:: ::

 
 
 

                               

                                       Από πού ν’ αρχίσουμε;

 

Εισαγωγή

Την τελευταία δεκαπενταετία, μετά από 17 αιώνες παρανομίας, η Εθνική μας Θρησκεία βγαίνει στο προσκήνιο. Πώς έγινε όμως αυτό; Ύστερα από δική μας προσπάθεια ή ύστερα από οδηγίες της Eυρωπαϊκής Eνώσεως που αφορούσαν όλες τις θρησκευτικές μειονότητες; και ποιός ωφελήθηκε περισσότερο από την χαλάρωση των αστυνομικών μέτρων στην Ελλάδα; η Εθνική μας Θρησκεία ή άλλες θρησκείες όπως το Ισλάμ; Η απάντηση είναι προφανής. Δεν δώσαμε καμμία σοβαρή μάχη. Και γι’ αυτό, το ιδεολογικό κενό του αντιπάλου μας (αίρεση των ναζωραίων) καλύφθηκε από άλλες θρησκευτικές οργανώσεις. Τι φταίει λοιπόν, γιατί εδώ και 17 αιώνες τα Ιερά μας είναι σωριασμένα στο έδαφος;

«Φταίει η αρχαιολογική υπηρεσία» λέει κάποιος, «φταίει το υπουργείο πολιτισμού» λέει κάποιος άλλος, «φταίνε οι σιωνιστές» λέει ένας τρίτος, «φταίνε οι χριστιανοί» λέει ένας τέταρτος. Είναι ντροπή να ακούγωνται τέτοιου είδους ανοησίες. Είναι ντροπή να μήν παραδεχώμαστε τις ευθύνες μας για την  κατάντια της Ελλάδος. Ο μόνος που φταίει είμαστε εμείς, οι Έλληνες στο θρήσκευμα. Μα είναι δυνατόν να περιμένουν κάποιοι να αναστηλώσουν τους  Ναούς μας οι  ναζωραίοι;! Εάν δεν τους αναστηλώσουμε εμείς γιατί να τους αναστηλώσουν οι ναζωραίοι; Είναι σαν να περιμένει κάποιος βουδιστής να του κτίσουν ναό οι εβραίοι και το αντίστροφο, σαν να περιμένει ένας εβραίος να του κτίσουν την συναγωγή του οι βουδιστές. Τί σχέση έχουν οι ναζωραίοι με τον Ελληνισμό για να ενδιαφερθούν για τους Ναούς μας; Εμείς θα τους αναστηλώσουμε, όχι οι αντίπαλοί μας. 

Καταστραφήκαμε από την δική μας αδράνεια, από την ανοχή μας προς εγκληματικά-μισελληνικά δόγματα όπως είναι η αίρεση των ναζωραίων. Συγχρόνως έχουμε αφήσει τους ναζωραίους σφαγείς μας να ζητωκραυγάζουν ατιμωρητί ότι...έσωσαν τον Ελληνικό Πολιτισμό(!!) και ότι το βυζάντιο...έσωσε την Ελλάδα(!!!) Ποιός φταίει γι’ αυτή μας την κατάντια; η ικανότητα των ναζωραίων προπαγανδιστών ή η δική μας ανικανότητα; Κανονικά η αίρεση των ναζωραίων με τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον του Ελληνισμού δεν θα έπρεπε να έχει παραπάνω από 1% πιστούς. Και όμως, στο σημερινό ρωμαίϊκο κρατίδιο οι βυζαντινές σημαίες ανεμίζουν περισσότερο από ποτέ. Μήπως πάλι φταίνε οι ναζωραίοι;

Έχουν οργάνωση, διαβάθμιση, Τύπο, ομάδες προσηλυτισμού, και πάνω από όλα ιερατείο. Και εμείς τι έχουμε; Κάτι λιγώτερο από το τίποτε...

 1. Πρόγραμμα  

Δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα/διακήρυξη στο κίνημά μας που να δηλώνει τους σκοπούς και τους στόχους του κινήματος. Ο καθένας λέει και κάνει ότι θέλει. Άλλος ασχολείται με φιλοσοφικές αναζητήσεις, άλλος με εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, άλλος με συμπόσια. Λές και οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ότι είμαστε υπόδουλοι εδώ και 17 αιώνες στους ναζωραίους και ότι πρέπει να αγωνιστούμε για αποτινάξουμε τον κατακτητή. Ένα ποσοστό Ελλήνων στο θρήσκευμα συμπεριφέρεται λες και κάνει την πλάκα του, λες και δεν είχε τι να κάνει και περνά  έτσι τον ελεύθερο χρόνο του. Έχουμε αφήσει την τύχη της Ιεράς μας Πατρίδος στα χέρια των ναζωραίων και μετά κλαψουρίζουμε για τα κακά που παθαίνουμε. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό θρησκευτικο-πολιτικό κίνημα και να επηρεάζουμε άμεσα όχι μόνον τις εξελίξεις στον πολιτισμό και στην παιδεία αλλά και στην πολιτική κατάσταση. 

Στο σύντομο άρθρο μου δεν μπορώ να αναπτύξω λεπτομερώς ένα σχέδιο προγράμματος, αλλά ενδεικτικά αναφέρω ότι πρέπει να διεκδικεί: α) την απελευθέρωση της Ελλάδος από την αίρεση των ναζωραίων β) την αναγνώριση της Ελληνικής-Εθνικής-Πατρώας Θρησκείας ως επίσημης θρησκείας του κράτους, γ) την αναστήλωση όλων των Ελληνικών-Εθνικών Ναών, δ) την διδασκαλία της Εθνικής Θρησκείας σε όλα τα σχολεία, ε) την νομιμοποίηση των γάμων, ονοματοθεσιών, κηδειών και γενικώς τελετών αρχαιοελληνικού τύπου, στ) χρηματοδότηση της Ελληνικής Θρησκείας από το κράτος ζ) ίδρυση ιερατικών-θεολογικών σχολών  όπου θα εκπαιδεύωνται οι Εθνικοί  ιερείς και οι ιέρειές μας, η) την αναγνώριση από το κράτος της γενοκτονίας των Ελλήνων από τον χριστιανισμό.

 2.Τακτική

 Είναι απίστευτο και όμως αληθινό, σε συζητήσεις μου με αρκετούς συμπολεμιστές ακούω το εξής εκνευριστικό: «εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό γιατί θα γίνουμε  σαν το παπαδαριό». Δεν υπάρχει πιό παράλογο επιχείρημα από αυτό. Ας το αναλύσουμε σε τρία μέρη. Πρώτον τί σημαίνει προσηλυτισμός, δεύτερον ποιανού προσηλυτισμό δεν θέλουμε, τον δικό μας ή των ναζωραίων; Και τρίτον τί σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσω μια μέθοδο/τακτική του αντιπάλου, εξομοιώνομαι  με τον αντίπαλο.

Όσον αφορά το πρώτο. Προσηλυτισμός σημαίνει διαδίδω τις ιδέες μου, φέρνω κάποιον στο στρατόπεδό μου. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις λέξεις διαφωτίζω ή ενημερώνω αλλά χρησιμοποιώ επίτηδες το ρήμα προσηλυτίζω γιατί φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στο μυαλό των Ελλήνων με χρήση βίας και καταναγκασμού από πλευράς ναζωραίων. Εγώ δεν μιλώ φυσικά για χρήση βίας από την πλευρά μας, μιλώ για το ότι πρέπει να διαδίδουμε τις ιδέες μας, να βγούμε στους δρόμους μαζικά και να κτυπάμε πόρτες όπως κάνουν οι μάρτυρες του ιεχωβά, να κάνουμε μαζικές διαμαρτυρίες όπως κάνουν οι κομμουνιστές. Να κάνουμε προπαγάνδα.

Ας μήν δυσανασχετούν οι Έλληνες Εθνικοί στο άκουσμα των λέξεων προπαγάνδα και προσηλυτισμός γιατί και οι δύο δεν είναι τίποτε άλλο παρά τεχνικές διαδόσεως ιδεών. Το ζήτημα είναι τί ιδέες διαδίδεις και όχι αν χρησιμοποιείς προπαγάνδα. Η προπαγάνδα από μόνη της δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή, όπως ακριβώς η φωτιά από μόνη της δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Μπορείς να ανάψεις φωτιά για να ζεσταθείς αλλά μπορείς να κάψεις και ένα δάσος. Αν κάψεις ένα δάσος δεν θα φταίει η φωτιά, αλλά εσύ, ο εμπρηστής. Με ένα 45αρι  όπλο μπορείς να ληστέψεις μια γιαγιά 70ετών οπότε είσαι ένα κάθαρμα, αλλά συγχρόνως μπορείς να υπερασπιστείς την τιμή και την υπόληψη της οικογενείας σου από έναν εγκληματία, οπότε είσαι έντιμος πολίτης. Το 45αρι και στις δύο περιπτώσεις δεν φταίει σε τίποτε. Έτσι και η προπαγάνδα/προσηλυτισμός, δεν φταίει σε τίποτε αν κάποιος διαδίδει εγκληματικές θεωρίες.

Το ζήτημα είναι ότι η επικράτηση μιας ιδέας ή ενός κινήματος δεν αποδεικνύει καθόλου την υπεροχή της θεωρίας αυτής. Δεν είναι οι θεωρίες που επικρατούν. Επικρατούν οι ισχυρότερες και ζωτικότερες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες κάνουν και την καλύτερη προπαγανδιστική και οργανωτική εκστρατεία.

Όσον αφορά το δεύτερο. Η αίρεση των ναζωραίων μόλις πήρε την εξουσία απηγόρευσε την διάδοση των ιδεών μας, έκλεισε τις σχολές μας κλπ., σήμερα επιβιώνει με τους Μεταξικούς νόμους κατά του προσηλυτισμού. Τί σημαίνει όμως αυτός ο νόμος; Σημαίνει απλά ότι όλοι οι άλλοι απαγορεύεται να κάνουν προσηλυτισμό πλήν της αιρέσεως των ναζωραίων, που θέλει να έχει το μονοπώλιο. Στην ουσία ο νόμος προστατεύει τον προσηλυτισμό της αιρέσεως των ναζωραίων από ανταγωνιστές. Και παρουσιάζονται αφελώς πολλοί Έλληνες στο θρήσκευμα και λέγουν από μόνοι των «εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό». Δηλαδή εάν δεν υπήρχε ο νόμος κατά του προσηλυτισμού ωρισμένοι μέσα στις γραμμές μας θα εξέδιδαν από μόνοι τους απόφαση που θα απηγόρευε στους Έλληνες να κάνουν προσηλυτισμό! Δηλαδή άθελα τους παίζουν το παιχνίδι των αντιπάλων μας, επιβάλλουν ένα είδος εσωτερικής λογοκρισίας.

Τί σημαίνει δεν κάνω προσηλυτισμό; Να αφήνεις τους άλλους να προσηλυτίζουν ελεύθερα και μία ημέρα όταν δυναμώσουν να σε στείλουν στην πυρά; Ας έχουν υπ’όψιν τους αυτοί που πιστεύουν σε τέτοιες απόψεις ότι το κενό που αφήνει η αίρεση των ναζωραίων στην χώρα μας το καλύπτει το Ισλάμ το οποίο εάν πάρει την εξουσία θα εφαρμόσει τις «φιλελεύθερες απόψεις» του Αγιατολάχ Χομεϊνί. Και τότε που θα απαγορευθεί πάλι η όποια διάδοση ιδεών τί θα μας πουν οι αρνούμενοι τον προσηλυτισμό; Καλά κάνει το Ισλάμ και απαγορεύει τον προσηλυτισμό(τον δικό μας προσηλυτισμό);

 Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά μήπως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την αίρεση των ναζωραίων που απαγορεύει τον προσηλυτισμό; Οι Μεταξικοί νόμοι λοιπόν δεν πρέπει να μας ενοχλούν γιατί «εμείς δεν κάνουμε προσηλυτισμό»...

Το σωστό επιχείρημα είναι ότι δεν θέλουμε τον προσηλυτισμό της αιρέσεως των ναζωραίων, ενώ αντίθετα πρέπει να αγωνιζώμαστε με πάθος για να προσηλυτίζουμε Έλληνες στην Εθνική μας Θρησκεία. Εμείς δεν κάνουμε κάτι κακό προσηλυτίζοντες γιατί φέρνουμε τον Έλληνα στο φυσικό του περιβάλλον, στην Εθνική του Θρησκεία. Αντίθετα, κακό κάνει η αίρεση των ναζωραίων προσηλυτίζοντας, διότι εξιουδαΐζει τους Έλληνες.

Θεωρώ την άρνηση από την πλευρά μας να προσηλυτίζουμε ως μέγιστο έγκλημα που διαπράττουμε κατά του ιδίου μας του εαυτού. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά στο παρελθόν και εάν συνεχίσουμε με αυτά τα μυαλά θα πάθουμε τα ίδια από το Ισλάμ.

Όσον αφορά το τρίτο. Το «θα γίνουμε σαν το παπαδαριό» είναι ότι πιό ανόητο μπορούσε να λεχθεί. Δηλαδή επειδή οι Τούρκοι έχουν μυστικές υπηρεσίες που προωθούν στην Ελλάδα ναρκωτικά, ευθύνονται για εμπρησμούς σε νησιά του Αιγαίου κλπ, εμείς δεν θα πρέπει να έχουμε μυστικές υπηρεσίες (για να αμυνθούμε) γιατί θα...γίνουμε σαν τους Τούρκους;!

 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά όταν οι Έλληνες το ’21 μπήκαν στην Τρίπολη και σκότωσαν πολλούς Τούρκους δεν έπρεπε να τούς σκοτώσουν γιατί έτσι εξομοιώθηκαν με τους Τούρκους...Μήπως έπρεπε να τους προσφέρουν λουκούμια και κουραμπιέδες; Με τέτοια μυαλά από την πλευρά των Ελλήνων δεν είναι καθόλου περίεργο γιατί επικράτησαν οι ναζωραίοι. Όχι λόγω δικής τους ικανότητος, αλλά λόγω δικής μας ανικανότητος να κατανοήσουμε την φύσιν και τις μεθόδους του χριστιανισμού και να πάρουμε τα κατάλληλα αντίμετρα, ώστε να προστατεύσουμε τα Όσια και τα Ιερά μας.

3.Οργάνωση

Ένα άλλο επιχείρημα που ακούγεται πολύ στους κύκλους μας είναι ότι εμείς δεν θα πρέπει να έχουμε οργάνωση και ιεραρχία ούτε μόνιμους ιερείς γιατί α) στην Αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχε κάστα ιερέων-ιερατείο και β) γιατί έτσι θα γίνουμε σαν το παπαδαριό. Δεν απαντώ στο δεύτερο σκέλος του επιχειρήματος γιατί απάντησα ήδη πιο πάνω, θα απαντήσω όμως στο πρώτο σκέλος ρωτώντας όλους τους Έλληνες στο θρήσκευμα: Εμείς τί είμαστε; κανένα αναρχικό κίνημα μήπως; Μήπως είμαστε εξωραϊστικός σύλλογος ή μήπως κανένας κυνηγητικός όμιλος; Μα και αυτοί ακόμα έχουν οργάνωση, εκλέγουν προεδρείο, εκτελεστική επιτροπή, ταμία κτλ. Μόνον οι οργανώσεις (αν μπορούμε να τις αποκαλούμε έτσι) των Ελλήνων Εθνικών δεν έχουν καμμία οργάνωση, συνοχή και προπαντός ιεραρχία. Όποιος θέλει γίνεται μέλος, δεν του αναθέτουν κάποια δοκιμαστική εργασία να δούν πόσο αξιόπιστος είναι, δεν υπάρχει καταστατικό μελών με υποχρεώσεις και δικαιώματα, ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! Απίστευτα πράγματα, πρόκειται για ένα είδος καφενείου.

 

Λυπάμαι πολύ εταίροι και συμπολεμιστές μου για τον βαρύ χαρακτηρισμό αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Οι ιδέες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας περί μη οργανώσεως και ιεραρχίας έχουν κάνει μεγαλύτερο κακό στο κίνημα απ’ ότι όλοι μαζί οι ναζωραίοι. Πού ακούστηκε οργάνωση χωρίς καταστατικό, ιεραρχία και εκτελεστικά όργανα; Δηλαδή εμείς πολεμούμε για την επιβίωσή μας δια της ...αυτοδιαλύσεώς μας(!!!). Είμαστε μια άμορφη μάζα, χωρίς συνοχή που ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν δίνει λόγο σε κανένα, και όποτε θέλει παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

 

Και όλα αυτά γιατί «εμείς δεν είμαστε σαν τους χριστιανούς». Ποιός είπε να γίνουμε ιδεολογικώς σαν τους χριστιανούς; Εγώ λέω να αποκτήσουμε την άριστη οργάνωση των χριστιανών και καλύτερη αν γίνεται.

 

Φυσικά ούτε λόγος για σύγκλιση πανελληνίου συνεδρίου (αυτό και αν θέλει οργάνωση) για να καταστρώσουμε τα σχέδια μας για το πώς θα σώσουμε  την Ελλάδα από την επερχόμενη βυζαντινή πανούκλα. Αφήνουμε τους ναζωραίους ελεύθερους να εξιουδαΐζουν τα παιδιά μας, να τα κάνουν να μισούν τους προγόνους μας. Γιατί κύριοι; Για «να μην γίνουμε σαν τους χριστιανούς»; Έχουμε τεράστια ευθύνη για τα εγκλήματα που διέπραξε η αίρεση των ναζωραίων και συνεχίζει να διαπράττει εις βάρος μας, εξ αιτίας της αδρανείας μας.

Τι πάει να πεί δεν πρέπει να έχουμε ιερατείο; Δηλαδή εάν εγώ θέλω να παντρευτώ σύμφωνα με τό Ελληνικό έθιμο, σε ποιόν θα απευθυνθώ; Στον κρεοπώλη της γειτονιάς μου που θα έρθει με το μπλου-τζιν να τελέσει το γάμο; Τους ιερείς δεν τους θέλουμε για να βγάζουν δίσκο και να μαζεύουν χρήματα, ούτε για  να κάνουν ηλίθια θαύματα με εικόνες της π.χ. Θεάς Αθηνάς που θα ματώνει/δακρύζει κλπ, όπως το παπαδαριό των ναζωραίων. Τους θέλουμε για να διδάσκουν τα παιδιά την Εθνική μας Θρησκεία, να κάνουν τις τελετές μας, να αναλάβουν την μελέτη και ερμηνεία της Αρχαίας Γραμματείας, να τεθούν επικεφαλής στην άμυνα του Ελληνισμού κατά του  χριστιανισμού, να διαδώσουν τις δοξασίες των Προγόνων μας και τα κελεύσματα των Θεών μας. Ποιοί είναι αυτοί που λέγουν ανοησίες του τύπου «εμείς δεν πρέπει  να έχουμε ιερείς»; Αυτοί διαλύουν το κίνημα, το μετατρέπουν σε τσίρκο. Δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε να λέγεται ένα κίνημα θρησκεία, χωρίς ιερείς.

 Υπάρχουν κάποιοι πού υποστηρίζουν ότι στην Αρχαία Ελλάδα οι ιερείς μας δεν ήταν μόνιμοι, δεν ήταν επαγγελματίες. Πιθανόν, αλλά τότε οι πρόγονοί μας δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέσσερις (ναι, καλά διαβάσατε, τέσσερις) παγκοσμιοποιητικές-ισοπεδωτικές θεωρίες: χριστιανισμό, ισλαμισμό, κομμουνισμό και καπιταλιστικό «πολυπολιτισμό» (το σημερινό φρούτο, ότι απέτυχε ο κομμουνισμός ανέλαβε να το αποτελειώσει ο καπιταλισμός).

Το ζήτημα είναι ότι επειδή η θρησκεία μας ήταν αγνή και όχι ένα ιμπεριαλιστικό κίνημα  που κρύβει τους σκοπούς και τα συμφέροντά του πίσω από μία θρησκεία όπως είναι ο χριστιανισμός, οι πρόγονοί μας δεν συνειδητοποίησαν  ότι ο χριστιανισμός είναι ένα στρατιωτικο-πολιτικό κίνημα. Μία πολεμική θεωρία που δεν αντιμετωπίζεται με ενημέρωση και διάλογο. Οι χριστιανοί από την αρχή ωργανώθηκαν σε τάγματα με αυστηρή πειθαρχία. Γι’ αυτούς ο παπάς-καλόγηρος δεν ήταν όπως σε  μάς ο ιερεύς, δηλαδή ένας αγνός ερμηνευτής του Θείου Λόγου, αλλά ένα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. Ένας αξιωματικός πολέμου στο πεδίο της μάχης. Χωρίς οργάνωση, ιεραρχία και θρησκευτική πειθαρχία οι προγονοί μας ηττήθηκαν. Οι χριστιανοί άλλαξαν τα δεδομένα του ψυχολογικού πολέμου, εφήρμοσαν νέες τεχνικές, τις οποίες εμείς δεν μελετήσαμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε τα λάθη των προγόνων μας. Δεν χρειάζεται να πάθουμε και από το Ισλάμ ότι πάθαμε από τον χριστιανισμό για να βάλουμε μυαλό.

Από την στιγμή που ο αντίπαλος χρησιμοποιεί την θρησκεία ως πολεμικό μέσο υποδουλώσεως λαών, δηλαδή δεν χρησιμοποεί αεροπλάνα, κανόνια, τεθωρακισμένα κλπ, αλλά χρησιμοποιεί ψυχολογικές μεθόδους, μας υποχρεώνει εάν θέλουμε  να αποφύγουμε την ήττα, να αλλάξουμε τρόπο σκέψεως και συμπεριφοράς. Αφήστε λοιπόν εταίροι και συμπολεμιστές το τί έκαναν τότε οι πρόγονοί μας, γιατί αυτό το οποίο έκαναν ήταν λάθος. Ηττήθηκαν, και δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία γι’αυτό.

Επιπλέον οι εθνικοί ιερείς μάς χρειάζονται για να αποτελούν τον συνεκτικό δεσμό των Ελλήνων του εξωτερικού, όχι όπως τώρα που η μισελληνική αίρεση των ναζωραίων έχει αναλάβει ρόλο καθοδηγητού της Ομογένειας (αφήσαμε τον λύκο να φυλάει τα «πρόβατα»). Για όλους αυτούς τους λόγους οι ιερείς μας πρέπει να είναι μόνιμοι-επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν ένας μηχανικός, ιατρός, λογιστής, οικοδόμος κλπ, να παρατάει το επάγγελμά του και να ασκεί καθήκοντα ιερέως. Όσοι ιδιώτες ενδιαφέρονται να ασκήσουν ιερατικά καθήκοντα, να μπορούν ως βοηθητικοί. Αλλά οπωσδήποτε χρειαζόμαστε μόνιμα επαγγελματικά στελέχη, υψηλού επιπέδου μορφώσεως, που να αποφοιτούν από ιερατικές σχολές. Ένας στρατός που θέλει να στέκεται επάξια στο πεδίο της μάχης πρέπει να έχει μόνιμα στελέχη αλλιώς θα ηττηθεί στην μάχη. Δεν είναι δυνατόν να διεξάγεις  πόλεμο με ερασιτέχνες.

 4.Τα άμεσα καθήκοντά μας

 Μιλήσαμε γιά οργάνωση, ιεραρχία, συνέδριο, μόνιμα στελέχη και φυσικά οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν: πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά, χωρίς χρήματα, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς στελέχη; Η απάντηση είναι ότι για να κτίσεις μια οικοδομή χρειάζεται πρώτα μία σκαλωσιά για να επικοινωνούν οι τεχνίτες μεταξύ τους και να μεταφέρουν υλικά. Η σκαλωσιά στην περίπτωσή μας είναι η σύσταση μίας εφημερίδος Πανελληνίου κυκλοφορίας και το οικοδόμημα η παλινόρθωση της Εθνικής μας Θρησκείας. Η εφημερίδα μας όμως θα γράφεται, στοιχειοθετείται, τυπώνεται και διανέμεται από Έλληνες Εθνικούς αποκλειστικώς. Αναλύω το σχέδιο.

Το σχέδιο μιάς πανελληνίου κυκλοφορίας εφημερίδος:

Η εφημερίδα θα αποτελέσει ένα είδος δικτύου επικοινωνίας όλων των Ελλήνων στο θρήσκευμα μέσα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ένα είδος ΟΤΕ που  θα συλλέγει και θα διανέμει πληροφορίες για ότι συμβαίνει στο κίνημά μας. Η συχνή κυκλοφορία της- τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες- θα μας εξασφαλίσει την επαφή με το κοινό και τα γεγονότα. Τα περιοδικά διμηνιαίας, τριμηνιαίας κυκλοφορίας κάνουν πολύ καλή δουλειά στον θεωρητικό αλλά τίποτε στον πρακτικό τομέα (προπαγάνδα, προσηλυτισμό).

Η εφημερίδα θα λειτουργεί όχι μόνον ως συλλογικός προπαγανδιστής αλλά κυρίως ως συλλογικός οργανωτής. Οι συντάκτες, οι τυπογράφοι και οι διανομείς θα αποτελέσουν την σπονδυλική στήλη του κινήματος. Επαναλαμβάνω έχει τεραστία σημασία η εφημερίδα  να διανέμεται κυρίως από εμάς και όχι από κάποιο δίκτυο διανομής εντύπων. Γιατί ο διανομεύς παραδίδων την εφημερίδα θα έρχεται σε επαφή με τοπικούς παράγοντες, θα ανταλλάσει πείρα και γνώσεις με τους ανά την Ελλάδα συμπολεμιστές μας, θα κάνει προπαγάνδα, θα οργανώνει τοπικό κλιμάκιο. Μέσω της εφημερίδος θα εκπαιδεύονται στελέχη σε όλη την Ελλάδα πάνω στις τεχνικές, μεθόδους που ακολουθεί ο χριστιανισμός, θα δίνει επιχειρήματα για να αντιμετωπίσουν οι συμπολεμιστές μας την χριστιανική ή άλλη κακόβουλη προπαγάνδα.

Η εφημερίδα συνδέει, συγχρονίζει, εμψυχώνει, οργανώνει, πυκνώνει τις γραμμές μας. Εκπαιδεύει και φέρνει στην επιφάνεια τους καλύτερους μαχητές και ηγέτες του κινήματος. Κύριος σκοπός της εφημερίδος θα είναι να συνενώσει όλες τις διάσπαρτες ομάδες Ελλήνων Εθνικών που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να τους οργανώσει σε ένα μαχητικό οργανισμό και να προετοιμάσει το πρώτο συνέδριο της Ελληνικής Θρησκείας όπου θα ληφθούν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδος.

Εννοείται ότι και στο ζήτημα της εφημερίδος, υποστηρίζω την κατ’ επάγγελμα ενασχόληση ατόμων με την εφημερίδα μας, η οποία δεν θα είναι μέσον ενημερώσεως αλλά όργανο μάχης. Η συντακτική του επιτροπή θα εκλέγεται για ωρισμένο χρονικό διαστημα μέσα από συνεδριακές διαδικασίες. Οι πιό δραστήριοι, οι πιο καλοί μαχητές εδώ θα φανούν, στην ανοικτή μάχη στο δρόμο, στο καφενείο, στο πανεπιστήμιο, στο εργοστάσιο, παντού πρέπει να διεισδύουμε και να διανέμουμε την εφημερίδα μας. Δεν θα περιμένουμε πότε οι Έλληνες θα αποφασίσουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή στην Εθνική τους Θρησκεία, αλλά θα τους καθοδηγήσουμε εμείς σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Επίλογος

Για να ξεκινήσουμε τον δυναμικό αγώνα και την εφημερίδα μας προτείνω την σύσταση μίας οργανώσεως που θα αποτελείται από στελέχη που θα ασχολούνται μόνιμα, αποκλειστικά, αφοσιωμένα, επαγγελματικά με την αναβίωση της Εθνικής μας Θρησκείας. Αυτά τα άτομα θα πρέπει να είναι αγωνιστές εξ επαγγέλματος. Δεν πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά για να ζήσουν. Αρχικώς η οργάνωση θα μπορεί να έχει ωρισμένους επαγγελματίες μαχητές και οι υπόλοιποι να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερό τους χρόνο στον αγώνα. Αργότερα με καλύτερη οργάνωση και περισσότερα χρήματα στο κοινό ταμείο θα μπορούμε να υποστηρίξουμε περισσότερους επαγγελματίες μαχητές. Έτσι για αρχή στα π.χ. 100 άτομα, θα μπορούμε να έχουμε 10 στελέχη επαγγελματίες, 30 ημι-επαγγελματίες και 50 έκτακτα στελέχη/βοηθητικά. Επαναλαμβάνω θα πρέπει να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα στελέχη τα πρός το ζήν ώστε να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με τον αγώνα.

Μέλη θα γίνονται δεκτά μόνον κατ’ επιλογήν και μόνον μετά από δοκιμαστική περίοδο. Απαραιτήτως θα υπάρχει διαβάθμιση η οποία θα στηρίζεται στις γνώσεις και την εμπειρία του κάθε στελέχους. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε την αίρεση των ναζωραίων που έχει οργάνωση και μόνιμα στελέχη χωρίς οργάνωση και χωρίς μόνιμα στελέχη. Ίσα-ίσα θα καταφέρουμε να τους νικήσουμε μόνον εάν τους ξεπεράσουμε σε οργάνωση, επαγγελματισμό και πειθαρχία.

Αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι προς το παρόν οι χριστιανοί έχουν και αριθμητική πλειοψηφία η οποιαδήποτε επιχειρηματολογία κατά της οργανώσεως και της ιεραρχίας είναι διαλυτική-εγκληματική. Ο πόλεμος Ελληνισμού-χριστιανισμού άρχισε πριν 2000 χρόνια και συνεχίζεται αμείλικτος, αδυσώπητος, ανηλεής. Οι ναζωραίοι τον άρχισαν και μας καλούν να συμμετάσχουμε υποχρεωτικά. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τέτοια τιμή.

 Σύνθημά μας: κανένας συμβιβασμός με την αίρεση των ναζωραίων και τους νεο-βυζαντινούς κατακτητές. Ήρθε η ώρα της τελικής συγκρούσεως Ελληνισμού-χριστιανισμού.

 

Ι.Χ.

6η Ισταμένου μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2777 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα