:: ::

 
 
 

               

                                   Η απάτη του Eλληνο-ιουδαϊκού πολιτισμού

 

 Η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων βλασφημεί τον Ελληνισμό δημοσίως. Ισχυρίζεται ότι ο ιουδαϊσμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού. Ότι τάχα καταγόμεθα από τον Αβραάμ. Ότι τάχα τα ιουδαϊκά «ιερά» βιβλία γράφτηκαν στην Ελληνική και ότι τάχα ο ιουδαϊσμός διαδόθηκε χάρις στην Ελληνική Γλώσσα. Ότι τάχα πνευματικός μας ηγέτης είναι ο Μωϋσής. Ότι δήθεν οι  Έλληνες φιλόσοφοι αντέγραψαν του ιουδαίους προφήτες. Και ότι τάχα προστάτης των Ελληνικών Γραμμάτων είναι ο μισέλλην ιουδαίος ιωάννης «χρυσόστομος». Ότι τάχα χάρις την ιουδαϊκή θρησκεία διατηρήσαμε την Εθνική μας συνείδηση. Ότι το γκρέμισμα των Ιερών Ελληνικών Ναών και η μετατροπή τους σε εκμαυλιστήρια των ναζωραίων αποδεικνύει την συνέχεια μεταξύ ιουδαϊσμού και Ελληνισμού.

Οι δημαγωγοί των ναζωραίων αποκαλούν τον βίαιο εξιουδαϊσμό των Ελλήνων «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό». Βαπτίζουν το ιουδαϊσμό τους «ελληνοχριστιανισμό». Αλλάζοντας ονομασία στο έγκλημά τους νομίζουν ότι οι Θεοί θα τους αφήσουν ατιμώρητους. Αυτοί οι εβραιόδουλοι νεοβυζαντινοί αντί να προσπαθούν να επεκτείνουν τα ιδεολογικά και πολιτιστικά σύνορα του Ελληνισμού μέσα στο Ισραήλ προσπαθούν με μανία να διατηρήσουν και αν μπορούν να επεκτείνουν τα σύνορα του ιουδαϊσμού μέσα στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι στα μαρτυρικά χρόνια του καταραμένου βυζαντίου οι πρόγονοί μας στον μαρτυρικό και εθνικοαπελευθερωτικό τους αγώνα ουδέποτε είχαν επιφυλάξεις ως προς τον ανθελληνισμό της αιρέσεως των ναζωραίων. Δεν επιτρέπεται σήμερα κάποιοι ανήθικοι νεο-Έλληνες, είτε για οικονομικά είτε για πολιτικά ανταλλάγματα, να προσβάλλουν τους γεμάτους αίμα και θυσίες αγώνες των προγόνων μας για να θεραπευθεί η ανθρωπότης από την χριστιανική πανούκλα.

Ουδέποτε υπήρξαν επιφυλάξεις και συμψηφισμοί με αυτήν την καταραμένη αίρεση. Κοσμικές ευγένειες και εξισώσεις, συγκρητισμοί και αναμίξεις του τύπου «ο ραββίνος Τζεσουά ήταν ο 13ος θεός των Ελλήνων» ουδέποτε έγιναν αποδεκτοί. Η στάση μας πρέπει να είναι απόλυτη και σαφής. Σε κανένα θεοποιημένο περιτετμημένο ραββίνο δεν υπάρχει δυνατότης σωτηρίας. Απαγορεύεται οι Έλληνες να προσκυνούν είδωλα, ειδικά περιτετμημένων ραββίνων. Ούτε κάνουμε υποχωρήσεις στην λατρεία παρομοίων ειδωλολατρικών ψευτοθεών. Η Πίστη και η Αλήθεια είναι αδιαπραγμάτευτα κειμήλια της Ιεράς μας Παραδόσεως. Αλλοίμονο αν τα παραχωρούμε ή αν τα διαπραγματευόμαστε με τον κάθε αγύρτη από την ναζαρέτ που δηλώνει θεός.

Σε τίνος Έλληνος Εθνομάρτυρος τον βίο και την απολογία μπορεί να εντοπίσει κανείς αυτές τις νερόβραστες και χλιαρές ομολογίες που κάνουν σήμερα ωρισμένοι Έλληνες; Ότι τάχα όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο, ότι τάχα ο καθένας μπορεί να πιστεύει στον δικό του θεό. Ότι τάχα ο Ελληνισμός και ο χριστιανισμός αλληλοσυμπληρώνονται. Είπε ποτέ τέτοιες ανοησίες η Εθνομάρτυρας Υπατία; Έκαναν ποτέ τέτοιες απαξιωτικές για την Θρησκεία μας δηλώσεις οι Έλληνες που θανατώθηκαν στην πυρά από τα βυζαντινά κτήνη; Όλοι αυτοί έχυσαν το αίμα τους για να μπορούμε εμείς να λέμε σήμερα ότι είμαστε Έλληνες. Μαρτύρησαν υπέρ της Ελληνικής Πίστεως και της Ελληνικής Πατρίδος. Δεν έκαναν καμμία παραχώρηση και κανένα συγκρητισμό με την αίρεση των ναζωραίων. Η Πίστη τους, τούς κράτησε όρθιους και γενναίους καθ’ όλη την διάρκεια του μαρτυρίου. Δεν αλλαξοπίστησαν, δεν υποτάχθηκαν, δεν αρνήθηκαν τους Θεούς. Η Πίστη τούς στεφάνωσε με το στέμμα του μαρτυρίου. Οι πυρές και τα βασανιστήρια των σατανικών ναζωραίων δεν στάθηκαν ικανά να λυγίσουν την Πίστη τους. Γιατί η Πίστη στους Πατρώους Θεούς είναι πιό ισχυρή από την φωτιά των σατανιστών ναζωραίων.

Χωρίς την παρρησία, το θάρρος, την αφοβία και την τόλμη των Εθνομαρτύρων που κατήγγειλαν την ασέβεια και την πλάνη της αιρέσεως των ναζωραίων, χωρίς το αίμα τους δεν θα είχε παραμείνει ίχνος Ελληνικής συνειδήσεως σε μας.

Ο συγκρητισμός Ελληνισμού-ιουδαϊσμού που επιθυμεί η αίρεση των ναζωραίων αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Αποτελεί ατομική βόμβα στα θεμέλια του Έθνους. Δεν μπορεί η Ελληνική Θρησκεία να μπεί στο ίδιο ισοζύγιο με τις ιουδαϊκές αιρέσεις. Δεν μπορούμε να γίνουμε ιουδαϊκός πολτός επειδή ωρισμένοι εχθροί του Έθνους και του Ελληνισμού διαδίδουν ότι ο ιουδαϊσμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού. Και ότι τάχα ο Ελληνο-ιουδαϊκός πολιτισμός διατηρεί όλα τα παραδοσιακά στοιχεία της αρχαίας Ελλάδος.

Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε σε αυτούς τους δούλους των ιουδαίων να μας λέγουν ότι οι Έλληνες βρήκαν τα πάντα εκτός από την θρησκεία την οποία δήθεν πήραμε από το Ισραήλ. Η Ελληνική Θρησκεία είναι ένα τέλειο θεολογικό, κοσμολογικό και φιλοσοφικό σύστημα. Είναι η τέλεια αποκάλυψη του θελήματος των Θεών. Είναι η πλήρης αλήθεια. Δεν υπάρχουν κενά και χώρος για ιουδαϊκές δοξασίες. Οι Θεοί δεν μας άφησαν κανένα κενό στην γνώση του Κόσμου για να το συμπληρώσει κάποιος μαραγκός απο την ναζαρέτ. Θα μειώσουμε το Έργο και τον Λόγο των Θεών για να δώσουμε χώρο για συμπλήρωση σε κάποιους αγύρτες από την ναζαρέτ;

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ομολογήσουμε την Πίστη μας στους Πατρώους Θεούς, χωρίς να υπολογίζουμε ακόμα και τον θάνατο. Διότι η λατρεία των Πατρώων Θεών σώζει τις ψυχές μας. Ενώ η υποταγή και η σκλαβιά σε ιουδαίους ψευδοπροφήτες σκοτώνει και σε αυτόν, αλλά και στον μετά θάνατον κόσμο.                                       

          Λυσίας

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα