:: ::

 
 
 

            

                  Ο αποστάτης και ο ιδεολογικός του θάνατος

 

Ο αποστάτης είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Κινήματος. Είναι ο προβοκάτορας που ενσπείρει σύγχυση και ηττοπάθεια στους Έλληνες Αγωνιστές. Ο αποστάτης, ως γνήσιος υποκριτής, θα δηλώσει ότι θέλει να αντιταχθεί στον χριστιανισμό. Αλλά μόλις ακούσει για ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα τότε παίρνει 180 μοίρες στροφή και αρχίζει τις υπεκφυγές. Θα προσπαθήσει να σε δασκαλέψει. Θα σου πει: 

«Προσωπικά συμπαθώ τους μαχητικούς Έλληνες αλλά διαφωνώ κάθετα με την στρατηγική τους. Και θεωρώ ότι κάποια στιγμή οι ρασοφόροι θα χρησιμοποιήσουν τα λεγόμενά τους εναντίον μας».

Έχουμε ακούσει αυτή την γελοία φράση τουλάχιστον 1000 φορές από τους αποστάτες. Τα κόκκαλα των Προγόνων τρίζουν και οι ψυχές τους φλέγονται από οργή.

Πρώτον, για να διαφωνεί ο αποστάτης με την στρατηγική του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος πρέπει να αντιτάξει μία άλλη στρατηγική. Και κάτι τέτοιο δεν το κάνει. Το μόνο που ακούμε από τους αποστάτες είναι κούφια λόγια του τύπου «ναι στην λογική, όχι στο μίσος, να μην σφαχτούμε, είμαστε αδέλφια». Με τέτοιες συναισθηματικές αοριστολογίες οι αποστάτες καλύπτουν την ιδεολογική τους ένδεια και αποφεύγουν να απαντήσουν στο πώς θα απελευθερωθεί η υπόδουλη Ελλάδα από τους χριστιανούς κατακτητές.

Όταν οι ναζωραίοι γκρεμίζουν τα Όσια και τα Ιερά των Ελλήνων, οι αποστάτες κλαψουρίζουν. Αυτή είναι η στρατηγική τους!!! Δεν απαντούν ποτέ με συγκεκριμένες θέσεις πάνω σε θέματα οργάνωσης, προπαγάνδας και τακτικής.

Δεύτερον, οι αποστάτες επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών θα κάνει κακό στον Ελληνισμό. Απαντούμε: είναι απαράδεκτο να μην βλέπουν οι αποστάτες την πραγματικότητα. Η δική τους αδράνεια κάνει κακό στο Κίνημα. Είναι σαν να λένε ότι αν κάποιος μας βιάζει, μας κτυπάει, μας κλέβει και κάποια στιγμή αντιδράσουμε στα εγκλήματά του τότε αυτό θα κάνει κακό σε ...εμάς!!!

Ενώ αν του μιλήσουμε ήρεμα και με καλωσύνη (όπως θέλουν οι αποστάτες) τότε αυτός (=χριστιανισμός) θα το καταλάβει και θα μας αφήσει ήσυχους!!! Μα είναι δυνατόν να ακούγωνται τέτοια πράγματα μετά 17 αιώνες σφαγών και καταστροφών; Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι οι αποστάτες εθελοτυφλούν. Δεν καταλαβαίνουν ότι όσο πιο ενδοτικοί και υποχωρητικοί είναι οι Έλληνες τόσο περισσότερο αποθρασύνεται ο χριστιανός κατακτητής.

Ένα παράδειγμα: Τον Σεπτέμβριο του «2002» ισοπεδώθηκε αρχαίος Ελληνικός Ναός στον Ελικώνα των Μουσών και κτίσθηκε πάνω του μοναστήρι. Πού βρήκαν πάτημα οι ρασοφόροι για να διαπράξουν αυτό το έγκλημα; Απάντηση: Στην αδράνεια και τον ενδοτισμό όλων αυτών των γελοίων που δημαγωγούν ότι τάχα είμαστε αδέλφια με τους χριστιανούς. Οι ρασοφόροι δεν θα τολμούσαν να κάνουν τέτοιο έγκλημα σε τζαμί. Αλλά ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με δειλούς γι’ αυτό συνεχίζουν απτόητοι.

Χαρακτηριστικό του ενδοτισμού και της υποχωρητικότητος που προσπαθούν να ενσταλάξουν στο Κίνημα οι αποστάτες είναι οι γελοίες διατυπώσεις που χρησιμοποιούν:

«Αν σεβόμαστε την ύπαρξη του άλλου τότε δεν θα αναβιώσουμε το μίσος και τον φανατισμό διότι σε τί θα ξεχωρίζουμε από τους καταστροφείς μας;».

Τέτοιες φράσεις γελοίων υποκειμένων παρουσιάζουν μία κατάσταση λες και οι Έλληνες είναι στην εξουσία και καταδιώκουν τους κακόμοιρους τους χριστιανούς!!! Είναι σαν να παρουσιάζεται κάποιος και να λέει στους Κυπρίους στα κατεχόμενα εδάφη: «Αν σεβόμαστε τα δικαιώματα των Τούρκων τότε θα είμαστε καλοί Κύπριοι και δεν θα αναβιώσουμε το μίσος και τον φανατισμό των Τούρκων...».

Οι αποστάτες των Θεών δεν αισχύνονται. Αντί να νοιώθουν ένοχοι οι χριστιανοί εγκληματίες που έχουν θέσει τους Έλληνες εκτός νόμου επί 17 αιώνες, αισθάνονται ένοχοι οι αποστάτες μήπως και δεν σεβαστούν οι Έλληνες τα ...δικαιώματα των χριστιανών κατακτητών!!!

Οι αποστάτες εξισώνουν τον θύτη με το θύμα. Όμως οι Έλληνες Αγωνιστές ξέρουν καλά ότι δεν υπάρχει εξίσωση δολοφόνου και θύματος. Δεν υπάρχει εξίσωση κατακτητού με κατακτημένο.

Οι αποστάτες ζητούν από τους Έλληνες να σεβαστούν τα δικαιώματα των χριστιανών κατακτητών την στιγμή που οι χριστιανοί τους έχουν θέσει ουσιαστικά εκτός νόμου!!! Οι αποστάτες έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Είναι σαν να λέει κάποιος το 1941-1944, ότι οι Έλληνες πρέπει να σεβαστούν τα δικαιώματα των κατακτητών ναζί διότι αν δεν τα σεβαστούν θα ...ταυτιστούν με τους ναζί!!!

Όποιος δεν πολεμούσε τους ναζί ήταν ή προδότης ή δειλός. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Όποιος δεν πολεμά την μισελληνική αίρεση των ναζωραίων με κάθε μέσον είναι δειλός ή προδότης. Δεν είναι δυνατόν την νόμιμη άμυνα του Ελληνισμού, τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, οι αποστάτες να τον χαρακτηρίζουν μισαλλοδοξία και ως στρατηγική που δήθεν θα κάνει κακό στον Ελληνισμό.

Ο ενδοτισμός, η αδράνεια και η δειλία, όταν διασπείρονται μαζικά από τους αποστάτες, διαλύουν το Κίνημα. Όταν οι αποστάτες μένουν ατιμώρητοι, ενσταλάζουν τον φόβο στο Κίνημα, πράγμα ασυγχώρητο.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είπε ότι «οι Τούρκοι μόνο μία γλώσσα καταλαβαίνουν, την γλώσσα του σπαθιού». Η αίρεση των ναζωραίων μόνο μία γλώσσα καταλαβαίνει, την γλώσσα της φωτιάς.

Επί 17 αιώνες δεν τους πείραξαν οι Έλληνες, δεν τους γκρέμισαν εκκλησίες, και ιδού τα αποτελέσματα: Δεν άφησαν τίποτε όρθιο. Αντί οι αποστάτες να πουν «μήπως η ανοχή μας ήταν η αιτία της καταστροφής;», λένε στους Έλληνες «οι επαναστάτες θα μας καταστρέψουν με την τακτική τους».

Η Ιστορία διδάσκει ότι μόνον οι λαοί που μάχονται αποκτούν την ελευθερία τους. Βλέπουμε τί γίνεται στην Παλαιστίνη. Αν οι Παλαιστίνιοι ακολουθούσαν την τακτική των αποστατών, τώρα δεν θα υπήρχε Παλαιστίνιος ούτε για δείγμα. Η τακτική των αποστατών (ανοχή, διαμαρτυρία, κλαψουρίσματα, καλοί τρόποι, όχι στις συγκρούσεις) είναι η τακτική που κατέστρεψε τον Ελληνισμό.

Οι αποστάτες είναι αποκλειστικώς υπεύθυνοι για τα εγκλήματα που διαπράττει η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων αυτή την στιγμή στον Μακρυγιάννη, στον Ελικώνα και στον Μαραθώνα, διότι απλούστατα δεν βρίσκει καμμία αντίσταση.

Αλλά οι αποστάτες δεν πρόκειται να αναλάβουν καμμία ευθύνη. Δεν πρόκειται να αναλάβουν την ευθύνη για τις συνέπειες που έχει η απραξία τους. Ο ναζωραίος κατακτητής ισοπεδώνει τα πάντα εξαιτίας του ενδοτισμού που έχουν ενσπείρει στο Κίνημα οι αποστάτες των Θεών.

Και αυτό συμβαίνει διότι οι αποστάτες φοβούνται περισσότερο τους αφυπνισμένους Έλληνες παρά τους ναζωραίους κατακτητές. Οι αποστάτες ξέρουν ότι οι ναζωραίοι δεν θα καταστρέφουν αιωνίως τον Ελληνισμό ατουφέκιστοι, και ως εκ τούτου γνωρίζουν ότι πρώτα θα έρθει η σειρά τους να πληρώσουν ως συνοδοιπόροι των ναζωραίων κατακτητών.

Φτάνει επιτέλους η αδράνεια και οι κλάψες. Αν οι αποστάτες δεν θέλουν να πολεμήσουν τον εχθρό, τουλάχιστον να μην εμποδίζουν αυτούς που θέλουν. Αν φοβούνται να πολεμήσουν τον ναζωραίο κατακτητή, τουλάχιστον ας σταματήσουν τις αερολογίες του τύπου «ναι στον ορθό λόγο, όχι στο μίσος». Δεν πείθουν κανέναν, παρά μόνον τους χριστιανούς για την δειλία που τους καταδυναστεύει.

Οι χριστιανοί έχουν κάθε λόγο να αισθάνωνται ένοχοι για τα εγκλήματά τους, αλλά οι αποστάτες μετακυλίουν την ενοχή στο στρατόπεδο των Ελλήνων. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο ιδεολογικός θάνατος των αποστατών είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα και τον Ελληνισμό.

Οι αποστάτες διαστρεβλώνουν πλήρως το τί είναι κακό και το τί είναι καλό για τον Ελληνισμό. Λένε ότι αν πούμε στον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη: «σταμάτα να καταστρέφεις τον Ελληνισμό διότι θα σε πολεμήσουμε μέχρι θανάτου», αυτό δεν θα κάνει κακό στον κύριο Παρασκευαΐδη αλλά στους Έλληνες!!!

Ενώ αν δεν αντιδράσουν οι Έλληνες και απλώς κλαψουρίζουν (και έτσι φυσικά καταστραφεί ο Ελληνισμός), τότε αυτό θα κάνει καλό στους Έλληνες και κακό στον κ. Παρασκευαΐδη!!! Διότι τάχα αυτό συνάδει με το «ειρηνικό» και όχι «μισαλλόδοξο» πνεύμα του Ελληνισμού και τέτοιες αηδίες. Από πότε ο Ελληνισμός σημαίνει ηττοπάθεια και ενδοτισμό;

Κύριοι ναζωραίοι: σφάξτε μας όσο θέλετε, καταστρέψετε τον Ελληνισμό όσο θέλετε, γκρεμίστε όσα μνημεία θέλετε, εμείς δεν πρόκειται να σας πολεμήσουμε, διότι έτσι επιτάσσει το ...πνεύμα του Ελληνισμού...

Αυτό είναι το σύνθημα των αποστατών! Σφάξε με αγά μου να αγιάσω, αλλά σε πολυθεϊστική έκδοση: «Καταστρέψτε κύριοι χριστιανοί τα Ελληνικά Ιερά, εμείς δεν πρόκειται να σας πειράξουμε διότι έτσι θα δείξουμε την ...ανωτερότητά μας!!!», (=την δειλία, τον ραγιαδισμό και την ηττοπάθεια που μας καταδυναστεύει).

Οι αποστάτες όχι μόνο είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τον Ελληνισμό από τα θανατηφόρα κτυπήματα του χριστιανισμού αλλά αποκαλούν την παθητική παρακολούθηση της καταστροφής του Ελληνισμού ως ανωτέρα στάση ζωής: «Δεν θα γίνουμε σαν και σάς κύριοι χριστιανοί», είναι η μόνιμη επωδός αυτών των καθαρμάτων.

Μας λένε ότι: Κάνει καλό στο Κίνημα η αδράνεια και η κλάψα. Αντίθετα θα κάνει κακό στο κίνημα η εξόντωση του χριστιανισμού. Αυτή είναι η «τακτική» τους. Η τακτική της καταστροφής του Ελληνισμού. Έχουν πραγματικά την καλύτερη τακτική για να μην μείνει τίποτε όρθιο από τα Ελληνικά Μνημεία.

Όχι, Όχι, Όχι, φωνάζουν οι αποστάτες, στην καταστροφή των εκκλησιών!! Όχι για όνομα των Θεών!! Τί πειράζει που είναι κτισμένες πάνω σε Ελληνικούς Ναούς; Δεν πειράζει...Και αναρωτιέται κανείς, πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν βλέπουν τις καταστροφές των Ελληνικών Ναών; Ανησυχούν πραγματικά μήπως γκρεμιστεί καμμία εκκλησία ή μήπως έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην μείνει τίποτε όρθιο από τα Ελληνικά Ιερά;

Η «τακτική» των αποστατών είναι να καταστραφούν πάση θυσία τα Ελληνικά Ιερά (ότι έχει απομείνει από αυτά), διότι τάχα δεν πρέπει να χυθεί «αδελφικό» αίμα. Επαναλαμβάνουν συνεχώς «όχι στον πόλεμο» χωρίς να κάνουν καμμία διάκριση μεταξύ επιθετικού και αμυντικού πολέμου. Χωρίς να κάνουν διάκριση μεταξύ απελευθερωτικού και ιμπεριαλιστικού πολέμου. Χωρίς να κάνουν διάκριση μεταξύ κατακτητού και κατακτημένου.

Όμως οι πάντες ξέρουν ότι οι Έλληνες δεν είναι ούτε αισθάνονται αδέλφια με τους χριστιανούς κατακτητές. Όποιος αισθάνεται αδελφός με το ναζωραίο κατακτητή, είναι εχθρός των Ελλήνων.

Οι αποστάτες προσπαθούν να παρουσιάσουν στους Έλληνες την λογική του μικρότερου κακού:

«Αν κάτσουμε στα αυγά μας και δεν πολεμήσουμε, τότε θα πάθουμε λιγώτερο κακό. Αν πολεμήσουμε, όπως μας λένε οι επαναστάτες, τότε θα πάθουμε μεγαλύτερο κακό».

Αυτή είναι η «τακτική» τους. Ένα ανύπαρκτο ψευτοδίλημμα. Βασικά το δίλημμά τους είναι αν θα πρέπει να κάτσουν οι Έλληνες στα αυγά τους, σαν τις κότες...

Η μόνιμη «τακτική» τους: Καμμία αντίσταση στην χριστιανική λαίλαπα. Μακριά από τα επαναστατικά πνεύματα. Μην κακοχαρακτηριστούμε τώρα που ανεβαίνει το Κίνημα...Σφάξτε, γκρεμίστε, κατεδαφίστε κύριοι χριστιανοί, εμείς δεν θα σας πειράξουμε, δεν είμαστε επαναστάτες. Είμαστε καλά παιδάκια...

Πραγματικά «αξιοθαύμαστη» τακτική, μόνο που θα στεναχωρήσουμε τους αποστάτες. Ο Ιερός Αγώνας δεν συγχωρά δειλίες και ενδοτισμό. Η απελευθέρωση της Ελλάδος από την χριστιανική πανούκλα δεν συγχωρεί αποστάτες. Όπως οι αποστάτες δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση με άτομα που έχουν επαναστατικές ιδέες έτσι και οι Έλληνες δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση με άτομα που έχουν συμβιβαστεί με τον ναζωραίο κατακτητή.

Όταν σηκωθούν τα επαναστατικά λάβαρα τα πρώτα κεφάλια που θα ανεμίζουν καρφωμένα πάνω στις λόγχες των Ελλήνων θα είναι τα κεφάλια των αποστατών.

 

Οιώνιχος, Ιερεύς του Ποσειδώνος

7η Ισταμένου μηνός Ελαφηβολιώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα