:: ::

 
 
 

 

       Άμυνα και επίθεση κατά του ρατσισμού και του ανθελληνισμού

 

Ο Ιερός Πνευματικός Πόλεμος εναντίον των εχθρών του Ελληνικού Έθνους και του ρατσισμού είναι καθημερινός και ουδείς Έλλην επιτρέπεται να αδιαφορεί. Ουδείς επιτρέπεται να μην ασκεί αντι-προπαγάνδα εναντίον των εχθρών του Ελληνισμού. Η νωθρότητα όταν εισβάλλει στην Ελληνική Ψυχή φέρνει καταστρεπτικά αποτελέσματα σαν και αυτά που παρατηρούμε σήμερα.

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν εντρυφούν στα διδάγματα των Ιεροφαντών τους, δεν μελετούν τις πολεμικές τεχνικές των Προγόνων τους. Οι Έλληνες έχουν σκουριάσει διανοητικώς επειδή δεν ασκούν το πνεύμα τους με τα διανοητικά εργαλεία που προσφέρει απλόχερα η Ελληνική Θρησκεία.

Οι Έλληνες, χωρίς πίστη στον εαυτό τους, αποδέχονται ασυζητητί τους ορισμούς και τις έννοιες των εχθρών τους. Έτσι χάνουν την δεξιοτεχνία τους στον χειρισμό εννοιών και στους πνευματικούς ελιγμούς. Χάνουν την δεξιοτεχνία τους στον σχεδιασμό νοητικών κατασκευών. Χάνουν την δεξιοτεχνία τους στον σχεδιασμό και την κατασκευή διεθνιστικών αντιλήψεων, ή ακόμη χειρότερα αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η Πίστη στους Αθανάτους Θεούς ήταν κάποτε η μεγίστη αρετή των Ελλήνων, τώρα η έλλειψή της προκαλεί τρομακτικά δεινά στους Έλληνες διότι ψάχνουν ιδεολογικό και ηθικό έρεισμα σε αλλότριες δοξασίες και οντότητες.

Η κοινωνική μηχανική, κάποτε ένα από τα βασικά μαθήματα στην εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων, τώρα χρησιμοποιείται μονομερώς από τους εχθρούς των Ελλήνων.

Έτσι οι Έλληνες υποχωρούν πνευματικώς, εγκαταλείπουν ψυχικά και πνευματικά εδάφη στα χέρια των εχθρών. Όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αντανακλαστικά των Ελλήνων να παραλύουν και να μην αντιδρούν όταν τους σφάζουν, λεηλατούν, απολύουν, βιάζουν οι εχθροί των. Οι Έλληνες χάνουν τις δουλειές των, την αξιοπρέπειά των, τις παραδόσεις των, καταστρέφεται η αγροτική παραγωγή των, αρπάζεται η περιουσία των. Αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι τους κατακλέβουν σε συνεργασία με ψευδοέλληνες.

Ο ανθελληνικός εχθρός με την ενστάλαξη ενοχικών συμπλεγμάτων στην Ελληνική Ψυχή, επιτίθεται και σκοτώνει πνευματικώς και ψυχικώς τον Έλληνα. Έτσι του αρπάζει την περιουσία, την τιμή, την πίστη, την Πατρίδα και ξεφεύγει ατιμώρητος καθώς οι ρατσιστικοί και ανθελληνικοί νόμοι τιμωρούν τους Έλληνες και προστατεύουν τους εχθρούς των Ελλήνων.

Οι Έλληνες οφείλουν να έρθουν κοντά στους Πατρώους Θεούς, να μάθουν από τους Ιεροφάντες την τέχνη της επιβιώσεως και να επιτίθενται με τόλμη και θράσος στον εχθρό. Απαιτείται απόλυτη Πίστη στους Αθανάτους Θεούς και άσβεστο μίσος κατά των εχθρών του Ελληνικού Έθνους. Απαιτείται καθημερινή εξάσκηση και πολλή μελέτη. Η καθημερινή πνευματική γυμναστική γρήγορα θα φέρει καλά αποτελέσματα.

Οι ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται καθημερινώς οι Έλληνες πάνω σε διάφορα ζητήματα απαιτούν απαντήσεις για το πώς να τσακίσουν ιδεολογικά τους εχθρούς των.

 

1-10, 11-20, 21-30, 31-40

Οι κάτωθι ερωτήσεις έγιναν είτε από συγκεκριμένα άτομα είτε γίνονται συχνά και έχουν ομαδοποιηθεί:

1. Ερώτηση: Δεν πρέπει να θεωρούμε τους μετανάστες ίσους με τους Έλληνες και να καταργήσουμε τις διακρίσεις;

Απάντηση: Όχι διότι έτσι προωθείται ο ρατσισμός, ο ανθελληνισμός και οι διακρίσεις. Οι διακρίσεις, ο ανθελληνισμός και ο ρατσισμός που επιβάλλει το χριστιανικό ψευδοκράτος κατά των τιμίων, γενναίων, πατριωτών, εργατικών Ελλήνων μετατρέπει τους Έλληνες σε μετανάστες. Τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό. Αυτό αποτελεί επαίσχυντο ανθελληνισμό και ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Έτσι το χριστιανικό ψευδοκράτος εξισώνει τους υποδούλους Έλληνες με τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους κατακτητές.

Δεν πρέπει να αναπαράγεις τον ρατσισμό και τον ανθελληνισμό εξισώνοντας τους Έλληνες με τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς. Το χριστιανικό ψευδοκράτος μετατοπίζει το κέντρο βάρους των κοινωνικών παροχών προς τον αλλόφυλο και αλλόθρησκο εισβολέα αποκλείοντας τους Έλληνες από κάθε κοινωνική παροχή.

Το χριστιανικό ψευδοκράτος μετατρέπει τον αλλόφυλο εισβολέα σε ισότιμο κοινωνικό εταίρο των Ελλήνων. Το χριστιανικό ψευδοκράτος βαπτίζει τους αλλοφύλους εισβολείς ως πρόσφυγες και μετανάστες. Το χριστιανικό ψευδοκράτος επιβάλλει την κοινωνική ανισότητα κατά του Έλληνος και αυτή την επαίσχυντη πράξη την βαπτίζει κοινωνική ισότητα.

Δεν επιτρέπεται να εξισώνωνται και να ταυτίζωνται οι Έλληνες με τους αλλοφύλους εισβολείς και αλλοθρήσκους κατακτητές. Διότι έτσι εξαφανίζεται η διαφορά μεταξύ τυράννων και σκλάβων, μεταξύ κατακτητών και κατακτημένων. Δεν έχει σημασία αν οι ναζωραίοι είναι αλβανικής, βουλγαρικής ή ελληνικής καταγωγής. Είναι εισβολείς, κατακτητές και τύραννοι και ο Ελληνισμός αγωνίζεται για να ανατρέψει την δικτατορία τους.

Οι αλλόφυλοι εισβολείς, με την συμμαχία και την παρακίνηση του χριστιανικού ψευδοκράτους, διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα κατά των Ελλήνων για τα οποία μένουν ατιμώρητοι.

Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη και συνύπαρξη με εισβολείς και σφαγείς των Ελλήνων, οιασδήποτε θρησκείας, εθνικότητος και χρώματος.

Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να κάνουν διάκριση μεταξύ αλλοφύλων και χριστιανικού ψευδοκράτους από την στιγμή που το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν κάνει διάκριση μεταξύ αλλοφύλων και Ελλήνων.

Απαγορεύεται οι Έλληνες να ξεχωρίζουν τους ναζωραίους αξιωματούχους από τους αλλοφύλους διότι έτσι κάνουν διακρίσεις και κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για ρατσισμό.

Όλοι οι ρατσιστές που απολύουν τους Έλληνες εργαζομένους και προσλαμβάνουν αλλοφύλους και συγχρόνως αυτοαποκαλούνται Έλληνες είναι προβοκάτορες. Δεν είναι Έλληνες. Παριστάνουν τους Έλληνες ενώ είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.

Δεν επιτρέπεται ο ρατσισμός και οι διακρίσεις να εμφιλοχωρήσουν στην Ελληνική Ψυχή. Δεν επιτρέπονται οι διακρίσεις μεταξύ αλλοφύλων και ελληνοφώνων ναζωραίων.

Αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι είναι οι ναζωραίοι που κυβερνούν άρα σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους θα δίνουν εργασία και κατοικίες, και όχι σε Έλληνες.

Όμως όσο οι ναζωραίοι κατακτητές υποστηρίζουν τους αλλοφύλους λαθρομετανάστες οι Έλληνες βρίσκονται μεταξύ δύο πυρών. Σκοπός είναι να γκρεμιστεί το ανθελληνικό κατεστημένο, αυτός είναι ο κύριος εχθρός.

Στόχος της Ελληνικής Θρησκείας είναι να συμμαχήσουν προσωρινά οι Έλληνες με τους αλλοφύλους εργάτες για να γκρεμίσουν τους ναζωραίους κατακτητές και όχι να επιτεθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι κατά των αλλοφύλων εργατών διότι έτσι σπάει το κοινό μέτωπο που πρέπει να δημιουργηθεί κατά του κοινού εχθρού.

Εχθρός είναι το αλλόφυλο και αλλόθρησκο μισελληνικό ψευδοκράτος. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα χρησιμοποιηθούν ως πολιορκητικός κριός για να γκρεμιστεί το χριστιανικό ψευδοκράτος.

Οι Έλληνες αφού αναλάβουν την ιδεολογική καθοδήγηση των αλλοφύλων εισβολέων λαθρομεταναστών θα τους καθοδηγήσουν στο να ζητούν αυτονομία και ανεξαρτησία από το χριστιανικό ψευδοκράτος ώστε όλοι μαζί, Έλληνες και λαθρομετανάστες να γκρεμίσουν αυτό το ανθελληνικό έκτρωμα.

 

2. Ερώτηση: Πολλές φορές ξεσπά ρατσιστική βία στην Ελλάδα κατά των μεταναστών. Δεν πρέπει να την αντιμετωπίσουμε τιμωρώντας αυστηρά τους ρατσιστές;

Απάντηση: Η τρομοκρατία είναι πολύ σοβαρό αδίκημα. Όποιος υποκινεί την τρομοκρατία, όποιος συνεργάζεται με τρομοκράτες, όποιος χρηματοδοτεί την τρομοκρατία αλλοφύλων μισθοφόρων κατά του Ελληνικού Λαού θα πατάσσεται αμείλικτα.

Το ανθελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος εκμισθώνει την τρομοκρατία, τις ανθελληνικές διώξεις, τους βιασμούς, τους φόνους, τις ληστείες που θέλει να διαπράξει κατά του Ελληνικού Λαού, σε μισθοφόρους εισβολείς που εισάγει από το εξωτερικό.

Πίσω από την τρομοκρατία και τις σφαγές των εισβολέων μισθοφόρων κατά Ελλήνων κρύβονται οι ρατσιστές ναζωραίοι και η μισελληνική συμμορία που αποκαλούν «κράτος». Αυτά τα ρατσιστικά κτήνη θα τσακίσουν οι Έλληνες, εκμισθώνοντας μέρος του επαναστατικού βάρους και του επαναστατικού αίματος που πρέπει να χυθεί, στους αλλοφύλους εισβολείς.

Επειδή οι μισέλληνες ρατσιστές δεν μπορούν να διατάξουν εν ψυχρώ στρατιώτες και παρακρατικές συμμορίες να λυντσάρουν και να ληστέψουν τον Ελληνικό Λαό, εκμισθώνουν τις σφαγές στους αλλοφύλους εισβολείς. Εκμισθώνουν την λεηλασία των Ελληνικών περιουσιών σε αλλοφύλους εισβολείς. Αλλά το ίδιο θα κάνουν και οι Έλληνες. Θα εκμισθώσουν μέρος της εξολοθρεύσεως των μισελλήνων ρατσιστών ναζωραίων σε ξένους μισθοφόρους.

Επιπλέον οι αλλόφυλοι είναι άπιστοι. Δεν υπακούν στις Εντολές των Αθανάτων Θεών και δολοφονούν τα παιδιά τους. Τα θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους. Για αιώνες η άτεγκτη Δικαιοσύνη των Θεών τιμωρεί με αρρώστιες και λιμό τους απίστους.

Η αυστηρή ποινή που επιβάλλει η Ελληνική Θρησκεία κατά της ρατσιστικής βίας των απίστων είναι ένα δείγμα οίκτου προς τους εγκληματίες, και ένα δείγμα αγάπης προς τα θύματα της ρατσιστικής βίας. Σκοπός της τιμωρίας είναι να προληφθούν ακόμα μεγαλύτερα επεισόδια ρατσιστικής βίας. Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αμείλικτα όλα τα ρατσιστικά κτήνη που κακοποιούν τους Έλληνες και το Ελληνικό Έθνος.

Η Ελληνική Θρησκεία και Δικαιοσύνη πάντα άτεγκτη και ασυμβίβαστη, μπροστά στο Ιερό Καθήκον και σεβόμενη τις Ιερές Παραδόσεις, θα τιμωρεί αμείλικτα όλα τα ρατσιστικά κτήνη που θέλουν να καίνε στην πυρά Έλληνες προς τιμήν του βρυκόλακα Τζεσουά.

Οι ναζωραίοι ρατσιστές θα τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών όταν κάνουν ανθρωποθυσίες, όταν εγκληματούν κατά Ελλήνων, ασχέτως το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και την θρησκεία του αθώου θύματος.

 

3. Ερώτηση: Η σημαία τιμά τον φέροντα και όχι ο φέρων την σημαία. Γιατί λοιπόν να μην σηκώνουν οι αλλοδαποί μαθητές την ελληνική σημαία;

Απάντηση: Εμετικές φασιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις γαρνιρισμένες με ανθελληνική σάλτσα.

Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές διότι έχουν ως σημαία το σφυροδρέπανο και το δίκαιό τους βασίζεται σε χωροχρονικά κριτήρια. Δηλαδή για τους κομμουνιστές όποιος φέρει την φασιστική σημαία του σφυροδρέπανου αυτό τον τιμά ασχέτως εθνικότητος, πολιτισμού και φυλής. Δεν τους ενδιαφέρει η φυλή, η εθνικότητα και ο πολιτισμός του κομμουνιστού. Ο κομμουνιστής και γενικώς ο διεθνιστής δεν έχει σχέση με πολιτισμό, φυλή, θρησκεία, εθνικότητα. Γι’ αυτό ο  κομμουνισμός επαναλαμβάνει την εμετική, ρατσιστική και ανθελληνική προπαγάνδα του, ώστε να συγκαλύψει τον διεθνιστικό φασισμό του.

Το ίδιο ισχύει για τους διεθνιστές του κεφαλαίου. Θέλουν να επιβάλλουν ένα νόμισμα διεθνώς το οποίο να μην έχει συνδέσεις με εθνικά, πολιτιστικά και φυλετικά χαρακτηριστικά.

Οι ανθέλληνες διεθνιστές δεν έχουν δίκαιο πολιτισμού και αίματος. Θέλουν να αποσυνδέσουν ένα σύμβολο από όλες τις φυλετικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές και εθνικές διασυνδέσεις του. Όμως αυτό ισχύει για το σφυροδρέπανο, όχι για την ελληνική σημαία.

Το ίδιο ισχύει αντιστρόφως τώρα, με τους Έλληνες που βλακωδώς σηκώνουν διεθνιστικά, ανθελληνικά, χριστιανικά σύμβολα. Όσοι Έλληνες σηκώνουν χριστιανικούς σταυρούς είναι προδότες, φασίστες και ρατσιστές, διότι γυρίζουν την πλάτη τους στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς, στην Πατρίδα και στο Έθνος.

Όπως οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να φέρουν διεθνιστικά σύμβολα όπως είναι το σφυροδρέπανο και ο χριστιανικός σταυρός, έτσι και οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι δεν επιτρέπεται να φέρουν Ελληνικά Σύμβολα.

Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να σηκώνουν ρατσιστικά, ανθελληνικά, αντεθνικά και φασιστικά σύμβολα όπως είναι το σφυροδρέπανο και ο χριστιανικός σταυρός, διότι η Ελληνική Θρησκεία, ο Ελληνισμός, η Πατρίδα, το Έθνος βασίζονται σε δίκαιο πολιτισμού και αίματος.

Δηλαδή τα Ελληνικά Σύμβολα είναι αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά. Τα Ελληνικά Σύμβολα ενσαρκώνουν την Ψυχή και το Αίμα του Ελληνικού Έθνους. Ουδείς ρατσιστής επιτρέπεται να φέρει Ελληνικά Σύμβολα.

Ο Ελληνισμός και η Ελληνική Θρησκεία υπακούν μόνον στους Πατρώους Θεούς και στις Μητρώες Θεές, και φέρουν τα Αθάνατα και Ιερά Σύμβολά Τους. Ποτέ μα ποτέ δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να σηκώνουν ανθελληνικά, διεθνιστικά σύμβολα όπως ο χριστιανικός σταυρός και το σφυροδρέπανο διότι αυτά τα ρατσιστικά σύμβολα ατιμάζουν τον φέροντα και ο φέρων τα σύμβολα.

Ένας Έλλην που σηκώνει το σφυροδρέπανο ατιμάζεται και ατιμάζει το σφυροδρέπανο. Ένας Έλλην που σηκώνει τον χριστιανικό σταυρό ατιμάζεται ο ίδιος και ατιμάζει τον χριστιανικό σταυρό.

 

4. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος: Ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων. Επιτρέπεται λοιπόν να λέτε ότι δεν πρέπει να κατατάσσωνται οι αλλοδαποί στον Ελληνικό Στρατό;

Απάντηση: Πολύ σωστά. Ο ρατσισμός είναι όντως ο πολιτισμός των ηλιθίων. Και επειδή δεν είσαι ηλίθιος θα πρέπει να εγκαταλείψεις τον ρατσισμό ως ιδεολογία.

Πρώτα απ' όλα ποιός σου είπε ότι επιτρέπεται οι Έλληνες να κατατάσσωνται σε στρατούς αλλοφύλων και αλλοθρήσκων; Και τί εννοείς με τον όρο «Ελληνικό Στρατό», μήπως τον χριστιανικό στρατό κατοχής; Εκεί δεν έχουμε καμμία αντίρρηση να κατατάσσεται ο οποιοσδήποτε αλλόφυλος και αλλόθρησκος. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να διαλυθεί τελείως ο χριστιανικός στρατός κατοχής.

Είμεθα Έλληνες και όχι ναζωραίοι. Όταν μιλάμε για Ελληνικό Στρατό εννοούμε στρατό από Έλληνες στην φυλή και στο θρήσκευμα. Ο Στρατός των Αθανάτων Θεών δεν επιτρέπει στράτευση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων για να τον υπηρετήσουν. 

Έπειτα θα γνωρίζεις ασφαλώς ότι οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί απαγορεύουν την μετακύλιση του θεϊκού φορτίου από τους ώμους των Ελλήνων στους ώμους αλλοθρήσκων και αλλοφύλων.

Οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί απαγορεύουν την πρόσληψη αλλοθρήσκων και αλλοφύλων μισθοφόρων στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

Οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί δεν επιτρέπουν αναμίξεις Ελλήνων με αλλοθρήσκους και αλλοφύλους καθώς αυτό το επαίσχυντο έγκλημα προκαλεί τρομακτικά δεινά και στις δύο πλευρές. Η Θεϊκή Οργή ξεσπά αμείλικτη πάνω στους Έλληνες και τους ξένους.

Επιπλέον το βασικό ζήτημα είναι να μην στρατεύωνται οι Έλληνες σε στρατούς αλλοθρήσκων και αλλοφύλων κατακτητών διότι έτσι θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε ιμπεριαλιστικές εκστρατείες κατά άλλων εθνών. Κατ’ επέκταση ούτε οι αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι επιτρέπεται να στρατεύωνται στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις διότι θα χαρακτηριστούν ως εγκληματίες και προδότες κατά της δικής τους πατρίδος την οποία πιθανόν θα πολεμήσουν οι Έλληνες.

Μήπως θέλεις αγαπητέ Αντώνη να χαρακτηριστούν οι Έλληνες προδότες υπηρετώντας σε στρατούς αλλοθρήσκων και αλλοφύλων ή μήπως θέλεις να χαρακτηριστούν προδότες οι αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι κατατασσόμενοι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις; Αυτό επιζητάς; Τόσο ρατσιστής και φθονερός είσαι;

Εγκατάλειψε λοιπόν τον ρατσισμό και ανθελληνισμό σου και σκέψου για μία στιγμή τί θα νοιώσει ένας Έλληνας αν καταταγεί στον χριστιανικό στρατό κατοχής στην υπόδουλη Ελλάδα. Τί θα νοιώσει αυτός ο Έλληνας αν του ζητήσουν να σκοτώσει τους Έλληνες και να προστατεύσει τους ναζωραίους κατακτητές; Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως. Πώς θα νοιώσει ένας αλλόθρησκος ή αλλόφυλος αν στρατευμένος στο πλευρό των Ελλήνων του ζητηθεί να σκοτώσει ομοεθνείς και ομοθρήσκους του;

Μην εμποδίζεις λοιπόν με τον ακραίο και αρρωστημένο ρατσισμό σου το Θείο Σχέδιο των Αθανάτων Θεών που καθόρισε ότι οι Έλληνες είναι διακριτή θρησκευτική και φυλετική κοινότητα, ξεχωριστή από όλες τις άλλες, η οποία δεν επιτρέπεται να αναμιγνύεται με κανέναν.

Να σέβεσαι την διαφορετικότητα του άλλου διότι αλλιώς θα κατηγορηθείς για ρατσισμό.

Όπως ακριβώς δεν επιτρέπεται οι Έλληνες να υπηρετούν στον χριστιανικό στρατό κατοχής έτσι ακριβώς και οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι δεν επιτρέπεται να υπηρετούν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

 

5. Π. Μανδηλάς: Δεν υπάρχει ανεργία. Κακώς διαμαρτύρονται οι Έλληνες κατά των ξένων. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν δέχονται να δουλέψουν στις εργασίες που παίρνουν οι μετανάστες.

Απάντηση: Κατ’ αρχήν ποιός σου είπε ότι είσαι Έλληνας; Είσαι ξένος. Δεν έχεις καμμία σχέση με το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Φυλή. Είσαι ρατσιστής και κλέφτης. Μισείς τους μετανάστες, θέλεις να τους πιείς το αίμα, θέλεις να τους εκμεταλλευτείς. Όποιος λέει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες αποδεικνύει τον ρατσισμό του όταν εκμεταλλεύεται τον ιδρώτα των ξένων. Δεν σε θέλουμε στην πατρίδα μας.

Δεν πληρώνεις κανονικά ημερομίσθια διότι θέλεις να κλέβεις τους Έλληνες εργαζομένους. Κάνεις διακρίσεις κατά Ελλήνων και τους απολύεις για να προσλάβεις αλλοθρήσκους και αλλοφύλους εισβολείς. Εσύ είσαι τεμπέλης και ρατσιστής. Και επειδή είσαι θρασύδειλος και δεν το παραδέχεσαι κατηγορείς τους Έλληνες εργαζομένους ως τεμπέληδες.

Όλα τα ανθελληνικά ρατσιστικά γουρούνια τα ίδια λένε για να δικαιολογήσουν τον ρατσισμό, τον ανθελληνισμό και την ληστεία που διαπράττουν. Απολύουν Έλληνες και προσλαμβάνουν αλλοθρήσκους και αλλοφύλους για να ληστέψουν τους Έλληνες.

Αλλά σύντομα η ανεργία θα κτυπήσει, ήδη κτυπά, τους μισέλληνες εργοδότες. Νόμιζαν ότι έκαναν εξυπνάδες με το να προσλαμβάνουν ξένους εργάτες. Τώρα παθαίνουν από τους κινέζους καταστηματάρχες ότι έκαναν στους Έλληνες εργάτες. Θα καταλήξουν και αυτοί άνεργοι. Η θεϊκή τιμωρία έρχεται.

Επιπλέον με την ευλογία των Αθανάτων Θεών όλοι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εισβολείς εισβάλλουν στις οικίες των ρατσιστικών καθαρμάτων που απολύουν Έλληνες και προσλαμβάνουν ξένους, και τους κατακλέβουν το βιός. Είναι γνωστόν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ληστειών διαπράττεται από αλλοθρήσκους και αλλοφύλους και μάλιστα σε οικίες πλουσίων που αποφάσισαν να εξοντώσουν την Ελληνική εργατική τάξη δια της ανεργίας.

Πραγματικά κύριε Μανδηλά οι «μετανάστες» δεν είναι τεμπέληδες. Ελπίζουμε σύντομα να έρθουν και στην δική σας οικία και να την ελαφρώσουν απ’ όλα τα πολύτιμα αντικείμενα. Έτσι θα μάθετε να σέβεστε τους Έλληνες εργαζομένους και να τους πληρώνετε τα ημερομίσθια που τους αξίζουν. Όμως το ζήτημα δεν είναι ότι εσείς δεν θέλετε τους Έλληνες, αλλά το ότι οι Έλληνες δεν θέλουν εσάς.

Η Ελληνική Θρησκεία διεξάγει Ιερό Πόλεμο για να εκβάλλει όλους τους αλλοθρήσκους και αλλοφύλους κατακτητές. Και τότε θα ακολουθήσετε τον δρόμο της απελάσεως μαζί με τους άλλους ναζωραίους τεμπέληδες.

 

6. Ερώτηση: Δεν είναι καιρός να σταματήσουν οι ανοησίες περί ανωτερότητος των Ελλήνων; Ο Ελληνισμός δεν είναι σε τίποτε ανώτερος από άλλους πολιτισμούς.

Απάντηση: Αυτές τις μισελληνικές ανοησίες τις λένε οι ρατσιστές που προσπαθούν αγωνιωδώς να προσηλυτίσουν τους Έλληνες στην όποια ανθελληνική τους αίρεση, είτε την χριστιανική, είτε την κομμουνιστική, κλπ. Και για να το καταφέρουν αυτό προσπαθούν να πείσουν τους αδαείς ότι ο κομμουνισμός και ο χριστιανισμός είναι ανώτεροι από τον Ελληνισμό και ότι τάχα ο Ελληνισμός είναι κατώτερος πολιτισμός. Αυτές οι ρατσιστικές και φασιστικές αιρέσεις δημιούργησαν πνευματικά εκτρώματα που γκρεμίζονται από την δύναμη του Ελληνισμού, ο οποίος τώρα παίρνει την εκδίκησή του.

Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ρατσιστής δεν αποδέχεται την Ελληνική Φυλή. Ο ρατσιστής μισεί την Ελληνική Φυλή. Ο ρατσιστής προσπαθεί να μειώσει την Ελληνική Φυλή. Ο ρατσιστής θεωρεί την Ελληνική Φυλή κατώτερη από τις άλλες φυλές. Ρατσιστής είναι ο ναζωραίος και ο κομμουνιστής. Ο ευσεβής αντιρατσιστής πολεμά με ζήλο όσους πολεμούν την Ελληνική Φυλή.

Την υπερηφάνεια για την Ελληνική Φυλή και τον Ελληνικό Πολιτισμό προσπάθησαν να μας διδάξουν επί αιώνες οι Ιεροφάντες της Ελληνικής Θρησκείας. Προσπάθησαν να ενσταλάξουν στις καταπιεσμένες και υποβαθμισμένες Ελληνικές μάζες την ιδέα ότι το ανθελληνικό μίσος και ο ρατσισμός είναι μία προσπάθεια να μας υποβαθμίσουν, να μας περιφρονήσουν, να μας αποκλείσουν από την κοινωνία.

Ο ρατσισμός είναι μία ιδεολογία των μισελλήνων, μέσω της οποίας προσπαθούν να ενσταλάξουν στον Έλληνα ένα αίσθημα κατωτερότητος. Ο ρατσισμός προσπαθεί να ενσταλάξει στον Έλληνα αυτοτροφοδοτούμενο μίσος για τον εαυτό του. Ο ρατσισμός θέλει να κάνει τον Έλληνα να ντρέπεται που είναι Έλλην, και να τον υποκινήσει να αποδράσει από την Ελληνική Παράδοση και Θρησκεία.

Αντιθέτως, αντιρατσισμός σημαίνει υπερηφάνεια να είσαι Έλλην. Αντιρατσισμός σημαίνει αυτοσεβασμό. Αντιρατσισμός σημαίνει αξιοπρέπεια στο ότι είσαι Έλλην, σημαίνει σεβασμό στο ότι ανήκεις σε μία διαφορετική και μοναδική φυλή στον κόσμο. Αντιρατσισμός είναι ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του Έλληνος. Αυτό μισούν, αυτό πολεμούν τα ρατσιστικά κτήνη: την διαφορετικότητα του Έλληνος.        

Οι ρατσιστές που μιλούν κατά της ανωτερότητος των Ελλήνων στην πραγματικότητα προσπαθούν να τους ενσταλάξουν το αίσθημα της κατωτερότητος, έτσι ώστε οι Έλληνες να μην θεωρηθούν ικανοί από τους Αθανάτους Θεούς να κουβαλήσουν το θεϊκό φορτίο με το οποίο τους έχουν τιμωρήσει. Οι Αθάνατοι Θεοί έχουν επιβάλλει βαρύτατες υποχρεώσεις στους Έλληνες και ουδείς Έλλην μπορεί να ξεφύγει το πεπρωμένο του, αφού είναι καταδικασμένος να οδηγεί την ανθρωπότητα από το σκοτάδι στο φώς. Το οποιοδήποτε αίσθημα κατωτερότητος των Ελλήνων είναι μισητό και πρέπει να αποβληθεί πάραυτα.

Η εικόνα του Έλληνος ως ενός αδυνάμου πλάσματος πρέπει να αλλάξει μέσα από σκληρούς αγώνες και θυσίες. Η εικόνα του Έλληνος ως ενός ατόμου που οι πάντες μπορούν να τον προσβάλλουν, να τον εξοντώνουν, ως ενός ατόμου που δεν ανταποδίδει τα κτυπήματα που δέχεται, είναι μία εικόνα μισητή στους Αθανάτους Θεούς. Οι Αθάνατοι Θεοί μισούν την δειλία και την έλλειψη αυτοσεβασμού των Ελλήνων.

Όποιος Έλλην δεν ανταποδίδει τα ίσα σε όσους τον βλάπτουν δημιουργεί κακό προηγούμενο, και εγκαθιδρύει ένα στερεότυπο που δείχνει ότι οι Έλληνες δεν εξεγείρονται, όσο και αν τους βλάψεις. Αλλά το χειρότερο είναι ότι ο Έλλην που δεν αντιδρά στα κτυπήματα που δέχεται, με την δειλή συμπεριφορά του εγγυάται ότι και άλλοι Έλληνες στο μέλλον θα κακοποιηθούν εξ αιτίας του στερεοτύπου που αυτός δημιούργησε.

Η Ελληνική Θρησκεία δημιουργεί έναν Έλληνα δυνατό, πολεμιστή, άφοβο, τολμηρό, θαρραλέο, ο οποίος ανταποδίδει ανηλεώς τα κτυπήματα που δέχεται από τους ρατσιστές και τους μισέλληνες. Η εικόνα του υποτακτικού και αδρανούς Έλληνος πρέπει να θαφτεί, διότι αλλιώς θα θάψει τον Ελληνισμό.

Η Ελληνική Θρησκεία διδάσκει τον Έλληνα πώς να πολεμά, να νικά και να επιβιώνει ανά τους αιώνες. Και είναι καλύτερα να μάθεις να πολεμάς και να μην χρειαστεί να πολεμήσεις, παρά να χρειαστεί να πολεμήσεις και να μην ξέρεις πώς να πολεμάς.

 

7. Ερώτηση: Γιατί οι ξένοι που παντρεύονται Έλληνες να μήν παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα; Αυτό δεν είναι ρατσισμός;

Απάντηση: Και γιατί να μην πάρουν οι «Έλληνες» που παντρεύονται ξένους την ξένη υπηκοότητα; Γιατί να μην πάει το ζευγάρι να ζήσει στην ξένη χώρα απ’ όπου προέρχεται ο ξένος;

Είναι γνωστόν ότι οι περισσότεροι ξένοι που παντρεύονται «Έλληνες» το κάνουν για οικονομικούς λόγους, για να πάρουν άδεια παραμονής. Ας εφαρμοστεί ένας νόμος που να λέει ότι όσοι Έλληνες παντρεύονται ξένους θα πηγαίνουν υποχρεωτικώς να εγκατασταθούν στην χώρα προελεύσεως του ξένου, και τότε θα δούμε πόσοι γάμοι θα γίνουν.  

Και αν εφαρμοσθεί η διεστραμμένη «λογική» σου περί υπηκοότητος στην Ελληνική ομογένεια, τότε οι Έλληνες του εξωτερικού που παντρεύονται εντοπίους θα παίρνουν την ξένη υπηκοότητα. Και αν γίνεται αυτό, ποιός σου είπε ότι η Ελληνική Θρησκεία επιτρέπει σε Έλληνες να παίρνουν ξένη υπηκοότητα και να αφομοιώνονται σε ξένες εθνικότητες; Αν πρόκειται οι Έλληνες στο εξωτερικό να πάρουν ξένη υπηκοότητα πρέπει παντρευτούν Έλληνα/Ελληνίδα.

Επιπλέον ποιός σου είπε ότι τα ξένα κράτη θέλουν οι πολίτες τους να αφομοιώνωνται στην Ελληνική εθνικότητα; Και ποιός σου είπε ότι οι ξένοι που παντρεύονται κάποιους πολίτες αυτής της χώρας, ότι παντρεύονται Έλληνες; Μήπως αποκαλείς τους ναζωραίους Έλληνες; Οι Έλληνες παντρεύονται μόνο με Έλληνες, ποτέ με αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους. Δεν επιτρέπεται Έλλην να παντρευτεί αλλόθρησκη ελληνικής καταγωγής. Ο γάμος τους είναι άκυρος. Διάβασε τους Ιερούς Κανόνες του Έθνους και τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών πριν εκφέρεις γνώμη για τα περί Ελληνικής υπηκοότητος.

Η ανάμιξη Ελλήνων και αλλοφύλων αποτελεί φυλετικό προσηλυτισμό. Αποτελεί ειδεχθές και τρομερό έγκλημα. Είναι εγκληματική ενέργεια των ρατσιστών που έχουν ως στόχο να αλλαξοπιστήσουν τους Έλληνες.

Δεν είναι εύκολο να είσαι Έλλην. Η απιστία έναντι των Αθανάτων Θεών τιμωρείται με θάνατο. Η Πίστη μας προς τους Αθανάτους Θεούς είναι πίστη ατομικής ευθύνης, με αυστηρούς κανόνες καθημερινής ζωής, με κοινωνικές υποχρεώσεις προς την Ελληνική Κοινότητα.

Η αφοσίωσή μας στην Ελληνική Θρησκεία, στο Ελληνικό Έθνος, στους Ιερούς Ελληνικούς Νόμους, στους Αθανάτους Θεούς, έχει προκαλέσει κύμα ρατσιστικού μίσους στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εχθρούς μας, και προσπαθούν να μας προσηλυτίσουν φυλετικώς ή θρησκευτικώς στην δική τους αίρεση.

Ο φυλετικός προσηλυτισμός είναι το ίδιο αιμοβόρος όσο και ο θρησκευτικός προσηλυτισμός. Όταν ένας Έλλην αναμιγνύεται με αλλόφυλο αποστατεί από τους Αθανάτους Θεούς και παραβαίνει τους Νόμους του Ελληνικού Έθνους. Όταν ένας Έλλην αναμιγνύεται με αλλόφυλο εγκληματεί κατά της ανθρωπότητος. Όποιος Έλλην αναμιγνύεται με αλλόφυλο είναι ρατσιστής, διότι μισεί την Ελληνική Φυλή, την θεωρεί κατώτερη και δεν θέλει να αναπαραχθεί μαζί της. Όποιος δίνει Ελληνική υπηκοότητα σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους είναι ρατσιστής, διότι έτσι αφαιρεί την ελληνική υπηκοότητα από τους Έλληνες.

Τα αποτελέσματα του ανθελληνισμού είναι γνωστά. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε την βυζαντινή ιερά εξέταση, το ολοκαύτωμα του Ελληνισμού από την αίρεση των ναζωραίων, και τις ανηλεείς διώξεις των ναζωραίων εναντίον μας. Συνεχώς οι ναζωραίοι κατακτητές αποκλείουν τον λαό μας από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Κάθε μέρα οι ναζωραίοι μισούν τον Ελληνικό λαό όλο και περισσότερο. Τώρα ο ρατσισμός τους έφτασε στο αποκορύφωμα με την νεοβυζαντινή ιερά εξέταση του φυλετικού προσηλυτισμού των Ελλήνων σε ξένες φυλές.

Ο φυλετικός προσηλυτισμός των Ελλήνων αποτελεί πράξη μίσους. Αποτελεί ανθελληνική, εγκληματική, φασιστική, ρατσιστική ενέργεια, η οποία καταδικάζεται μετά βδελυγμίας από όλους τους Ιεροφάντες και τιμωρείται αμείλικτα από τους Ιερούς Νόμους των Αθανάτων Θεών.

 

8. Ερώτηση: Ο θάνατος του έθνους-κράτους πλησιάζει. Εσείς γιατί υποστηρίζετε το έθνος-κράτος ενώ οι πάντες μετασχηματίζονται σε πολυεθνικά κράτη; Δεν έχετε ακούσει τίποτε για την ενότητα και την συνεργασία με άλλους λαούς; Δεν έχετε ακούσετε τίποτε για τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση;

Απάντηση: Φυσικά και έχουμε ακούσει αφού εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την διάδοση τέτοιων απόψεων, αλλά αυτά ισχύουν για τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, όχι για τους Έλληνες. Υποστηρίζουμε πλήρως την διάλυση των εχθρικών εθνών-κρατών δια του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποιήσεως, αλλά όχι την διάλυση του Ελληνικού έθνους-κράτους, το οποίο αγωνιζόμαστε να κτίσουμε αφού πρώτα γκρεμίσουμε το ανθελληνικό χριστιανικό ψευδοκράτος.

Σε ότι αφορά το ρωμέϊκο κρατίδιο του ελλαδιστάν υποστηρίζουμε την σε πρώτη φάση μετατροπή του σε πολυκρατικό έθνος. Αυτή είναι η απάντησή μας στην παρατήρησή σου περί πολυεθνικού κράτους. Πολυκρατικό έθνος σημαίνει την διάλυση του νεοβυζαντινού ανθελληνικού ψευδοκράτους και τον σχηματισμό μικροτέρων κρατών. Ανεξάρτητα Ελληνικά κράτη τα οποία, στο απώτερο μέλλον, θα ενωθούν σε ενιαίο μεγάλο Ελληνικό έθνος-κράτος.

Η Ελληνική φυλετική βάση έχει τεμαχισθεί ανάμεσα σε Έλληνες και ναζωραίους. Συγχρόνως έχουν εισαχθεί πολλοί αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι. Όλοι αυτοί όντως σχηματίζουν πολυεθνικό κράτος. Όμως η Ιστορία διδάσκει ότι τέτοιο κράτος δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ καιρό στην ζωή, ειδικά στην περιοχή των Βαλκανίων. Σε πρώτη φάση θα μετατραπεί σε πολυκρατικό μόρφωμα με κάποια μορφή συνομοσπονδίας, και στη δεύτερη φάση τα έθνη-κράτη θα αποσχισθούν.

Είναι ανόητο να θεωρείς ότι το πολυεθνικό κράτος είναι πιό ευσταθές από το πολυκρατικό έθνος. Σύντομα όλες οι εθνότητες μέσα στο ελλαδιστάν θα ζητήσουν να εκφραστούν σε ξεχωριστή κρατική οντότητα. Αυτό διδάσκει η κυκλική θεωρία της Ιστορίας.

Σε ότι αφορά τα άτομα, τους μή Έλληνες, η Ελληνική Θρησκεία δεν τους αναγνωρίζει καμμία διαφορά και ανεξαρτησία. Οι ατομικές διαφορές έχουν το σπόρο του πολέμου μέσα τους. Τα ατομικά δικαιώματα και η ατομική κυριαρχία είναι απηρχαιωμένες απόψεις. Όσοι μιλάνε για ατομικά δικαιώματα είναι υπέρ της αναρχίας και κατά της ελευθερίας. Ζούμε σε μετα-ατομικιστική εποχή. Ζούμε τον θάνατο του ατόμου-κράτους, όπου το κάθε άτομο έκανε ό,τι ήθελε, είχε τους δικούς του νόμους και ηθικούς κώδικες.

Σε ότι αφορά το Ελληνικό έθνος-κράτος, η Ελληνική Θρησκεία το θεωρεί άγιο, έχει σεβασμό στην διαφορετικότητά του, καταδικάζει τον ρατσισμό κατά του Ελληνικού έθνους-κράτους και διεξάγει Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα για την ανεξαρτησία του από τον ναζωραίο σφαγέα.

Η Ελληνική Θρησκεία δεν επιτρέπει τον διχασμό μεταξύ Ελλήνων και αγωνίζεται για την ενότητα των Ελλήνων, τον διαχωρισμό από τους νεοβυζαντινούς κατακτητές, και την θρησκευτική, φυλετική και πολιτιστική ομοιογένεια των Ελλήνων ώστε να καταπολεμηθεί επιτυχώς ο ρατσισμός και ο ανθελληνισμός.   

 

9. Δημήτρης Παπασταύρου: Δεν είναι σωστό εμείς οι Έλληνες να είμαστε ρατσιστές και να πάσχουμε από ξενοφοβία. Δεν δεχόμαστε τους ξένους και μας τρομάζει η παρουσία τους. Αυτό αντίκειται στον Ελληνισμό και την φιλοξενία. 

Απάντηση: Εσύ είσαι ρατσιστής και πάσχεις από ελληνοφοβία. Και επειδή δεν είσαι Έλληνας, οτιδήποτε ελληνικό σου φαίνεται ξένο, άρα πάσχεις και από ξενοφοβία. Σε τρομάζει η παρουσία των Ελλήνων και τους αποστρέφεσαι. Πρέπει να σέβεσαι τους Έλληνες και να μην τους φοβάσαι, παρά το ότι ανήκουν σε διαφορετικό έθνος από ότι εσύ.

Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι, όπως εσύ, πρέπει να υποτάξουν τα ιδιοτελή ρατσιστικά τους συμφέροντα στο γενικό καλό. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι οφείλουν να υπακούν στην Δικαιοσύνη των Αθανάτων Θεών και όχι στα ιδιοτελή ρατσιστικά τους συμφέροντα.

Η Ελληνική Θρησκεία καταργεί τον διχασμό και την διαίρεση των αλλοφύλων με άλλες εθνοφυλετικές μειονότητες. Δεν υπάρχει σύγκρουση αλλοφύλων και Ελλήνων, υπάρχει ανυπακοή στους Παγκόσμιους Νόμους των Αθανάτων Θεών από απίστους.

Η Ελληνική Θρησκεία εξαλείφει τις αιτίες που δίνουν λαβή σε ρατσισμό και κοινωνικές συγκρούσεις. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θα σταματήσουν τις ιδιοτροπίες και θα καταπνίξουν τον ρατσισμό τους. Θα υποτάξουν την ατομική στην συλλογική ταυτότητα.    

Όσοι μιλάνε για ατομικά δικαιώματα έχουν αναχρονιστικές, φασιστικές και  ρατσιστικές αντιλήψεις. Όσοι μιλούν για δικαιώματα αλλοφύλων έχουν τον σπόρο της συγκρούσεως και όχι της ενότητος. Δημιουργούν προϋποθέσεις για πόλεμο. Πάσχουν από τις γνωστές παλαιές ψευδαισθήσεις περί εθνικών δικαίων και τις ρατσιστικές προκαταλήψεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.    

Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θα είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην Νέα Τάξη πραγμάτων όταν εγκαταλείψουν τις αναχρονιστικές τους ιδέες και τις εθνικιστικές τους τάσεις. Οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι δεν μπορούν να αρνηθούν την τιμητική τους θέση κάτω από την κυριαρχία των Αθανάτων Θεών.

Όταν όλοι οι άνθρωποι προσκυνήσουν τον Παντοκράτορα Δία, θα έχουν ξεπεράσει το ρατσιστικό τους πρόβλημα, που δημιουργούν οι ίδιοι στον εαυτό τους διότι δεν θέλουν να ενωθούν μαζί με τους άλλους λαούς κάτω από την κυριαρχία των Αθανάτων Θεών.

Επιπλέον οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι σπαράσσονται από εμφύλιες ρατσιστικές διαμάχες σε κοινωνικό, ταξικό, πολιτικό, φυλετικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό επίπεδο. Μην προσπαθείς, αγαπητέ Δημήτρη, να παρουσιάσεις τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους ως θύματα συλλογικών καταπιέσεων. Οι ίδιοι οι ξένοι, είναι οι χειρότεροι ρατσιστές κατά των ομοφύλων τους.

Για παράδειγμα διεξάγονται αιματηρές φατριαστικές διαμάχες μεταξύ αλβανών, συγκρούσεις πλουσίων και πτωχών αλβανών, συγκρούσεις μεταξύ αλβανών και αλβανίδων σε κοινωνικά θέματα, μουσουλμάνοι αλβανοί κατά χριστιανών αλβανών, αλβανοί κατά μαύρων, εβραίων, ασιατών, σλάβων, τούρκων, αλβανοί κατά ξένων μεταναστών μέσα στην Αλβανία, αλβανοί κατά γηγενών μειονοτήτων μέσα στην Αλβανία.

Όλα αυτά τα ρατσιστικά φαινόμενα μέσα στην Αλβανία, αποδεικνύουν το λάθος του ισχυρισμού σου περί ομονοίας και ομοιομορφίας των ξένων. Οι αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι έχουν τεράστια προβλήματα ρατσισμού στις τάξεις των, μην προσπαθείς να τα αποσιωπήσεις. Εκτός και αν δεν θέλεις να αποκαλυφθεί πόσο ρατσιστές και ανθέλληνες είναι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.

 

10. Ερώτηση: Πολλές φορές οι Έλληνες έχουν κτυπήσει μετανάστες. Η αστυνομία τους συμπεριφέρεται ρατσιστικά και ο κοινωνικός περίγυρος τους απορρίπτει. Δεν πρέπει επιτέλους να υπάρξει προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα; Τί πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτός ο ρατσισμός;

 Απάντηση: Πρέπει να σταματήσεις να διαδίδεις τον ρατσισμό και τον φασισμό. Αυτό πρέπει να γίνει. Δεν επιτρέπεται να κάνεις διακρίσεις, ούτε στα θύματα ούτε στους θύτες. Όταν διαπράττεται ένα έγκλημα δεν επιτρέπεται να υπερτονίζεις την εθνική καταγωγή του θύτου ή του θύματος, διότι αυτό αποτελεί ρατσισμό. Δεν το ξέρεις ότι με το να στηλιτεύεις την εθνική καταγωγή των Ελλήνων δημιουργείς αρνητικά στερεότυπα και αυτό αποτελεί ιδιαιτέρως απεχθή ρατσισμό;

Επιπλέον όπως είναι η κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορείς να ξεχωρίσεις, για παράδειγμα, ποιός είναι Έλλην και ποιός Αλβανός. Αναφέρονται από το χριστιανικό ψευδοκράτος ως Έλληνες πολλοί ελληνοποιημένοι Αλβανοί, και συγχρόνως αναφέρονται ως Αλβανοί οι ΒορειοΗπειρώτες. Άρα όταν λές ότι ένας Έλλην κτύπησε έναν Αλβανό και το χαρακτηρίζεις ως ρατσισμό, πιθανώνατα ένας ελληνοποιημένος Αλβανός έχει κτυπήσει έναν αλβανοποιημένο Έλληνα Βορειοηπειρώτη.

Το ποιός είναι Έλλην και το ποιός Αλβανός δεν επιτρέπεται να το καθορίζεις εσύ, ούτε το χριστιανικό ψευδοκράτος. Δεν θα ανεχθούμε τον ρατσισμό, τις ακρότητες και το εμπόριο μίσους κατά του Ελληνικού Έθνους και των Ελλήνων. Όποιος κατηγορεί τους Έλληνες κατηγορεί το Έθνος και τους Αθανάτους Θεούς. Διότι όποιος υβρίζει έναν Έλληνα είναι σαν να υβρίζει τους Αθανάτους Θεούς. Όποιος πολεμά τους Έλληνες πολεμά κατά των Θεών.

Οι ξένοι εισβολείς με τον απεχθή ρατσισμό τους καταστρατηγούν τα εθνικά και ατομικά δικαιώματα των Ελλήνων. Όποιος περιφρονεί τα ανθρώπινα και εθνικά δικαιώματα είναι φασίστας. Και όποιος βάζει τα ατομικά του συμφέροντα πάνω από τα εθνικά και ανθρώπινα δικαιώματα είναι ρατσιστής, όπως εσύ.

Ο ρατσισμός όσων αντιστρατεύονται τα εθνικά δικαιώματα των Ελλήνων αποτελεί ιδεολογία των ηλιθίων. Ο αντιρατσισμός, ως ιδεολογία των ελευθέρων ανθρώπων, θα πλήξει καίρια τα ιδιοτελή συμφέροντα των ρατσιστών και φασιστών που απεργάζονται τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Ο αντιρατσισμός θα ισοπεδώσει όλους τους ρατσιστές και τα ατομικά τους συμφέροντα.

Τα ρατσιστικά στερεότυπα τα οποία αναπαράγονται από τα μέσα μαζικής αποβλακώσεως των ναζωραίων κατακτητών αποδεικνύουν τον ρατσισμό και το μίσος που νοιώθουν κατά των Ελλήνων.

Όλες οι στατιστικές και τα στοιχεία που παρουσιάζει το χριστιανικό ψευδοκράτος είναι ψευδή και ρατσιστικά. Έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν αρνητικά στερεότυπα, ώστε ο κόσμος να φοβάται τους Έλληνες και να νοιώθει ξενοφοβία. Έχουν σκοπό να στιγματίσουν την Ελληνική μειονότητα και τους διωκόμενους πτωχούς Έλληνες, θύματα του ρατσισμού.

Από την στιγμή που το χριστιανικό ψευδοκράτος δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη Ελλήνων στην επικράτειά του, τότε πώς αναγνωρίζει και «θύματα» αυτών των ανυπάρκτων Ελλήνων; Οι ναζωραίοι κατακτητές δεν έχουν το δικαίωμα να μιλούν εξ ονόματος των Ελλήνων υποδούλων.

Όποτε οι Έλληνες είναι θύματα δολοφονιών από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους δεν γίνεται καμμία αναφορά στην εθνική ταυτότητα του θύματος. Όταν κάποιος Έλλην αμυνθεί μπροστά στις ρατσιστικές διώξεις που υφίσταται τότε υπερτονίζεται η εθνική του ταυτότητα.

Ακόμη και αν κάποιος Έλλην διέπραξε αδίκημα κατά αλλοφύλων και αλλοθρήσκων είναι ρατσιστικό να αναφέρονται τα χριστιανικά ΜΜΕ στην ταυτότητα των δραστών, διότι αυτό αποτελεί διάκριση καθώς στιγματίζει μία εθνότητα με βάση τα εθνικά, φυλετικά και θρησκευτικά της χαρακτηριστικά.

Τα ρατσιστικά ΜΜΕ των ναζωραίων κατακτητών επιλέγουν την εθνικότητα των συμπλεκομένων έτσι ώστε κάθε φορά να δημιουργείται η επιθυμητή για αυτούς εντύπωση στο αδαές κοινό.

Το «2001» μία συμμορία αλλοφύλων στο Μπουρνάζι σκότωσε έναν ΒορειοΗπειρώτη αφού τον πυροβόλησε εν ψυχρώ μέσα σε καφενείο και τα ρατσιστικά ΜΜΕ διέδωσαν ότι ήταν συμπλοκή μεταξύ Αλβανών, προκειμένου να συγκαλυφθεί η ταυτότητα του θύματος και να μην μάθει ο κόσμος ότι ήταν Έλλην και εξαγριωθεί.

Δεν πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα ρατσιστικά ΜΜΕ τα οποία κρύβουν την ταυτότητα των αλλοφύλων κακούργων και την ταυτότητα των θυμάτων αναλόγως πώς τους συμφέρει.

Αν αλλόφυλος διαπράξει έγκλημα κατά Έλληνος τα ρατσιστικά ΜΜΕ ζητούν να μην λέγεται η ταυτότητα του δράστου. Αν κάποιος Έλλην κτυπήσει αλλόφυλο τότε υπερτονίζεται η ταυτότητα του Έλληνος διότι υπάρχει ρατσισμός και ανθελληνισμός.

Αν κάποιος αλλόφυλος κτυπήσει Έλληνα τα ρατσιστικά ΜΜΕ θα πουν ότι έγινε συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων ή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών/μεταναστών, για να εξισώσουν θύτη και θύμα και να αποπυροδοτηθούν οι αντιρατσιστικές αντιδράσεις της κοινής γνώμης.

 

 

1-10, 11-20, 21-30, 31-40

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα