:: ::

 
 
 

 

                       Ιεροπραξία στην Ακρόπολη των Αθηνών

 

Οι Έλληνες Αρχαιόθρησκοι επιστρέφουν στην Ακρόπολη των Αθηνών

Την Κυριακή 31 Αυγούστου του 2008, την 12η μεσημβρία, οι Έλληνες Αρχαιόθρησκοι, ιερείς και πολίτες -αλλά και όσοι αισθάνονται Έλληνες- θα ανέβουν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να τελέσουν ιεροπραξία προς τιμήν της Θεάς Αθηνάς Παλλάδος - Προμάχου, με σκοπό την προστασία των ιερών της Ακρόπολης.

Η ιεροπραξία έχει χαρακτήρα αποτροπαϊκό (αποτροπής του κακού) και αποτελεί ιερή, δηλαδή ειρηνική και φιλοσοφική καταγγελία - διαμαρτυρία για την αποκαθήλωση των ιερών της Ακροπόλεως και τη μετατροπή των δομικών στοιχείων των Ναών σε “κινητά” μνημεία, τα οποία παραδίδονται έρμαια στη γυάλινη, και ξένη, και εχθρική προς τον Ελληνικό Λαό και την Ιστορία του “κηδεμονία” του νέου μουσείου.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, στον Ελληνικό Λαό ότι τελούμε υπό κατοχήν μιας ψευδο-“πολιτιστικής” ολιγαρχίας - οικονομοκρατίας, επικίνδυνης και βαθύτατα διεφθαρμένης, που τα πρώτα μιασματικά αποστήματά της, αποκαλυπτόμενα, δηλητηρίασαν ήδη τον εθνικό μας βίο μέσα από την πρόσφατη υπόθεση Ζαχόπουλου. Κι όπως κι εκείνος μάς είχε απέναντι, έτσι θα μας έχουν και οι “επίγονοί του”, οι παραπολιτισμικοί “κλώνοι του”!

Ίτε, παίδες Ελλήνων! Ελευθερούτε πατρίδα!

Νυν υπέρ πάντων αγών!

Υπέρ βωμών και εστιών                   

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα