:: ::

 
 
 

 

                       Η εκλογική αποχή είναι ζήτημα επιβίωσης

 

Η Αρχαία Ψυχή Ζει μέσα μας Αθέλητα Κρυμμένη»

Τί σημαίνει η ρήση του Κ. Παλαμά; Παρά ότι είμαστε φορείς των αιωνίων αρχετύπων της φυλετικής ψυχής, η οποία εμφωλεύει σήμερα σε λανθάνουσα κατάσταση και περιμένει να ζήσουμε επιτέλους σε συμφωνία μαζί της.

Ένας Λαός μπορεί και νικηθεί, να χάσει τα αγαθά του, να ταπεινωθεί και να εξευτελιστεί. Μπορεί να πέσει τόσο χαμηλά και να οικτείρεται για την κατάσταση αυτή.

Αλλά αυτό ποτέ δεν θα είναι αποφασιστικός παράγοντας για να χαθεί. 0 πραγματικός πλούτος του Λαού  είναι η βιοψυχική δύναμη του. Τα υλικά αγαθά αυτού του κόσμου μπορούμε να τα απωλέσουμε  σαν λαός ή άτομα. Διατηρώντας την βιοψυχική μας δύναμη μπορούμε να τα ξανακατακτήσουμε. Αυτός ο Λαός θα μπορέσει να ξαναορθώσει ανάστημα, αφού στις φλέβες των ατόμων που τον αποτελούν τρέχει το ίδιο αίμα με αυτών που κάποτε τον έκαναν μεγάλο και αξιοσέβαστο. Ποτέ δεν γεννήθηκε μια πραγματική διάνοια σε κάποιο λαό που να μην είχε κληρονομήσει κάποιες ιδιότητες από τους προγόνους της. Οφείλουμε, λοιπόν, την ύπαρξη των επιφανών ανδρών όχι σε τυχαίο γεγονός, ούτε σε μια ιδιαίτερη πρόνοια. Οι μεγάλοι άνδρες είναι  κομμάτι του κληροδοτήματος της Φυλής μας μέσα στο πλαίσιο της φυλετικής συστάσεως. Η μοίρα ενός Λαού εξαρτάται από την Φυλή στην οποία ανήκει.

 Αν ο βιοψυχικός παράγοντας γίνει ο άξονας της Κοσμοθεωρίας μας, τότε το παιδί πρέπει να ξαναγίνει ο σκοπός και η έννοια της υπάρξεως μας. Το σημαντικό είναι τα παιδιά μας, τα προϊόντα του δικού μας αίματος! Αν η βιοψυχική ικανότητα του Λαού μας είναι ο μοναδικός πραγματικός και αληθινός πλούτος, τα παιδιά μας αποτελούν την μοναδική εγγύηση για την αθανασία μας. Ο ρυθμός γεννήσεων στην Ελλάδα είναι 1.25 παιδιά ανά Ελληνίδα με αποτέλεσμα να μην αναπληρώνονται οι θάνατοι Ελλήνων από τις γεννήσεις. Η δυσβάσταχτη εφορία πενταπλάσια αυτής που εφαρμόστηκε στην Τουρκοκρατία και το ειδεχθές χρέος, προϊόν εγκλήματος που φόρτωσαν οι καθεστωτικοί στα παιδια των παιδιών μας, μαθηματικά θα μας εξαφανίσει σαν έθνος στο τέλος αυτού του αιώνα. Θα χαθούμε μετά απο δεκάδες χιλιάδων χρόνια ηγεσίας στον εκπολιτισμό του ανθρώπου. Θα εξαφανιστούμε απο την ιστορία, αν δεν αποτινάξουμε τώρα τους καθεστωτικούς, αν δεν αναλάβουμε την πολιτική εξουσία και αυτονομηθούμε απο το κράτος των άθεων και μισέλληνων ολιγαρχών όλων των κομμάτων. Αν δεν το πράξουμε δεν θα γεννήσουμε άλλους Έλληνες.

Απείχαμε από τις εκλογές των καθεστωτικών. Διότι θα ήταν πολιτική αυτοκτονία να θέλουμε  να δώσουμε την μάχη στο πεδίο του εχθρού. Ο Λαός, παρά τον εκβιασμό των κομμάτων, δεν έπεσε στην παγίδα των εκλογών. Ο πανικός  των καθεστωτικών απο το μήνυμα της αποχής πέραν του 60% μαζί με τα λευκά και άκυρα είναι φανερός. Είναι μήνυμα πολιτικού διαχωρισμού από το κατοχικό καθεστώς.  Το 60% δεν αναγνωρίζει τους κατακτητές ως νομίμους εκπροσώπους.

Η αρχή της Δημοκρατίας άρχισε με την αποχή δεν τελείωσε με αυτήν. Η  εκλογική διαδικασία συνιστά πρακτική παραίτησης απο την πολιτική. Η αποχή είναι ένα βήμα πολιτικής ωριμότητος. Δεν δεχόμαστε την ενοχοποίηση της αποχής. Ένοχοι είναι όσοι στηρίζουν με την προδοτική ψήφο τους τα κόμματα των ολιγαρχικών. Ένοχοι είναι όσοι πουλάνε το έθνος αναθέτοντας στους επαγγελματίες πολιτικούς τις τύχες όλου του Λαού.  Ο Λαός οφείλει να περάσει στην  οργάνωση των Δήμων και την στελέχωση τους. Την εκλογική αποχή θα αντικαταστήσει η δημοκρατική συμμετοχή. Την εκλογή των ολιγαρχικών θα αντικαταστήσει η κλήρωση των δημοκρατών. Οι πολίτες μέλη με την καθοδήγηση των αρχόντων θα ενταχθούν στου δήμους για να αποκτήσουν νομοθετική και δικαστική εξουσία. Με εντολή της εκκλησίας του Δήμου θα οργανωθεί πολιτοφυλακή για την προστασία της Δημοκρατίας.

 

Επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Κράτος Δήμων για την στελέχωση των Οργανώσεων των Δήμων.

Κράτος Δήμων Αθηνών

www.dimokratia.org

 

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα

 
 

 Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις μας.
E-mail :
Εγγραφή (Subscribe)
Διαγραφή (Unsubscribe)