:: ::

 
 
 

 

                    

         Ο Αρμενικός αγών δείχνει τον δρόμο στους υποδούλους Έλληνες

 

Μετά από πολύχρονο αγώνα του Αρμενικού λόμπυ, ψηφίστηκε νομοσχέδιο στην Γαλλία για την ποινικοποίηση όσων αρνούνται την γενοκτονία των Αρμενίων από το τουρκικό κράτος, αντίστοιχο των εβραϊκών προνομίων περί ολοκαυτώματος από τους ναζί.

Το νομοσχέδιο δεν έχει τεθεί ακόμη σε ισχύ, χρειάζεται έγκριση του προέδρου της Γαλλίας. Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών απείλησε με οικονομικές κυρώσεις την Γαλλία, κάτι που φοβίζει τους γαλλικούς εμπορικούς οίκους που έχουν σημαντικά συμφέροντα στην τουρκική αγορά.

Ό,τι και να γίνει, πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, και αποδεικνύει στους υποδούλους Έλληνες τα αποτελέσματα ενός επιμόνου και δικαίου αγώνος.

Οι Αρμένιοι έδειξαν τον δρόμο. Αντιστοίχως πρέπει να πράξουν και οι υπόδουλοι Έλληνες. Να ασκήσουν πίεση σε όλες τις χώρες του κόσμου ώστε να ψηφιστούν νομοσχέδια που θα ποινικοποιούν όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα και την Γενοκτονία των Ελλήνων από τους ναζωραίους.

Στην περίπτωση των Ελλήνων το νομοσχέδιο πρέπει να ποινικοποιεί όχι μόνον την οιαδήποτε εκδήλωση αρνήσεως του Ελληνικού Ολοκαυτώματος από τους ναζωραίους κατακτητές, αλλά να τιμωρεί προληπτικώς οιονδήποτε δεν συμμετέχει ενεργώς στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος και της Γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους.

Οι ποινές για όσους αρνούνται το Ολοκαύτωμα και την Γενοκτονία των Ελλήνων από τους ναζωραίους, πρέπει να είναι εξοντωτικές ώστε να παραδειγματίζωνται και να τρομοκρατούνται οι επίδοξοι δολοφόνοι της Ελληνικής Φυλής.

Πρέπει σε κάθε Ελληνικό και μη-Ελληνικό σχολείο να δείχνωνται ντοκυμανταίρ με τις φρικιαστικές εικόνες από τα χριστιανικά εγκλήματα κατά των Ελλήνων ώστε οι νέες γενεές ανθρώπων να πουν: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Πρέπει να κτισθούν μουσεία για το Ολοκαύτωμα και την Γενοκτονία των Ελλήνων από τους ναζωραίους, και να τα επισκέπτωνται δωρεάν περιηγητές από όλο τον κόσμο.

Η συνεχής καλλιέργεια της συλλογικής μνήμης των λαών, αποτελεί την πρώτη γραμμή αμύνης του Ελληνικού Έθνους για την αποφυγή παρομοίων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος.

 

3η Μεσούντος μηνός Πυανεψιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα