση. Αλλά οι ναζωραίοι από αυτή την διαπίστωση βγάζουν το αντίθετο συμπέρασμα, ότι δηλαδή πρέπει να τιμωρηθούν οι Έλληνες πολίτες και όχι οι ναζωραίοι πολιτικοί απατεώνες.

Οι ναζωραίοι κατακτητές μας λένε ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε το κράτος προνοίας αν θέλουμε να κερδίσουμε την μάχη της ανταγωνιστικότητος. Απαντάμε: θα τσακίσουμε την βλακώδη θεωρία σας περί ανταγωνιστικότητος για να κερδίσουμε την μάχη της κοινωνικής προνοίας.

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα