:: ::

 
 
 

                   

                             Η γελοιότης του αντιαμερικανισμού

 

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου ένας γελοίος αντιαμερικανισμός έχει φουντώσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ωρισμένοι δειλοί και γελοίοι ψευδο-ειρηνιστές διαδηλώνουν εναντίον του πολέμου, λένε. Ποιανού πολέμου; μήπως του πολέμου που έχει κηρύξει το Ισλάμ εδώ και αιώνες στον πολιτισμένο κόσμο; Όχι, αυτοί οι γελοίοι ψευδο-ειρηνιστές διαδηλώνουν εναντίον της ειρήνης. Διαδηλώνουν εναντίον της αμύνης στην τρομοκρατία του Ισλάμ.

Επιπλέον για να αποδείξουν και το πόσο ανιστόρητοι είναι, διαδηλώνουν κατά της παγκοσμιοποιήσεως. Ποιάς παγκοσμιοποιήσεως; μήπως αυτής που εκπροσωπεί το Ισλάμ; Όχι, αυτοί οι γελοίοι ψευδο-αντιστασιακοί διαδηλώνουν μονίμως κατά των ΗΠΑ και ποτέ κατά της παγκοσμιοποιήσεως του Ισλάμ. Διότι απλούστατα είναι υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως. Της παγκοσμιοποιήσεως του Ισλάμ.

Δεν έχουν πρόβλημα που εκατομμύρια μουσουλμάνων έχουν εισβάλλει σε Ευρώπη και Αμερική και έχουν δημιουργήσει χιλιάδες στρατιωτικές βάσεις-τα τζαμιά τους. Αντιθέτως διαδηλώνουν έξω από κάποια αμερικανική βάση για να αποδείξουν το πόσο πνευματικώς ανάπηροι είναι. Φωνάζουν ότι οι αμερικανικές βάσεις παραβιάζουν την εθνική μας ανεξαρτησία. Και οι ισλαμικές βάσεις τί κάνουν; Δεν παραβιάζουν την εθνική μας ανεξαρτησία; Φωνάζουν ότι η εισβολή των αμερικανών καταστρατηγεί την εθνική κυριαρχία. Η εισβολή των μουσουλμάνων δεν παραβιάζει την εθνική κυριαρχία όλων των Ευρωπαϊκών εθνών;      

Αν είχαν διαβάσει ιστορία θα ήξεραν ότι το Ισλάμ εδώ και αιώνες κάνει σε άλλες χώρες ότι έκανε και στις ΗΠΑ την 11η Σεπτεμβρίου. Στην Ινδία, στις Φιλιππίνες, στο Σουδάν, στην Ινδονησία, παντού σφάζει κόσμο για να επιβάλλει την παγκοσμιοποίησή του, τον ένα ψευδοθεό του, την βάρβαρη Σαρία του, τον κτηνώδη ιμπεριαλισμό του.

Και όμως οι γελοίοι και ανιστόρητοι διαδηλωτές στην Ευρώπη εκδηλώνουν τον αντιαμερικανισμό τους και ποτέ τον αντι-ισλαμισμό τους. Γιατί; διότι απλούστατα είναι δειλοί και επιπλέον είναι ασυνείδητοι αλλά ενεργοί υποστηρικτές της παγκοσμιοποιήσεως και του πολέμου. Είναι ενεργοί υποστηρικτές του ισλαμικού πολέμου και της ισλαμικής παγκοσμιοποιήσεως.

Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς τους γελοίους αντιαμερικανούς διαδηλωτές δεν θέλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του Ισλάμ. Ενδόμυχα ξέρει ότι οι ΗΠΑ τελικά θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Οι γελοίοι αντιαμερικανοί διαδηλωτές θέλουν οι ΗΠΑ να αναλάβουν μόνες τους το κόστος της αμύνης του Δυτικού Πολιτισμού, και αυτοί να έχουν την πολυτέλεια της κριτικής του καναπέ.

Οι γελοίοι αντιαμερικανοί διαδηλωτές δεν έχουν το σθένος να τα βάλουν με τους φανατικούς ισλαμιστές και επειδή είναι θρασύδειλοι εκμεταλλεύονται την ελευθερία κριτικής που παρέχουν οι ΗΠΑ για να τις κατακεραυνώνουν τάχα για ιμπεριαλισμό.

Όμως ποτέ αυτοί οι γελοίοι αντιαμερικανοί διαδηλωτές δεν θα πολεμήσουν για την Ευρώπη και τον ανθρωπιστικό πολιτισμό της. Αφήνουν τους Αμερικανούς να υποστούν μόνοι τους όλο το κόστος.

Ούτε καν ηθική υποστήριξη δεν παρέχουν στα αμερικανικά στρατεύματα που σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αναχαιτίσουν την ισλαμική τρομοκρατική λαίλαπα. Αντιθέτως παρέχουν επιχειρήματα νομιμοποιήσεως στην ισλαμική τρομοκρατία μιλώντας ξεδιάντροπα για αμερικανικά στρατεύματα «κατοχής». Στρατεύματα κατοχής είχε και έχει το Ισλάμ σε πολλά μέρη του κόσμου και πρέπει να αποσυρθούν διότι σφάζουν και γενοκτονούν ολόκληρους λαούς και εθνότητες εδώ και πολλούς αιώνες.

Το λάθος των Αμερικανών δεν είναι ότι τώρα άρχισαν να πολεμούν την ισλαμική τρομοκρατία. Το λάθος τους είναι ότι δεν το είχαν κάνει εδώ και τόσες δεκαετίες.

Ας φροντίσουν λοιπόν αυτοί οι γελοίοι και ανιστόρητοι αντιαμερικανοί διαδηλωτές να διαβάσουν την ιστορία του Ισλάμ. Να διαβάσουν για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ανά τους αιώνες για να επιβληθεί και να υποτάξει λαούς, και να σταματήσουν να καίνε αμερικανικές σημαίες.   

Αν οι ΗΠΑ δράσουν μόνες τους, οι θρασύδειλοι αντιαμερικανοί Ευρωπαίοι τις κατηγορούν για μονομερή επέμβαση. Αν ζητήσουν βοήθεια και συμμαχία από τους Ευρωπαίους συμμάχους, οι Ευρωπαίοι θρασύδειλοι ψευδο-ειρηνιστές κάνουν πίσω.

Με το πρώτο τρομοκρατικό κτύπημα δειλιάζουν και εγκαταλείπουν τους Αμερικανούς μόνους τους στην μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας. Αυτό το έγκλημα διέπραξε η νέα σοσιαλιστική Ισπανική κυβέρνηση που μετά το τρομοκρατικό κτύπημα τον Μάρτιο έκανε ακριβώς αυτό που ήθελαν οι ισλαμιστές, απέσυρε τα στρατεύματά της από το Ιράκ. Έτσι έδωσε ένα «καλό» μήνυμα στους τρομοκράτες: «Αν μας τρομοκρατείτε εμείς θα υποχωρούμε και θα υποτασσόμαστε στις αξιώσεις σας».

Αυτή είναι η ψυχολογία των αντιαμερικανών διαδηλωτών. Θρασύδειλοι μέχρι αηδίας. Κατηγορούν τις ΗΠΑ για τον πόλεμο, οι οποίες δεν φταίνε απολύτως σε τίποτε, ενώ συγχρόνως όλοι αυτοί οι ψευδο-ειρηνιστές εφοδιάζουν το Ισλάμ με πολεμικά επιχειρήματα για να συνεχίσει την τρομοκρατία.

Οι γελοίοι αντιαμερικανοί διαδηλωτές παριστάνουν το Ισλάμ ως θύμα και τις ΗΠΑ ως θύτες. Αλλά όσοι μελετούν ιστορία γνωρίζουν ότι όλοι αυτοί οι γελοίοι αντιαμερικανοί ψευδο-ειρηνιστές ήταν υπέρ του κομμουνιστικού ιμπεριαλισμού.

Στην δεκαετία του 1960 κατηγορούσαν τις ΗΠΑ δήθεν για ιμπεριαλισμό στο Βιετνάμ, για να εξασφαλίσουν στον κομμουνισμό ελεύθερο έδαφος για να εξαπλώσει τον ιμπεριαλισμό του στην Ασία. Τώρα άλλαξαν εργοδότη οι αντιαμερικανοί ψευδο-ειρηνιστές, τώρα είναι υπέρ του ισλαμικού ιμπεριαλισμού.  

Αν κάποτε οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ διέπραξαν λάθη, αυτό οφείλεται στα διάφορα λόμπυ που παρεκκλίνουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική και όχι στο Αμερικανικό έθνος που έχει κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τα έθνη να αποφύγουν την κομμουνιστική και τώρα την ισλαμική τυραννία.

Δεν πρέπει λοιπόν να αφήσουμε το Αμερικανικό έθνος να αντιμετωπίσει μόνο του τον ισλαμικό ιμπεριαλισμό. Έχουμε και εμείς ως Έλληνες μερίδιο στην ευθύνη για την άμυνα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

  

Αγγελική Τσάμη

Καλαμάτα

6η Λήγοντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2780 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

 


 
     
 

© Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα